Cimdi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Universitātes Vetfonds, SIA, Veterinārā aptieka

K.Helmaņa 8, Jelgava, LV-3004
tīrīšanas līdzeklis, glikozamīns, ķeršanas cilpa, slimību diagnostika, fiksēšanas cilpa, fiksācijas cimdi

Zāģis, veikals, STIHL dīleris Sirus SIA

Bērzu 5a, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
kultivators, ātrais remonts, līzings, pārdod, vikings, mTD, stiga, virtuves naži, lāpsta, kaplis, zābaki, cimdi

Darba materiāli, SIA, būvmateriālu interneta veikals

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
siets, aizsarglīdzekļi kokam, akrili, hermētiķi, silikoni, montāžas putas, līmes, darba apavi, apģērbi, cimdi

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Vētras, Putnu 14, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
džemperi, bikses, pletkrekli, šorti, vestes, vējjakas, ziemas jakas, lietusmēteļi, cepures, šalles, cimdi

DIGANICE, SIA, LIELISKIE IZŠUVUMI

Braslas 29, Rīga, LV-1084
Rūpnieciskā izšūšana ar mašīnu. Tekstila izšūšana. Monogrammu izšūšana. Burtu izšūšana. Tekstu izšūšana. Iniciāļu izšūšana. Kur pasūtīt uzšuves? Dekoratīvā mašīnizšūšana, kreklu izšūšana, t kreklu izšūšana, polo izšūšana, pletkreklu izšūšana, krekli izšūšana, pledu izšūšana, pleda, logotipu izšūšana uz formastērpa, izšūtas reklāmas,

Royal Enfield oficiālie dīleri Latvijā

Čiekurkalna 1.līnija 27, Rīga LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Royal Enfield motociklu garantijas apkalpošana un remonts ✓ Motociklu riepu tirdzniecība, remonts, maiņa un balansēšana ✓ Moto tehnikas sezonas uzglabāšana  ✓ Citu motociklu marku apkopes un remonts ✓ Moto tehnikas sagatavošana ekspedīcijām ✓ Motociklu aksesuāru un piederumu tirdzniecība ✓ Moto ekipējuma tirdzniecība (ķiveres, apģērbs, cimdi, apavi u.c.)

riviera-collection.com, internetveikals

Tērbatas 83b, Rīga, LV-1001
Internetveikalā var iegādāties:: ✓ Bižutēriju ✓ Manikīra piederumus ✓ Ekskluzīvās kolekcijas ✓ Matu aksesuārus ✓ Saulesbrilles Apraksts:

Plašs modes bižutērijas un matu aksesuāru klāsts. Mūsu matu aksesuāru kolekcijā tiek piedāvāti modeļi, kas sevī apvienojuši augstu kvalitāti un neatkārtojamu dizainu, kā arī piemērotību dažādām paaudžu grupām un pieeju jebkurai gaumei. Uzņēmumam ir ilgtermiņa sakari ar piegādātājiem no dažādām pasaules valstīm, kas ļauj gūt to cenas un kvalitātes attiecību, kas padara Riviera kolekciju maksimāli konkurētspējīgu.

Daugavpils zobārstniecības poliklīnika, SIA

Lāčplēša 12, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Zobu slimību diagnostika ✓ Profesionālā higiēna ✓ Zobu ārstēšana ✓ Ķirurģiskie pakalpojumi ✓ Zobu protezēšana ✓ Periodonotologa pakalpojumi ✓ Zobu implantācija ✓ Zobārstniecība bērniem Par mums::

Poliklīnikai ir kapitālsabiedrības statuss, 100% kapitāla pieder pilsētas domei. Ir mūsdienīgi zobārstniecības kabineti, kur pacientiem sniedz palīdzību zobārsti, zobu higiēnistes un zobārstniecības māsas.

Pieejamas cenas ļauj izmantot iedzīvotājiem ar dažādu ienākuma līmeni zobārstniecības palīdzību.

Visi zobārsti, zobu higiēnistes, zobu tehniķi un zobārstniecības māsas ir sertificēti.

✓ Sniedzamo pakalpojumu kvalitāti poliklīnikā kontrolē kabinetu vadītāji un kabinetu vecākās zobārstniecības māsas. Medicīnas personāls darba procesa laikā izmanto vienreizējās lietošanas maskas un cimdus.  Divas reizes gadā tiek veikta  medicīnas instrumentu sterilitātes mikrobioloģiskā analīze.

