Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

INGENIA, SIA

Krišjāņa Barona 40A - 410, Jelgava, LV-3001
Par uzņēmumu:

Esam vieni no vadošajiem un labākajiem speciālistiem nozarē. Pieredzējuši dažādu nozīmju ēku projektēšanā, būvuzraudzībā, būvdarbu vadīšanā un citos būvniecības nozares darbos. Katram klientam pievēršam īpašu uzmanību, lai garantētu labāko komunikāciju. Laba darba rezultāts ir apmierināts klients.

SGA Plus, SIA

Māriņkalns , Ziemera pagasts, Alūksnes nov. LV-4332
Apraksts:

Kokapstrādes uzņēmums jau vairāk kā 20 gadus Latvijā. Kokmateriālu ražošana, tirdzniecība. Eksports uz Angliju, Holandi, Īriju, Igauniju, Arābu Emirātiem. Zāģēšana, ēvelēšana, impregnēšana. Šķeldošanas pakalpojumi. Izbraucam pie klienta. Apaļkoku iepirkšana. Taras dēļi, neapstrādāti dēļi, sētas stabi, mieti, bruses, koka dārza elementi. Koka iepakojums, paletes. Koka priedes, egles, skujkoku dēļi, līstes, žoga elementi, virpoti stabi. Hapingi, cappingi. Kurināmā, šķeldas ražošana. Granulu tirdzniecība. Kvalitātes sertifikāts.

Pēterkoks, SIA

Celtnieku 1A, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Apraksts:

Mēs izveidojām SIA "Pēterkoks" ar mērķi kļūt par profesionālu uzņēmumu ar labu komandu un uzticamu reputāciju. Uzņēmums, kas klientiem var piedāvāt vislabāko preču un servisa risinājumu. Mūsu mērķis ir piedāvāt klientiem labāko risinājumu ar atjaunojamu resursu - kokmateriālu.

SIA "Pēterkoks" specializējas trīs virzienos:

✓ speciālais koka iepakojums ✓ standarta paletes un koka iepakojums ✓ cietkoksnes zāģmateriāli galdniecībām

 

Torgy Baltic, SIA

Ozolnieki, Eglaines 13, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Metālapstrādes uzņēmums "Torgy Baltic" sevi ir veiksmīgi pierādījis vietējā tirgū un ar panākumiem eksportē produkciju. Nozarē darbojas jau 15 gadus. Mūsu ražošana ir aprīkota ar daudzveidīgām modernām iekārtām, un visus darbus izpilda augsti kvalificēts personāls. Pēc individuāla pasūtījuma vai jūsu rasējuma kvalitatīvi izgatavosim jebkuras sarežģītības metāla izstrādājumus, konstrukcijas un augstas precizitātes detaļas. Uzņēmums piedāvā metālapstrādes pakalpojumus – metināšana, lāzergriešana, ūdensgriešana, valcēšana, locīšana, virpošana, CNC frēzēšana, slapjā krāsošana, smilšu strūkla, digitālā uzmērīšana un Frosio III inspektora uzraudzību.

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga, LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

Artūrs Kurbatovs, juridiskie pakalpojumi

Raiņa 10-29, Jelgava LV-3001
Apraksts: Juridiskie pakalpojumi apstrīdēšanā, pārsūdzībā, pirmajā un otrajā tiesas instancē administratīvajās, administratīvo pārkāpumu un civiltiesiskajās attiecībās. Strādāju Rīgā, Pierīgā, Jūrmalā, Jelgavā vai attālināti. Vienlaikus neesmu aprobežots ar administratīvajām robežām. Komunicēju latviski, krieviski un angliski. Jurists Artūrs Kurbatovs - arī online konsultācijas.

Heidelberg Materials Latvija Betons, SIA

Kroņu 5, Rīga LV-1035
Apraksts:

"Heidelberg Materials Latvija Betons" piegādā gatavu betonu ēkām un infrastruktūrai, kas veido modernas, ilgtspējīgas sabiedrības pamatu. Mēs esam pieredzējuši speciālisti betona transportēšanas un sūknēšanas jomā. Piegādājam lieliem un maziem uzņēmumiem, kā arī privātpersonām.

