Celtniecība, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Arra, SIA

Skolas 21-510, Rīga, LV-1010
Būvkonstrukciju projektēšana, projektēšana, jaunbūvju projektēšana, sabiedrisko, ražošanas ēku projektēšana, ģimenes mājas projektēšana, dzīvojamo ēku rekonstrukcija, ēku vizuālā, tehniskā apsekošana, rekonstrukcija.

Tēlnieka Valta Barkāna darbnīca

Alberta iela 8, Rīga, LV-1010
Skulptūras, portreti, balvas medaļas, strūklakas, kapu pieminekļi, kapakmeņi, kapu pieminekļu ansambļi, monolīta akmens dārza vāzes, dārza dekori, granīta skulptūras, granīta pieminekļi, granīta apstrāde, akmens apstrāde, izgatavošana, pieminekļu izgatavošana, skulptūru izgatavošana, uzstādīšana, pieminekļu uzstādīšana, skulptūru

Mercell Latvia, SIA

Dzirnavu 37, Rīga, LV-1010
Iepirkumu pakalpojumi:

Uzņēmumiem piedāvājam pašu aktuālāko iepirkumu informāciju, nemitīgi to atjaunojot un papildinot – veicam monitoringu visiem iepirkumu avotiem, katru dienu atrodot arvien jaunas interneta vietnes un laikrakstus ar informāciju par iepirkumiem, lai ikviens uzņēmums laikus atrastu jaunāko IUB un citu organizāciju informāciju. Papildus informējam arī par izmaiņām, pievienotiem dokumentiem, konkursu rezultātiem, kā arī par esošo līgumu beigu datumiem, organizāciju plāniem investēt tuvākajā nākotnē, celtniecības iecerēm visā Latvijā.

Sintarh, SIA

Skolas 21-1.st., Rīga, LV-1010
Arhitektūra, arhitekti, projektēšana, arhitektu birojs, arhitektūras birojs, projektēšanas birojs. Arhitektūra, projektēšana. Sertificēti arhitekti. Arhitekti Rīgā. Teritoriālplānošana. Ainavu arhitektūra. Dzīvojamo, publisko un ražošanas ēku un būvju arhitektūra. Arhitektūras pieminekļu restaurācija. Dzīvojamo, sabiedrisko,

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

Sindi, SIA, Tirdzniecības centrs

Lēdmane, "Tirdzniecības centrs" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov., LV-5011
Instrumenti. Darbarīki. Būvmateriāli, rūpniecības preces, saimniecības preces, dārza preces, apģērbi, apavi, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, ziedi, sporta preces, velosipēdi, makšķerēšanas piederumi, motorzāģi, trimmeri, zāles pļāvēji, auto preces, riepas, riepu montāža, sadzīves tehnika,

Azimuts inženierizpēte, SIA

Skolas 21-303, Rīga LV-1010
Apraksts: „Azimuts inženierizpēte” strādā speciālisti ar vairāk kā 25 gadu pieredzi mērniecības nozarē. Firmas specializācija ir visa veida ģeodēziskie darbi, t.i., topogrāfisko plānu izgatavošana projektēšanas vajadzībām, robežplānu izgatavošana īpašuma un nomas tiesību noformēšanai, celtniecības darbu ģeodēziskā uzraudzība u.c. darbi.

MEGA STAR SIA, Dzesēšanas un saldēšanas iekārtas - Veikaliem, Noliktavām, Rūpnīcām

Uzticams sadarbības partneris!
K.Valdemāra 49-3a, Rīga LV-1010
Saldēšanas iekārtas - veikaliem, noliktavām, rūpnīcām:: ✓ Konsultācijas ✓ Projektēšana ✓ Tirdzniecība ✓ Montāža ✓ Remonts ✓ Serviss 24/7 Par mums:

SIA "MEGA STAR" darba princips ir apmierināts klients. Klients, kurš ieteiks sadarbību ar mūsu uzņēmumu saviem klientiem un partneriem. Mūsu darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā. Strādājot ar pasūtītājiem, mūsu kompānija precīzi ievēro piedāvātas prasības, izmantojot gudro cenu politiku. Mēs veicam aukstuma iekārtu piedāvājumu sastādīšanu un komplektēšanu, kā arī izbraucam pie klientiem.

Junks, SIA

E.Birznieka-Upīša 8, Rīga LV-1050
Auduma, metāla, plastikāta. Pretinsektu sieti. Ventilācijas paneļi logiem, durvīm. Izgatavošana 48-72 stundu laikā. Ražošana. Tirdzniecība. Pretinsektu tīkli, moskītu tīkli, tīkls, odu tīkli, insektu, mušu tīkli. Žalūziju izgatavošana. Logu žalūzijas. DUCO produkti – ventilācijas sistēmas. Žalūzijas. Rullo žalūzijas. Vertikālās

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20a, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Naudas aizdevums juridiskām personām ✓ Kredīts uzņēmumiem bez ķīlas  ✓ Kredīts uzņēmumiem ✓ Investīciju kredīts ✓ Īpašnieka aizdevums uzņēmumam ✓ Kredītu apvienošana  ✓ Parādu apvienošana saimnieciskās darbības veicējiem ✓ Auto līzings saimnieciskās darbības veicējiem

RST Company, SIA

Matīsa 8, Rīga LV-1001
ROOFMASTER - Plakano Jumtu Eksperti:

