Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Laktro, SIA, Veikals

Raubēni, Rubeņu ceļš 60, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3002
Apraksts: SIA "Laktro" ir viens no nozīmīgākajiem lopkopības iekārtu un inventāra tirdzniecības, servisa un apkalpošanas uzņēmumiem Kurzemē. Pateicoties teicamam tehniskajam nodrošinājumam un zinošiem servisa speciālistiem, sniedzam ātrus un kvalitatīvus pakalpojumus. Izstrādājam projektus un konsultējam lauksaimniekus piena lopkopības iekārtu, kūts būvniecības jautājumos.

Inženier tehniskie risinājumi, SIA

"Līči", Jaunsvirlaukas pagasts, Jelgavas nov., LV-3031
Apraksts:

Piedāvājumā plaša spektra ģeodēzijas darbi.

Nodarbojamies ar būvniecības ģeodēziju - mērniecību, kā arī ar:

✓ Topogrāfijas uzmērīšanu; Izpildmērījumi - izpildshēmas; ✓ Visa veida būvasu un to iznesumu nospraušana; ✓ Būvlaukuma atbalsta tīkla izveide; Ieliekamo detaļu, enkuru, pāļu nospraušana un uzmērīšana; ✓ Pārsegumu, grīdu, aiļu un šahtu nospraušana un uzmērīšana; ✓ Vertikalitātes un horizontalitātes uzmērījumi; ✓ Ģeodēziskās ekspertīzes veikšana un kvalitātes kontroles mērījumi; ✓ SOS ģeodēzija, izbraukuma ģeodēzija, ģeodēzijas glābšanas dienests; ✓ Konsultācijas būvdarbu ģeodēzijā.

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Ūdensapgādes, kanalizācijas un apkures sistēmu būvniecības uzņēmums veic visa veida santehnikas pakalpojumus kā juridiskām, tā arī privātpersonām. Mūsu pakalpojumu klāstā ir: •    Inženiertīklu projektēšana un montāža; •    Ūdens un kanalizācijas pievienošana centrālajiem tīkliem; •    Ūdens apgādes sistēmu izbūve; •    Kanalizācijas sistēmu izbūve; •    Apkures sistēmu izbūve; •    Drenāžas sistēmu izbūve; •    Ārējo ūdens un kanalizācijas tīklu izbūve; •    Ekskavatora pakalpojumi; Pateicoties pieredzei privātmāju un industriālo objektu santehnikas risinājumu izbūvē esam spējīgi realizēt dažāda veida projektus un ieteikt labākos risinājumus - klientu vēlmes ir mūsu prioritāte. Izmantojam tikai kvalitatīvus materiālu. Visiem veiktajiem darbiem tiek dots garantijas periods. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

SSB Timber, SIA

"Ilbatas", Linejciems, Lībagu pagasts, Talsu nov., LV-3258
✓ Ceļu, zemes ceļu būve, remonts, uzturēšana ✓ Meža apsaimniekošana, meža darbi ✓ Meža konsultācijas ✓ Ceļu projektēšana un tāmēšana ✓ Dažāda rakstura demontāža ✓ Zemes darbi, grāvju un dīķu rakšana ✓ Labiekārtošana Par uzņēmumu:

Pieredze, zinoša komanda un ilgtspējīgi pārvaldības rīki ļauj mūsu uzņēmumam radīt dažādus individuālus apsaimniekošanas risinājumus visa veida īpašumiem. Veicam arī plaša spektra demontāžas un labiekārtošanas darbus, izbūvējam ceļus, nobrauktuves un grāvju sistēmas.

15 gadu pieredze mežsaimniecības nozarē. Apsaimniekojam dažāda rakstura mežus un nemeža teritorijas ar apaugumu. Aicinām sadarbībai!

ZL.LV iesaka

Greising Latvia, SIA, Metināšanas iekārtas, Automatizācija

Ganību dambis 7 k-1, Rīga, LV-1045
Produkti: ✓ MMA/MIG/MAG/TIG metināšanas iekārtas ✓ plazmas griešanas iekārtas ✓ metināšanas aizsargmaskas ✓ invertortipa strāvas ģeneratori ✓ metināšanas automatizācijas risinājumi ✓ metināšanas mehanizācija ✓ nerūsējošā tērauda šuvju kodināšanas un pasivēšanas iekārtas ✓ nerūsējošā tērauda marķēšanas iekārtas
ZL.LV iesaka

Jaunpils projekts, SIA

"Valdnieki", Jaunpils, Jaunpils pagasts, Tukuma nov., LV-3145
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar ēku un būvju projektēšanu, dažāda tipa ēku un būvju būvniecību, ēku un būvju būvuzraudzību un būvdarbu vadīšanu.

Vidzemīte V.L., SIA

Latgales 73, Rīga LV-1003
Apraksts:

NANOTER produkti ir virsmas pārklājuma materiāli, kuru fizikālās īpašības pārsniedz zināmos analogus. Produktu klāstā ir trīs virzieni: siltuma, hidroizolācijas un pretrūsas virsmas pārklājums.

