Baseins, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Dārzam: Dārza tehnika, dārza instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un stādi, augsnes, mēslojumi, kūdra, puķu podi, kastes, laistīšanas sistēmas, zālāji, puķu

Hotel Viona

Rīgas 41, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Viesnīca piedāvā: ✓ Naktsmītnes ✓ Kafejnīca ✓ Sauna ✓ Baseins ✓ Latviešu virtuve ✓ Armēņu virtuve

Olimpiskais centrs Limbaži, SIA

Parka 36, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Trenažieru zāle ✓ Peldbaseins ✓ Airēšanas bāze ✓ 2 tenisa laukumi ✓ Sporta laukumi ✓ Āra basketbola laukumi ✓ Āra volejbola laukums ✓ Futbola laukums ar mākslīgo un dabīgo segumu Daudzfunkcionālais sporta un veselības komplekss:

"Olimpiskais centrs "Limbaži"" ir sporta centrs, kas atrodas Limbažos un kas apsaimnieko sporta bāzes: airēšanas bāzi ar airēšanas distanci, Lielezera ielā 33, sporta halli, 3000m2, Parka ielā 36, stadionu (2 tenisa laukumi, āra basketbola laukumi, āra volejbola laukums, futbola laukumi ar mākslīgo un dabīgo segumu) Sporta ielā 3. 2018. gada 1. septembrī durvis vēra jaunais Limbažu peldbaseins Jaunatnes ielā 4 A, kur apmeklētājiem pieejama arī trenažieru zāle. "Olimpiskais centrs "Limbaži"" organizē dažādu sporta veidu čempionātus, dažādus sporta pasākumus, organizē sporta spēles, augstas klases sasniegumu sportu, sniedz ēdināšanas un naktsmītņu pakalpojumus.

DHS, SIA

Salamandras 1 k.2-8, Rīga, LV-1024
Apraksts: SIA "DHS" ir oficiālais Somijas uzņēmuma Soft Protector Oy pārstāvis Latvijā. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes inovatīvus produktus "SOFTCARE", "HYGISOFT" un "DESISOFT". Mūsdienu ķīmiskajā pasaulē arvien vairāk pieaug pieprasījums pēc produktiem, kas nesatur kaitīgus piejaukumus. Kā izplatītājs kopā ar ražotājiem, mēs esam par dabai un patērētājiem draudzīgiem produktiem un vēlamies parādīt ceļu uz tīru vidi un drošu šo produktu lietošanu.

Dr. Būmanes ģimenes ārsta prakse, SIA

Raiņa 19, Durbe, Dienvidkurzemes nov. LV-3440
Apraksts:

Dr. Būmanes ģimenes ārsta praksē pacientiem veic asins, urīna analīzes. Sadarbība ar ar NMS laboratoriju, kas katru dienu savāc materiālus un piegādā analīžu rezultātus. Pieejama EKG, injekcijas, pārsiešanas, potes. Mājas vizītes. Pieraksta jaunus pacientus. Praksē ir vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.  Prakses kods 6408-00004.

Penetron.lv, SIA EMEREM, Hidroizolācijas materiāli

Vienības gatve 31, Rīga, LV-1004
Produkti:

Penetron - dziļi impregnējošs betona hidroizolācijas maisījums Penetron Admix –  Hidroizolācijas piedeva svaiga betona maisījumam Penecrete Mortar – betonu sadurvietu hidroizolācijas maisījums (ūdens tecēšanas novēršanai) Peneseal FH – betona virsmu cietinātājs ar hidroizolācijas īpašībām. WaterPlug -  virsmas ātrsaistīgs maisījums, ūdens sūču apturēšanai Penebar – hidroizolācijas žņaugs, kas spēj uzbriest par 300%, izveidojot blīvu, ūdensnecaurlaidīgu gēlu, tādējādi radot barjeru mitruma iekļūšanai.

