Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

WMT Baltic, SIA

Augusta Deglava 166B, Rīga, LV-1021
gaismas kubi, gaismas banneri, gaismas objekti, konferenču stendi, iekārtas, aprīkojums, izstāžu dizains, būvniecība

TransElekt, SIA, Autoevakuators24

Pilskalna 5A, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts: TransElekt, SIA - uzticama un droša diennakts auto evakuācija Valmierā un Vidzemes apkaimē.  Sadarbojamies ar vadošajām apdrošināšanas kompānijām. Ierodamies ātri un atrodam risinājumus jebkurā situācijā - tai skaitā varam transportēt ne vien jūsu vieglo automašīnu, mikroautobusus, motociklus, bet arī kravas auto, nodrošināt būvniecības tehnikas transportēšanu, kokmateriālus un visu citu, ko iespējams uzlikt uz auto vedēja platformas. Mūsu modernais aprīkojums ļauj mums pārvietot arī stipri sistus auto, ar bloķētiem riteņiem, bez atslēgām, varam izvilkt no grāvjiem, purviem, pļavām. Transporta pakalpojumi, kravu pārvadājumi, birstošās kravas, pašizgāzēja pakalpojumi. Bāzes vietas Smiltenē un Gulbenē, pakalpojumus sniedzam pa visu Eiropu.

Akvedukts, AS, KAC Madona

Saules 61I, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par uzņēmumu:

Ūdensapgādes, kanalizācijas, apkures un laistīšanas aprīkojuma vairumtirgotājs. Preces iespējams iegādāties arī mazumtirdzniecībā. Dziļurbuma, kanalizācijas, drenāžas un apkures sūkņi, ūdens sildītāji, apkures katli, akumulācijas tvertnes, radiatori, apkures sistēmu pilns aprīkojums, cauruļvadi un savienotāji ūdensapgādei un apkurei, šļūtenes, laistīšanas ierīces dārziem, pazemes laistīšanai un rūpnieciskai laistīšanai, ūdens filtri u.c. aprīkojums un iekārtas, piegādāts tieši no labākajiem ražotājiem. Nodrošinām pārdoto preču garantiju un servisu.

WURTH, SIA

Lubānas 143, Rīga LV-1021
SIA WURTH piedāvā plaša spektra produktu klāstu:: ✓ Rokas instrumenti ✓ Darba apģērbs ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Abrazīvi ✓ Urbji ✓ Celtniecības un auto ķīmija ✓ Skrūves, stiprinājumi ✓ Ķīmijas preces pārtikas ražošanai ✓ Akumulatoru un elektroinstrumenti ✓ Stendi

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401A, Rīga, LV-1024
Piegāde:

Preču piegāde tiek veikta Rīgas robežās bez papildus maksas, pasūtījumam sasniedzot 121,- euro. Parasti pasūtījums tiek izpildīts 1 vai 2 dienu laikā.

Privātuma politika:

Privātuma politika sniedz informāciju par to, kā "Fermeris ITF" vāc, apstrādā, glabā, kopīgo, dzēš un aizsargā Klienta personas datus, tādējādi nodrošinot, ka Klienta personas dati tiek apstrādāti likumīgi, godprātīgi un Klientam pārredzamā veidā. Aktuālā privātuma politikas versija tiek publicēta Fermeris mājas lapā www.fermeris.lv, sadaļā Privātuma politika.

Katlinieks, SIA

Bieķensalas 20, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Gāzes apgādes sistēmu projektēšana ✓ Naftas apgādes sistēmu projektēšana ✓ Gāzes apgādes sistēmu izbūve ✓ Naftas apgādes sistēmu izbūve ✓ Gāzes apgādes sistēmu montāža ✓ Naftas apgādes sistēmu montāža ✓ Gāzes apgādes sistēmu remonts ✓ Naftas apgādes sistēmu remonts ✓ Ūdensapgādes sistēmu montāža un izbūve ✓ Siltumapgādes sistēmu montāža un izbūve

GeoStar, SIA, Celtniecības mērinstrumenti, Ģeodēziskie instrumenti

Mārupes 20, Rīga LV-1002
Instrumentu tirdzniecība:

No 1997. gada firma GeoStar SIA veic dažāda veida instrumentu tirdzniecību, servisu, remontu, nomu, izīrē celtniecības mērinstrumentus, sniedz konsultācijas mērniecības instrumentu un tehnoloģiju jomā. Kompānija piedāvā profesionālus TRIMBLE GPS uztvērējus kartogrāfijai, ĢIS, meža platību uzmērīšanai un mērniecībai. Piedāvājumā modernākie RTK GPS komplekti ar kontrolieri un reālā laika korekcijām – VRS savietojamas tehnoloģijas. Kadastrālai uzmērīšanai un būvniecības nodrošināšanai piedāvājumā klasiskie un robotizētie TRIMBLE tahimetri. Celtniecības darbiem geo-FENNEL optiskie un lāzeru nivelieri, digitālie teodolīti, mērriteņi, tālmēri un citi mērinstrumenti. Piedāvājumā Vivax Metrotech un Seba KMT instrumenti apakšzemes komunikāciju atrašanai, diagnostikai un noplūžu meklēšanai. Celtniecībā kritiski mērinstrumenti - Šmita āmuri betona cietības noteikšanai un grunts blīvuma noteikšanai, Beldornii penetrometri un modernākie krītošā svara deflektometri.