Pilnstikla studija, SIA

Pērles 12, Alderi, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts:

PILNSTIKLA STUDIJAS 18 gadus krātā pieredze ļauj realizēt skaistus, interesantus un konstruktīvi sarežģītus projektus, kuros izmantojam stiklu visdažādākajās variācijās .PILNSTIKLA STUDIJA ir dinamisks un strauji augošs ALUMĪNIJA un STIKLA konstrukciju ražotājs,  kas saviem klientiem piegādā augstas kvalitātes būvniecības risinājumus plaša spektra ēkām un objektiem.PILNSTIKLA STUDIJA lepojas ar savu pieredzi, reputāciju un dažādu sarežģītu projektu īstenošanā Latvijas un Eiropas tirgos. Mēs nepārtraukti sekojam jaunākajām tendencēm nozarē un turpinām meklēt inovatīvus risinājumus, lai nodrošinātu mūsu klientiem augstākās kvalitātes risinājumus un veicinātu nozares produktivitāti un izaugsmi. Varam sevi saukt par ekspertiem ALUMĪNIJA  un STIKLA konstrukciju projektēšanā un ražošanā, tieši pateicoties gadu gaitā iegūtai pieredzei. Visa mūsu produkcija ir sertificēta atbilstoši Eiropas standartiem.Specializējoties būvniecības nozarē, mēs strādājam ar daudziem celtniecības un būvniecības  uzņēmumiem, piegādājot savu ražoto produkciju.

ZL.LV iesaka

Evergreen, SIA

"Burtnieki", Glāžšķūnis, Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2008. gadā, sākotnēji koncentrējoties uz Latvijas laukakmens apstrādi un tirdzniecību. Vēlāk, sastopoties ar klientu vēlmju daudzveidību, sākam attīstīt arī eksotisku akmens veidu importu no visas pasaules. Pašlaik esam kļuvuši par vienu no vadošajiem akmens materiālu tirgotājiem Baltijas reģionā.

ZL.LV iesaka

Belimpeks, SIA

Bezdelīgu 16, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Dzelzceļa būvniecība , celtniecība, montāža, Ceļu izbūve, būvniecība . Dzelzceļa būve.

I.R.Saimnieks, SIA

Tallinas 73, Rīga LV-1009
Apraksts:

"I.R. Saimnieks" sniedz saviem klientiem iespēju vienuviet iegādāties kvalitatīvus celtniecības un remontdarbu materiālus. Uzņēmums piedāvā plašu materiālu klāstu - sākot no fasādes un apdares materiāliem līdz skrūvēm, dībeļiem un naglām.

ZL.LV iesaka

CSK Steel, SIA

Stacijas 6A, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: SIA "CSK Steel" projektē un ražo tērauda nesošās būvkonstrukcijas. Esam specializējušies arī vieglo tērauda rāmjveida konstrukciju ar pamatos izveidotu savilci ražošanā, kas būtiski samazina ēkas pamatu izmērus, izmaksas un ēkas celtniecības termiņus, iegūstot būves ātrāku nodošanu ekspluatācijā.

Āres EG, SIA

"Māliņi", Kurmene, Kurmenes pagasts, Bauskas nov., LV-5115
Apraksts:

Meliorācijas darbi. Grāvju rakšana un tīrīšana. Ceļu un laukumu būve. Pašizgāzēja, dampera, ekskavatora pakalpojumi.

SIA Warm House, termobloki, celtniecības bloki

Turpinām strādāt klātienē!
"Spirgus", Slampes pagasts, Tukuma nov., LV-3119
Apraksts: SIA "WARM HOUSE" nodarbojas ar termobloku ražošanu no 2006. gada. Produkcija atbilst augstas kvalitātes prasībām. To apstiprina Eiropas Savienības (CE) "INSPECTA Group Finland" izsniegtie ražošanas kontroles un produkcijas sertifikāti. SIA "WARM HOUSE" saražotie termobloki ir izmantoti objektu celtniecībā gan Latvijā, gan Lietuvā, Igaunijā, Somijā, Zviedrijā, Nīderlandē, Grieķijā un Anglijā. Desmitiem klientu ir pārliecinājušies par termobloku energoefektivitāti un celtniecības izmaksu efektivitāti.

Arka Pluss, SIA

Raiņa 5, Valka, Valkas nov. LV-4701
Apraksts:

Plašā izvēlē santehnikas un apkures veidgabali. Saimniecības preces, elektropreces.Trauki.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

"Jaunumi", Bērzmente, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.
ZL.LV iesaka

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls, metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

Makvers, SIA

"Kuldīgas šoseja 2", Druva, Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts:

Arhitektūras projektēšanas birojs, izstrādājam jaunbūves, pārbūves un demontāžas projektus.

ZL.LV iesaka

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte

Lielā 2, Jelgava, LV-3001
Apraksts: Latvijas Lauksaimniecības Universitāte. Pētījumu veicināšana un speciālistu apmācība lauksaimniecības jomā, mežsaimniecības un pārtikas zinātnē, sociālās zinātnēs, datorzinātnēs; konsultācijas graudkopībā un lopkopībā.
ZL.LV iesaka

Metālmeistars, SIA, metālapstrādes uzņēmums

Brīvības 31/33, Liepāja, LV-3401
✓ CNC lāzergriešana ✓ CNC hidroabrazīvā griešana ✓ CNC lokšņu liekšana ✓ CNC cauruļu locīšana ✓ CNC valcēšana ✓ NC lokšņu šķēre ✓ CNC virpošana ✓ CNC frēzēšana ✓ CNC zāģēšana ✓ Metināšana Apraksts:

SIA "Metālmeistars" ir metālapstrādes uzņēmums, kas specializējas dažādu metāla detaļu izgatavošanā uz ciparu vadības (CNC) darbagaldiem: lokšņu apstrāde (lāzergriešana, ūdensgriešana, šķērēšana, lokšņu liekšana, valcēšana, cauruļu lāzergriešana); mehāniskā apstrāde (virpošana, frēzēšana, zāģēšana, multifunkcionālā virpošana). Papildinot iepriekš minētos procesus ar metināšanu, iespējams izgatavot dažādas sarežģītības metāla konstrukcijas.