Cimdi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Marusha Nord Ecosmetic

Garkalne, Nākotnes 30, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137
Par mums:

"MARUSHA" ir Latvijas dabīgās kosmētikas zīmols, kura produkti ir cilvēka veselībai un apkārtējai videi draudzīgi. Produktus rada, testē zīmola dibinātāja un vadītāja Marita Āboltiņa, kura ieguvusi izglītību dabīgās kosmētikas izstrādē. Produktu sastāvā ir pašu vākti Latvijas savvaļas augi, pašizgatavoti augu macerāti. Produkti ir radīti Latvijā un ir pilnīgs roku darbs. Sortimentā ir matu kopjošā kosmētika - cietie šampūni, kondicionieri un matu eļļa ar Latvijas kadiķi, kas samazina matu izkrišanu, veicina matu augšanu, dod matiem spīdumu, veselīgu izskatu. Ādas kopšanai tiek piedāvāts atjaunojošs pretgrumbu sejas serums ar augstvērtīgām eļļām un Q10, ādu barojoši un mīkstinoši ķermeņa cietie losjoni un lūpu balzami ar kliņģerīti un burkānu eļļu, kuri īpaši ieteicami sausai ādai. Piedāvājam arī ādu barojošas dabīgas ziepes ar Latvijas medu, kadiķi, smiltsērkšķi, kakao sviestu, kā arī skūšanās ziepes sausai ādai un sejas attīrošās ziepes taukainai ādai. Praktiskas un ekonomiskas ir trauku jeb saimniecības ziepes, kuras ir pilnīgi nekaitīgas un mazgā, spodrina visu – izlietnes, traukus, mēbeles, apģērbu. Jaunums ir dabīgi lina aksesuāri asins cirkulācijas uzlabošanai – tamborēti lina dušas un masāžas cimdi, sejas masāžas drāna, kā arī lina grozi. Katrs no mums ir īpašs un skaists dabas brīnums. Un tādi ir arī "MARUSHA" produkti, ko radām jums!

 

ANTIGENTEST.LV, SIA Ekspress laboratorija

Dzelzavas 120g, Rīga, LV-1021
Par uzņēmumu:

Ātri un uzticami Covid-19 Antigen testi: uzņēmumiem, sporta klubiem, kultūras iestādēm, viesnīcām, valsts iestādēm, pašvaldībām, medicīnas iestādēm, privātpersonām.

Ieroči, SIA, Veikals

Brīvības 63/65, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Preces: ✓ Ieroči ✓ Ieroču optika ✓ Munīcija ✓ Medību apģērbs ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Termosi ✓ Somas ✓ Pretērču apģērbs ✓ Cimdi ✓ Ķermeņa sildītāji ✓ Mānekļi ✓ Ēsmas ✓ Pludiņi

Dārzam un mājai, veikals

Baznīcas laukums 4, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Preces:

 

✓ Saimniecības preces ✓ Sadzīves ķīmija ✓ Plēves ✓ Dārza inventārs ✓ Floristikas materiāli ✓ Minerālmēsli ✓ Virtuves trauki un piederumi ✓ Darba apģērbi Dārzniecības preču veikals:

Veikals "Dārzam un mājai" piedāvā dažāda veida mēslojumus istabas un dārza augiem, dārzkopības inventāru, puķu, dārzeņu, garšaugu sēklas, dažādas saimniecības preces, floristikas materiālus. Tāpat veikalā var iegādāties darba un gumijas apavus.

Šmid Ltd., SIA

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Darba apģērbi un apavi:

Šmid Ltd. ir darba apģērbu, darba apavu, darba cimdu un specapģērba tirdzniecību visā Latvijā un Baltijas valstīs.Uzņēmums sniedz pakalpojumus jau 18 gadus. Piedāvājam tādus produktus kā ķiveres, cimdus, aizsargapavus, kombinezonus un cita veida apģērbi, kas paredzēti darbam.Mūsu uzņēmumā Jūs atradīsiet tādus darba apģērbu zīmolus kā: 3M, HELLY HANSEN, MONITOR, SIEVI, ZEKLER, TOP SWEDE, L, BRADOR, DELTA PLUS, COFRA, GUIDE, GRIPPAZ, UVEX, PESSO, BALTIC CANVAS, FTG, GIASCO, TEXSTAR, ATG, CXS,FRISTADS, ACODE, BLAKLADER, VIKING, SIRSAFETY, KASK, CRESTO un citi.

Silans, SIA, Veikals

Ostas 1, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Apraksts:

Piedāvājumā makšķerēšanas piederumi.

Hards, SIA

Kuldīgas 69a, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts:

Darba apģērbi, darba apavi, darba aizsardzības līdzekļi, darba apģērbu tirdzniecība, darba apģērbu vairumtirdzniecība.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs
ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

DDA Orthopaedics, SIA

Baložu 32-2, Rīga LV-1048
Par uzņēmumu:

SIA "DDA Orthopaedics" ir tehniskās ortopēdijas centrs, kurš nodarbojas ar individāli izgatavotu tehnisko palīglīglīdzekļu izgatavošanu. SIA "DDA Orthopaedics" strādā augsti kvalificēti tehniskie ortopēdi ar lielu pieredzi tehnisko palīglīdzekļu izgatavošanā un pacientu apmācībā tos lietot.

CĒSU CIMDI, Boksa klubs

Leona Paegles iela 19A – 37, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Informācija no uzņēmumu reģistra

CIMDU CEĻŠ,

"Lejnieki", Dzērbenes pag., Cēsu nov., LV-4118
Informācija no uzņēmumu reģistra

Latwork, SIA, Veikals

Alejas 86-29, Daugavpils, LV-5401
, vēršādas cimdi , lateksa cimdi , nitrila cimdi , vinila cimdi , apģērbs pārtikas rūpniecībai, aizsargaustiņas, cimdi , Guide cimdi , mīkstas ādas cimdi , cepure-ķivere, darba apģērbs ziemas sezonai, Peltor austiņas

Working Clothes Service, SIA

Zemes 9a, Rīga, LV-1082
darbam, ādas darba cimdi , metinātāju cimdi , zamšādas cimdi , darba cimdi mašīnbūvei, darba cimdi metālapstrādei, , darba cimdi celtniecībai, darba cimdi transporta sfērai, darba cimdi komunāliem darbiem, darba puskombinzoni

Tamrex, SIA, Veikals

Embūtes 32, Ventspils LV-3602
, gumijas cimdi , ādas cimdi , darba cimdi , lateksa cimdi , vinila cimdi , nitrila cimdi ., Cimdi . Ziemas cimdi . PRO-sērijas cimdi . Cimdi smalkiem darbiem. Cimdi sarežģītiem darbiem.

Tamrex, SIA, Veikals

Saules 59, Madona, Madonas nov. LV-4801
Drošība, drošības, darba drošības centrs, Snickers, ķiveres zeķe, t-krekls, darba jaka, darba jakas, darba kombinezons, darba bikses, darba apģērbs, darba apģērba, darba apģērbs, darba apģērbi, darba puskombinezons, cepure ar nagu, ūdensizturīgs apģērbs, ūdensizturīgi apģērbi, lietusmēteļi, kombinezons, ziemas bikses, ziemas jakas,