Valmiera-Andren, SIA

Cempu 23, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Produkcija:: ✓ Dūmgāzu attīrīšanas sistēmas ✓ Gāzes pārvades sistēmas ✓ Ķīmisko procesu iekārtas ✓ Vertikālie un horizontālie rezervuāri ✓ Ķimikāliju cauruļvadi ✓ Pazemes rezervuāri ✓ Metāla rezervuāri Rezervuāri, cauruļvadi augsti agresīvām ķimikālijām:

Rezervuāri, cauruļvadi un citas konstrukcijas sālsskābei, sērskābes šķīdumiem, dzelzs hlorīdam, fosforskābei, sāls šķīdumiem, sārmiem utt. Kopš 1998. gada ražojam dūmgāzu attīrīšanas sistēmas (skruberus), kuri domāti atmosfēras aizsardzībai un siltumnīcas efektu izraisošo gāzu emisijas mazināšanai, kā arī rezervuārus šķidrumu uzglabāšanai.

ZL.LV iesaka

Elnetworks, SIA

Ezermalas 7, Liepāja, LV-3401
Piedāvātie pakalpojumi::

1) Elektroietaišu un energoapgādes objektu projektēšana; 2) Elektroapgāde; 3) Zibensaizsardzība; 4) Vājstrāvas tīkli un drošības sistēmas; 5) Elektroinstalācija (apgaismojuma un spēka tīkli); 6) Elektrotehniskie mērījumi; 7) Apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas inženiertīklu projektēšana un izbūve; 8) Energoefektivitāte; 9) Izbūvju darbu vadīšana un būvuzraudzība.

Būvniecības birojs RANU, SIA

Valērijas Seiles 2 - 33, Rīga, LV-1003
Apraksts:

Uzņēmums dibināts 2003 gadā. Uzņēmums veic konsultācijas būvniecības jautājumos, būvuzraudzības pakalpojumus, projekta vadīšanu, pirms projekta analīzi un projektēšanas pakalpojumus.

Meistara mājas, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Mūsu princips ir vairāk dabas, mazāk haosa, tāpēc ar mūsu palīdzību ikviens var izveidot savu oāzi. Kopš pirmās dienas mēs esam meklējuši jaunus veidus, kā pievilināt klientus, mainot ierasto pieeju ar stilu un smaidu. Koks ir dabisks, ekoloģisks, izturīgs un ļoti estētisks celtniecības materiāls. “Meistara Mājas” - mēs patiešām ticam, ka koksne ir galvenā izvēle māju celtniecībā.

AB Arho, SIA

Ganību dambis 30A, Rīga, LV-1005
Apraksts: Arhitektūra, projektēšana, projektu vadība. Ēku rekonstrukcijas un renovācijas projektu izstrāde un saskaņošana. Autoruzraudzība un būvuzraudzība. 3D vizualizācijas.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k-1 - 14, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Jurlingva, Tulkojumu un valodu centrs

Raiņa 101-2.st., Jūrmala LV-2016
Par tulkošanas biroju:

Valodu zināšanas - bagātība, kas vienmēr tev ir līdzās! Tulks, tulkošana, tulkojumi, tulkošanas, tulku birojs Jūrmalā.

SIA Aizputes betons

"Betona ražotne", Aizputes pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Par uzņēmumu:

Aizputes betons ir viena no vecākajām betona ražotnēm Latvijā. Betona ražošana ražotnē ir nemitīgi, kopš 1956. gada. Gadiem ejot, uzņēmums ir kļuvis par vienu no vadošajiem dzelzsbetona izstrādājumu ražotājiem Kurzemes reģionā. Uzņēmums sevī ietver profesionāļus ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi dažāda veida betona izstrādājumu ražošanā. Uzņēmums klientiem piedāvā plašu kanalizācijas un meliorācijas produktu klāstu. Kopš 2020. gada uzņēmums ir vadošais lietu betona plākšņu ražotājs Latvijā.

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.

 

Onninen EXPRESS Liepāja

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares:

✓ Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas ✓ Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi ✓ Saules enerģijas risinājumi ✓ Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli ✓ Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi

Piedāvājam klientiem pilnu ciklu:

✓ konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; ✓ mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; ✓ preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; ✓ instrumentu noma; ✓ loģistikas pakalpojumi; ✓ pēcpārdošanas serviss; ✓ garantijas.

Onninen, SIA, Birojs Latgalē

Jelgavas 1B, Daugavpils, LV-5404
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Onninen EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība