Celtniecība, adresē Valmiera

Drukāt
Banner 1050x80

Projekti LL, SIA

Tērbatas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Projektēšana, arhitektūra, inženiertīkli, būvprojekts, arhitekts, arhitekte, inženieris, būvniecības saskaņošana, projekts, 3D modelēšana, projekts Vidzemē, projekta vizualizācija, būvinženieris, projektētājs, katlumājas jaunbūve, ārējie siltumapgādes tīkli, siltummezgla izbūve, siltumtrases izbūve, autoruzraudzība,

Baltic Agro Machinery, SIA, Vidzemes reģionālais tirdzniecības un servisa centrs Valmierā

Mūrmuižas 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

SIA "Baltic Agro Machinery" nodarbojas ar lauksaimniecības, celtniecības, komunālās un mežizstrādes tehnikas tirdzniecību, nodrošinot pilnu servisu visos Latvijas reģionos.

4 Plus, SIA

Abula 6b, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Sienu un griestu koka apdares materiāli:

Augstas kvalitātes apses furnitūra ir ideāli piemērota gan tradicionālās, gan modernās dzīvojamās telpas mūsdienīgam interjeram un eksterjeram.

Ziemeļu izskata apses koksne ir viendabīga, viegli un smalki krāsota un maigas tekstūras. Termiski apstrādāta apses koksnei ir silts brūngans tonis, savukārt tonēta koksne izstaro dabisku askēzi un eleganci.

 

Res-Met, SIA

Esam atvērti un strādājam.
Krautuves 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Res-Met", mūsdienīgi materiālu otrreizējās izmantošanas pakalpojumi uzņēmumiem, metāli, rūpniecības izejvielas, demontāžas pakalpojumi, būvgružu otrreizēja izmantošana, elektroiekārtu un elektronikas otrreizējā izmantošana, materiālu otrreizējas izmantošanas pakalpojumi (RE-USE) konteineri un transporta, treileru pakalpojumi. Privātpersonām nojaukšanas un izjaukšanas pakalpojumi, transportlīdzekļi, akumulatori un baterijas.

ER CONSTRUCTION, SIA

Valkas 18, Strenči, Valmieras nov., LV-4730
Mūsu pakalpojumi:: ✓ uzmērīšana ✓ tāmēšana ✓ demontāžas darbi ✓ plēves ieklāšana ✓ latojums ✓ līmeņošana ✓ jaunā seguma montāža ✓ noteksistēmas montāža ✓ siltināšana ✓ vējkastes montāža Apraksts:

Veicam visa veida jumta darbus Latvijā. Piedāvājam visus nepieciešamos materiālus.

Swedabo.lv, SIA

Gaujas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
SIA "Swedabo.lv" un atkritumu šķirošana:

Iegūstot zināšanas un pieredzi industriālo iekārtu tirdzniecībā, kā arī būtiski palielinoties pieprasījumam uz atkritumu šķirošanu, Swedabo.lv nolēma savai darbībai pievienot atkritumu apsaimniekošanas nozari. Piedāvājam pilnīgi jaunas iekārtas, līnijas, gatavos risinājumus un sistēmas otrreizējai atkritumu pārstrādei un apstrādei.

Meltekss EB, SIA, zārku ražošana, tirdzniecība Vidzemē

"Silkalni" , Dikļu pagasts, Valmieras nov. LV-4223
Par uzņēmumu:

"Meltekss EB" SIA nodarbojas ar apbedīšanas piederumu izgatavošanu un tirdzniecību. Ražojam koka un cēlkoka zārkus, apbedīšanas urnas, koka krustus. 

Lauku mērnieks, SIA

Meža 7-2.st., Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "Lauku mērnieks" pakalpojumi:: ✓ Zemes robežu uzmērīšana ✓ Topogrāfiskā uzmērīšana ✓ Zemes ierīcības darbi ✓ Inženierģeodēzija ✓ Izpildmērījumi ✓ Lokālplānojumi / Detālplānojumi Apraksts:

SIA "Lauku mērnieks" sniedz dažāda veida mērniecības pakalpojumus privātpersonām un juridiskām personām. Pakalpojumus veic sertificēti speciālisti ar vairāku gadu pieredzi nozarē, izmantojot jaunākos un mūsdienīgākos mērniecības instrumentus. Darbojamies Vidzemes teritorijas robežās.

