Ceļu un tiltu būve, uzturēšana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

V.E.S.D., SIA

Ganību dambis 22f, Rīga, LV-1045
remonta darbi, iekraušana un izkraušana tehnika, grants, smilts, akmens ieguve., Ceļu un tiltu būve , uzturēšana .

Fortūnas ceļš, SIA

K.Barona 2-22, Baloži, Ķekavas nov. LV-2128
Ceļu izbūve no 0 cikla, ceļu remonts, bedres, bedru remonts, ceļu uzturēšana , ceļu būves tehnikas noma, , asfalta ieklājēja noma, ceļu ruļļa noma, universālā traktora noma, bruģēšana.

Ļ-KO, SIA

Ķengaraga 10c, Rīga, LV-1063
Ceļu remonts, ceļa zīmes, ceļazīmes, asfaltēšana, labiekārtošanas darbi, būvtehnikas noma, bruģakmens

Viateka, SIA

F.Sadovņikova 39-4.st., Rīga, LV-1003
Cisternu termosu īre naftas, bitumena pārvadāšanai. Vagonu dumpkaru īre. Granīta, dolomīta, šķembu piegāde. Noliktavu komplekss, pakalpojumi.

CN Line, SIA

Granīta 13, Rīga, LV-1057
Ceļu būves firmas Latvijā, uzņēmums, uzņēmumi, veic ceļu būvniecības darbus, asfalta ieklāšana, autostāvlaukuma, Asfaltēšana, izmaksas, cenas, tiltu , uzturēšana , labiekārtošana, bruģēšana, bruģis, bruģēšanas darbi.

Gludi LM, SIA

Garkalne, Vidzemes šoseja 1m, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Asfaltēšana, bruģēšana, bedrīšu remonts, ceļu būve , laukumu izbūve, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju, Ātrumvaļņu izbūve un saskaņošana, laukumu horizontālā marķēšana, ceļu horizontālā marķēšana.

RSB projekts, SIA

Rīgas 4a, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Ceļa horizontālo apzīmējumu uzklāšana ar termoplastu, ar auksto plastikātu, ar krāsu, pretslīdes marķējums, veloceliņi, autostāvvietu aprīkojums, to uzstādīšana, ātrumvaļņi, sfēriskie spoguļi, ceļa zīmes.

Rīgas tilti, SIA

Tīklu 10, Rīga, LV-1048
Tiltu , satiksmes pārvadu, tuneļu un krastmalu ikdienas uzturēšana un remonts., Dzelzsbetona un spriegbetona tramvaju ceļu plātņu ražošana.

Tiltprojekts, SIA

Pūces 49-40c, Rīga LV-1082
(elektrība, ūdensapgāde, kanalizācija, vājstrāvas, gāze un citi) mērnieku pakalpojumi, topogrāfija un , Tehnisko noteikumu pasūtīšana un saņemšana. Pieredze kopš 1956. gadā.

GP Holding, SIA

Upesciems, "Cirīši" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Ceļu būve , asfalta ieklāšana, asfaltbetona ieklāšana, asfaltbetons., Ceļu būvniecība, rekonstrukcija, remonts un darbu vadīšana, ceļu pārbūves projektu vadība, būvuzraudzība

Liktenis, SIA

Salas 13, Jūrmala, LV-2015
Ceļu , ielu būvniecība un remonts. Bruģakmens un tā ieklāšanas pakalpojumi., Grodi un dažādi betona izstrādājumi. Sētas stabi un pasētas. Pakāpieni un apmales.

Būvniecības grupa LV, SIA

Smilgu 5, Rīga LV-1024
Autoceļu, ielu, laukumu, tiltu , maģistrāļu, stāvlaukumu, celiņu, ietvju izbūve, transportbūvju būvniecība, , rekonstrukcija, remonts un uzturēšana , atjaunošana, restaurēšana.

Ceļubūve24.lv

Hanzas 12, Rīga LV-1010
Ceļu kaisāmā sāls. Ceļu remonts. Ceļu sāls. Ceļu un tiltu būve . Ceļu uzturēšana . Ceļubūve24.lv., Preces ceļu būvei un uzturēšanai. Preces projektētājiem. Pretslīdes lentas. Pretslīdes līmlentas.

Bondara bruģis

Gulbju 6b, Rīga LV-1004
Bruģēšana, bruģēšana Rīgā, bruģēšanas darbi, stāvlaukumu bruģēšana, piebraucamo ceļu bruģēšana, piebraucamā

Navalart, SIA

Liepājas 37b, Rīga LV-1002
Privātmāju un rūpniecisko objektu būvniecība. Ēku restaurācijas darbi., Iekšējais un ārējais apmetums. Fasādes apmetums. Telpu iekšdarbi. Daudzdzīvokļu mājas.