Būvniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

3D AD, SIA

Zvejnieku 14A-2, Rīga LV-1048
3D AD, 3D-AD, 3DAD, 3D, 3D modelēšana, vizualizāciju izstrāde, Vizualizācijas, BIM, Arhitekts, arhitekti, projektētājs, sertificēts arhitekts, arhitektūra, arhitektūras pakalpojumi, arhitekta pakalpojumi, arhitektu birojs, projektēšanas biroji, projektēšanas birojs, arhitektūras projekti, arhitektūras projekts, projekti,

Sēlijas mežs, SIA

"Dolomīts M", Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Koka dārza mājas. Žāvēti, ēvelēti dēļi, celtniecības materiāli. Būvmateriāli un būvkonstrukcijas; ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Dārza mājiņas, pirts, apzāģi, apdares un grīdas dēļi. Celtniecības materiāli, Jēkabpils, kokapstrāde Jēkabpils, būvmateriālu tirdzniecība Jēkabpils, būvmateriālu ražošana Jēkabpils. Frēzdēļu

Igates betons, SIA

Aviācijas 18K, Jelgava, LV-3004
transportbetons, beramo kravu pārvadājumi, pamata bloku ražošana, LEGO bloku ražošana, tarnsportbetona ražošana, betons, kur nopirkt betonu? betona piegāde, saliekamo sienu bloku ražošana, betona barjeru ražošana.

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k-1, Rīga, LV-1003
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, SIA, mikrouzņēmumi, (Mun) pašnodarbināta persona, saimnieciskās darbības veicējs, IK, Darījumi ar ES un trešajām valstīm, Grāmatvedība pašnodarbinātajiem (fiziskām personām), Profesionālā civiltiesiskās atbildības apdrošināšana, Gadu pārskati, tekošās atskaites, PVN. Nodokļu aprēķināšana,

SONORA Export, SIA

Ganību dambis 17A, Rīga LV-1045
Zāģmateriālu iepirkšana, zāģmateriālu ražošana, zāģmateriālu eksports, dēļi - biezumā no 12 līdz 25 mm, dēļi platumā no 50 līdz 150 mm, pusbrusas - biezumā no 26 līdz 70 mm, platumā no 70 līdz 100 mm, brusas - no 70x70 mm līdz 150x150 mm, frēzēti dēļi, šķērsvirziena frēzētās pusbrusas, garenvirzienā frēzētās pusbrusas un brusas, žāvēti dēļi (W=18%),

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Avārijas dienests 24/7 pakalpojumi:: ✓ Ūdensapgāde ✓ Kanalizācijas aizsprostojumu vai bojājumu novēršana ✓ Apkures sistēmas bojājumu novēršana ✓ Namu apsaimniekošana, uzturēšana Par mums:

SIA "AquaSer" pamatdarbība ir ūdens, kanalizācijas ierīkošana un visa veida bojājumu novēršana. Siltumtīklu būvniecība un rekonstrukcija. Namu apsaimniekošana un uzturēšana. Viens no pamatdarbības virzieniem ir ūdens patēriņa un  siltumenerģijas skaitītāju ar attālinātu nolasīšanu montāžas pakalpojumi iedzīvotājiem, namu apsaimniekotajiem, telemetrijas risinājumi skaitītāju attālinātai datu nolasīšanai. Mēs sniedzam konsultāciju iedzīvotājiem un apsaimniekotāju pārstāvjiem par iespēju samazināt ūdens patēriņa starpību starp iedzīvotāju un mājas ūdens skaitītāju, lai atbilstu sākotnējai domai, kāpēc ieviesa individuālu ūdens uzskaiti. Lai katrs maksātu par savu faktisko patēriņu.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga, LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

RITMUS, SIA

Murjāņu 1A, Rīga, LV-1024
Apraksts: Arhitektu birojs ar vairāk kā 15 gadu pieredzi sniedz arhitektūras un projektēšanas pakalpojumus, konsultācijas. Daudzdzīvokļu, administratīvo, tirdzniecības ēku un privātmāju jauna būvniecība un pārbūve.

Way, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Par uzņēmumu:

SIA "Way" veic dzelzceļa infrastruktūras tehniskā aprīkojuma būvniecības darbus, remontu un tehnisko apkopi, dzelzceļa virsbūves darbus (sliedes, sliežu ceļi), pārbrauktuvju un pāreju izbūvi, veicam zemes darbus zem sliežu ceļiem (zemes klātne un dzelzceļa zemes nodalījuma josla).

Siltie Nami, SIA

Biķernieku 22, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Energoaudits ✓ Energosertifikācija ✓ Tehniskā apsekošana ✓ Projektēšana ✓ Būvdarbi un remontdarbi ✓ Autoruzraudzība ✓ Projektu vadība ✓ Tāmju sastādīšana ✓ Apskaimniekošana Par mums::

SIA "Siltie Nami" ir pilna spektra energoservisa kompānija, kas specializējusies energoefektivitātes risinājumu izstrādē un ieviešanā, efektīvi veic ēku energosertifikāciju, ekspertīzes, projektēšanas un būvniecības darbus, tajā skaitā, piesaistot Eiropas Savienības fondu finansējumu!

EPDM Shop, SIA

Katlakalna 1C, Rīga, LV-1073
Ideāli risinājumi kopā ar FIRESTONE BUILDING PRODUCTS:

Ilgstoša pieredze membrānu ražošanā. Izcili servisa pakalpojumi. EPDM membrānas segumu jumtiem neviens neieklās labāk par mums!

