Centrs, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

Krastmaļi sēklas, SIA, Zālāju sēklu veikals - internetveikals

Dunalka, "Graudi" , Dunalkas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3452
Zālāju sēklas pļavām, ganībām, zālieniem, apzaļumošanai, mauriņam, Zālājs, zāliens, mauriņš, Zālāju sēklu maisījumi lopkopībai, pļaušanai, ganībām, pļaušanai un ganībām, Lopkopības sēklas, zaļmasas sēklas, Tauriņzieži, Baltais āboliņš, sarkanais āboliņš, Stiebrzāles, timotiņš, ganību airene, pļavas skarene, zirņi, eļļas rutks, vīķi,

Autoserviss 4U, SIA Auto Pluss

Spīķeru 19/23, Liepāja, LV-3401
, sveču nomaiņa, lampiņu, lukturu, miglas lukturu, tuvo gaismu regulēšana, eļļas, eļļas maiņa, Auto centrs

Profcentrs, SIA, Veikals

Zemnieku 60, Liepāja, LV-3401
Mūsu veikali: ✓ Ventspils iela 63a, Rīga ✓ Ganību Dambis 7a, Rīga ✓ Zemnieku 60, Liepāja Kvalitāte profesionāļiem: SIA „Profcentrs” ir 2008. gadā dibināts uzņēmums, kura galvenais darbības virziens ir būvmateriālu un apdares materiālu tirdzniecība, tajā skaitā vairumtirdzniecība. Kompānija piegādā būvmateriālus un apdares materiālus vairāk kā 200 tirdzniecības vietām Latvijā, kā arī veic preču komplektāciju celtniecības uzņēmumiem Baltijas valstīs un Skandināvijā. Lielākajai daļai „Profcentrs” uzņēmuma darbinieku ir ilgstoša pieredze būvmateriālu tirdzniecībā. Līdz ar to, klientiem ir iespēja saņemt izsmeļošas un profesionālas konsultācijas par produktu pielietojuma niansēm. Domājot par celtniecības kompāniju, celtnieku un amatnieku ērtībām, ir izveidoti „Ceresitpro” centri Rīgā un Liepājā.

Cepelīni, SIA, Kafejnīca

Rīgas 48, Liepāja LV-3401
Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Cepelīni" tiek piedāvāta plaša ēdienkarte ar tiešām lielām un garšīgām ēdienu porcijām, un piedāvājuma "odziņa" - lietuviešu nacionālais ēdiens cepelīni, kurus gatavo uz vietas no rīvētiem kartupeļiem ar gaļas pildījumu. Bez cepelīniem piedāvājumā daudzveidīgi, no dabiskām izejvielām gatavoti, saldie ēdieni, baudāms izlejamais kvass un Užavas alus. Katru dienu no pulksten 10.00 līdz 15.00 biznesa pusdienas par 6,00 EUR, kas sastāv no zupas, otrā ēdiena un dzēriena. Kafejnīcā tiek tirgotas uz vietas konditorejā ceptas svaigas, vēl siltas, bulciņas.

Berno Auto, SIA, Autostikli

Rudbāržu 1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

SIA "Berno Auto"piedāvā auto stiklus, signalizācijas diagnostiku, vējstiklu maiņu, kā arī dīzeļdzinēju remonta pakalpojumus.

Dragon sushi, restorāns

Lielā 8, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Jaunais, stilīgais Āzijas restorāns Liepājā - "Dragon Sushi", piedāvājumā gardākie Sushi Liepājā. Vienmēr svaigi un garšīgi. Pieejama piegāde, kā arī saņemšana uz vietas. Laipni gaidīti!

Fontaine, viesnīca

Jūras 24, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Fontaine" atrodas Liepājas centrā blakus promenādei un tikai 800 metrus no pludmales. Viesnīcas numuriņi ir ļoti skaisti, atjaunoti dažādos stilos. Katrā numurā dažādu mākslinieku gleznojumi. Var baudīt Arābu istabu, Safari telpu, Kapteiņu istabu un daudz ko citu. Laipni gaidīti.

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Apraksts:

"Šautra" ir sadzīves tehnikas un elektronikas preču veikals, kas piedāvā klientiem kvalitatīvu mazo un lielo sadzīves tehniku un aksesuārus, kā arī audio-video tehniku no vadošajiem tehnikas ražotājiem.

Bajāri, viesu nams Rucavā

"Bajāri" , Rucavas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3477
Apraksts: Viesiem piedāvājam 2 brīvdienu mājas ar latviešiem raksturīgu senlaicīgu akcentu, klusā vietā, bet netālu no pagasta centra Ir makšķerēšanas iespējas , telšu vietas, sporta laukums, rotaļu laukums bērniem, ugunskura vieta, liels parks pastaigām. Vieta, kur gribēsiet atgriezties vēl un vēl... Laipni gaidīti! Viesu māja sadalīta 2 daļās ar atsevišķām ieejām. Katrā no mājas daļām ir 2 guļamistabas, ledusskapis , WC un duša, kamīns. Vienā no mājas daļām ir aprīkota virtuve. „Bajāru pirtiņa” , kurā ietilpst- latviska pirtiņa ar bērza, ozola, liepu slotiņām, duša, aprīkota virtuve, kamīns un telpa gulēšanai vai atpūtai ar 2 pusotrvietīgām gultām un dīvānu, telpā ppieejamas izklaides bērniem- tenisa galds, spēles, šūpuļgrozs.„Bajāru pirtiņu „ var izmantot arī kā omulīgu kamīnzāli (svinību, semināru rīkošanai) līdz 40 cilvēkiem.

