BOSCH, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
kvēlsveces, gaisa mērītājs, gaisa mērītāji, lambda zonde, lambda zondes, DTP, NOVA DITEX, FIRAD, VDO, BOSCH

Simba serviss, SIA, Kravas riepu serviss

Vienības gatve 179, Rīga LV-1058
Sava, BEBICA, Yokohama, Tyrex, PREIMIORRI, kur pirkt ziemas riepas, kur pirkt vasaras riepas, VARTA, BOSCH

Uniparts Baltic, SIA, Kravas auto rezerves daļas

Pliederu 22, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Auto rezerves daļas, rezerves daļas autobusiem, rezerves daļas komerctransportam, piekabju rezerves daļas, puspiekabju rezerves daļas, rezerves daļas, auto detaļas, VOLVO rezerves daļas, auto veikals, auto rezerves daļu veikals, Eiropas auto rezerves daļas, auto tirdzniecība, rezerves daļu katalogs, auto rezerves daļu katalogs, Scania

MY CAR, SIA, Automobiļu detalizētās apkopes centrs

Jūrkalnes 2a, Rīga LV-1046
Detailings Rīgā, Latvijā. Automobiļu detalizētās apkopes centrs,  Apmācības dīteilingā,  Profesionālās pulēšanas apmācības Rīgā,  Virsbūves un interjera apkope,  Virsbūves apstrāde,  Hidrofoba un spīduma atjaunojošie pārklājumi,  Licencēti automobiļu detalizētās apkopes kursi,  Auto salona

Nērings, SIA, Autoserviss un auto rezerves daļas

NĒRINGS veikals Rīgā ❗👌
Tīraines 9a, Rīga LV-1058
Ģenerators, ģeneratora remonts, ģeneratori tehnikai, ģeneratora traktoriem, traktoru ģeneratori, tehnikas ģeneratori, ģeneratoru diagnostika, starteri, starteru, starteri tehnikai, starteri traktoriem, traktoru starteri, tehnikas starteri, starteru diagnostika, starter, alternator, dīzeļsprauslas, dīzeļsprauslu remonts,

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas auto, auto serviss, remonts, apkope, kravas auto rezerves daļas, smago automašīnu serviss, kravas smago auto apkope, kravas autocentrs, kravas autoserviss, smago auto sagatavošana tehniskajai apskatei, kravas automašīnu sagatavošana tehniskajai apskatei. Kravas auto ritošās daļas apkope, agregātu remonts. Reduktori, ātrumkārbas,

Instrumentu Servisa Centrs, SIA

Pilsoņu 1 k.3, Rīga LV-1002
Serviss: ✓ Elektroinstrumentu remonts un apkope: Bosch, Festool, Makita, DeWalt, Mafell, Hitachi, Einhell, Milwaukee, Metabo, Max u.c. ✓ Pneimatisko instrumentu remonts un apkope: Senco, Bostitch, ABAC u.c. ✓ Pļaujmašīnu un citas dārza / meža tehnikas remonts un apkope: AL-KO, Husqvarna, Stihl, Jonsered, Hetch, Murray, Sentinel, McCulloch ✓ Stacionāro iekārtu remonts un apkope

Evidence Network, SIA, Drošības un ugunsdrošības sistēmu tirdzniecība

Latgales 227, Rīga LV-1019
Preces un piedāvājumi: ✓ IP videonovērošanas iekārtas un aksesuāri ✓ HDCVI / AHD videokameras un rakstītāji ✓ Informācijas nesēji un komutātori ✓ Displeji un monitori ✓ Konvencionālās un adrešu ugunsdrošības sistēmas paneļi, detektori ✓ Apsardzes sistēmas ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Audio un video namruņu sistēmas ✓ Balss izziņošanas sistēmas ✓ Integrējamās sistēmas ✓ Kabeļi, signalizācijas vadi, kārbas, ugunsdrošie stiprinājumi ✓ Akumulatori un barošanas bloki ✓ Apmācības, semināri un treningi klientiem