RR CHOICE, SIA

"Vizbuļi 1" - 4, Salaspils pagasts, Salaspils nov., LV-2118
Par uzņēmumu:

Veicam tāmēšanas darbus gan mazākiem, gan lielākiem objektiem, pamatu izbūvei, jumtu izbūvei, mūrēšanai un citiem iekšdarbiem. Veicam būvju tāmēšanu, balstoties uz projekta risinājumiem, no pamatiem līdz slēdzenei (A-Z). Tāmēšana bankai, ES fondiem, vērtētājiem, apdrošinātājiem. Tāmes tiek gatavotas atbilstoši aktuālām būvdarbu, materiālu un mehānismu izmaksām. Klienti mūsu tāmes iesniedz Latvijas bankās finansējuma piesaistei. 

Mālpils Timber, SIA

Mālpils, Ķiršu 16, Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Uzņēmums ražo arī:: ✓ Spicētos mietus 40x40 30x30 25x25 (dažādi garumi) ✓ Jumta latas 25x50 līdz 4,8m garumam ✓ Brusas, pusbrusas (visa veida biezuma un platuma) (līdz 3m) ✓ Žoga dēļus (sākot no 14x75 līdz 22x100) ✓ Līstes (sākot no 4 mm biezuma) ✓ Skafolda dēļus ✓ Brusas ar izfrēzējumiem ✓ Ēvelētus dēļus, ēvelētus ar pusspundi ✓ Visa veida dēļus, sākot no 14x75 ✓ Šaujam paletes

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

MobilasTerases.lv

Cēres 10A, Rīga, LV-1058
Plusi:: ✓ Jums nav jāmeklē meistars, kas uzbūvēs Jums terasi. Mēs uzražosim, piegādāsim un uzliksim; ✓ Inovatīvs terasu ražošanas process, dažādas materiālu izvēles iespējas, personalizēts dizains; ✓ Mūsu terasēm ir plašs pielietojums. Tās var novietot:     1. Uz regulējamām balsta kājām;     2. Uz industriālajiem ritenīšiem, ja vēlaties to pārvietot pa gludu virsmu;     3. Uz skrūvpāļiem, bruģa plāksnēm jeb citas iepriekš sagatavotas virsmas; ✓ Piegādājam un nodrošinām terases novietošanu pēc klienta vēlmēm; ✓ Izgatavojot terasi, netiek kavēts klients;  ✓ Ražošanas process tiek parādīts bildēs vai klātienē; ✓ Automatizējot ražošanas procesus, mazāk atgriezumu - terases cena - draudzīga klientam!; ✓ Nav nepieciešama saskaņošana ar būvvaldi. ✓ Kontrolējami ražošanas apstākļi - kvalitāte!

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Pie mums jums ir iespēja apmeklēt lielāko Latgales reģionā tapešu sortimentu. Mūsu salonā ir vairāk nekā 1200 tapešu veidu, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši jūsu stilam un laikmetam, radot izteiksmīgu klasiku vai gluži pretēji - modernu iespaidu. Piedāvājam vienu no plašākajām durvju ekspozīcijām Latgales reģionā. Salona klāstā ir vairāk nekā 100 dažādu iekšdurvju veidu, kā arī 50 visdažādāko modeļu, dizainu un funkcionalitātes metāla durvis, kā arī sortimentā ir tehniskās un ugunsdrošās durvis un durvis pēc individuāliem izmēriem.

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "PRO invest.lv" sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus, uzņēmējdarbības konsultācijas, sagatavo ES projektus un biznesa plānus. Mūsu biroji atrodas: Talsos, Raiņa ielā 10, 2. stāvā, un Rīgā, Miera ielā 86, 1. stāvā – iepriekš piesakoties pa tālruni 29136710. Apkalpojam visā Kurzemē, Zemgalē, Rīgā, Rīgas rajonā. 20 gadu pieredze šādās nozarēs – tirdzniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, ražošana, būvniecība, viesnīcas, lauksaimniecība u.c. Mēs esam unikāli ar to, ka finanšu, ekonomikas, juridisko un vadības augstākā līmeņa zināšanu apkopojums dod 4D pakalpojumu kvalitāti klientu vajadzību risināšanā! Mēs esam radoši savā nozarē, kas mūs padara konkurēt spējīgus un klientam daudz interesantākus. Mūsu klienti saredz tās iespējas, ka, pērkot savu pakalpojumu pie mums, viņš saņem pilnīgāku pakalpojumu kvalitāti un labākos, radošākos risinājumus jebkurā no piedāvātajiem pakalpojumiem! Pie mums jūs saņemsiet bagātīgu garšu buķeti pavisam klasiskā nozarē - finanšu pārvaldībā!

Balta istaba, SIA

Krišjāņa Barona 45/47 - 10, Rīga, LV-1011
Apraksts: SIA “Balta istaba” piedāvā augstas kvalitātes visa veida ēku (ieskaitot 3. grupas ēku) projektēšanas pakalpojumus. Būvprojektu izstrāde, saskaņošana, autoruzraudzība un būvprojektu ekspertīze.

Laja, SIA, Veikals

Rūpniecības 49A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Lauksaimniecības tehnika Madonā. Jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas. Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji. Traktoru piekabes, puspiekabes, mēslu ārdītāji. Siena sagatavošanas tehnika. Siena preses tirdzniecība, siena ruļļu ietinēji. Traktoru remonts, traktoru rezerves daļas. Sagatavojam piedāvājumus un piegādājam tehniku Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros.

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.