Celtniecības tehnikas noma, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
garantijas, pēc garantijas serviss, apkalpošana, saviem, dažādu izmēru dakšas, pacelšanas tehnika, celtniecības , noma , iznomā tehniku, iznomājam tehnika, mazlietotas tehnikas tirdzniecība, dīzeļa un gāzes iekrāvējiem

Arilans, SIA

Ulbroka, Dauguļu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī beramo materiālu : smilts, melnzeme un šķembu piegāde. Papildus ražošanas darbam  arī celtniecības tehnikas noma- JCB un LIEBHERR traktortehnika.

SD-Serviss, SIA

Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi !
Avotu 67, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Ceļu drošības aprīkojums un palīglīdzekļi; ✓ Ceļa horizontālie apzīmējumi; ✓ Norobežojošo barjeru sistēmas; ✓ Mobilie luksofori. Apraksts:

Uzņēmums ir dibināts 1993. gada aprīlī un Latvijas tirgū darbojas kā profesionāls specializēto ceļu marķēšanas krāsu un ceļa aprīkojuma pārdevējs. SIA "SD-Serviss" izveidojis stabilu sadarbību ar ražotājiem Slovēnijā, Dānijā, Anglijā, Čehijā u.c. Šajā laikā uzkrāta liela pieredze un izveidojies stabils klientu loks.

Refonda, SIA

Rīga
Apraksts: Melno un krāsaino metāllūžņu pieņemšana; pārstrāde un pārdošana. Metallūžņu izvešana. Objektu demontāža. Kuģu griešana. Konteineru uzstādīšana un savākšana. Vienmēr augstas cenas, ātra apmaksa.

BAO, AS, Bīstamo atkritumu apsaimniekošana

Celtnieku 3a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
BAO pakalpojumi:: ✓ Elektronikas un elektronisko atkritumu pārstrāde ✓ Rūpniecības un ražošanas atkritumu utilizācija ✓ Piesārņotas grunts attīrīšana ✓ Konfidenciālu dokumentu iznīcināšana ✓ Veselības aprūpes atkritumu utilizācija ✓ Smagos metālus saturošu atkritumu pārstrāde un utilizācija ✓ Preču iznīcināšana ✓ Autoservisu atkritumu apsaimniekošana ✓ Azbests ✓ Sadzīves bīstamie atkritumi ✓  

Villa TS, SIA

Murjāņi, "Svilpji" , Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.

Vivoz.LV, Sadzīves tehnikas izvešana

Latgales 322A, Rīga LV-1063
Pakalpojumi:: ✓ Bezmaksas sadzīves tehnikas utilizācija ✓ Sadzīves tehnikas izvešana ✓ Vecu automašīnu utilizācija ✓ Metāllūžņu izvešana Kravu pārvādājumi: Uzņēmums piedāvā līdz 3 tonnām lielu kravu pārvadājumus visā Latvijā un Eiropā. Parakstām līgumus par pastāvīgu uzņēmuma apkalpošanu. Uzņēmumam ir liela automašīnu izvēle. Tāpat piedāvājam krāvēju pakalpojumus.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

Campo, SIA, Laivu noma

Silakrogs, "Lībieši" , Ropažu pagasts, Ropažu nov.
Apraksts:

Kopš 2000.gada piedāvājam laivu lietas veikalā un arī nomā, bet kopš 2012.gada arī ražojam laivas un sniedzam dizaina un inženiertehniskos pakalpojumus kompozītu industrijas nozarē.

Mūsu piedāvājumā:

Tehniskais dizains, CAD/CAM serviss, CNC frēzēšana, meistara modeļi un matrices, laivu ražošana, laivu noma un ūdenstūrisma inventārs.

AE24, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa

Rīga
Cenas:

Evakuatora pakalpojumu cenas Rīgas robežās

✓ Vieglie auto no 35.00 EUR ✓ Džipi no 40.00 EUR ✓ Busi no 40 EUR ✓ Traktortehnika no 40.00 EUR

Evakuācija nakts laikā (Rīga)

✓ Visiem auto veidiem pēc vienošanās

Evakuatora pakalpojumu cenas ārpus Rīgas robežām

✓ Visiem auto veidiem no 40.00 EUR (plus 0,60 par km) ✓ 100km no Rīgas 0.50 - 1.00 EUR/km + no 30.00 EUR ATKARĪBĀ NO SITUĀCIJAS (JO TĀLĀK, JO LĒTĀK)

Evakuācija nakts laikā (ārpus Rīgas) - Visiem auto veidiem pēc vienošanās. 

✓ Pakalpojumu cenās nav iekļauts PVN 21%. ✓ Neparedzētu apstākļu dēļ cenas var mainīties. ✓ Precīzas cenas var uzzināt, konsultējoties pa tālruni. Individuāla pieeja katram klientam. ✓ Ja klienta vainas dēļ evakuatoram ir jāgaida, papildus tiek pieskaitīti 20.00 EUR/h.

