Darba virsmas, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Riepu garāža

Ganību dambis 25e, Rīga LV-1005
Riepas, auto riepas, Riepu serviss, Riepu serviss Rīgā, manas riepas, jaunas riepas, lētas riepas, lietotas riepas, riepas pa vienai, viena riepa, riepu maiņā, riepu komplekti, Sailun, Sailun riepas, Altenzo, Altenzo riepas, Hankook riepas, NOKIAN riepas, labas riepas, kvalitatīvas riepas, riepu testi, disku remonts, lietie diski, auto diski,

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
notekūdeņu sistēma, naftas produkti, ietvju un ceļu tīrīšana, bruģakmens tīrīšana, betona tīrīšana, virsmas

VRS auto, SIA, Autoserviss - autokrāsošanas darbi Rīgā

Buļļu 45-12, Rīga LV-1067
Kondicionieru uzpildīšana, autokrāsošana, auto krāsošana, automašīnu krāsošana,  automobiļa krāsošana jebkurā krāsā, krāsošana ar "Hameleona", krāsošana ar perlamutra efektu, krāsošana ar matētu virsmu, DuPONT, tirdzniecības marka DuPont Refinish, auto virsbūves krāsošana, pilnā virsbūves krāsošana, daļēja, lokāla virsbūves auto

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Pulverkrāsošana. Pulverkrāsošana Jaunmārupē. Pulvera izsmidzināšana. Pulverveida krāsu izsmidzināšana. Metāla virsmu pārklāšana. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Smilšu strūkla, industriālajiem pasūtījumiem, profili un to izstrādājumi, auto detaļas un diski, velo detaļas, moto detaļas, cita veida nestandarta detaļas, auto,

Agni, SIA

Brīvības 173, Rīga LV-1012
Akmens apstrāde, akmens izstrādājumi, granīts, marmors, onikss, travertīns, akmens virsmas , akmens palodzes

Prenta, SIA, Elica, Gorenje, Blanco oficiālais izplatītājs Latvijā

Dārgie klienti!Visas formalitātes var sakārtot attālināti!
Gustava Zemgala gatve 73, Rīga LV-1039
virsmas , gāzes plīts virsmas , indukcijas plīts virsmas , veļas žāvētāji, pārtikas atkritumu smalcinātāji, Blanco akmens masas izlietnes, nerūsējošā tērauda izlietnes, izlietnes gremdējamas darba virsmā un līmējamas

MontMet, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Metāla margas (margu) izgatavošana, balkonu margas (margu izgatavošana, kāpņu margas (margu) metāla žogi, žogu izgatavošana. Pulverkrāsošana, disku pulverkrāsošana, alumīnija pulverkrāsošana. Metāla margas, baseina margas, margas mājai, margas kāpnēm, kāpņu margas, statņi, nožogojums. Metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma.

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Roland tehnika, Roland iekārtas, Roland drukas iekārtas, Drukas iekārtas, Roland printeris, Roland ploteris, Roland UV printeris, Druka uz priekšmetiem, Iepirkumi, Secabo, Secabo termopreses, Iekārtas termopārnesei, Iekārta t-kreklu apdrukai, Termopreses cepurēm, Termopreses krūzēm, Griešanas ploteris, Locīšana, Rievošana, Tintes

AGNI AKMENS APSTRĀDE, SIA

Krustabaznīcas 11, Rīga LV-1006
Apraksts: Piedāvājumā dabīgais akmens no visas pasaules: granīts, marmors, marmora onikss, travertīns, smilšakmens, slāneklis, kaļķakmens, dolomīts, šūnakmens. Visiem akmens veidiem ir iespējami dažādi virsmas apstrādes veidi: pulēts, dedzināts, bučardēts, apstrādāts ar augstspiediena ūdens strūklu vai smilšu strūklu, birstēts vai slīpēts. Sadarbojamies ar lielākajiem dabīgā akmens apstrādes uzņēmumiem. Piegādājam dažāda akmens plāksnes, flīzes un dažādus interjera un eksterjera elementus. Izgatavojam un uzstādām visdažādākās akmens detaļas: virtuves darba virsmas, galdu virsmas, akmens palodzes, kamīnu apdares, āra un iekštelpu kāpnes, akmens grīdas un sienas.

