Busu noma, visā Latvijā

Drukāt

Grivika, IK

Viskaļu 27a, Jelgava LV-3008
klavieru pārvešana, pārbraukšanas pakalpojumi, pārvietošanās serviss, pasažieru pārvadajumi, piekabju noma , , evakuators, evakuācija auto, tehnikas transportešana, vieglo automašīnu transportēšana, piekabju noma

Autodok.lv

Rīga
Komerctransporta, mikroautobusu, busu remonts, diagnostika. Metināšanas darbi., Komerctransporta, mikroautobusu, busu remonts, diagnostika. Metināšanas darbi.

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Skaņas noma . Gaismas iekārtu noma . Skaņu iekārtu noma . Specefekti. Skatuve. Skatuves, podesti., Roku dezinfekcijas iekārtas, aparātu, stendu noma .

TransElekt, SIA, Autoevakuators24

Pilskalna 5a, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
evakuācija, minivenu evakuācija, apvidus automašīnu transportēšana, džipu transportēšana, mikroautobusi, busu

Amata Adventure, SIA

Miera 11, Rīga LV-1001
Apraksts:

SIA "Amata Adventure" nodarbojas ar laivu, plostu, sporta un tūrisma inventāra nomu, īri. Piedāvājumā rafti, teltis, guļammaisi, kajaki, katamarāni, tenti, glābšanas vestes, hidrotērpi. Mikroautobusu noma. Laivu remonts. Laivu nomas centrs. Rīkojam ekspedīcijas un izstrādājam tūrisma maršutus.

MD wood, SIA

Suntaži , Suntažu pagasts, Ogres nov. LV-5060

SIA "MD wood" ražotās pirtis tiek veidotas ar īpašu pieeju katrai detaļai, augstas kvalitātes materiāls, kas tiek apstrādāts ar ilgmūžīgiem apdares līdzekļiem no ārpuses, ar saunas eļļu no iekšpuses, jumta segums ar apakšklājumu, pakešu logi, protams, atverami. Drošs elektrības slēgums, jautāsiet: “Kur vadi?” Vadi ir, tik dizainā tie neiederas, tie tiek nomaskēti sienās vai zem dēļu apdares. Mūsdienīgi apgaismes elementi, kā piemēram: LED apgaismojums zem lāvām vai visā garumā pie griestiem atpūtas telpā, JĀ, tas arī ir iespējams un realizēts mūsu produktos.

NL Truck Serviss, SIA, Kravas autoserviss

Uriekstes 1c, Rīga LV-1005
Apraksts:

Kravas automašīnu serviss piedāvā dažādus remonta pakalpojumus - iespējama ritošās daļas un bremžu sistēmas diagnostika uz Beissbarth stenda, riepu montāža un balansēšana, eļļas maiņa dzinējā un transmisijā, bremžu sistēmu apkope un remonts, kā arī citi auto remonta darbi. Lielākai efektivitātei un ērtībām mēs būsim priecīgi izstrādāt detalizētas, individuālas programmas Jūsu transporta apkopei.

Dzīvojamo treileru noma

Stīpnieku ceļš 5b, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Ērtāk nekā teltī, lētāk nekā viesnīcā – tā varētu raksturot dzīvojamo treileri. Dzīvojamais treileris ērti izmantojams ne tikai atpūtai, bet arī darbam – celtniecībā, mežizstrādē, objektu apsardzē, tirdzniecībā utt. Galvenās priekšrocības – viegli transportēt, iespēja novietot tiešā objekta tuvumā, izmantot gāzes plīti, ledusskapi, kā arī patverties no aukstuma, lietus un vēja. Galvenā priekšrocība, ceļojot ar dzīvojamo treileri, ir neatkarība. Braucot esi noguris – vari iegriezties tuvākajā benzīntankā vai autostāvvietā un, iekāpjot treilerī, tūlīt pilnā augumā ērti izstiepties guļvietā. Ja gribi baudīt brīvdienas ar lielāku komfortu, jāsameklē kempings, kur par nelielu samaksu būs iespējams pieslēgties elektrībai, kā arī izmantot citas kempingā piedāvātās ērtības. Ja brīvdienas gribas pavadīt atsevišķi no citiem, jāsameklē kluss nostūris. Autonomā gāzes apkure, gāzes plīts un ledusskapis arī šeit jums nodrošinās komfortablu atpūtu.