TechLine, SIA, Industriālie antikorozijas pārklājumi

Duntes 11, Rīga, LV-1013
Preču grupas: ✓ Antikorozijas krāsas: metāla un betona konstrukciju antikorozijas pārklājumi, ķīmiski noturīgi un karstumizturīgi segumi ✓ Uguns aizsargkrāsas: Metāla konstrukciju un koka uguns aizsargkrāsas, ūdens un šķīdinātāja bāzes pretuguns aizsargsegumi ✓ Stikla šķiedras izstrādājumi: redeles, sieti, kāpnes, konstrukcijas, lūku vāki, caurules ✓ Betonēšanas veidņi: Kolonnu, sienu, pamatu betonēšanas veidņi, veidņu noma ✓ Ceļa, tilta, jumta segumi: hidroizolācijas materiāli, poliestera apakškārta, virskārta, bitumena un epoksīda gruntis, bitumena šindeļi ✓ Profesionālie degļi: Gāzes degļi, sildelementi, rezerves daļas ✓ Vārsti: drošības vārsti, spiediena kontroles vārsti, ķīļveida vārsti, lodveida vārsti, puspagrieziena vārsti, kontroles vārsti ✓ Zāliena režģi: režģi zālājiem, piebraucamajiem ceļiem un stāvvietām

Eiropas skaņa, SIA, mūzikas un gaismas iekārtas

Ķengaraga 6, Rīga, LV-1063
Apraksts: "Eiropas Skaņas" komandu veido speciālisti ar ilggadēju pieredzi darbā ar skaņas un gaismas tehniku gan televīzijā, gan lielākajos Latvijas teātros. Piesaistām arī jaunos speciālistus pieredzes gūšanai un radošās dzirksts ienešanai ikdienas darbos. Kopš 2005. gada par savu tehnisko kodolu esam izvēlējušies jauna un kvalitatīva ražotāja KV 2 AUDIO izstrādātās skandas un to sistēmas, kuras ļauj mums nodrošināt kvalitatīvu un augstvērtīgu skanējumu no maziem dārza svētkiem līdz vairāku tūkstošu apmeklētāju pasākumam.

Latvijas propāna gāze, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 19, Rīga LV-1067
Apraksts: Sašķidrinātā gāze kurināšanai (tirdzniecība)

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana

Komanda24, SIA, Latvijā lielākais pārvākšanās serviss

Laba cena – kvalitatīvs pakalpojums – Komanda24🤝
Bauskas 58a-9, Rīga LV-1004
"Komanda24" nodrošina pilnu risinājumu ciklu, ātru darbu izpildi un izdevīgas cenas.: ✓ Bezmaksas konsultācijas un cenu plāna sastādīšana. ✓ Pārvākšanās serviss privātpersonām, uzņēmumiem, ražošanas uzņēmumiem un birojiem. ✓ Pārvākšanās serviss arī brīvdienās klientam izdevīgākajā laikā. ✓ Pārvākšanās serviss gan Latvijā, gan visā Eiropā. ✓ Pilns risinājumu cikls: plānošana, risinājumu izstrāde, nepieciešamās dokumentācijas kārtošana, krāvēju pakalpojumi, demontāža un montāža, mantu iepakošana, kā arī transporta pakalpojumi. ✓ Ļoti uzmanīga attieksme pret jebkuru klienta mantu, kuru nepieciešams transportēt. ✓ Izdevīgas cenas. ✓ Individuāla pieeja katrai situācijai.

Izvēloties Komanda24 pārvākšanās servisa pakalpojumus, jūs varat būt droši, ka pakalpojumus sniedz profesionāļu komanda, kurai pieejami labākie tehniskie risinājumi.

Plazma pluss, SIA

Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts: SIA "Plazma Pluss" ir profesionālo metāla metināšanas un griešanas iekārtu tirdzniecības uzņēmums. Uzņēmums Latvijas tirgū strādā no 2001. gada. SIA "Plazma Pluss" ir tādu metināšanas iekārtu kā Lincoln Electric un Selco oficiālais pārstāvis Latvijā. Uzņēmums piedāvā metināšanas iekārtas, materiālus un piederumus, veic visa veida metināšanas un griešanas iekārtu remontu. Uzņēmuma speciālisti sniegs konsultācijas un palīdzēs piemeklēt vislabākos risinājumus Jūsu metālapstrādes uzņēmumam.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

ZOLT, SIA

Mārupes 4, Rīga LV-1002
Apraksts:

"ZOLT" ir ātrs, lēts un zaļš risinājums kā atbrīvoties no būvgružiem un lielgabarīta atkritumiem.

Atkritumu utilizācija un pārstrāde – viens no svarīgākajiem uzdevumiem, kas ietekmē apkārtējās vides aizsardzību un cilvēka veselību. "ZOLT" savieno pakalpojumu sniedzējus ar klientiem, lai abiem būtu ērtāk.

Dambis, AS, metālapstrāde, biroja telpas

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Uzņēmums piedāvā:

* Dažādu elektronisko, elektrisko vai mehānisko iekārtu projektēšana un ražošana, kā arī to montāža un testēšana; * Metāla izstrādājumu liekšana, lāzergriešana, virpošana, frēzēšana, metināšana (konveijeru, konteineru, dažādu pārvietojamu tvertņu izstrāde un ražošana u.t.t.); * Lielgabarītu virsmas slapjā krāsošanu vai arī to pārklājot ar pulverkrāsu; * Dažādu virsmas pārklājumu attīrīšanu izmantojot skrošu vai smilšu strūklu, tērauda cinkošana un niķelēšana; * Biroju, ražošanas un noliktavu telpu īre ilgtermiņā.