Celtniecība, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

GS Furnitūra, SIA, Mēbeļu, furnitūras veikals

Klaipēdas 19/21, Liepāja, LV-3401
Metālapstrāde, metālizstrādājumi, mēbeles no metāla, metāla stalažas, metāla žogi, žogs no metāla, metāla vārti, vārti no metāla, grili, grils, metāla malkas turētāji, metāla kāpnes, metāla margas, metāla plaukti, metāla galda kājas, nojumes, metāla nojume, garāžu vārti, metāla garāžu durvis, metālizstrādājumi pēc individuāla pasūtījuma, uz

Jaunliepājas namsaimnieks, SIA

F.Brīvzemnieka 28, Liepāja LV-3401
Nekustamais īpašums. Pirkšana, pārdošana, izīrēšana. Darījumi ar nekustamajiem īpašumiem no ieceres līdz projekta realizācijai. Pērkam un pārdodam, ražošanas objektus, mājas, zemes, dzīvokļus,  vasarnīcas, garāžas, izīrējam, veicam starpniecības darījumus ar nekustamajiem īpašumiem, konsultējam, noformējam darījumu dokumentus,

Manrok, SIA

O.Kalpaka 40a, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

SIA "Manrok" piedāvā autoceltņa un autogroza pakalpojumus ar celtspēju 20, 30 un 50 tonnas, kā arī piedāvājumā celtniecības mašīnu noma Liepājā, būvniecības aprīkojums, iekraušanas un izkraušanas darbi, teleskopiskie iekrāvēji un pacēlāji, demontāžas darbi.

DS skursteņslauķis, SIA

Pļavu 89, Liepāja, LV-3411
Apraksts: Pakalpojumus sniedz diplomēts un sertificēts skursteņslaucītāja amata meistars Dainis Kreināts un skursteņslaucītāja amata zellis Roberts Vītoliņš.

GF Powdercoating, LSEZ SIA

Brīvības 98, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virsmu apstrāde ✓ Pulverkrāsošana ✓ Projektēšana Par uzņēmumu: GF Powdercoating, jauns un strauji augošs uzņēmums, nodarbojas ar dažādu metāla virsmu apstrādi un krāsošanu. Piedāvājam smilšu strūklas pirmapstrādi, kā arī metāla virsmu pārklāšanu ar pulverkrāsu. Smilšu strūklas apstrāde paredzēta metāla un koka izstrādājumiem, attīrot virsmas no korozijas, vecās krāsas, dažādiem organiskiem un neorganiskiem piesārņojumiem. Pateicoties plašai krāsu gammai un noturībai, pulvera pārklājums ir vislabākā izvēle. Spējam nodrošināt dažāda apjoma pasūtījumus, gan individuālos, gan industriālos darbus.

Revor, SIA

Brīvības 117A, Liepāja LV-3401
Produkti:: ✓ STIHL akumulatora ierīces ✓ Motorzāģi ✓ Motorizkaptis un krūmgrieži ✓ iMow zāles pļaušanas roboti ✓ Zāles pļāvēji ✓ Dārza traktori ✓ Zālāja skarifikatori ✓ Dzīvžoga škēres ✓ Dārza smalcinātāji ✓ Kultivatori ✓ Pūtēji ✓ Tīrīšanas ierīces ✓ Aizardzības līdzekļi ✓ Betona zāģi un iekārtas ✓ Smidzināšanas iekārtas ✓ Zemes urbšanas iekārtas un darbarīki

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Apraksts:

SIA „Lāde” – oficiālais Peugeot, Bosch Car Service pārstāvis Liepājā. Pie mums:

✓ Autoserviss – jebkuras markas automašīnām. ✓ Auto tirdzniecība – Peugeot. ✓ Apsargāta autostāvvieta. ✓ Auto mazgātava – ar rokām, automātiskā mazgātava. ✓ Virsbūves remonts, krāsošana. ✓ Gāzes iekārtas.

Automātiskā mazgātava visu diennakti. Apmaksa Automātiskajā kases sistēmā, iebraukšana ar saņemto QR kodu.

AT Meter, SIA

Esam atsākuši darbu
Peldu 19, Liepāja LV-3401
Serviss: ✓ Santehnikas uzstādīšana un remonts; ✓ Ūdens skaitītāju uzstādīšana un nomaiņa; ✓ Nodrošinām siltumenerģijas skaitītājiem atkārtotu pārbaudi Pakalpojumi:

Kā santehnikas speciālisti cenšamies sniegt uzticamu, profesionālu pakalpojumu, kas atbilst visām jūsu vajadzībām.

Kuģu inženieris, SIA

Celtnieku 3, Liepāja LV-3401
Apraksts: Metālapstrādes uzņēmums SIA "Kuģu inženieris" - mēs varam sagriezt gandrīz it visu, ko var attēlot rasējumā - jebkuru materiālu, jebkuru kontūru, jebkuru izmēru, jebkuru daudzumu. Piedāvājam lokšņu materiālu hidroabrazīvās griešanas pakalpojumus, izmantojot "BOHLE" iekārtas. Visa veida metināšanas, frēzēšanas, virpošanas pakalpojumi.

Freiga, SIA, mēbeļu ražotne

Kuldīgas 12, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts: SIA “Freiga”, apvienojot tehnoloģiskos risinājumus un klienta ieceres, spēj realizēt gan klasiskus, gan ekstravagantus pasūtījumus. Plašas dizaina un aksesuāru variācijas iespējamas koka logu, ārdurvju, kāpņu, dažādu mēbeļu un iekārtu pasūtījumos. Stingra un nepārtraukta kvalitātes kontroles veikšana viscaur ražošanas procesā ļauj SIA “Freiga” garantēt produkcijas kvalitāti.