Consumo, SIA

Klijānu 8, Rīga, LV-1013
BARJERAS:

Automātiskās barjeras

Veramo vārtu automātika

Bīdāmo vārtu automātika

Garāžas vārtu automātika

Dārza apgaismojums

Transportlīdzekļu numuru zīmju nolasīšanas sistēmas

Autostāvvietu tablo

Stāvvietu barjeras

Ātruma slāpētāji

Guļošie policisti

Auto riepu atdures

Joslu atdalītājbarjeras

Stabiņi ar ķēdi

Atstarojoši plastmasas stabiņi

Sienu un stūru aizsargi

Vadu un kabeļu aizsargi

Bolardi, ātruma slāpētāji

Drošības, sfēriskie spoguļi

Vienreizējās lietošanas un aizsardzības preces

Konusi, tenakonusi

Pie sienas stiprināmas barjeras

Barjeru stabiņi ar izvelkamu lentu

Auto riteņa bloķētāji, turētāji

Apmales, uzbrauktuves, nobrauktuves

Uzmanības zīmes

Ecotrend, SIA

J.Asara 15, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA “Ecotrend” jau piecus Latvijā un Baltijas valstīs piedāvā apģērbu žāvēšanas skapjus un apavu žāvētājus. Šobrīd esam paplašinājuši savu piedāvājumu ar kvalitatīviem apavu un apģērbu žāvēšanas skapjiem un specializētām žāvēšanas iekārtām, kuras ir piemērotas gan mājsaimniecībām, gan uzņēmumiem. Mēs pārstāvam lielākos Eiropas žāvēšanas iekārtu ražotājus. Lielākais apģērbu un apavu žāvēšanas iekārtu piedāvājums. Mūsu lielākie klienti ir pirmsskolas izglītības iestādes, valsts un pašvaldību uzņēmumi, kā arī privātuzņēmumi rūpējoties par darbinieku komfortu un veselību, lietojot kvalitatīvi izžāvētus apavus un apģērbu. Mūsu piegādātās apavu un apģērbu žāvēšanas iekārtas ir populāras Skandināvijā un Eiropā.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

JS projekts, SIA

Mazā Nometņu 45a, Rīga, LV-1002
Apraksts: Uzņēmums JS Projekts piedāvā plašu apģērbu klāstu, kā arī apģērbu apdrukas pakalpojumus firmām. Mūsu veikalā atradīsiet apģērbus visdažādākajiem laikapstākļiem un nolūkiem. Plašs ārpustelpu apģērbu klāsts, kā arī izturīgu darba apģērbu piedāvājums.

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

Babyfans.lv, Bērnu preču veikals, internetveikals

Latgales 240, Rīga LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

Flash, SIA

E.Birznieka-Upīša 28-11, Rīga LV-1050
Galvenie produktu bloki:: ✓ Apakšveļa ✓ Kleitas ✓ Topi ✓ Bikses ✓ Svārki ✓ Aksesuāri Apraksts:

Latvijā radītā zīmola FLASH YOU AND ME apakšveļa izceļas ar augsto kvalitāti un inovatīvo dizainu. Piedāvājumā atradīsiet gan veļas komplektus un zeķturus, gan pašlaik tik ļoti populāros bondage veļas aksesuārus, kā arī caurspīdīgas kleitas un topus. Flash you and me produkciju varat apskatīt un iegādāties gan uzņēmuma mājaslapā, gan zīmola studijā Rīgā.

ZL.LV iesaka

Priva COM, SIA, Darba Apģērbi

Ieriķu 7c, Rīga LV-1084
Sortiments: ✓ Cimdi ✓ Bikses ✓ Jakas ✓ Kombinezoni ✓ Cepures ✓ Termoveļa ✓ Lietusapģērbs ✓ Signālaģērbs ✓ Apavi ✓ Individuālie aizsardzības līdzekļi Darba apģērbi profesijām: ✓ Būvniekiem ✓ Pārtikas rūpniecībai ✓ Medicīnas darbiniekiem ✓ Jumiķis ✓ Rūpniecība ✓ Metinātājiem

Versupack, SIA

Lielirbes 17a-35, Rīga LV-1046
Preces:: ✓ Papīra maisiņi ✓ Vienreizlietojamie koka trauki ✓ Pārtikas iepakojumi ✓ Vienreizējie trauki banketiem ✓ Vienreizlietojamie trauki ✓ EKO iepakojumi pārtikai Specializācija:: Uzņēmums darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, un tā piedāvājumā ir tādas preces kā vienreizlietojamie trauki un galda piederumi, papīra maisiņi kulinārijas izstrādājumiem, augstas kvalitātes papīra salvetes un galdauti, trauki keiteringam un furšetiem. Interneta mājaslapā ir iespējams apskatīt katalogu.

Termopulss

Lejupes 11, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Produkti:: TERMOAPSTRĀDES IEKĀRTAS ✓ Krāsnis ✓ Termopāri ✓ Sildelementu spirāles ✓ Nestandarta sildelementi ✓ Iekārtu vadības/sistēmas bloki ✓ Ugunsdroša betona detaļas Par mums:

"Termopulss" ražotās termoapstrādes iekārtas ir projektētas un būvētas, izmantojot desmitgadēs uzkrātu pieredzi (Keramserviss grupas uzņēmums – www.keramserviss.lv) un ilgspējīgus materiālus. Mūsu radītie tehniskie risinājumi ir klientu vidū augstu novērtēti, jo reti kurš no termoapstrādes aprīkojuma ražotājiem var lepoties ar tādiem energoefektivitātes gradienta rādītājiem kā Termopulss iekārtas.

Pireka, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
, saimniecības cimdi , nitrila cimdi , lateksa cimdi , neoprēna cimdi , cimdi ķīmiskai aizsardzībai, kombinezoni, KIMTECH sterili nitrila cimdi , sterilie lateksa cimdi , sterilie kombinezoni, sterilas salvetes, sejas