Kesto, SIA

Vaiņodes 11, Liepāja LV-3407
Ievērojamākie būvobjekti:: ✓ Starptaustiskā lidosta "Liepāja", ✓ IKEA veikala ēkas jaunbūves būvdarbi, ✓ LIDL veikala būvniecība Liepājā, ✓ Stopiņu novada kultūras centra būvniecība, Peldu ielas 5, ēkas pārbūve Liepājā, ✓ pieslēguma izbūve Tirdzniecības centram Sāga, Dreiliņos.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 45-1, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Apraksts: Oriflame klientu apkalpošanas centrā tiek laipni gaidīti ne tikai jau esošie klienti, bet jebkurš interesents, kurš vēlas vairāk uzzināt par Zviedrijā radītiem produktiem skaistumkopšanā un dzīves kvalitātes uzlabošanai. Izmantojot modernas tehnoloģijas, iespējams katram klientam saņemt individuālas konsultācijas sejas kopšanā, veicot pilna spektra ādas analīzi ar API ādas testēšanas aparāta palīdzību, un veselības un pašsajūtas uzlabošanā, veicot Wellness testu un ķermeņa analīzi ar TANITA svariem. Ieteiktos produktus iespējams uz vietas izmēģināt. Klientu centrā iespējams uzzināt par Oriflame piedāvātajām iespējām lojālajiem klientiem, kā gūt papildus ienākumus vai veidot personīgo biznesu. Jaunajiem klientiem tiek nodrošinātas bezmaksas pamatapmācības. Ir iespējams apmeklēt sejas kopšanas meistarklases ar NOVAGE kolekciju produktiem.

Oriflame sadarbības partnere, direktore Inguna Girvaite

Liepājas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Oriflame klientu apkalpošanas centrs Saldus, Oriflame klientu apkalpošanas centrs Kuldīga, Oriflame, klientu apkalpošanas centrs Skrunda.

Planēta, fitnesa klubs

Krūmu 48, Liepāja, LV-3405
Sporta klubs piedāvā: ✓ Aerobika ✓ Trenažieru zāle ✓ Solārījs ✓ Kriosauna ✓ Personīgie treneri Sporta klubs:

"Planēta" tiem, kuri saprot, ka veselība, spēks un skaistums palīdzēs viņiem sasniegt panākumus dzīvē, uzlabot dzīves kvalitāti, izskatīties pievilcīgi un stilīgi. Jūsu rīcībā ir jauna, plaša, ultramoderna fitnesa telpa! Labākās iekārtas, jaunākās fitnesa iekārtas un fitnesa iespējas iespaidīgās telpās! Turcijas un sāls vannas, intensīvs solārijs, kriosauna un profesionāli treneri - lielākajā fitnesa centrā pilsētā! "Planēta" - mēs darīsim jūs enerģiskākus, izteiksmīgākus un laimīgākus!

Easy Travel LV, SIA

Pļavu 63-1, Liepāja LV-3411
Apraksts:

EasytravelLV - neatkarīgi transporta risinājumi par samērīgām cenām! Pasažieru pārvadājumi. Nodrošinām ērtus un komfortablus pasažieru pārvadājumus gan Latvijas, gan visas Eiropas teritorijā un Krievijā. Sākot no sešvietīgiem miniveniem līdz pat pilnībā aprīkotiem, komfortabliem 50-vietīgiem autobusiem, kas paredzēti ilgiem tūrisma pārbraucieniem. Transfēra pakalpojumi. Automašīnu noma. Pakalpojums pieejams gan Latvijas, gan Eiropas teritorijā.

Zvejnieksēta, viesu nams

Dzintaru 36, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Kempings "ZvejniekSĒTA": KEMPINGS atrodas klusā ciematā 300 metru attālumā no Baltijas jūras (Jūras ielā 4, Pāvilostā). 12 minūšu pastaigas attālumā no Baltijas jūras. Kotedžās ir vienkāršs koka interjers. Viesiem ir pieejama: ✓ Koplietošanas dušas telpas ✓ Katrai kotedžai ir terase ✓ Tiek nodrošināts ledusskapis, elektriskā tējkanna un elektriskā plīts ✓ Bērniem uz vietas ir pieejams rotaļu laukums ✓ Grila iekārtas Tuvākais veikals, kafejnīca, autoosta un Tūrisma informācijas centrs ir 1 km attālumā no kempinga. Kempinga ZvejniekSĒTA administrācija var noorganizēt izbraucienus ar laivu.