Wolf Group Latvia, SIA

Katlakalna 1B, Rīga, LV-1073
Pārstāvētie zīmoli::

Latvijā piedāvājam PENOSIL, OLIVÉ, TEMPSI, CETRIS, SILBONIT un AQUAFIRE zīmolu produktus. Sniedzam profesionālas konsultācijas arhitektiem, projektēšanas birojiem un individuālajiem pasūtītājiem.

Apraksts:

Wolf Group ir ražošanas uzņēmums, kas atrodas Igaunijas galvaspilsētā un ir specializējies dažādu būvķīmijas produktu ražošanā – celtniecības putas, līmes, hermētiķi, tīrīšanas produkti, instrumenti un celtniecības materiāli (apdares un celtniecības plāksnes) profesionāļiem un lietošanai mājas apstākļos. Uzņēmums tika dibināts 1994. gadā un strauji attīstījās no mazumtirgotāja par vienu no vadošajiem ražotājiem Eiropā. Wolf Group ražotnes un tirdzniecības filiāles atrodas Igaunijā, Spānijā un Francijā. Atsevišķi tirdzniecības filiāles atrodas Latvijā, Lietuvā, Ukrainā, Rumānijā, Portugālē, Vācijā un Apvienotajā Karalistē. Grupas eksporta tīkls pārklāj vairāk nekā 70 valstis un sniedzas no ASV līdz Jaunzēlandei, no Norvēģijas līdz Dienvidāfrikai un no Brazīlijas līdz Japānai.

Būvtehnikas serviss, SIA

"Saulītes", Ropaži, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

Ed & Ko, SIA, Veikals

Kūdras 8, Daugavpils LV-5404
Apkure. Apkures iekārtas. ATMOS (Čehija) ATTACK (Slovākija) BUDERUS (Vācija) DAKON (Čehija) HARVIA (Somija) MORA, (Čehija) SKLADOVA TECHNIKA (Bulgārija) THORMA (Slovākija) VIADRUS (Čehija). Ūdens sildītāji: ACV (Beļģija) AEG (Vācija) ARISTON (Itālija) GALMET (Polija) GORENJE (Slovākija) TATRAMAT (Čehija) THERMEKS (Krievija). Izplešanās

Valmiera-Andren, SIA

Cempu 23, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Produkcija:: ✓ Dūmgāzu attīrīšanas sistēmas ✓ Gāzes pārvades sistēmas ✓ Ķīmisko procesu iekārtas ✓ Vertikālie un horizontālie rezervuāri ✓ Ķimikāliju cauruļvadi ✓ Pazemes rezervuāri ✓ Metāla rezervuāri Rezervuāri, cauruļvadi augsti agresīvām ķimikālijām:

Rezervuāri, cauruļvadi un citas konstrukcijas sālsskābei, sērskābes šķīdumiem, dzelzs hlorīdam, fosforskābei, sāls šķīdumiem, sārmiem utt. Kopš 1998. gada ražojam dūmgāzu attīrīšanas sistēmas (skruberus), kuri domāti atmosfēras aizsardzībai un siltumnīcas efektu izraisošo gāzu emisijas mazināšanai, kā arī rezervuārus šķidrumu uzglabāšanai.

DKD, SIA, Buderus apkures katli, siltumsūkņu uzstādīšana

Alejas "Autodarbnīcas", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Specializējamies:: ✓ Siltumsūkņi ✓ Sienas kondensācijas tipa katli ✓ Grīdas kondensācijas tipa katli ✓ Grīdas katli ✓ Automātikas ✓ Ūdens sildītāji ✓ Radiatori ✓ Dzesēšanas sistēmas ✓ Ventilācijas sistēmas Siltumtehnikas oficiālie izplatītāji: ✓ BUDERUS ✓ BOSCH ✓ VIESSMANN ✓ MIDEA ✓ DAIKIN ✓ THERMIA ✓ ZEHNDER GROUP ✓ PANASONIC

