Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Onninen EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Sunergia, SIA

Gaujas 27, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu parka ierīkošana ✓ Saules paneļu parka apkope ✓ Saules paneļu parka finansēšana ✓ Saules enerģija uzņēmumiem ✓ Saules enerģija mājsaimniecībām ✓ Saules paneļu jumts ✓ Saules paneļu nojumes automašīnām Saules paneļu risinājumi:

SUNERGIA ir atjaunojamās enerģijas risinājumu uzņēmums, kas plāno, projektē un uzstāda saules paneļus, ventilācijas sistēmas un siltumsūkņus uzņēmumiem un privātpersonām, kas vēlas optimizēt savas kopējās enerģijas izmaksas, vienlaikus kļūstot ilgtspējīgākiem. Pēdējo gadu laikā SUNERGIA ir realizējusi simtiem projektu Baltijas valstīs, palīdzot uzņēmumiem un privātpersonām samazināt elektroenerģijas izmaksas un kļūt ilgtspējīgākiem.

ZL.LV iesaka

Polymix Baltics, SIA

Brīvības 99, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Apraksts:

"Polymix Baltics", SIA ir ceļu būves un uzturēšanas uzņēmums, piedāvājam mūsdienīgus bitumena materiālus ceļu būvniecībai, kā arī adhēzijas piedevas asfalta ražošanai. Bitumena, bitumena emulsijas ražošana Gulbenē. Ceļu būve un remonts, bedrīšu remonts.

ZL.LV iesaka

Kates plates, SIA, Veikals-noliktava

Uriekstes 2A, Rīga, LV-1005
Apraksts: SIA Kates Plates mēbeļu materiālu tirgū darbojas jau kopš 1997. gada. Uzņēmuma pamatdarbības virziens ir plātņveida materiālu tirdzniecība mēbeļu ražošanai un celtniecībai. Mēs piedāvājam mēbeļu ražotājiem: skaidu plātnes, laminētas skaidu plātnes, finierētas skaidu plātnes, HDF plātnes, MDF plātnes, finierētas MDF plātnes, gruntētas MDF plātnes, MDF plātnes liektām detaļām (Fibraform), saplāksni, līmētas masīvkoka plātnes (ozols, osis, bērzs, priede, egle), ozola zāģmateriālus, AGT plātnes, apdares maliņas (dabīga koka, PVC, ABS), rorskaidu plātnes, Alpi Lignum nažfinierus, plastikātus un līmes. Celtniecības materiālu sortimentā: OSB/3 plātnes, Durelis plātnes, Clic Wall sienas paneļi un sijas.

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Liepājā

Ziemupes 34, Liepāja LV-3405
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Ventspilī

Fabrikas 8, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4A, Rīga, LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

AL Ceļu Būve, SIA

Gaujas 27A, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Būvniecība Būvniecība ietver procesu no būvlaukuma sagatavošanas līdz izbūvētā objekta nodošanai ekspluatācijā. Būvējam ielas, laukumus, piebraucamos ceļus, ietves, izbūvējam caurtekas. Izmantojam gan asfaltbetonu, gan betonu, kā arī granīta bruģakmeni vai dabīgo akmeni. Izmantojam arī citus materiālus atbilstoši klienta vajadzībām un vēlmēm. ✓ Rekonstrukcija Rekonstrukcija ietver asfaltbetona seguma virskārtas frēzēšanu, asfaltbetona seguma izbūvi, bruģakmens seguma nomaiņu, aku, gūliju līmeņošanu, caurteku nomaiņu, ietvju un ceļa apmaļu regulēšanu / nomaiņu, marķējuma uzklāšanu. ✓ Uzturēšana Uzturēšana ietver asfaltbetona seguma remontdarbus vasaras un ziemas sezonā, ātrumvaļņu izbūvi, bojāta bruģakmens nomaiņu, bojātu ietvju un ceļa apmaļu nomaiņu, bojātu aku, gūliju, ūdens kanālu nomaiņu, seguma marķēšanu, ceļa zīmju uzstādīšanu, drošības barjeru uzstādīšanu, caurteku konstrukciju apkopi un remontu. ✓ Citi pakalpojumi Ceļu būvtehnikas noma, kravas a/m un evakuatora pakalpojumi, sniega tīrīšanas/izvešanas darbi.

Kubuss, veikals

Rūpnīcas 1, Ugāle, Ugāles pagasts, Ventspils nov., LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu, TIPI TELTS ražošana iznomašana svētkiem, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi", Vītiņu pagasts, Dobeles nov., LV-3721
Apraksts:

SIA "Nomadic Homes" ir vadošais tipi telšu jeb vigvamu ražotājs Latvijā. Piedāvājam tipi telšu tirdzniecību un nomu. Papildus iznomājam dažāda veida nojumes un aprīkojumu pasākumiem, kā arī zvanu teltis ar aprīkotām guļvietām. Sadarbojamies ar pasākumu aģentūrām, uzņēmumiem, kempingiem un viesu namiem. TIPI teltis jeb vigvami ir izgatavoti no 100% dabīgiem, augstākās kvalitātes ūdensizturīgiem materiāliem un tās dabīgi iekļaujas ainavā. Tipi teltis tiek izmantotas gan atpūtai, gan nakšņošanai komfortā dabā. Teltis var aprīkot ar guļvietām un drošu ugunskura vietu telts vidū. Piemērota vieta arī retrītiem un garīgām praksēm, kāzu un korporatīvo pasākumu aprīkošanai, bērnu ballītēm. Piedāvājam brīvdienu māju ar pirti, namiņu un glempingu nakšņošanai. Iznomājam TIPI teltis, zvanu teltis un teltis pasākumiem. Aprīkojam kāzas, korporatīvos pasākumus, sadarbojamies ar pasākumu aģentūrām, veicam telšu piegādi un uzstādīšanu. TIPI telšu tirdzniecība gan privātpersonām, gan kempingiem. Eksportējam arī uz ārzemēm.