Pastnieka māja, restorāns

F.Brīvzemnieka 53, Liepāja LV-3401
Par mums: "PASTNIEKA MĀJA" atrodas pašā Liepājas centrā, taču sānis no pilsētas steigas un trokšņa. Piemērota vieta, kur paslēpties no ārpasaules. Izvēloties vietu pie loga, var redzēt mājas pagalmu ar vējrādi, koka dēļu grīdu, vasaras dārzu un caurspīdīgu stikla sienu, kas atdala “Pastnieka Māju” no pilsētas – steidzīgiem garāmgājējiem, tramvaja un automašīnām, ļaujot izbaudīt laisku labpatiku. Restorāns izvietots divos stāvos, kuros organizējam banketus, seminārus, darījuma pusdienas, ģimenes svinības. Iespējams rezervēt visu restorānu vai atsevišķas tā daļas. Katru darba dienu no plkst. 11:00 - 16:00 biznesa pusdienas.

Linas Agro Graudu centrs “Grobiņa”

"Jaunstūrīši" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Apraksts:

SIA “Linas Agro” ir viens no vadošajiem lauksaimniecības preču – sertificētu sēklu, mēslojuma, augu aizsardzības līdzekļu u.c. produktu, – piegādātājiem Latvijā. Linas Agro nodarbojas arī ar graudu, rapšu sēklu u.c. kultūraugu iepirkšanu, uzglabāšanu (16 graudu pieņemšanas punktos visā Latvijā) un eksportu. Linas Agro sadarbojas ar Latvijā un pasaulē vadošajiem augu aizsardzības līdzekļu, sēklu un minerālmēslu ražotājiem un izplatītājiem, kas garantē augstu produktu kvalitāti.

Atštaukas, Liepājas aktrišu folkloras apvienība

Bāriņu 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: 1995. gada jūnijā mēs, Liepājas teātra aktrises, nolēmām iepriecināt kolēģus sezonas slēgšanas koncertā ar Līgo dziesmām. Šajā brīdī tad arī dzima doma par "Atštaukām". Mēs nākam no visiem Latvijas novadiem, tāpēc arī dziedam dažādu novadu dziesmas. Protams, pārsvarā tās ir Kurzemes puses dziesmas, jo mūsu priekšdziedātāja bija Austra Pumpure - īsta rucavniece. Viņas dziesmu pūru izmantojam joprojām. Tā kā bieži iznāk dziedāt dažādos godos, kā jau aktrises, savas programmas veidojam kā nelielus uzvedumus, atbilstošus gadskārtu svētkiem un dažādiem godiem - kāzām, kristībām utt. Uzņem "NAMĪNĀ" viesus, sagaida ar zupu, cienastu, koncertu. Aicinām bērnus piedalīties tradicionālo svētku folkloras skoliņās. 2017. gadā Lauku Ceļotājs piešķīra folkloras grupai "Atštaukas" kultūras zīmi "Latviskais mantojums". Laipni gaidām tūristus un Liepājas viesus folkloras centrā "Namīns".

ADR LV, SIA, Bīstamo kravu pārvadājumu mācību un konsultāciju centrs

Lauku 59, Liepāja LV-3411
Kursi:: ✓ Pamatkurss ✓ Cisternas ✓ 1. klases kravu autovadītāja ✓ 7. klase kravu autovadītāja ✓ Drošības konsultantu (padomnieku) ADR Apmācības:

Mēs esam sagatavojuši vairāk kā 500 drošības padomniekus autopārvadājumu jomā, kā arī vairāk kā 300 drošības padomniekus dzelzceļa pārvadājumu jomā. Sadarbībā ar Satiksmes ministriju ir izstrādātas specializētas programmas valsts institūciju, kas veic bīstamo kravu pārvadājumu kontroli, darbinieku apmācībai, saskaņā ar kurām mēs esam apmācījuši visus bijušā Autotransporta direkcijas Kontroles dienesta un bijušās Autotransporta inspekcijas darbiniekus. 

O!Bistro, kafejnīca

Brīvības 164, Liepāja LV-3401
Piegāde:

Privātpersonām pakalpojums pieejams tikai Liepājas pilsētas teritorijā;

Juridiskās personas apkalpojam Liepājā un ārpus tās, pēc iepriekš vienošanās;  

Ēdiens līdzņemšanai, piegāde, uzņēmumu ēdināšana

Apraksts:

Atrodamies veikala K-SENUKAI telpās. Kafejnīca “O!Bistro” nodrošina kvalitatīvu pusdienu piedāvājumu, sniedzot plašu izvēli karstajiem, aukstajiem un saldajiem ēdieniem. Par fiksētu cenu pieejams komplekso pusdienu piedāvājums “Sātīgais” un “Veselīgais”. Pusdieno uz vietas vai pasūti ēdiena piegādi, zvanot uz 63431717.  Pasūtījumus pieņemam 9:00 - 14:00.