ROOFMASTER – līderis plakano jumtu segumu ieklāšanā Latvijā! Roofmaster piedāvā efektīvus tehniskos risinājumus plakano jumtu diagnostikai, remontam, siltināšanai, atjaunošanai par viszemākajām iespējamām izmaksām. Pateicoties profesionāli veiktajam darbam, saviem jumiķiem štatā, pārdomātajai darbu vadības un organizācijas sistēmai, Roofmaster spēj ātri, atbildīgi un precīzi veikt ikvienu uzticēto darbu. 19 gadu laikā izveidota ne tikai savu skārda detaļu ražotni un jumtu materiālu pārstāvniecības loģistika, bet arī veiksmīga jumtu ekspertu komanda, kas spēj sniegt ne tikai pilnu jumta diagnostiku, bet arī veikt profesionālu un ilgnoturīgu plakanā jumta seguma ieklāšanu, atjaunošanu un siltināšanu ar garantiju līdz pat 30 gadiem!   ROOFMASTER palīdz ekonomēt naudu un laiku plakano jumtu ēku īpašniekiem, nodrošinot viņu telpas sausas un siltas, kā arī paaugstinot šo ēku vērtību. Ar mums Jūsu jumti vienmēr būs kartībā!

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

ArtFabrics, SIA, ierāmēšanas salons

Skolas 27, Rīga LV-1010
Apraksts: SIA "Artfabrics" nodarbojas ar visu veidu ierāmēšanu. Mūsu praksē ir noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan dizaina objektus. Sadarbojamies ar māksliniekiem, galerijām, izsolēm, bankām un citām iestādēm, kuras saistītas ar mākslu, dizainu u.c. Esam atvērti dažādiem kreatīviem darbiem - nebaidāmies izpildīt jebkuru klienta vēlmi un fantāziju!

Loks, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Apraksts:

SIA “LOKS” piedāvā videonovērošanas, ugunsdrošības, kontroles un sarunu sistēmas, kā arī apskaņošanas un apsardzes sistēmas. Pateicoties lielai preču noliktavai Rīgā un attīstītai loģistikas sistēmai, SIA “LOKS” nodrošina gan plašu un pieejamu preču sortimentu par izdevīgākajām cenām, gan ātru preču piegādi. Ērta atrašanās vieta un apsargājama automašīnu stāvvieta ikvienam klientam radīs patīkamu iespaidu par vizīti pie mums.

Piedāvājam iekārtas un aprīkojumu, lai nodrošinātu māju, dzīvokļu, biroju un citu objektu drošību. Jūsu ērtībām pārdodam apsardzes, signalizācijas un videonovērošanas komplektus. Mūsu piedāvājumā ir arī citas noderīgas preces mājai, piemēram, rokas instrumenti, barošanas bloki, akumulatori un baterijas.

 

ZL.LV iesaka

Genesis-Jugra, SIA

Matīsa 76, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA „Genesis-Jugra” ir licencēta firma, kurās sertificētie speciālisti projektē un montē dzīvojamo māju, dzīvokļu un rūpniecisko objektu iekšējās un ārējās gāzes apgādes sistēmas, kā arī ielu un maģistrālos gāzes vadus visā Latvijā. Strādājam ātri, kvalitatīvi un par pieņemamām cenām.

Arhitektu kompānija Ivara Šļivkas birojs SIA

Tērbatas 93/95-1.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

Ivara Šļivkas birojs arhitektūras jomā darbojas jau 30 gadus un piedāvā risinājumus arhitektūras projektēšanā,projektu vadībā, būvprojektu izveidē, teritorijas plānošanā un dizainā.

Lameko Impex, SIA

Citadeles 1a, Rīga, LV-1010
SIA "Lameko Impex" ražošana:

SIA "Lameko Impex" meitas uzņēmums SIA "Smiltene Impex" atrodas Smiltenes novadā (130 km no Rīgas) un veic pilnu kokmateriālu ražošanas ciklu no apaļkoksnes līdz gatavai, ēvelētai produkcijai, jauda līdz 80 000 m3 gatavās produkcijas gadā.

SIA "Lameko Impex" asociācijas:

SIA "Lameko Impex" ir Latvijas Kokmateriālu ražotāju un tirgotāju asociācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras un Vācijas-Baltijas Tirdzniecības kameras biedrs.

Lingva Tev SIA, tulkojumu birojs

Brīvības 85-8, 2.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Rakstiskie tulkojumi ✓ Dokumenta kopijas apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pašā birojā ✓ Teksta izdruka Par tulkošanas biroju:

Tulkošanas birojs SIA "Lingva Tev" Latvijā darbojas kopš 1994. gada. Šajā laikā savus pakalpojumus esam snieguši gan Latvijas tulkošanas tirgū, gan Amerikā, Vācijā, Zviedrijā, Somijā, Krievijā un Igaunijā. Esam veikuši tulkojumus gan lieliem tirdzniecības, celtniecības, farmācijas, juridiskiem uzņēmumiem, gan Latvijā un ārvalstīs dzīvojošām privātpersonām.

security.lv, UGUNSDROŠĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Apraksts:

Ugunsdrošības sistēmas tiek projektētas, uzstādītas un apkalpotas saskaņā ar Ministru kabineta noteikumi Nr. 238, Ugunsdrošības noteikumi Izdoti saskaņā ar Ugunsdrošības un ugunsdzēsības likuma 12. pantu.

security.lv, APSARDZE

Pasargā nopelnīto!
Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Tehniskā (pults) apsardze ✓ Video monitorings ✓ Fiziskā apsardze ✓ Apsardzes signalizācija ✓ Videonovērošana ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Piekļuves kontroles sistēmas ✓ Objektu monitorings ✓ Personāla kontrole ✓ Pasākumu apsardze un pavadīšana (drošības nodrošināšana) ✓ Mājokļa apsardze