Dūmvadi, adresē Rīga

Drukāt

Fan, SIA, Veikals

Ventspils 15, Rīga LV-1002
Produkcija:: ✓ Apkures katli ✓ Radiatori ✓ Plītis ✓ Kamīni ✓ Apkures sistēmu aprīkojums ✓ Pirts krāsnis ✓ Granulu degļi ✓ PPR apkures un ūdensvadu sistēmas ✓ Dūmvadi ✓ Silto grīdu kolektori un aprīkojums ✓ Karbona caurules un veidgabali
ZL.LV iesaka

Gatis Matisons, skursteņslauķis

Jaunsaurieši, Balto Ķiršu 28, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Informācija par dūmvadu tīrīšanas pakalpojumiem un apkuri: ✓ Dūmvadu un ventilācijas kanālu tīrīšana, remonts. ✓ Dūmvadu oderēšana ar nerūsējošā tērauda čaulām. ✓ Konsultācijas, cik bieži jātīra dūmvads. ✓ Dūmvadu tīrīšanas akts (cietajam, šķidrajam kurināmajam). ✓ Skursteņa darvas tīrīšana. ✓ Aktu sastādīšana par dūmvadu un ventilācijas kanālu tehnisko stāvokli cietajam un šķidrajam kurināmajam.

IG jumti

Veco Strēlnieku 9, Jelgava LV-3002
"IG Jumti" ir profesionāls uzņēmums:

"IG Jumti" ir profesionāls uzņēmums, orientēts uz individuālu apkalpošanu un augstu servisa līmeni.

INserv.lv, veikals

Remtes 21, Rīga, LV-1046
atslēga, divripu slīpmašīna, dībelis, domkrats, dpws dubultā siksna, duālais zāģis, durvju furnitūra, dūmvadi

Intrex Serviss, SIA

Murjāņu 7a, Rīga LV-1024
Apraksts:

SIA "INTREX SERVISS" nodarbojas ar apkures sistēmu, katlu tirdzniecību un montāžu. Mūsu kompānijā strādā pieredzējuši, augsti kvalificēti un sertificēti speciālisti, kas ļauj nodrošināt teicamu izpildāmo darbu kvalitāti. Firmas speciālisti veiks objektu apskati un novērtējumu, lai konsultētu Jūs, ņemot vērā Jūsu prasības un vēlmes. Firmai ir visas nepieciešamās licences piedāvāto darbu veikšanai.

Izoterms, SIA

Dreiliņi, Noliktavu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
nerūsējošā tērauda velmējumi, tērauda glabāšana, metāla glabāšana, būvmateriālu tirdzniecība, metāl dūmvadi

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
Piedāvājums: ✓ Celtniecības materiāli ✓ Durvis ✓ Jumta segumi ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Bīdāmās durvis ✓ Hidroizolācija ✓ Siltumizolācija ✓ Bloki ✓ Ķieģeļi ✓ Bitumena šindeļi Piegādes transports:: ✓ kravas mikroautobusi (preces svars līdz 1,2t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 12t) ✓ kravas automašīnas ar manipulatoru (preces svars līdz pat 22t)

Juris Vuškāns, IDV

Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Kamīnmeistars ar vairāk kā 30 gadu darba stāžu piedāvā kamīnu izbūvi. Kvalitatīvs darbs, iekļaujos noteiktajos izpildes termiņos. Sadarbojos ar vairākiem Latvijas kamīnsaloniem, plaša materiālu izvēle (Thermaw, Grenaisol, Skamol). Apdares veidošanai izmantoju marmoru, granītu, oniksu. Aicinu sadarbībai!

Jūrmalas nams, SIA

Jūrkalnes 7, Jūrmala, LV-2011
Dūmvadi . Izolācijas materiāli. Kanalizācija. Sūkņi. Cauruļvadu stiprinājumi. Flīzes. Lamināts.

KAGRI, SIA

Gaujas 11-207, Rīga, LV-1026
Dūmvadi, to izgatavošana, uzstādīšana

Kamīnu salons

Piņķi, Jūrmalas 3b, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
kamīni elektriskie, Latvijā ražoti kamīni, stūra kamīni, centrālapkures krāsniņas, čuguna krāsniņas, dūmvadi

Komforta Tehnoloģijas, SIA

Vienības gatve 81, Rīga, LV-1004
Kamīns, kamīni, krāsniņas, kamīnkrāsns, kamīnkrāsnis, dūmvads, dūmvadi , metāla dūmvads, ( dūmvadi ) skurstenis

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.
ZL.LV iesaka

Konstro, SIA

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA “Konstro” savas darbības laikā, gandrīz desmit gadu garumā, ir attīstījis dažādas darbības nozares un pašlaik saviem klientiem piedāvā dažāda veida jumta klājuma materiālus, skārda izstrādājumus un ūdens noteksistēmas, kā arī jumta logus, PVC logus un metāla durvis. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir skārda detaļu izgatavošana. Tiek izstrādāti gan standarta izstrādājumi, gan arī nestandarta individuāli risinājumi, kas piemēroti klienta vēlmju realizēšanai. Pateicoties augstas kvalitātes, automatizētiem darba galdiem mūsu izstrādājumi tiek izstrādāti precīzi pēc klienta vēlmēm un gala rezultātā klients iegūst vajadzīgo skārda izstrādājumu ar augstāko kvalitāti.

Krāsnis un Kamīni, SIA

A.Čaka 35, Rīga, LV-1011
Mūrēšana, mūrnieks, dūmvadu mūrēšana, krāšņu mūrnieks, krāsnis, krāšņu mūrēšana, ķieģeļu krāsnis, akmens krāsnis, malkas krāsnis, taupības krāsnis, ziepjakmens, ziepjakmens krāsnis, pirts krāsnis, kamīni, kamīnu mūrēšana, plītis, plītiņu mūrēšana.

Lat-Set, SIA

Palsas 36, Rīga LV-1079
tērauda ventilācijas caurules, nerūsējošā tērauda skavas, nerūsējošā tērauda jumtiņi, nerūsējošā tērauda dūmvadi

LeBens, SIA, Ražotne

Rankas 10, Rīga, LV-1005
tirdzniecība, žogi, štaketa žogi, poliestera pārklājums, dekoratīvie metāla žogu profili, keramiskie dūmvadi

LeBens, SIA, jumtu segumu ražošana un tirdzniecība

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Apkalpošana:

Elastīga atlaižu sistēma un individuāla pieeja katram klientam ļauj efektīvi izraudzīties vajadzīgos materiālus par pieņemamām cenām un nodrošināt to piegādi visīsākajā laikā. Ja jūs izlēmāt būvēt jaunu māju, veikt remontu, vai nosiltināt māju? Laipni lūdzam mūsu ofisā: Rīgā, Rankas ielā 10. Mūsu menedžeri palīdzēs Jums izvēlēties nepieciešamos materiālus, izrēķināt patēriņu, ņemot vērā visus apstākļus un objekta izvietojumu. Nepieciešamo Jūs atradīsit mūsu noliktavā, kura atrodas blakus ofisam. Nepieciešamie materiāli tiks ievietoti jūsu auto bagāžniekā ātrāk, nekā Jūs pabeigsiet noformēt maksājumu.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.