Būvniecība, adresē Āgenskalns

Drukāt
Banner 1050x80

LatEko Būve, SIA

Raņķa dambis 31, Rīga, LV-1048
Celtniecības un remonta darbi

Latbuv 1

Rīga
Tāmēšana, celtniecība, celtniecības darbi, būvniecība , ēku remonts, dzīvokļu remonts, kapitālais remonts

Latvijasmernieks.lv, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga, LV-1048
Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.

Lipsbergs, SIA

Balasta dambis 1 k.2, Rīga LV-1048
Mērniecība, mērnieks, mērnieki, zemes robežu uzmērīšana, apvidus objektu uzmērīšana, būvasis, būvasu nospraušana, būvju deformācijas mērījumi, atbalsta punkti, ģeodēzija, ģeodēziskie darbi būvniecībā, ģeodēzists, inženierģeodēzija, dokumentāciju sagatavošana. kadastrālā uzmērīšana, kartogrāfija, kartogrāfs, komunikāciju

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

MABOX, SIA

1905.gada 27, Liepāja LV-3401
Atslēgvārdi: Celtniecība, būvniecība , iekšdarbi, remontdarbi, celtniecības uzņēmumi, MABOX, elektromontāža

Mare Villa, SIA

Balasta dambis 1, Rīga LV-1048
Peldošo māju ražošana, būvniecība Riga, Rīga, Latvia, Latvija, Zviedrija, Stokholma, Marevilla, aquavilla
ZL.LV iesaka

Meistara mājas, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Mūsu princips ir vairāk dabas, mazāk haosa, tāpēc ar mūsu palīdzību ikviens var izveidot savu oāzi. Kopš pirmās dienas mēs esam meklējuši jaunus veidus, kā pievilināt klientus, mainot ierasto pieeju ar stilu un smaidu. Koks ir dabisks, ekoloģisks, izturīgs un ļoti estētisks celtniecības materiāls. “Meistara Mājas” - mēs patiešām ticam, ka koksne ir galvenā izvēle māju celtniecībā.

Mendali, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Starpsienas, alumīnija, (Al) starpsienas, stikla starpsienas, iebūvējamie skapji un bīdāmās durvis, alumīnija konstrukcijas, WC starpsienas, dušu un pisuāru starpsienas, (starpsiena) pilnstikla starpsienas, (bezrāmju) alumīnija durvis, stiklotas, (stikla) fasādes. WC kabīnes, dušu starpsienas, alumīnija margas, durvis un drēbju

Mitek Baltic, Mitek Industries AB filiāle

Liepājas 34-32, Rīga LV-1002
Būvmateriālu, būvkonstrukciju tirdzniecība

NA centrs, celtniecības instrumentu noma, serviss

Rīga
Uzņēmums sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ celtniecības instrumentu un celtniecības tehnikas piegāde uz objektu, ✓ celtniecības instrumentu un tehnikas remonts, serviss, ✓ nepieciešamās rezerves daļas un piederumi jūsu tehnikai. Piedāvājums: Pēc klienta vēlmēm piegādājam tehniku uz objektu. Konsultējam un apmācām tehnikas lietošanas kārtību, kā arī tās atbilstību veicamajiem darbiem. Mēs palīdzēsim izvēlēties atbilstošu celtniecības tehniku vai elektroinstrumentus jūsu veicamajiem darbiem. Detalizēta meistara pieeja katram instrumentam vai tehnikai ļaus kvalitatīvi un ātri saremontēt jūsu tehniku par ļoti adekvātām cenām. Ir iespējams iegādāties jūsu tehnikai nepieciešamās rezerves daļas un piederumus.

Normunds Lindemanis, IDV

Rīga
Par mani:

Latvijas brīvo amatnieku brālība “Namdaris”, ir Latvijas Amatniecības kameras meistaru apvienība, kas piedāvā ēku renovācijas un restaurācijas pakalpojumus. Normunds Lindemanis pēc namdara profesijas iegūšanas, ieguvis lielu pieredzi Latvija un Dienvidvelsā. Apveltīts ar radošu domāšanu un ikvienu uzticēto darbu vairāk uztver kā mākslas darbu. Atvērts sadarbībai!

Ostbridge, SIA

Nometņu 60-4, Rīga, LV-1002
Būvmateriālu, būvkonstrukciju ražošana