Celtniecība un remonts

Drukāt
Banner 1050x80

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Real Estate Developement Latvia, SIA

Latgales 423-72, Rīga LV-1063
Celtniecības un remonta darbi
1

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina

Sobus, SIA

Aglonas 57, Rīga, LV-1057
Remonta darbi . Apkures sistēmas, apkures sistēmu montāža, apkope., darbi .

Tehniskie projekti, SIA

Latgales 322B-403, Rīga LV-1063
Kompensatori Frenzelit, metāla virsmu atjaunošana, kompensatori, blīvējamie materiāli, sūkņi ražošanai, Chesterton blīves, kompresori, blīves, eļļošanasmateriāli, CHESTERTON - blīves, mīkstās materiāla blīves, metālu blīves, mehāniskie gala blīvslēgi, COMPROFILE-metāla blīves ar grafītu, spirālveida blīves, spirālblīves, (SPIRAL

Tespars, SIA, Makita Tehnikas centrs Rīgā

Latgales 322C, Rīga LV-1063
Makita mazumtirdzniecība un vairumtirdzniecība Rīgā, Valmierā un Smiltenē., Garantijas serviss, remonts un apkope.

URBUMI.LV

Austuves 3a, Rīga, LV-1063
Ūdens sūkņu un filtru uzstādīšana, ūdens padeve Jūsu mājās., Ģeoloģiskās un inženierģeoloģiskās konsultācijas. Urbuma pasu un licenču izveide.

Wilo Baltic, SIA

Ķengaraga 10b, Rīga LV-1063
sistēmām, Sūkņi ūdens apgādes sistēmām, Notekūdeņu sūkņi, Kanalizācijas sistēmu sūkņi, Wilo Sūkņu remonts un
Sarakstā pieejami civilās un rūpnieciskās celtniecības pakalpojumu sniedzēji, kuri piedāvā veikt projektēšanas, dokumentu saskaņošanas, būvlaukuma sagatavošanas, celtniecības, siltināšanas, apdares un remonta darbus gan pēc individuālā, gan - organizācijas pasūtījuma.