 

Akvedukts, AS, KAC Valmiera

Rubenes 44, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par veikalu:

Ūdensapgādes, kanalizācijas, apkures un laistīšanas aprīkojuma vairumtirgotājs. Preces iespējams iegādāties arī mazumtirdzniecībā. Dziļurbuma, kanalizācijas, drenāžas un apkures sūkņi, ūdens sildītāji, apkures katli, akumulācijas tvertnes, radiatori, apkures sistēmu pilns aprīkojums, cauruļvadi un savienotāji ūdensapgādei un apkurei, šļūtenes, laistīšanas ierīces dārziem, pazemes laistīšanai un rūpnieciskai laistīšanai, ūdens filtri u.c. aprīkojums un iekārtas, piegādāts tieši no labākajiem ražotājiem. Nodrošinām pārdoto preču garantiju un servisu.

WURTH, SIA, Veikals

Sloku 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Stiprinājumi: skrūves, uzgriežņi, paplāksnes, DIN, nerūsējošā tērauda, collīgās pašgriezošās, pašurbjošās, enkurskrūves, mēbeļu skrūves, kokskrūves u.c. bultskrūves ar smalko vītni, siltumizolācijas paneļu skrūves, reģipša skrūves, ģipškartona skrūves, vītņstieņi, vītņu tapas, kniedes, vītņu kniedes, enkuri, dībeļi, enkurdībeļi.

Vidzemes logi, SIA, PVC, plastmasas logi Valmiera

Strādājam ierastajā režīmā!
"Rozītes" , Matīšu pagasts, Valmieras nov., LV-4210
Apraksts: Mūsu misija – ieklausīties, izprast un ražot klienta vajadzībām un viņa budžetam piemērotas energoefektīvas, kvalitatīvas stiklotās būvkonstrukcijas. Logus un durvis ražojam tikai no pārbaudītiem un augstas kvalitātes izejmateriāliem. PVC logus un durvis ražojam no vācu KBE profiliem, aprīkojam ar uzticamo Roto NT furnitūru. Mūsu ražošanas sortimentā ir 3 profilu sistēmas Jūsu izvēlei: standarta piedāvājums - KBE 70; izcili logi privātmājai, jaunbūvei un renovācijai - KBE 76AD; premium klases logi - KBE 88 (ar vidusblīvējumu jeb 3 gumijām). Mēs uzklausīsim Jūsu vēlmes un palīdzēsim izvēlēties piemērotāko risinājumu. Ražotnes puiši izgatavos katru izstrādājumu ar lielu precizitāti un augstu atbildības sajūtu. Sertificēti montieri veiks kvalitatīvu montāžu. Mūsu darbs - jūsu gandarījums!

Lienes dārzi

Matīši, Liepu 3a, Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Ainavu labiekārtošana:

Māja ir tikai maza daļiņa no mūsu dzīves telpas, lielāko daļu cilvēki tomēr pavada savā ārtelpā. Lai mūsu ārtelpa mums nestu prieku, būtu estētiska, viegli kopjama, tai bieži ir nepieciešama profesionāļu palīdzība, lai skaisti un praktiski varētu tikt galā ar skaista zāliena izveidi un kopšanu, dobju izveidi, teritorijas planēšanu, reljefa veidošanu. Problēmas, kas nāk reizē ar māju, nekopts, aizaudzis dārzs, nelīdzena teritorija, valdošie vēji, ne īpaši estētiski kaimiņu skati. Ar šo visu mūsu komanda saskaras ik dienas. Palīdzam labiekārtot jūsu teritoriju, īstenojam esošos projektus, pārvēršam nekoptas teritorijas skaistā un viegli kopjamā daiļdārzā.

Valmieras rajona Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība

Stacijas 30, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Valmieras BUB Vidzemes reģionā sniedz visu veidu ugunsdrošības pakalpojumus iedzīvotājiem un juridiskām personām. Mēs strādājam ar mērķi – kvalitatīvi ugunsdrošības pakalpojumi, tā ir drošības garantija.

Valmiera-Andren, SIA

Cempu 23, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Produkcija:: ✓ Dūmgāzu attīrīšanas sistēmas ✓ Gāzes pārvades sistēmas ✓ Ķīmisko procesu iekārtas ✓ Vertikālie un horizontālie rezervuāri ✓ Ķimikāliju cauruļvadi ✓ Pazemes rezervuāri ✓ Metāla rezervuāri Rezervuāri, cauruļvadi augsti agresīvām ķimikālijām:

Rezervuāri, cauruļvadi un citas konstrukcijas sālsskābei, sērskābes šķīdumiem, dzelzs hlorīdam, fosforskābei, sāls šķīdumiem, sārmiem utt. Kopš 1998. gada ražojam dūmgāzu attīrīšanas sistēmas (skruberus), kuri domāti atmosfēras aizsardzībai un siltumnīcas efektu izraisošo gāzu emisijas mazināšanai, kā arī rezervuārus šķidrumu uzglabāšanai.

