Būvniecība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Import Solutions, SIA

"Šķūņi", Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmums ražo un piedāvā iegādāties daudz un dažādus kvalitatīvus produktus terases būvniecībai un ierīkošanai. Terases galvenokārt Latvijā ražotas un līdz ar to visas garantijas no ražotāja. Papildus terases materiāliem iespējams iegādāties dažādas noderīgas lietas jūsu terasei. Aicinām sadarbībai!

Pēterkoks, SIA

Celtnieku 1A, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Apraksts:

Mēs izveidojām SIA "Pēterkoks" ar mērķi kļūt par profesionālu uzņēmumu ar labu komandu un uzticamu reputāciju. Uzņēmums, kas klientiem var piedāvāt vislabāko preču un servisa risinājumu. Mūsu mērķis ir piedāvāt klientiem labāko risinājumu ar atjaunojamu resursu - kokmateriālu.

SIA "Pēterkoks" specializējas trīs virzienos:

✓ speciālais koka iepakojums ✓ standarta paletes un koka iepakojums ✓ cietkoksnes zāģmateriāli galdniecībām

 

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

Heidelberg Materials Latvija Betons, SIA

Kroņu 5, Rīga LV-1035
Apraksts:

"Heidelberg Materials Latvija Betons" piegādā gatavu betonu ēkām un infrastruktūrai, kas veido modernas, ilgtspējīgas sabiedrības pamatu. Mēs esam pieredzējuši speciālisti betona transportēšanas un sūknēšanas jomā. Piegādājam lieliem un maziem uzņēmumiem, kā arī privātpersonām.

Meistara mājas, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Mūsu princips ir vairāk dabas, mazāk haosa, tāpēc ar mūsu palīdzību ikviens var izveidot savu oāzi. Kopš pirmās dienas mēs esam meklējuši jaunus veidus, kā pievilināt klientus, mainot ierasto pieeju ar stilu un smaidu. Koks ir dabisks, ekoloģisks, izturīgs un ļoti estētisks celtniecības materiāls. “Meistara Mājas” - mēs patiešām ticam, ka koksne ir galvenā izvēle māju celtniecībā.

AB Arho, SIA

Ganību dambis 30A, Rīga, LV-1005
Apraksts: Arhitektūra, projektēšana, projektu vadība. Ēku rekonstrukcijas un renovācijas projektu izstrāde un saskaņošana. Autoruzraudzība un būvuzraudzība. 3D vizualizācijas.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k-1 - 14, Rīga, LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze

Jurlingva, Tulkojumu un valodu centrs

Raiņa 101-2.st., Jūrmala LV-2016
Par tulkošanas biroju:

Valodu zināšanas - bagātība, kas vienmēr tev ir līdzās! Tulks, tulkošana, tulkojumi, tulkošanas, tulku birojs Jūrmalā.

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.

 

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Onninen EXPRESS Pārdaugava

Raudas 12B, Rīga, LV-1002
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Onninen, SIA, Centrālā noliktava

Rītausmas 11C, Rīga, LV-1058
Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība

Sunergia, SIA

Gaujas 27, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Pakalpojumi: ✓ Saules paneļu parka ierīkošana ✓ Saules paneļu parka apkope ✓ Saules paneļu parka finansēšana ✓ Saules enerģija uzņēmumiem ✓ Saules enerģija mājsaimniecībām ✓ Saules paneļu jumts ✓ Saules paneļu nojumes automašīnām Saules paneļu risinājumi:

SUNERGIA ir atjaunojamās enerģijas risinājumu uzņēmums, kas plāno, projektē un uzstāda saules paneļus, ventilācijas sistēmas un siltumsūkņus uzņēmumiem un privātpersonām, kas vēlas optimizēt savas kopējās enerģijas izmaksas, vienlaikus kļūstot ilgtspējīgākiem. Pēdējo gadu laikā SUNERGIA ir realizējusi simtiem projektu Baltijas valstīs, palīdzot uzņēmumiem un privātpersonām samazināt elektroenerģijas izmaksas un kļūt ilgtspējīgākiem.

AL Ceļu Būve, SIA

Gaujas 27A, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Būvniecība Būvniecība ietver procesu no būvlaukuma sagatavošanas līdz izbūvētā objekta nodošanai ekspluatācijā. Būvējam ielas, laukumus, piebraucamos ceļus, ietves, izbūvējam caurtekas. Izmantojam, gan asfaltbetonu, gan betonu kā arī granīta bruģakmeni vai dabīgo akmeni. Izmantojam arī citus materiālus atbilstoši Klienta vajadzībām un vēlmēm. ✓ Rekonstrukcija Rekonstrukcija ietver asfaltbetona seguma virskārtas frēzēšanu, asfaltbetona seguma izbūvi, bruģakmens seguma nomaiņu, aku, gūliju līmeņošanu, caurteku nomaiņu, ietvju un ceļa apmaļu regulēšanu / nomaiņu, marķējuma uzklāšanu. ✓ Uzturēšana Uzturēšana ietver asfaltbetona seguma remontdarbus vasaras un ziemas sezonā, ātrumvaļņu izbūvi, bojāta bruģakmens nomaiņu, bojātu ietvju un ceļa apmaļu nomaiņu, bojātu aku, gūliju, ūdens kanālu nomaiņu, seguma marķēšanu, ceļa zīmju uzstādīšanu, drošības barjeru uzstādīšanu, caurteku konstrukciju apkopi un remontu. ✓ Citi pakalpojumi Ceļu būvtehnikas noma, kravas a/m un evakuatora pakalpojumi, sniega tīrīšanas/izvešanas darbi.