DKD, SIA

Cēsu 31 k-2, Rīga, LV-1012
Apkures sistēmas, gaisa kondicionētāji, kondicionieri, Apkures radiatori, katli, apkures krāsnis, cinkoti apkures radiatori, siltumsūknis, dziļurbumi, apkures katlu remonts, serviss, apkalpošana, ģeotermālie, urbumi, uzstādīšana, tirdzniecība, apkope, dziļrbuma izveide siltumsūknim, dziļurbums, dziļurbums siltumsūknim,

Perchina.lv - siltumnīcas

Rīga
Apraksts: Mūsu uzņēmums ne tikai ražo un pārdod siltumnīcas, bet arī piedāvā profesionālus montāžas jeb ierīkošanas pakalpojumus. Mums ir plašs sortiments, kas ietver šūnu polikarbonātu, šūnu polikarbonāta siltumnīcas, plēves siltumnīcas un dažas citas papildus preces un iekārtas.

EJ Trans, SIA, traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori

traktortehnikas noma, iekrāvēji, ekskavatori
Rumbula, Latgales 503, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Mūsu tehnika:: ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Riteņu ekskavatori ✓ Kāpurķēžu ekskavatori ✓ Grunts veltņi ✓ Artikulētie pašizgāzēji ✓ Mini ekskavatori ✓ u.c. Pārdodam zemesgabalus savrupmāju būvniecībai ekskluzīvā rajonā:

Ogres salā zemesgabalu tirdzniecības 1. kārta ir veiksmīgi noslēgusies! Esam priecīgi, ka mūsu klienti izvēlējušies šo vietu savām jaunajām mājām. Šobrīd veicam visus nepieciešamos darbus, lai varētu uzsākt zemesgabalu tirdzniecības 2. kārtu - turpat blakus. Informēsim par 2. kārtas sākumu mūsu mājaslapā, kā arī Facebook.

Wood Point, SIA

Vējstūru 39, Rīga, LV-1063
Apraksts:

SIA "WOOD POINT" – visplašākā spektra pakalpojumi kokmateriālu tirgū. Esam plātņu materiālu eksperti – piedāvājam saplāksni un tā produktus, citu koku sugu saplākšņa produktus, OSB3 plātnes, dažāda blīvuma kokšķiedru un kokskaidu plātnes. Veicam materiālu piegādi privātpersonām, lielākiem un mazākiem uzņēmumiem gan Latvijā, gan Eiropā un ārpus tās. Piedāvājam dažādus risinājumus plātņu izmantošanai, veicam lokšņu piezāģēšanas pakalpojumus, komplektējam materiālus dažāda apjoma un sarežģītības pakāpes projektiem.

Finiera noliktava Rumbula, SIA WOOD POINT

Vējstūru 39, Rīga, LV-1063
Apraksts:

Mēs piedāvājam ļoti plašu SAPLĀKŠŅA STANDARTLOKŠŅU un to ATGRIEZUMU sortimentu, kurus ļoti plaši izmanto celtniecības darbos, mēbeļu ražošanā un citos saimniecības darbos. Precīzāk iepazīties ar finiera atgriezumu sortimentu, apskatīt pieejamos biezumus, izmērus, šķiras un daudzumu Jūs varat sadaļā – FINIERA ATGRIEZUMI.

SIA "WOOD POINT" piedāvā piezāģēšanas pakalpojumus un materiāla piegādi visā Latvijā!

ZL.LV iesaka

Palus, SIA

Ozolu 28, Jaunmārupe, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Meža inventarizācija ✓ Meža apsaimniekošana (Profesionālu taksatoru komanda palīdzēs tev veikt augstākās kvalitātes taksāciju). ✓ Cirsmu sagatavošana (Sagatavosim cirsmu, izmantojot modernākās tehnoloģijas). ✓ Mežizstrāde (Piedāvājam veikt mežizstrādes pakalpojumus, kā arī pērkam cirsmas). ✓ Meža atjaunošana (Piedāvājam izcirsto platību atjaunošanu, iesakot labāko risinājumu katrā situācijā). ✓ Jaunaudžu kopšana (Tas ir veids, kā efektīvi uzlabot nākotnes meža vērtību, atstājot vērtīgākos kociņus). ✓ ES finansējuma piesaiste mežsaimniecībai ✓ Atmežošana/meža transformācija

Guno M, SIA, Birojs

Striķu 9, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mūsu pamatdarbības virzieni:: ✓ Veterinārija ✓ Grāmatvedības un finanšu vadības datorprogrammas ✓ Grodu ražošana un piegāde Par uzņēmumu:

SIA “Guno M” uzņēmums ir dibināts 2001. gadā. Šo gadu laikā esam sevi pierādījuši kā veiksmīgu, darbīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu. Laikā gaitā esam uzkrājuši vērtīgu pieredzi un zināšanas, attīstījušies un paplašinājuši savu darbību.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets