Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

SIA Warm House, termobloki, celtniecības bloki

Turpinām strādāt klātienē!
"Spirgus", Slampes pagasts, Tukuma nov., LV-3119
Termobloki, termobloks, termobloki ar siltumizolāciju. Celtniecības bloki, termobloks. Starpsienu termo bloki. Eko putubetona bloki.

Arka Pluss, SIA

Raiņa 5, Valka, Valkas nov. LV-4701
Būvmateriāli, santehnika, saimniecības preces, preces dārzam, Arka Pluss, Valka, tirdzniecība, preču piegāde, Elektropreces, ūdens vārāmās kannas, kafijas automāti, Elektropreces Valkā, Saimniecības preču veikals Valkā, preces dārzam Valkā, santehnika Valkā, būvmateriālu tirdzniecība Valkā, būvmateriāli, veikals Valkā, celtniecība
ZL.LV iesaka

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls, metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15A, Rīga, LV-1073
Metāla noliktava Latvijā, Rīgā, Metālu vairumtirdzniecība, tirdzniecība, griešana un piegāde, Melnais metāls, Tērauda produkcija: armatūra, dubult T, metāla profili, caurules, loksnes, sieti, tērauds, U profils, armatūras siets, locīta armatūra, sijas, leņķdzelzis, plakandzelzis, sloksne, apaļdzelzis, kvadrāts, Karsti velmētas

BK Inženieri, SIA

Ganību dambis 7A, Rīga, LV-1045
Būvkonstrukciju projektēšana, metāla konstrukciju projektēšana, dzelzsbetona konstrukciju projektēšana, būvkonstrukciju apsekošana, sertificēts būvinženieris, būvkonstruktors. Būvkontrukciju aplēse ar datorprogrammām.
ZL.LV iesaka

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres", Codes pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Gateris Vecumnieki, Bauska, gateri, Latvija, apdares dēļu tirdzniecība, vairumtirdzniecība, pārdošana, zāģmateriāli, kokmateriāli, dēļi, brusas, latas, nestandarta izmēra, mežizstrāde, pērk mežus, oša, ozola, alkšņa, bērza, osis, ozols, bērzs, alksnis, lapu koks, egle, priede, cirsmas, pērk cirsmas, papīrmalkas iepirkšana,

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.
ZL.LV iesaka

GRAITUS, IK

Priežu 46, Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi: ✓ civilo, ražošanas ēku un privātmāju būvdarbu būvuzraudzība, ✓ konsultācijas būvniecības procesa veiksmīgai organizēšanai, ✓ dokumentu pārvaldība BIS sistēmā. Par uzņēmumu:

IK "GRAITUS" sniedz būvdarbu uzraudzības pakalpojumus ēku, dzīvojamo ēku un ražošanas ēku būvniecībā.

Sniedzu būvuzraudzības pakalpojumu II un III grupas ēkām, sniedzu konsultācijas pasūtītājiem par to kā uzsākt, turpināt būvniecības procesu. BIS sistēmā datu ievade, konsultācijas kā un kur atrast BIS sistēmā. Saskaņā ar BIS sistēmā pieejamo informāciju, laika posmā no 2018. gada līdz šim brīdim ir veikta/turpināta būvuzraudzības pakalpojumu sniegšana 23 objektos.

 

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

Betono Mozaika, SIA

Mazā Apakšgrāvja 5, Rīga, LV-1016
Betona bruģakmeņi:

"Betono Mozaika" specializējas betona bruģakmens un mazās arhitektūras elementu ražošanā un pārdošanā. Un ir lielākais betona bruģa ražotājs Latvijā. Uzņēmums ražo produkciju Latvijas, Viļņas, Kauņas, Klaipēdas un Šauļu rūpnīcās. Pateicoties mūsdienīgajām vācu ražošanas iekārtām, klientiem tiek piedāvāts plašs bruģakmens formu, krāsu un faktūru klāsts. Mēs garantējam precizitāti ražošanā un piegādē, kā arī profesionālu, izpalīdzīgu un cilvēcīgu pārdošanas servisu.

ZL.LV iesaka

MagMetal, SIA

Saules 69 - 6, Daugavpils, LV-5401
Apraksts: Metālizstrādājumi, metālizstrādājumu ražošana Daugavpilī. Metāla durvis, vārti, žogi. Metālkonstrukcijas pēc individuāla pasūtījuma. Siltumnīcas.
ZL.LV iesaka

Smartviks, SIA

"Rusuli", Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

Industriālās tehnikas hidrosistēmu , dzinēju elektroiekārtas diagnostika, remonts. Mobils izbraukuma serviss.

Betons un Dizains, SIA

"Beikas", Vircavas pagasts, Jelgavas nov., LV-3020
Apraksts:

Uzņēmums dibināts 2006. gadā un vairāk kā 17 gadus specializējas sausā betona izstrādājumu un mazo arhitektūras formu ražošanā, nodrošinot klientu objektu teritorijas ar kvalitatīviem labiekārtojuma elementiem. Veicam izgatavoto elementu piegādi un montāžu objektā. Piedāvājam saviem klientiem labiekārtot pagalmus un teritorijas, izvēloties izstrādājumus, kas ražoti sausā betona tehnoloģijā. Ražojam betona stabus, pasētas, arī betona pakāpienus un labiekārtojuma elementus - solus, atkritumu urnas, nosegplāksnes un stabu cepures. Izgatavojam sētas koka vairogus un vārtus. Ražojam, piegādājam  un uzstādām: betona stabus, betona pasētas, arī betona pakāpienus un labiekārtojuma elementus - solus, atkritumu urnas, nosegplāksnes un stabu cepures. Ražojam tonētus betona stabus, tonētas pasētas, tonētus pakāpienus. Izgatavojam sētas koka vairogus un žoga vārtus, gājēju vārtiņus. Veicam žogu remonta darbus.

