Baznīca, visā Latvijā

Drukāt

Madonas novada pašvaldība, Bērzaunes pagasta pārvalde

Sauleskalns, Aronas 1, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Apskates objekti Bērzaunes pagastā:: ✓ Bērzaunes viduslaiku pilsdrupas ✓ Aronas pilskalns un LED avots ✓ Bērzaunes evaņģēliski luteriskā baznīca ✓ Gaiziņkalna apskates taka ✓ Gaiziņkalna dabas parks ✓ Piemiņas akmens Gaiziņkalnā ✓ Bolēnu Acu avots

Madonas novada pašvaldība, Barkavas pagasta pārvalde

Barkava, Brīvības 9, Barkavas pagasts, Madonas nov., LV-4834
Apraksts:

Barkava (latgaliešu Borkova) ir ciems Latgalē, Madonas novada austrumos, Barkavas pagasta centrs. Cauri Barkavai iet reģionālais autoceļš Madona–Varakļāni (P84). Attālums līdz Madonai – 30 km, līdz Rīgai – 186 km. Barkava atrodas Austrumlatvijas zemienes Lubāna līdzenumā, mazāk nekā 10 km attālumā no Lubāna ezera rietumu krasta. Apvidus reljefs izteikti līdzens. Barkavas centrā atrodas Svētā Staņislava Romas katoļu baznīca (celta 1822. gadā koka baznīcas vietā, prāvests – Rolands Abrickis). Barkavas centra kapsēta un piemineklis kritušajiem padomju karavīriem. Barkavā atrodas arī Barkavas pagasta pārvalde, Barkavas pamatskola, Barkavas arodvidusskola (tās dienesta viesnīcā iespējams pārnakšņot arī tūristiem), kultūras nams, pasta nodaļa, degvielas uzpildes stacija. Barkavas bibliotēka. Barkavas pašvaldība.

Madonas novada pašvaldība, Vestienas pagasta pārvalde

Vestiena, "Pagastmāja" , Vestienas pagasts, Madonas nov., LV-4855
Vestienas pagasta pārvaldes iestādes:: ✓ Vestienas bibliotēka ✓ Vestienas pamatskola ✓ Vestienas pamatskolas pirmsskolas izglītības iestāde ✓ Vestienas tautas nams ✓ Vestienas feldšerpunkts Apraksts:

Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Mūsu pagastā atrodas arī Natura 2000 teritorija (ietilpst dabas parks Gaiziņkalns, dabas liegums Ilziņa ezers un Kāla ezera salas, ģeoloģiskais veidojums Bolēnu Acu avots un Vestienas muižas aleja). Vestienas pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā rietumos. Robežojas ar sava novada Bērzaunes, Aronas un Liezēres pagastiem, Ērgļu novada Sausnējas, Ērgļu un Jumurdas pagastiem, kā arī Pļaviņu novada Vietalvas pagastu. Vestienas pagasts organizē arī Muzikālo pasākumu "Kāla ezera skaņas". Augļu un ogu dārzs – z/s "Jāņkalni" ar iespēju sezonas laikā lasīt, degustēt un iegādāties šo produkciju.

Kristīgā literatūra un dāvanas, veikals

Siena 10, Liepāja LV-3401
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

Amnis, SIA, veikals Kristīgā literatūra un dāvanas

Lāčplēša 37, Rīga LV-1011
Kristīgā grāmata, kristīgā literatūra, kristīgā grāmatnīca, bībeles, bībele, (arī vairumtirdzniecība) garīgā literatūra, oblātes, komunikanti, hostias, svētais vakarēdiens, svētā vakarēdiena trauki, komūnija. Dāvanas, kristīgā mūzika, apsveikuma kartītes, rotas, piederumi baznīcām, sakrāli priekšmeti. Biķeri. Sveces, auto,

Magnuss, DIENNAKTS apbedīšanas birojs, DIENNAKTS morgs, sertificēts, LAA biedrs

Turpinām strādāt klātienē!
K.Barona 142, Rīga LV-1012
Uzņēmums piedāvā:

Pēc izsaukuma jebkurā DIENNAKTS LAIKĀ KONSULTĒS, pie jums ieradīsies bēru aģents, nogādās nelaiķi morgā, kur tas tiks sagatavots bērēm. Noformēsim visus ar bērēm saistītos dokumentus. Mūsu birojā jūs varēsiet izvēlēties bēru piederumus (zārku, pārsegu, tautisku segu, krustu u.c.), kā arī pasūtīt vainagus, štrausus, lentes, laicīgu, garīgu ceremoniju un mūziku. Noformēsim kapus, kremāciju. Mums ir savi sertificēti kaprači.

Dr. Tereško tējas, Doktus, ZS

K.Valdemāra 13, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Produkti:: ✓ Augu tēja Covid-19 profilaksei un simptomu mazināšanai ✓ Veselības tēja SVARA SAMAZINĀŠANAI ✓ Veselības tēja AKNĀM ✓ Veselības tēja MIERAM UN MIEGAM ✓ Veselības tēja ASINSVADIEM ✓ Veselības tēja IMUNITĀTES STIPRINĀŠANAI ✓ Veselības tēja ORGANISMA ATTĪRĪŠANAI ✓ SIRDS veselības tēja u.c. ✓ BETULLIFE: betulīns veselībai un ilgmūžībai

Jelgavas būve-V, SIA

Ozolnieki, Rīgas 18, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018
Apraksts:

Izstrādājam projektus no idejas līdz realizācijai. Ir uzceltas vairāk kā 100 mājas, baznīca, 10 angāri, 15 lieliskas pirtis un vairākas vasarnīcas. Sadarbojamies ar lielajiem uzņēmumiem. Darbi tiek paveikti ātri un kvalitatīvi, norunātajā laikā, tiek meklēti risinājumi katra pasūtītāja vēlmēm. Aicinām sadarbībai!

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

Baltezera baznīca

Baltezers , Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Reliģija: baznīcas, draudzes

Barkavas katoļu baznīca

Barkava, Parka 5, Barkavas pagasts, Madonas nov., LV-4834

Dundagas baptistu baznīca

Dundaga, Pāces 2, Dundagas pagasts, Talsu nov., LV-3270

Aizkalnes Pareizticīgo baznīca

Aizkalne , Aizkalnes pagasts, Preiļu nov., LV-5305

Skaistkalnes katoļu baznīca

Skaistkalne, Slimnīcas 2, Skaistkalnes pagasts, Bauskas nov., LV-3924

Baznīca-mūsu ciema dvēsele,

"Dzirnavnieki", Lācupi, Rudzātu pag., Līvānu nov., LV-5328
Informācija no uzņēmumu reģistra