Gerkors, IK, manipulatora pārvadājumi

Tilta 24, Rīga LV-1005
Apraksts: Kravas transporta noma, pakalpojumi. Automašīna ar celtni – manipulatoru. Smagais auto ar celtni. Mēbeļu furgons. Kravas mikroautobuss. Pārcelšanās serviss – Celtniecības materiālu, klavieru, tehnikas, mēbeļu, personīgo mantu pārvadāšana.

Riepulis Rent a Car, SIA, auto noma Rīgā

Lubānas 22, Rīga LV-1019
Apraksts: Auto un piekabes noma (īre) Rīgā, rent car Riga

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

GM Engineering, SIA, industriālās tehnikas dzinēju remonts, serviss

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov. LV-5001
GM Engineering SERVISA pakalpojumi :: ✓ Industriālās tehnikas apkopes ✓ Industriālās tehnikas kapitālais remonts ✓ Traktortehnikas remonts ✓ Ekskavatoru remonts ✓ Buldozeru remonts ✓ Frontālo iekrāvēju remonts ✓ Asfaltēšanas tehnikas remonts ✓ Hidraulisko sūkņu remonts (Bosch Rexroth hidrauliskie sūkņi un citi) ✓ Dīzeļdzinēju remonts ✓ Dzinēju diagnostikas, hidraulikas, elektroiekārtu un ritošās daļas diagnostika ✓ Rezerves daļu iegādi, tirdzniecību ✓ Mobilais izbraukuma serviss, remonts pie klienta visā Latvijā, Baltijā

Amata, tūrisma klubs

Brīvības 111, Rīga LV-1001
Apraksts:

"Amata", tūrisma klubs - rīkojam ekspedīcijas un izstrādājam tūrisma maršutus. Mikroautobusu noma.

Transporent, SIA

Malduguņu 2, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Auto noma; vieglie auto

Kubuss, veikals

Ugāle, Rūpnīcas 1, Ugāles pagasts, Ventspils nov. LV-3615
Par veikalu: Pārdošanā viss darbam un atpūtai. Ne velti mūs vietējie dēvē par „mazajiem Kuršiem”, jo pie mums ir pieejamas saimniecības preces, makšķerlietas, būvmateriāli. Piekabes noma.

Avesco Rent, SIA

Krasta 83, Rīga LV-1003
Apraksts:

Mēs apzināmies laika nozīmīgumu ikdienā, kad ātri jāsasniedz rezultāti uzņēmējdarbībā un jāiegūst kvalitāte jebkurā aspektā. Gadu gaitā gūtā pieredze ir palīdzējusi mums izveidot pasaules līmeņa klientu servisu, kas jums palīdzēs jebkurā brīdī, kad tas nepieciešams! Mēs būsim tavs būvniecības pasaules draugs un palīdzēsim tev kopā ar mums realizēt savu projektu! No projekta sākuma līdz tā noslēgumam mēs būsim tev blakus, lai atbildētu uz visiem taviem jautājumiem un panāktu, lai viss noritētu, kā plānots. Darām kopā! Mūsu celtniecības tehnikas nomas klāstā pieejami ekskavatori, iekrāvēji, teleskopiskie un universālie iekrāvēji, buldozeri un blīvētāji, kā arī ģeneratori.

HO Estate, SIA

"Kļavulapas" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167

HO Estate piedāvā telpu nomu 4 biroju centros:

✓ lielā biroju centrā Krasta Biroji Mazā Krasta iela 83, Rīga; ✓ elegantā biroju centrā Bieķensalas Biroji, Bieķensalas iela 26, Rīga; ✓ mūsdienīgā biroju centrā Neretas Biroji, Neretas iela 2 k-1 -107, Rīga; ✓ daudzveidīgā biroju centrā Graudu Biroji, Dīķa iela 44, Rīga.

Reiss J, SIA

Rumbulas 15, Rīga, LV-1035
Autobusu noma cenas. Autobusu noma skolēnu ekskursijām. Autobusu noma ekskursijām. Busu īre., Mikroautobusu noma bez šofera. Pasažieru busu noma .

Transportex, SIA

Indrānu 20, Rīga LV-1012
Mikroautobusu noma , mikroautobusi, kravas mikroautobusu noma , kemperu noma 6 vietas, busu noma ., Kravas buss, busu , busa noma . Kravas autotransports. Kravas autotransporta noma . Busiņu noma .

Rixco, SIA

Svēte, Skolas 10, Svētes pagasts, Jelgavas nov., LV-3008
Mikroautobusu īre, busu noma . Autobusu īre, noma . Strādnieku, skolnieku, darbinieku pārvadājumi., nomas cenas, auto, mikrobusu īres cenas, auto iznomāšana, busu iznomāšana.