Baltic Digital, SIA

Patversmes 17, Rīga LV-1005
Piedāvājam:: ✓ Āra LED video ekrāni ✓ Āra LED video piloni ✓ Iekštelpu LED video ekrāni ✓ Iekštelpu HD, FHD augstas izšķirtspējas video ekrāni ✓ Pārvietojami iekštelpu LED video ekrāni uz riteņiem ✓ Iekštelpu LED video piloni ✓ LED reklāmas video izkārtnes ✓ LED virtuves paneļi ✓ LED slīdošā teksta rindas (vienkrāsainas un daudzkrāsainas) ✓ LED autotransporta zīmes ✓ LED elektroniskās norādes ✓ LED elektroniskie tablo DUS ✓ LED elektroniskie pulksteņi un termometri

Ziemeļu akmens, šķelts akmens

"Lejasplošas darbnīcas", Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
Ziemeļu AKMENS ražojumi, produkcija:: ✓ Neregulāras granīta apdares plāksnes ✓ Stūrakmeņi ✓ Granīta bruģakmens ✓ Taisnstūra / kvadrāta granīta plāksnes ✓ Akmens šķembas (gabions) ✓ Šķelti laukakmeņi ✓ Dekoratīvie akmeņi ZIEMEĻU AKMENS::

Nodarbojas ar šķeltu Latvijas laukakmens apdaru plākšņu, granīta bruģakmeni, stūrakmeņu un akmens šķembu (gabionu) ražošanu un tirdzniecību. Latvijā un ārvalstīs klienti arvien vairāk sāk izmantot dažādus granīta izstrādājumus, jo novērtē akmens materiālu dabīgo skaistumu, kā arī tā ilgmūžību, fizikālās īpašības un tā estētiskumu. Latvijas laukakmens ir unikāls ar to, ka tas ir daudzkrāsains, un vienā akmenī var būt pat vairākas krāsu gammas. Akmens ir ilgmūžīgs un izturīgākais materiāls kopš senatnes, līdz ar to uzņēmums var droši teikt, ka, pateicoties akmens fizikālajām īpašībām, tas ir vienreizējs materiāls, uz kuru var paļauties, ka tas, piemēram, pēc 5 gadiem nesadrups vai arī krasi nemainīs savas fizikālās īpašības.

AG Wood, SIA

Pils 13A, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Piedāvājam:

Mēbeles mājas labiekārtošanai un biroja praktiskumam. Mēbeļu komponenti un interjera elementi. Ozola, bērza, priedes, dižskābarža, kā arī MDF, KSP un lamināta materiāli ar dažādām apdarēm un īpašībām, iepakoti kastēs nosūtīšanai klientam. Virtuves mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, izgatavošana un uzstādīšana.

Izgatavojam dažadu veidu mazu koku formu izstrādājumus no masīvkoka.

Piemēram salvešu riņķus, dažādus dekorus ar lina aukliņu, dāvanu kastes kā arī piedāvājam dekoru apdruku vai gravēšanu.

ZĀĢMATERIĀLI.

Bērza koksnes ēvelētas vai neēvelētas sagataves, kas sastāv no fiksēta vai garumā audzēta garuma; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

IEKŠTELPU MATERIĀLI.

Ozola, oša, dižskābarža, priedes un apses koksnes līmēti pakāpieni un palodzes, kuru malas ir iespējamas ar rundējumu, kā arī roku balsti un reliņi. Pakāpieni no veselām vai garumā audzētām sagatavēm; audzējuma tips – mēbeļu vai konstrukciju.

Priedes koksnes logu apdares paneļi, kājlīstes, durvju apdares līstes.

Produktus iespējams nokrāsot ar ūdens bāzes krāsu.

KURINĀMAIS.

Kvalitatīva alkšņa un bērza koksnes kamīnmalka.

Strautiņi, veikals, Mājai, dārzam, saimniecībai, būvei

Sauleskalns, Raiņa 4, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Apraksts: Plašākais preču sortiments ārpus Madonas! Laipni lūdzam!

Justs, SIA, Būvmateriālu veikals

Brīvības 1, Ilūkste, Augšdaugavas nov., LV-5447
Būvmateriālu tirdzniecība, būvmateriālu veikals, celtniecības materiālu tirdzniecība Ilūkstē, celtniecības materiāli Ilūkstē, cements, sausie maisījumi, santehnika, instrumenti, krāsas, saimniecības preces.

Bīriņu Kangari, smilts karjers, SIA BK Grupa

"Pēterupe BK", Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2162
Apraksts:

Smilts karjers "Bīriņu Kangari" - veic smilts, grants ieguvi un tirdzniecību, pārdod smiltis. Ceļu, autoceļu, lielceļu, laukumu, skvēru būvniecībai veicam piegādi visā Latvijā.

 

Ozolmājas, SIA, būvmateriālu veikals

Ezera 5, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Ozolmājas" Balvos. Piedāvājam plašu būvmateriālu klāstu- kokmateriāli, siltumizolācijas materiāli, ķieģeļi, cements, skrūves, naglas un viss pārējais būvniecībai un renovācijai.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

"Jaunumi", Bērzmente, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.