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Metala grafika, SIA

Rencēnu 23C, Rīga LV-1073
Aprīkojums:

Izmantotais aprīkojums ļauj strādāt ar visām tirgū pieejamajām jebkura veida un krāsas pulverkrāsām, ieskaitot specializētas iespējas ar dažādiem dekoratīviem efektiem (metāla, muarē, āmura efekts, laka ar sudraba un zelta dzirksti utt.). Mēs izmantojam pulverkrāsas no labākajiem ražotājiem - Teknos (Somija), AkzoNobel (Turcija), Neokem (Grieķija), Jotun (Norvēģija), Axalat (ASV). Fasādes konstrukciju krāsošanai izmantojam augstas kvalitātes arhitektoniskas pulverkrāsas uz poliestera sveķu bāzes, kurām ir lieliska noturība pret laikapstākļiem.

Katalogā RAL CLASSIC šobrīd ir 213 krāsas, tostarp 15 perlamutra, 5 luminiscējošās un 2 dzelzs.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

HWR-CHEMIE Baltija, SIA

Rīga
Piedāvājam visa veida tīrīšanas pakalpojumus, pļaušanas darbus un mauriņa atjaunošanu ar aeratoru visā Latvijā: ✓ Biroja uzkopšana ✓ Mājas uzkopšana ✓ Industriālo telpu uzkopšana ✓ Pārtikas rūpniecības telpas ✓ Servisa uzkopšana ✓ Augstspiediena mazgāšana ✓ Cauruļu mazgāšana ✓ Fasādes mazgāšana ✓ Jumtu mazgāšana ✓ Grafiti tīrīšana ✓ Logu mazgāšana ✓ Paklāju tīrīšana ✓ Mēbeļu tīrīšana ✓ Veikalu tīrīšana ✓ Kāpņu telpu mazgāšana ✓ Kapu pieminekļu tīrīšana ✓ Pieminekļu tīrīšana ✓ Strūklaku tīrīšana ✓ Transportlīdzekļu mazgāšana (auto, moto, lauksaimniecības tehnika un ūdenstrasports) ✓ Smago automašīnu izbraukuma mazgāšana ✓ Zāles trimmerēšana ✓ Mauriņa atjaunošanu ar aeratoru ✓ Frēzēšanas pakalpojumi ar dārza frēzi

Un citus specifiskus tīrīšanas pakalpojumus. Visu var notīrīt, ja izvēlas pareizos līdzekļus. Izmantojam tikai savu produkciju – profesionālos tīrīšanas līdzekļus, kuri dabā sadalās, tātad rūpējamies par dabu un nepiesārņojam to.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA "Baltijas Baseini" ir dibināta 2000. gadā. Esam viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu piegādes un montāžas firmām Latvijā. Mūsu mērķis un uzdevums ir ar maksimālu atdevi īstenot jebkuras Jūsu vēlmes, radot piepildījumu sapņiem par ideālu atpūtas un relaksācijas vietu. Vienalga, vai tas būtu peldbaseins, sauna vai hidromasāžas vanna! Tādēļ mūsu uzņēmums sadarbojas ar pašiem labākajiem piedāvāto preču ražotājiem pasaulē. Augstu darba kvalitāti garantē uzņēmuma pieredze, tehniskais nodrošinājums, serviss, zinoši meistari un klientu atsauksmes.

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

mebelesir.lv, SIA SP Trade, viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, virtuves iekārtas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Mebelesir.lv - unikāls mēbeļu internetveikals ar plašu mēbeļu sortimentu visās kategorijās. Sortimentā vairāk nekā 12000 preču. 2 gadu garantija visām precēm. Visām precēm bezmaksas piegāde visā Latvijā.

akcijaspreces.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 51, Rīga LV-1079
Par mums: Akcijaspreces.lv - plašākais mēbeļu sortiments. Zemāko cenu un ātrāko piegāžu garantija. Sortimentā viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, bērnistabas mēbeles, virtuves mēbeles, ofisa mēbeles.

3mt.lv

Slokas 52g, Rīga, LV-1007
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Būvelementu ražošana no metāla ✓ Metāla izstrādājumu ražošana ✓ Mēbeļu un interjera priekšmetu ražošana no metāla ✓ Metāla izstrādājumu remonts, modifikācija, pēcapstrāde ✓ Metināšanas pakalpojumi ✓ Metālapstrādes pakalpojumi

 

 

MobilasTerases.lv

Cēres 10a, Rīga, LV-1058
Plusi:: Plašs pielietojums; Novieto, kur vēlies, izmantojot regulējamas balsta kājas; Pārvieto pa virsmu, izmantojot industriālos ritenīšus; Var novietot uz skrūvpāļiem jeb citas iepriekš sagatavotas virsmas; Izgatavojot terasi, netiek kavēts klients; Ražošanas process tiek parādīts bildēs vai klātienē; Piegādājam un nodrošinām terases novietošanu pēc klienta vēlmēm; Nav nepieciešama saskaņošana ar būvvaldi.