Crystalline, SIA

Tīnūžu 6-35, Rīga, LV-1021
Preču katalogā pieejams:: ✓ Gāzes apkures katli ✓ Cietā kurināmā katli ✓ Siltumsūkņi ✓ Boileri ✓ Sūkņi ✓ Ūdens maisītāji ✓ Podi, bidē, urināli ✓ Vannas mēbeles ✓ Radiātori Mūsu priekšrocības:: ✓ Ātra piegāde ✓ Labākās cenas ✓ Ražotāja garantijas

Arkada Serviss, SIA, instrumentu darbnīca, veikals

Kārļa Mīlenbaha 16A, Rīga LV-1050
Par uzņēmumu:

"Arkada serviss" piedāvājumā - Rebir, Alko, Stiga instrumentu noma, garantijas remonts. Celtniecības tehnikas instrumentu noma, remonts. Celtniecības tehnikas, instrumentu pēcgarantijas remonts, apkalpošana. Dārza tehnikas noma, remonts.

Krone ScanBalt, SIA

Vējstūru 27, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

SIA "Krone Scanbalt" ir Vācijas Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH oficiālais pārstāvis Latvijā, kas nodarbojas ar jaunu KRONE piekabju un puspiekabju tirdzniecību, kā arī ar KRONE, SCHMITZ, KOEGEL un citu ražotāju lietotu puspiekabju tirdzniecību, atpirkšanu un nomu. Šobrīd nomas parkā ir vairāk nekā 450 vienību, piedāvājot klientiem puspiekabju pilna servisa nomu ar izdevīgiem nosacījumiem.

Projekcijas dizains, SIA, mēbeļu un dizaina salons

Cēsu 20, Rīga, LV-1012
Mēbeļu piedāvājums:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Sabiedrisko telpu mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Mēbeles mājoklim ✓ Darbistabas mēbeles ✓ Bērnu istabas mēbeles Mēbeļu ražošana:

Mēs – „Projekcijas dizains” – esam individuālu un nestandarta iekārtu ražotāji un projektētāji, kuri turpina specializēties individuālu un netradicionālu mēbeļu ražošanā, projektēšanā un dizainā, lielu uzmanību pievēršot kvalitātei un klientam. Mēs cienām savu pasūtītāju, tai skaitā arhitektu un dizaineru, idejas un vēlmes, saglabājot precīzas domas atspoguļojumu sarežģītos mēbeļu pasūtījumos. Mūsu pieeja dizainam ir individuāla un personiska – radām to, kas klientiem un pašiem patīk. Strādājam ar katru pasūtītāju personīgi, lai palīdzētu radīt individuālu, klientam raksturīgu un neatkārtojamu interjera un mēbeļu kopumu.

AVIATEST, SIA, Servovārsti industrijai Baltijā

Rēzeknes 5d-1, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "AVIATEST" realizē hidraulisko iekārtu piegādes kontraktus Baltijas valstu, Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas tirgiem. Piegādā Latvijas, Lietuvas un Igaunijas tirgū MOOG uzņēmuma produktus – servo-elektriskās un servo-hidrauliskās sistēmas. Laboratorija AVIATEST ir aprīkota ar visu nepieciešamo MOOG kompānijas aprīkojumu un veic apkalpošanu, tekošu remontu un kapitālremontu servo- un proporcionālo vārstu (ar mehānisko un elektronisko atgriezenisko saiti) ar lietošanas rezerves daļu un tehnoloģiju MOOG.