Ķigurs Inženieri, SIA

Džohara Dudajeva gatve 8-45, Rīga LV-1084
Apraksts:

Projektēšana, konsultācijas, autoruzraudzība, ekspertīze: - apkure, ventilācija, kondicionēšana (AVK); - dūmu nosūce (DN); - apkures katli, siltummezgli (SM); - ūdensapgāde un kanalizācija (UK, UKT); - siltumtrases (SAT); AVK, UK projektēšana BIM. Mob.: 29412902, E-pasts: juris.kigurs@gmail.com

Pamats un Co, SIA

Gramzdas 90, Rīga LV-1029
Mēs ražojam dažāda veida izstrādājumus no betona:: ✓ Žogi un stabi ✓ Betona pakāpieni ✓ Betonu pakāpienu restaurācija ✓ Cementa flīzes ✓ Betona puķu podi ✓ Betona soliņi ✓ Dažādas ēku fasādes detaļas no betona ✓ Kolonnas ✓ Balustrādes
ZL.LV iesaka

Saplāksnis.lv, SIA PL Logistics

Bajāru 22, Rīga, LV-1039
Uzņēmums piedāvā: ✓ Plātņu materiālu tirdzniecība. ✓ Mēbeļu izgatavošana pēc pasūtījuma. ✓ Detaļu izgatavošana. ✓ Transporta pakalpojumi Eiropā. ✓ Zāģēšana.   Nodrošinām savlaicīgas materiālu piegādes visā Latvijā un ārpus tās. Apraksts:

SIA "PL Logistics" ir dinamisks, daudzfunkcionāls uzņēmums, kurš dibināts 2008. gadā. Uzņēmuma darbības sfēras ir plātņu materiālu (saplāksnis, kokskaidu plāksnes, laminētās kokskaidu plāksnes, OSB) tirdzniecība, detaļu izgatavošana, mēbeļu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, transporta pakalpojumi visā Eiropā. Balstoties uz uzņēmuma īpašnieku un darbinieku profesionālo pieredzi un zināšanām kokapstrādē, plātņu materiālu tirdzniecībā un mēbeļu izgatavošanā, mūsu klientiem tiek piedāvāts pats labākais/optimālākais vajadzību risinājums. Mums svarīgs ir katrs klients, tāpēc klients, kurš atgriežas, ir kā uzslava par labu darbu!

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
Produkcija: ✓ Ūdens filtri ✓ Caurules ✓ McAlpine ✓ Durvis ✓ Furnitūra ✓ Mēbeles ✓ Kamīni un kurtuves ✓ Apsildāmās grīdas ✓ Instrumenti un piederumi ✓ Termogalvas ✓ Termoizolācija Par uzņēmumu:

SIA "STAMARS" ir dibināta jau vairāk nekā pirms 20 gadiem un savas darbības laikā sasniegusi augstu profesionalitāti un stabilitāti. Šobrīd nodarbojamies ar ūdens apgādes un apkures sistēmu, ūdens attīrīšanas sistēmu un dušas kabīņu un vannu tirdzniecību, kā arī ūdens atdzelžotāju un mīkstinātāju, ūdens filtru, dušas kabīņu uzstādīšanu un apkalpošanu. Piedāvājam arī instrumentu nomu un preču piegādi veikaliem un lielākajiem būvobjektiem.

Stamars Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
✓ Polipropilēna durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Ekofinierētas durvis ✓ PVC durvis

 

Apraksts:

Uzņēmums vairāk nekā desmit gadus Latvijas tirgū piedāvā tirdzniecībā iekšdurvis un ārdurvis plašā sortimentā un dažādās cenu kategorijās. Durvis plašā izvēlē iespējams gan iegādāties uzreiz, gan pasūtīt. Salons pārdod iekšdurvis, ieejas durvis, otrās ieejas durvis. Noliktavā pieejamas vairāk nekā 50 durvju modeļu kombinācijas, kuras iespējams nopirkt uzreiz vai pasūtīt piegādi/uzstādīšanu. Salonā apskatāmi vairāk nekā 100 durvju modeļi, un katalogos apskatāmi pāri 200 modeļu kombinācijām.

Albro Group, SIA, juridiskie pakalpojumi

Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Apraksts: Jurista pakalpojumi jau vairāk nekā 10 gadu darba pieredze. Juridiskās konsultācijas saistību tiesībās, juridisko dokumentu izstrāde. Pārstāvniecvība Latvijas Patentu Valdē un Eiropas Savienības intelektuālā īpašuma organizācijā EUIPO, un pasaules intelektuālā īpašuma WIPO, valsts iestādēs, tiesās, muitā un citās institūcijās Latvijā. Preču zīmju reģistrācija Latvijas Republikas Patentu valdē. Konsultācijas intelektuālā īpašuma strīdu un pārkāpumu jautājumos, negodīgas konkurences, reklāmas ar muitu saistītajos gadījumos. Izstrādāt un konsultēt licencēšanas un franšīzes līgumu un intelektuālā īpašumu tiesību komercializācijas jautājumos, pārvaldīšanas stratēģiju un intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzību. Juridiskā palīdzība celtniecības jomā.