Barboleta, attīstības centrs

Atmodas 9, Jelgava, LV-3001
Produkti: ✓ Līdzsvara platforma (var iegādāties ikviens lietotājs. Līdzi saņem lietošanas instrukciju) ✓ Speciālistu konsultācijas platformas lietotājam individuālām vajadzībām. ✓ Speciālistu apmācības profesionāļiem, piemēram, psihologiem, logopēdiem, speciālajiem pedagogiem, skolu pedagogiem ir iespējams kļūt par metodes speciālistiem, apmeklējot apmācības un nokārtojot pārbaudes darbu. ✓ Kartītes. Īpaši izstrādātas lietošanai ar Barboleta līdzsvara platformām. ✓ Konsultācijas attīstības centrā. Konsultācijas bērniem pie speciālistiem: logopēds, psihologs, speciālais pedagogs. Nodarbības pie: fizioterapeita (vingrinājumi ūdenī), baseina trenera peldētapmācībai.
ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Via Una, SIA

Katrīnas dambis 10, Rīga LV-1045
Apraksts:

Medicīnas centrs "Via-Una" ir sabiedrībai paredzēts medicīnas centrs, kas nodrošina plašu klīnisko aprūpi un veselības pakalpojumus. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes veselības aprūpi, ieviešot inovatīvas metodes un piedāvājot plašu spektru medicīnas pakalpojumu, lai apmierinātu klientu vajadzības. "Via-Una" ir pilnībā aprīkots medicīnas centrs, kurā strādā pieredzējuši ārsti un medicīnas personāls, kas ir apņēmības pilni nodrošināt jūsu veselības labklājību. Mēs piedāvājam dažādus medicīnas pakalpojumus, tostarp vispārējo ārstēšanu, speciālistu konsultācijas, diagnostiku, laboratorijas testus, vakcināciju un rehabilitāciju.

Kaucminde, SIA

Katrīnas laukums 1, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

SIA “Kaucminde” pieredze kopš 2013. gada. Sniedz šādus pakalpojumus: ķīmiskā tīrīšana, uzkopšanas serviss, profesionālas sadzīves ķīmijas tirdzniecība. IRVE pieņemšanas punkts. Labsajūtas pamats ir tīra vide!!!

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
Par mums:

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par piedāvājuma izveidi vai jaudas rādītājiem, dažādu iekārtu tipu parametru izvēli, konsultāciju sūkņu vai vadības ierīču izvēlē, vai vienkārši par atbalstu hidraulikas un vadības jautājumos, Wilo Baltic palīdzēs. Wilo izstrādā sūkņu risinājumus, kas nosaka jaunus nozares standartus apkures, kondicionēšanas un dzesēšanas, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmās. 1998. gads WILO vēsturē tika iezīmēts ar meitas uzņēmuma "WILO Baltic" izveidošanu Baltijas reģionā. No uzņēmuma Rīgas biroja tiek apkalpotas divas Baltijas valstis – Latvija un Igaunija. Baltijas reģionā WILO ienāca 1998. gadā, un 2018. gada aprīlī uzņēmums WILO BALTIC atskatījās uz divdesmit veiksmīgas darbības gadiem. Mātes uzņēmuma starptautiskā pieredze, WILO ražojumu stabilā kvalitāte un, protams, uzņēmuma darbinieku profesionalitāte un entuziasms ļāvis šajos gados izveidot solīdas ilgtermiņa darījuma attiecības ar valsts un municipālajiem uzņēmumiem, vadošajām celtniecības materiālu tirdzniecības firmām, būvuzņēmumiem un montāžas kompānijām.

Stopiņu baseins

"Ulbrokas vidusskola", Vālodzes, Stopiņu pag., Ropažu nov., LV-2130
likvidets

BASEINS VISIEM, Biedrība

Eduarda Tisē iela 56 – 2, Liepāja, LV-3411
Informācija no uzņēmumu reģistra

Ceļojumu baseins SIA

Marsa gatve 5 – 13, Rīga, LV-1082
Informācija no uzņēmumu reģistra

Kuldīgas novada sporta skola, Baseins

Kalna 6, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Baseins , tvaika pirts, sauna, džakuzi, burbuļvanna, bērnu baseins , sāls istaba, baseins Kuldīgā, baseins , baseins Kuldīgā, bērnu baseins Aizputē, bērnu baseins Talsos, Kuldīgas soprta skolas baseins , Kuldīgas

Ādažu baseins

Gaujas 30, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Sporta celtnes un bāzes

Stopiņu baseins

Vālodzes , Stopiņu pagasts, Ropažu nov., LV-2130

HOMO Pirts un Baseins, SIA

Mātera iela 23/25 – 82, Jelgava, LV-3001
Informācija no uzņēmumu reģistra

Laumiņas bumbu baseins, ballīšu telpas

Bākūžu 6, Rīga, LV-1024
Pasākumu organizēšana, atribūtika