Ķigurs Inženieri, SIA

Džohara Dudajeva gatve 8-45, Rīga LV-1084
Apraksts:

Projektēšana, konsultācijas, autoruzraudzība, ekspertīze: - apkure, ventilācija, kondicionēšana (AVK); - dūmu nosūce (DN); - apkures katli, siltummezgli (SM); - ūdensapgāde un kanalizācija (UK, UKT); - siltumtrases (SAT); AVK, UK projektēšana BIM. Mob.: 29412902, E-pasts: juris.kigurs@gmail.com

Pamats un Co, SIA

Gramzdas 90, Rīga LV-1029
Mēs ražojam dažāda veida izstrādājumus no betona:: ✓ Žogi un stabi ✓ Betona pakāpieni ✓ Betonu pakāpienu restaurācija ✓ Cementa flīzes ✓ Betona puķu podi ✓ Betona soliņi ✓ Dažādas ēku fasādes detaļas no betona ✓ Kolonnas ✓ Balustrādes
ZL.LV iesaka

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
Produkcija: ✓ Ūdens filtri ✓ Caurules ✓ McAlpine ✓ Durvis ✓ Furnitūra ✓ Mēbeles ✓ Kamīni un kurtuves ✓ Apsildāmās grīdas ✓ Instrumenti un piederumi ✓ Termogalvas ✓ Termoizolācija Par uzņēmumu:

SIA "STAMARS" ir dibināta jau vairāk nekā pirms 20 gadiem un savas darbības laikā sasniegusi augstu profesionalitāti un stabilitāti. Šobrīd nodarbojamies ar ūdens apgādes un apkures sistēmu, ūdens attīrīšanas sistēmu un dušas kabīņu un vannu tirdzniecību, kā arī ūdens atdzelžotāju un mīkstinātāju, ūdens filtru, dušas kabīņu uzstādīšanu un apkalpošanu. Piedāvājam arī instrumentu nomu un preču piegādi veikaliem un lielākajiem būvobjektiem.

ZL.LV iesaka

Stamars Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
✓ Polipropilēna durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Ekofinierētas durvis ✓ PVC durvis

 

Apraksts:

Uzņēmums vairāk nekā desmit gadus Latvijas tirgū piedāvā tirdzniecībā iekšdurvis un ārdurvis plašā sortimentā un dažādās cenu kategorijās. Durvis plašā izvēlē iespējams gan iegādāties uzreiz, gan pasūtīt. Salons pārdod iekšdurvis, ieejas durvis, otrās ieejas durvis. Noliktavā pieejamas vairāk nekā 50 durvju modeļu kombinācijas, kuras iespējams nopirkt uzreiz vai pasūtīt piegādi/uzstādīšanu. Salonā apskatāmi vairāk nekā 100 durvju modeļi, un katalogos apskatāmi pāri 200 modeļu kombinācijām.

Albro Group, SIA, juridiskie pakalpojumi

Mūkusalas 101, Rīga LV-1004
Apraksts: Jurista pakalpojumi jau vairāk nekā 10 gadu darba pieredze. Juridiskās konsultācijas saistību tiesībās, juridisko dokumentu izstrāde. Pārstāvniecvība Latvijas Patentu Valdē un Eiropas Savienības intelektuālā īpašuma organizācijā EUIPO, un pasaules intelektuālā īpašuma WIPO, valsts iestādēs, tiesās, muitā un citās institūcijās Latvijā. Preču zīmju reģistrācija Latvijas Republikas Patentu valdē. Konsultācijas intelektuālā īpašuma strīdu un pārkāpumu jautājumos, negodīgas konkurences, reklāmas ar muitu saistītajos gadījumos. Izstrādāt un konsultēt licencēšanas un franšīzes līgumu un intelektuālā īpašumu tiesību komercializācijas jautājumos, pārvaldīšanas stratēģiju un intelektuālā īpašuma tiesību aizsardzību. Juridiskā palīdzība celtniecības jomā.

Ziedonis Kagainis IDV

Lielirbes 17A - 45, Rīga, LV-1046
Par mani:

Strādāju būvniecībā kopš 1995. gada gan kā galvenais būvuzņēmējs, gan kā apakšuzņēmējs, gan kā pasūtītāja pārstāvis būvuzraudzībā, gan kā pilnvarotā persona no pasūtītāja, veicot celtniecības un projektēšanas darbus, tāmēšanu, celtniecības variantu tehnisko un ekonomisko analīzi, projektēšanas dokumentu saskaņošanu un atļaujas dokumentācijas saņemšanu, kā arī objektu apkalpošanu pēc nodošanas ekspluatācijā.