Biedrība, visā Latvijā

Drukāt

Dramaturgu teātris, Biedrība

K.Barona 130 k.12, Rīga LV-1012
Teātris, aktiermeistarība, aktieri, apmācība, izbraukumu izrādes, izrādes, latviešu dramaturģija, aktierkursi, Hermanis Paukšs, režisors, atpūta, izklaide. Žurnāls, Dramaturgu teātris. Aktiermāksla.

Foreko Latvia, SIA

Brodi, Brīvības 2, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

"Foreko Latvia" ir pieredzējis un inovatīvs mežsaimniecības uzņēmums, kas pieder FOREKO mežsaimniecības grupai. Mūsu galvenais mērķis ir ilgtspējīga mežu apsaimniekošana, mežu labklājības nodrošināšana un meža vērtības paaugstināšana nākotnē.

Esam sertificēti Meža sertifikācijas sistēmu novērtēšanas programmā (PEFC).

"Foreko Latvia" SIA ir Latvijas Meža īpašnieku biedrības (LMĪB) biedrs.

International Property Service, SIA

Bāriņu 15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Aijas Lībekas grāmatvedība. Pilns grāmatvedības cikls. Pakalpojumus sniedz Liepājā, Kurzemē un visā Latvijā. Klientu ērtībai e-pasts: figaro9@inbox.lv

Apkure un santehnika, SIA

Jelgavas 92-3, Rīga LV-1004
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvus apkures, santehnikas un kanalizācijas darbus namsaimniekiem, dzīvokļu īpašniekiem, namu biedrībām un pārvaldēm. Ātra pieejamība un 24/7 avārijas dienests.

Ozolaine, dienas aprūpes centrs personām ar demenci

Zandartu 2a, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Ēdināšana ✓ Svētku svinēšana ✓ Soc. darbinieka konsultācijas ✓ Vingrošana ✓ Grupas nodarbības ✓ Mūzikas terapija ✓ Kultūras pasākumu apmeklēšana ar pavadoni Dienas aprūpes centrs:

Biedrības "Svētā Jāņa Palīdzība" dienas aprūpes centrā personām ar demenci "Ozolaine" ir iespēja saņemt profesionālus sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus, būt sabiedrībā un saturīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Personām ar demenci nodrošināt darba dienās dienas laikā sociālā darba, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, veicinot sociālo prasmju (iemaņu) uzturēšanu un saglabāšanu, kā arī veikt klientu izglītošanu par sabiedriski nozīmīgiem procesiem, piedāvāt lietderīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas, kā arī nodrošināt psihosociālo atbalstu.

Ciparu dārzs, SIA

Bauskas 58a-6, Rīga, LV-1004
Par uzņēmumu:

SIA "Ciparu Dārzs" kopš 2005. gada lolo, aprūpē un palīdz augt dažādu nozaru uzņēmumiem, biedrībām, nodibinājumiem, saimnieciskās darbības veicējiem. Ar rūpīgu darbu, pieredzi un zināšanām grāmatvedes palīdz sakārtot grāmatvedības dokumentus, aprēķināt nodokļus un izprast finanšu rādītājus.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Samariešu atbalsts mājās, Jelgavas nodaļa

Svētes 26-8, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Zaķīšu pirtiņa, Viesu nams

"Bāči" , Kabiles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3314
Apraksts: "Zaķīšu pirtiņa" piedāvā nakšņošanu līdz 9 gultasvietām, pirti, augsto kublu ar LED apgaismojumu un hidromasāžu. Smart TV, internets, lielā tumba mūzikas atskaņošanai, virtuves zona ar aprīkojumu un traukiem. Piedāvājumā pirtnieka pakalpojumi, pirtsslotas, dažādi augu un ziedu hidrolāti un citi dabīgi ārstniecības līdzekļi. Mob. 29221740.