JS autoserviss, SIA

Ozolu 14, Liepāja, LV-3411
✓ Veicam auto remontus – piekares un bremžu sistēmas darbus ✓ Izpūtēju uzstādīšana un remontu ✓ Eļļas un filtru maiņa ✓ Lukturu pulēšana ✓ Auto datordiagnostika, kļūdu dzēšana ✓ AUTOSPULDŽU tirdzniecība un nomaiņa ✓ VIRSBŪVES REMONTS - metināšana (sliekšņi, arkas utt.) un krāsošana ✓ Autodetaļu tirdzniecība ✓ u.c. ar auto remontu saistītus darbus

Kalme 4, SIA, Veikals

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam:: ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Instrumenti ✓ Celtniecības materiāli ✓ Būvķīmija ✓ Atbalsta riteņi ✓ Līmlentes ✓ Mēbeļu furnitūra Apraksts:

"Kalme 4" - 21 gada pieredze ātrā un individuālā klientu apkalpošanā. Sortiments - vairāk nekā 15 000 preču pozīciju. Nodrošina produktu kvalitāti un plašas iespējas pasūtījumiem. Skrūves, furnitūra, kniedes, naglas, eņģes, celtniecības stiprinājumi, jumtu segumi, bīdāmās sistēmas, troses, virves, siltumizolācijas materiāli Liepājā. Būvmateriāli, būvniecības materiāli Liepāja. Preču piegādes veicam uz jebkuru adresi visā Latvijas teritorijā.

Automation Technology Solutions, SIA

Jaunā 78, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Uzņēmums "Automation Technology Solutions" dibināts 2017. gadā, un kopš tā laika mēs esam apņēmušies piedāvāt augstākās kvalitātes elektriskos paneļus, tostarp sadales paneļus, MCC paneļus un PLC paneļus, būvniecību, uzstādīšanu un apkopi. Pakalpojumus sniedzam Latvijā, Eiropā un visā pasaulē.

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

Epion, SIA

Graudu 27/29, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

SIA Epion ir sertificēta militāra un dubulta lietojuma, ieskaitot ūdenslīdēju, ugunsdzēsības un taktisko produktu izplatītājs un integrētājs. Aizsardzības, drošības un glābšanas ekipējuma imports. Gan virsūdens, gan zemūdens elpošanas ekipējuma un piederumu, mērierīču un specializētā apģērba serviss. Improvizētu sprāgstvielu un nesprāgušas munīcijas riska novēršanas ekipējums. Attālinātas sprādzienbīstamu ierīču neitralizēšanas ekipējums. Militāras un specializētas medicīnas ierīces.

Ripo DL, auto rezerves daļu veikals

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Veikalā:: ✓ Logu tīrītāju slotiņas ✓ Auto ķīmija un kosmētika ✓ Eļļas un smērvielas ✓ Tehniskie šķidrumi ✓ Auto rezerves daļas ✓ Riepas ✓ Aksesuāri un piederumi ✓ Lukturi, spuldzes, lampiņas  ✓ Lauksaimniecības tehnikai  ✓ Mežam un dārzam  ✓ Velo un moto tehnikai  ✓ Elektronika  ✓ Audio, video tehnika  ✓ Saimniecības preces  ✓ Higiēnas preces

Krastmaļi sēklas, SIA, Zālāju sēklu veikals - internetveikals

Dunalka, "Graudi" , Dunalkas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3452
Piedāvājam:: ✓ Zāliena sēklas apzaļumošanai ✓ Sēklu maisījumi pļaušanai un ganīšanai ✓ Puķu pļavas sēklas ✓ BIO un BIO-minerālie mēslojumi Par mums: ZS “KRASTMAĻI” ir sēklkopības uzņēmums, kas apsaimnieko ap 550 ha un audzē kviešus, miežus, rapsi un dzeltenos zirņus. Saimniecības specializācija ir zālāju sēklaudzēšana – vairāk nekā 100ha platībā tiek audzēts baltais un sarkanais āboliņš, timotiņš, pļavas auzene un sarkanā auzene. Zeme – mūsu spēks!

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

DIZAINA GALDI, koka mēbeles pēc pasūtījuma

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 51, Liepāja LV-3401
„DIZAINA GALDI” izgatavo galda virsmas no:: ✓ Ozola ✓ Oša ✓ Riekstkoka ✓ Egles ✓ Gobas ✓ Sarkankoka ✓ Priedes ✓ Kļavas ✓ Buka Par uzņēmumu:

„DIZAINA GALDI” nodarbojas ar ekskluzīvu, no viena koka gabala veidotu masīvkoka galdu izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Katrs galds ir unikāls ar savu dizainu, krāsu, faktūru un skaidri saskatāmo gadskārtu vijumu. Galdu gatavošanā izmantotie koki ir īpaši izvēlēti un atlasīti, un bieži pat vairākus gadsimtus veci. Tomēr izmantoti tiek vienīgi jau miruši koki. Mēbeļu gatavošanā noderīga parasti ir tikai neliela koka daļa. Koku žāvēšana ilgst vairākus gadus. Tā visa rezultātā, gatavie galdi un citi interjera priekšmeti kalpo paaudzēm ilgi. Dizaina masīvkoka, ozola koka galdi. Dizains. Dizaina Mēbeles.

Izgatavojam virtuves pēc individuāla pasūtījuma no masīvkoka un plātņu materiāliem, veicam uzmērīšanu, projektu izstrādi, ražošanu un montāžu.