Valtanks, SIA

Cempu 23, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "VALTANKS" pamatprodukcija ir pazemes degvielas rezervuāri:

Tiek piedāvāti rezervuāri ar tilpumu: no 10 līdz 40 m3, ja rezervuāra diametrs ir 2000 mm; no 15 līdz 100 m3, ja rezervuāra diametrs ir 2500 mm; no 40 līdz 150 m3, ja rezervuāra diametrs ir 3000 mm.

SIA "VALTANKS" kvalitāte::

SIA "VALTANKS" izgatavotie rezervuāri atbilst standartiem EN 12285-1 un EN 12285-2. Kopš uzņēmuma izveidošanas SIA "VALTANKS" Latvijas, kā arī Skandināvijas degvielas tirgū sevi ir apliecinājis kā kvalitatīvu degvielas uzglabāšanas rezervuāru piegādātāju. SIA "VALTANKS" piegādā viensienas, kā arī dubultsienu degvielas rezervuārus, kuru iekšējā virsma ir pārklāta ar divkomponentu epoksīdu, savukārt ārējā siena ar stiklplasta pārklājumu. Uzņēmuma produkcijas un darba kvalitāti apliecina saņemtie sertifikāti – A/S "Inspecta Latvia" un citi izsniegtie sertifikāti.

Vilevi, SIA, darba drošības Vidzemes filiāle

Kocēni, Ošu 6, Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
SIA "Vilevi" pakalpojumi:: ✓ Darba aizsardzība ✓ Ugunsdrošība ✓ Ugunsdzēsības aparātu apkope ✓ Personas datu aizsardzība ✓ Ugunsdrošības signalizācija ✓ Elektroinstalācijas mērījumi ✓ Foto pakalpojumi SIA "Vilevi" Interneta veikalā iespējams iegādāties:: ✓ Drošības zīmes ✓ Ugunsdzēsības aparāti ✓ Dažādas preces

Latio, SIA, Valmieras nodaļa

Rīgas 9, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Pilna servisa nekustamo īpašumu aģentūra Latvijā. Mājokļu, komercīpašuma, meža un lauksaimniecības zemes vērtēšana. Starpniecība nekustamo īpašumu pārdošanā, pirkšanā un izīrēšanā. Tirgus analīze, individuāli pakalpojumi investoriem. Darbojamies visā Latvijas teritorijā.

Abio, SIA - Veikals / Noliktava – Valmiera

"Ķeizari" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Produkti: ✓ Grīdas dēļi ✓ Ārējās apdares dēļi ✓ Iekšējās apdares dēļi ✓ Zāģmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Četrpusīgi ēvelētie materiāli ✓ Bezzaru priedes apdares līstes ✓ Krāsoti materiāli ✓ Kokskaidu briketes ✓ Kokskaidu granulas

LVKV, SIA

Rīgas 39, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Vidzemes tirgū aktīvi darbojamies kopš 1992. gada, esam lielākais nekustamā īpašuma uzņēmums Vidzemes reģionā, kas piedāvā visus ar nekustamo īpašumu saistītus pakalpojumus. Mūsu speciālisti piemeklēs izdevīgāko un veiksmīgāko atrisinājumu Jūsu īpašuma iegādē vai realizācijā, kā arī sniegs profesionālas konsultācijas finanšu vai juridiskos jautājumos saistībā ar nekustamiem īpašumiem.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA, Valmieras nodaļa

Mūrmuižas 1, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par uzņēmumu:

Divdesmit vienā filiālē visā Latvijā HANSA FLEX HIDRAULIKA nodrošina pilna servisa apkalpošanu hidraulikas jomā - atsevišķu detaļu un komponentu nodrošinājumu optimāliem risinājumiem, pieredzējušu hidraulikas speciālistu konsultācijas un atbalstu, kā arī vissarežģītāko hidraulisko iekārtu un staciju būvi sākot no projekta izstrādāšanas un beidzot ar montāžu un nodošanu ekspluatācijā. Uzņēmumam ir piešķirts kvalitātes vadības sertifikāts ISO 9001:2015.