Celtniecība un remonts

Drukāt
Banner 1050x80

KL būvnieks, SIA

Rūpniecības 19, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Būvniecība, Demontāža, Rekultivācija, Siltumtīkli, UKT tīkli, Rakšanas darbi , Frēzēšana , Atmežošana, , Zemes darbi , Rakšana.

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

Kaskade 19, SIA

Mežotne, Zemgaļu 15, Mežotnes pagasts, Bauskas nov., LV-3918
Celtniecības un remonta darbi

Kaskāde 17, SIA

Mežotne, Zemgaļu 15, Mežotnes pagasts, Bauskas nov., LV-3918

Kurmenes būvnieks, SIA

Kurmene, "Māliņi" , Kurmenes pagasts, Bauskas nov. LV-5115

Kvēle, SIA

Mežotnes 20, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Celtniecības darbi no 0 līdz atslēgai., Elektromateriāli, vadi, kontakti, instrumenti, elektroinstrumenti, celtniecības un remonta darbi .

LET būve, SIA

Pilskalna 20, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
1

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
, celtniecības , un remonta darbi , celtniecības uzņēmums, dzīvokļa remonts, cik maksā, dzīvokļa remonts, Kurzeme, Vidzeme, Latgale, Celtniecības un remonta darbi   visā Latvija.
  • 1 Celtniecības un remonta darbi

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
Lepšas, "Lepšukalni" , Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Kokgriezumu atjaunošana, pulēšanas darbi , lakošana, apdares darbi , šellaka, pulēšana ar šellaku., Mākslinieciskās izpētes darbi un pakalpojumi, arhitektoniski, restaurācijas pases, restaurācijas pasu

Paganels Būve, SIA

Pionieru 3-11, Bauska, Bauskas nov., LV-3901

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Sarakstā pieejami civilās un rūpnieciskās celtniecības pakalpojumu sniedzēji, kuri piedāvā veikt projektēšanas, dokumentu saskaņošanas, būvlaukuma sagatavošanas, celtniecības, siltināšanas, apdares un remonta darbus gan pēc individuālā, gan - organizācijas pasūtījuma.