Būvniecība, adresē Āgenskalns

Drukāt
Banner 1050x80

Oļegs Grilčuks, IDV

Rīga
Par mani:

Pieredzējis meistars, strādājis arī ārpus mūsu valsts robežām, kvalitatīvi par pieņemamām cenām veiks pilna cikla apdares darbus, kā arī citus būvniecības darbus. Sadarbībai atvērts!

Perchina.lv - siltumnīcas

Rīga
Apraksts: Mūsu uzņēmums ne tikai ražo un pārdod siltumnīcas, bet arī piedāvā profesionālus montāžas jeb ierīkošanas pakalpojumus. Mums ir plašs sortiments, kas ietver šūnu polikarbonātu, šūnu polikarbonāta siltumnīcas, plēves siltumnīcas un dažas citas papildus preces un iekārtas.

RJ Būvnieks, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums, kurā strādā profesionāli un pieredzējuši darbinieki, kvalitatīvi paveiks plaša spektra būvniecības darbus par pieņemamām cenām. Sadarbībai atvērti, zvaniet un vienosimies!

ROLANDS L

Rīga
Apraksts:

Veic pilno cikla dzīvokļu, dzīvojamo ēku, palīgēku demontāžas darbus. Izvedam būvgružus ar busiņiem vai konteineriem. Darbiem pieņemamas cenas, kā arī garantējam kvalitāti.

Romualds Ivanovskis, IDV

Rīga
Apraksts:

Kvalificēti profesionāļi kvalitatīvi veiks Jūsu privātmājas, ofisu, dzīvokļu un citu ēku kapitālo un nelielu remontu. Pieņemamas cenas, iekļaujamies norunātajos termiņos.

Rons, SIA

Mārupes 39-11, Rīga LV-1002

RoofTech+, SIA

Rīga
Apraksts:

Pieredzējuši būvnieki veic kvalitatīvu privātmāju būvniecību, specializējamies koka karkasa ēku būvniecībā, kā arī jumtu montāžā. Atvērti sadarbības partneriem. Par mūsu darbiem - sīkāk Facebook lapā!

SCO būve, SIA

Margrietas 7, Rīga, LV-1046
logi cena, veco logu demontāža, jauno logu uzstādīšana, PVC plastmasas logi, pakešlogi, celtniecība, būvniecība , Būvniecība , būvēt, būvdarbi, būve, visa veida celtniecība. Renovācija. Iekšdarbi. Āra darbi.
1

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina
  • 1 Celtniecības un remonta darbi

Samont, SIA

Kapseļu 6-7, Rīga LV-1046

Saules aptieka, SIA

O.Vācieša 13, Rīga, LV-1004
Medikamentu vairumtirdzniecība

Sidornekovs Sergejs, IDV

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar pieredzi ārvalstīs,veiks apmešanas darbus no A-Z. Iekļaujos noteiktajos termiņos, visi darbi tiek veikti ar augstu kvalitāti par pieņemamām cenām. Aicinu sadarbībai!

Striger, SIA

Margrietas 7, Rīga LV-1046
Būvmateriālu, būvkonstrukciju vairumtirdzniecība

TN Alfabits, SIA

Hugo Celmiņa 4-44, Rīga, LV-1048
Būvmateriālu, būvkonstrukciju ražošana

Tie Alpīnisti

Rīga
Apraksts:

Pieredzējusi komanda veic plaša spektra rūpnieciskā alpīnisma darbus. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam vajadzīgs kvalitatīvi izpildīts darbs augstumā!