Būvkonstrukcijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Metroks, SIA, Flīžu un grīdas segumu salons

Metroks flīzes, fasādes, grīdas segumi
Brīvības gatve 323, Rīga LV-1006
Metroks, flīzes, fasādes, ventilējamās fasādes, montāžas sistēmas, grīdas segumi, keramikas granīts, mozaīka, klinkers, lamināts, parkets, paklāji, paklājflīzes, vinils, elastīgie segumi, 3D vizualizācija, dizains, dizainers, interjers, dizaina ideju īstenošana, flīžu izklājumi, projekti, konsultācijas, flīžu dizains, flīžu

Polymix Baltics, SIA

Brīvības 99, Gulbene, Gulbenes nov. LV-4401
Bitumens. Bitumena emulsijas transportēšana. Polymix. Produkcija atbilst EN 13808: 2013. Produkcijai ir CE marķējums. Bitumena emulsija. Bitumena emulsijas ražošana, Gulbene, Gulbenes novads, Vidzeme, Latvijā. Ceļu būve, bedrīšu remonts, ceļu remonts, ceļu būvniecība, bitumens, bitumena materiāli. Mūsdienīgi bitumena materiāli ceļu

Skrūvpāļu pamati, SIA

Biksēres 2, Rīga, LV-1073
Skrūvpāļi, pamati, ieskrūvēšana, dzīvojamās mājas, celtniecība, karkasa mājas, piebūve, rekonstrukcija, projektēšana, metālkonstrukcijas, būves, ģeoloģija, Skrūvpāļi, pamati, ieskrūvēšana, dzīvojamās mājas, celtniecība, karkasa mājas, piebūve, rekonstrukcija, projektēšana, metālkonstrukcijas, būves, ģeoloģija, rekonstrukcija,

EROOF, SIA, Jumtu segumi

Lubānas 191, Ulbroka, Ropažu nov.
Metāla dakstiņi/skārda jumti. Moduļveida dakstiņprofils. Māla dakstiņi. Betona dakstiņi. Trapecveida jumtu profili. Nesošie jumta profili. Valcprofils. Konstruktīvie profili. Jumta segumi. Jumta plēve. Ūdens notekas. Jumta logi. Jumta lūkas. Kvalitatīvas skrūves. Metāla žogi. Dūmvadi. Jumta ventilācijas izvadi. Jumta drošības elementi.

4 Plus, SIA

Abula 6b, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Kokapstrādes uzņēmums Latvijā. Ražo griestu un sienu apdares dēļus. Dizaina un interjera koka akustisko paneļu ražošana. Interjera risinājumi komerctelpām, koncertzālēm, restorāniem, mājas interjera dizainam. Dabiskā koka skaņas absorbcijas paneļi. Apses baļķu iepirkšana. Baļķu iegāde. Apse. Sienu un griestu koka apdares materiāli.

Durvju Eksperts, salons, SIA Iekšdurvis

Uriekstes 3 k.3, Rīga LV-1005
Durvju eksperts, durvju piegādātājs Rīga, koka durvis, iekšdurvis, ārdurvis, energoefektīvas durvis, ekskluzīvas durvis, durvju montāža, ārdurvis pasīvām mājam, slēptās durvis, finierētas durvis, krāsotas durvis, durvju furnitūra, durvju rokturi, alumīnija grīdlīstes, stikla durvis, bīdāmās durvis, tehniskās durvis, dizaina rokturi,

Ozoko, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13d, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
dēļi, Apdares dēļu tirdzniecība, Žoga dēļi, Mēbeļu kokmateriāli, Koka plātnes, Masīvkoka dēļi, Koka būvkonstrukcijas

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

PalWood, SIA, palešu rāmju ražošana, izgatavošana

Palešu rāmju ražošana,palešu apmales, koka paletes
Krogsils, Vīteņu 1, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Mēs ražojam koka palešu bortus.:

Palešu apmales ir noņemamas lokanas kastes paletēm, kas ir perfekti pielāgoti preču transportēšanai, pārdošanai un glabāšanai, ieskaitot daudzstāvu preču glabāšanu. Palešu borti tiek izmantoti dažādās ražošanas nozarēs. Kompaktums, noturība un ērtums – kvalitāte, kas raksturo šāda veida industriālo iepakojumu. Perfekts risinājums jūsu ražošanai, noliktavām vai veikalam.   