Latvijas Ārstu psihoterapeitu asociācija

Skolas 3, Rīga, LV-1010
Apraksts: LĀPA ir biedrība un Latvijas Ārstu biedrības kolektīvais biedrs, kas apvieno 62 psihoterapeitus un psihosomatiskās medicīnas ārstus un 9 veicinātājbiedrus. Dibināta 1991. gadā. LĀPA misija ir rūpēties par ārstu psihoterapeitu kvalitātes augstāko standartu uzturēšanu. Tā rūpējas par psihoterapeitu izglītību un kvalifikāciju. LĀPA ir valsts uzticēta ārstu sertifikācijas funkcija psihoterapijas specialitātē. LĀPA popularizē zināšanas psihodinamiskajā psihiatrijā, psihosomatiskajā medicīnā un psihoterapijā.

Bagāžnieku tirgus Ķirpēni

Ķirpēni , Auru pagasts, Dobeles nov., LV-3710
Apraksts:

Bagāžnieku tirgus "Ķirpēni" ir labdarības projekts sadarbībā ar LMAB "DACE".

Tārgalīte, SIA

Tārgale, "Liepzari" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Tārgalīte" galvenā nodarbošanās - šķirnes liellopu audzēšana, tirdzniecība, vaislas materiāls. Augkopība un tehniskās kultūras, graudi, rapsis. Piena ražošana un tirdzniecība.

Andris Urbāns, individuāli praktizējošs jurists

Planīcas 1a, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301

Civiltiesības:

✓ Konsultācijas juridiskajos jautājumos; ✓ Līgumu un/vai vienošanās projektu sagatavošana, korekcijas, riska faktoru izvērtēšana; ✓ Zaudējumu atlīdzība; ✓ Mantojuma lietas; ✓ Darbs ar Debitoriem (konsultācijas parādu piedziņas procesos); ✓ Patērētāju tiesību aizsardzība; ✓ Fiziskās personas maksātnespēja; ✓ Juridiskās personas  maksātnespēja; ✓ jebkādas citas lietas. Administratīvās tiesības: ✓ Konsultācijas (administratīvie pārkāpumi, administratīvie akti, iestādes lēmumi); ✓ Iesniegumi; ✓ Sūdzības; ✓ Paskaidrojumi; ✓ Apelācijas sūdzības. Tiesvedība un klienta interešu pārstāvība: ✓ Prasības pieteikumi; ✓ Pieteikumi; ✓ Pretprasības; ✓ Paskaidrojumi (prasībai, pretprasībai, apelācijai, kasācijai); ✓ Apelācijas sūdzības; ✓ Kasācijas sūdzības; ✓ Fizikās un/vai juridiskās personas intereses pārstāvība: tiesās, šķīrējtiesās, valsts iestādēs.

 

Lubānas patērētāju biedrība, SIA, Tirdzniecības centrs

Oskara Kalpaka 5, Lubāna, Madonas nov. LV-4830
Pārtikas tirdzniecība

Lubānas patērētāju biedrība, SIA, Ēdnīca

Oskara Kalpaka 5, Lubāna, Madonas nov. LV-4830
Ēdnīcas, picērijas, bistro

Centrs, veikals

Oskara Kalpaka 5, Lubāna, Madonas nov. LV-4830
Rūpniecības preču tirdzniecība

Parks, veikals

Parka 4, Lubāna, Madonas nov., LV-4830

Dzelzava, veikals

Dzelzava, Ozolu 1, Dzelzavas pagasts, Madonas nov., LV-4873
Saimniecības preču tirdzniecība

Degumnieki, veikals

Degumnieki, Skolas 10, Ošupes pagasts, Madonas nov., LV-4833

Kūdra, veikals

Aizpurve, Bērzu 19-27, Dzelzavas pagasts, Madonas nov. LV-4873

Ošupe, veikals

Ošupe, "Ošupe 4" , Ošupes pagasts, Madonas nov. LV-4830