Jana, SIA, Apkures sistēmas, gaisa siltumsūkņi

Kalnciema 119, Rīga, LV-1046
SIA ''Jana'' apkures katli un siltumsūkņi:

SIA "JANA" pieredze apkures nozarē kopš 1991. gada. Zīmolu BAXI SpA, BDR-ThermeaGroup, Systema, UNICAL, SIME(IDEA), ARBONIA, COSMOGAS autorizēti pārstāvji Latvijā. Apkures sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, projektēšana, uzstādīšana, nodošanas ekspluatācijā, tehniskais apkopes serviss. Sadarbība ar AS “GASO”, SIA “Robert Bosch”, SIA “Uponor Latvia” un daudziem citiem. Strādājam visā Latvijā. Esam atvērti jauniem sadarbības projektiem. GAISA SILTUMSŪKŅI apkurei un siltā ūdens ražošanai.

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Dimanta diski ✓ Griezējdiski ✓ Slīpdiski ✓ Pašlīmējošie abrazīvi ✓ Slīpkluči un slīpšvammes ✓ Slīplentes ✓ Smilšpapīrs ✓ Piederumi un spec produkti ✓ Urbji Par mums: Smilspapirubaze.lv piedāvā klientiem profesionālās klases abrazīvos materiālus par pieejamu cenu, nodrošinot labāko cenas, kvalitātes attiecību tirgū. Nodrošinām ar abrazīviem gan profesionālus kokapstrādes un metālapstrādes uzņēmumus, būvniecības pakalpojumu sniedzējus, amatniekus, gan arī tirdzniecības, nomas uzņēmumus u.c. Veicam operatīvu pasūtījumu izpildi un meklējam piemērotāko risinājumu katrai konkrētajai klienta vajadzībai.

PTP Store, SIA

Dzelzavas 120m, Rīga, LV-1021
Gultņi, blīvējumi, siksnas, zobrati, ķēdes, speciālie instrumenti, ķīmija, pneimatika – tie ir galvenie PTP Store mērķa produkti, kurus mēs pārstāvam Latvijas tirgū, no lielākajiem pasaules ražotājiem, tādiem kā SKF, FAG, INA, Loctite, SMC, CRC, Optibelt, Nexen. Šie visi ir augstākās kvalitātes produkti, kurus aicinām novērtēt arī potenciālos klientus. Mēs priecāsimies par jebkuru no klientiem, neatkarīgi no jūsu lieluma, vecuma vai konkurējoša uzņēmuma, jautājiet mums e-pastā vai telefoniski. Tāpat aicinātas ir arī privātpersonas apmeklēt mūsu veikalus klātienē Rīgā, Jelgavā un Liepājā vai internetā www.9a.lv.

DHT, SIA

Vienības gatve 136a, Rīga LV-1058
Apraksts:

Audio, video tehnikas remonts. Automobiļu radio, antenu, signalizācijas uzstādīšana

AKB-Lom, Akumulatoru iepirkšanas-izvešanas mobilais serviss

Dzelzavas 72, Rīga LV-1082
Apraksts: Nopirksim visa veida nolietotos svina akumulatorus, par labām cenām. Nodrošinām izvešanu, operatīva apmaksa! Iepērkam lietotus auto katalizatorus un keramiku no tiem, metāla katalizatorus, kvēpu filtrus. Uzņēmums ir specializējies izlietotu akumulatoru, auto katalizatoru savākšanā. Individuāla pieeja un labākās cenas! Sīkāk pa telefonu! Strādājam Rīgā, ārpus Rīgas - pēc vienošanās.

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
Apraksts: Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

Plazma pluss, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts: SIA "Plazma Pluss" ir profesionālo metāla metināšanas un griešanas iekārtu tirdzniecības uzņēmums. Uzņēmums Latvijas tirgū strādā no 2001. gada. SIA "Plazma Pluss" ir tādu metināšanas iekārtu kā Lincoln Electric un Selco oficiālais pārstāvis Latvijā. Uzņēmums piedāvā metināšanas iekārtas, materiālus un piederumus, veic visa veida metināšanas un griešanas iekārtu remontu. Uzņēmuma speciālisti sniegs konsultācijas un palīdzēs piemeklēt vislabākos risinājumus Jūsu metālapstrādes uzņēmumam.