Terra SPS, SIA

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Apraksts: SIA "Terra SPS" ir poļu kompānijas ''MET-ROLL'' oficiālais pārstāvis Latvijā, kas specializējas projektēšanas un transportieru skrituļu un transportieru ierīču ražošanā. Pateicoties starpnieku neesamībai, varam piedāvāt produkciju par pašām izdevīgākajām cenām.

Baltic Construction Systems, SIA

Pildas 16b, Rīga LV-1035
Apraksts: Angāru, industriālo ēku, veikalu un noliktavu būvniecības risinājumi.

Latvia Packing, SIA

"Ziņģi" , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3710
Latvia Packing ražo un pārdod koka kastes, industriālās paletes, palešu bortus visā Eiropā.: ✓ ISPM 15, IPPC kokmateriālu ražojumi. ✓ Lielgabarīta pilnās paletes un lielgabarīta koka kastes ar lielu kravnesību. ✓ Palīdz izstrādāt izdevīgāko un labāko koka paleti, koka kasti ņemot vērā klienta prasības. ✓ Sertificēts uzņēmums, kas konsultē un piedāvā pakošanas darbus, kas saistīta ar eksport paku loģistiku.

Piegādes serviss, SIA

Vienības gatve 100, Rīga, LV-1004
Piegādes serviss, Būvmateriālu transports. Būvmateriālu transportēšana. Kravu pārvadājumi auto, kravu pārvadājumi, auto kravas, pārvietošanās serviss, transporta pārvadājumi, pārvadājumi. Iekraujam un aizvedam, atvedam un izkraujam! Kravu pārvadājumi, auto. Kravas, kravu pārvadājumi, autokravas. Kravu pārvadājumi. Kravas. Latvija.

E Skārdnieks, SIA

Kuldīgas 104, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

SIA „E Skārdnieks” sniedz jumiķu un skārdniecības pakalpojumus Ventspilī, Ventspils novadā un visā Kurzemes reģionā no 2010.gada. Uzņēmums kvalitatīvi un ātri uzstāda, labo visu veidu skārda jumtus, ražo lietus ūdens notek sistēmas, palodzes, jumtiņus u.c. standarta un nestandarta skārda detaļas. Piedāvājam materiālu krāsu no RR un RAL katalogiem.

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
SIA WURTH piedāvā plaša spektra produktu klāstu:: ✓ Rokas instrumenti ✓ Darba apģērbs ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Abrazīvi ✓ Urbji ✓ Celtniecības un auto ķīmija ✓ Skrūves, stiprinājumi ✓ Ķīmijas preces pārtikas ražošanai ✓ Akumulatoru un elektroinstrumenti ✓ Stendi

Akvedukts, AS, KAC Madona

Saules 61i, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par uzņēmumu:

Ūdensapgādes, kanalizācijas, apkures un laistīšanas aprīkojuma vairumtirgotājs. Preces iespējams iegādāties arī mazumtirdzniecībā. Dziļurbuma, kanalizācijas, drenāžas un apkures sūkņi, ūdens sildītāji, apkures katli, akumulācijas tvertnes, radiatori, apkures sistēmu pilns aprīkojums, cauruļvadi un savienotāji ūdensapgādei un apkurei, šļūtenes, laistīšanas ierīces dārziem, pazemes laistīšanai un rūpnieciskai laistīšanai, ūdens filtri u.c. aprīkojums un iekārtas, piegādāts tieši no labākajiem ražotājiem. Nodrošinām pārdoto preču garantiju un servisu.

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Greenmaterials LT, UAB

Debreceno g 11-52, LT94173, Klaipėda
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2012. gadā ar mērķi radīt un piedāvāt novatoriskus risinājumus un tehnoloģijas būvniecībai, pamatojoties uz ekoloģiskajiem būvmateriāliem. Piedāvājam videi draudzīgu būvmateriālu un izstrādājumu iegādi, iepazīties ar visiem materiāliem. Sniegsim padziļinātu konsultāciju sadarbības partneriem. Pieņemamas cenas!