Datu centrs, visā Latvijā

Drukāt

Solcraft , SIA

Attālinātas konsultācijas!
Zemitāna iela 9, Rīga, LV-1012
biznesa uzskaites programmatūra, uzņēmuma vadības sistēma, lietvedība, loģistika, darbvedis CRM, "Call" centrs , replikācijas funkcija - programma, elektroniskā datu apmaiņa, eksporta / importa programma, interneta

Šautra, veikals

Rožu laukums 9, Liepāja LV-3401
Sadzīves tehnikas tirdzniecība, audio tehnikas tirdzniecība, video tehnikas tirdzniecība, Šautra, sadzīves tehnika, ledusskapji, veļas mašīnas, veļas žāvētāji, saldētavas, trauku mazgājamās mašīnas, mikroviļņu krāsnis, cepeškrāsnis, nosūcēji, plīts virsmas, plītis, kafijas automāti, pārdošana, piegāde, serviss, aksesuāri, vadošie

Pelias, SIA

Lielirbes 1, Rīga LV-1046
Deratizācija, dezinsekcija, dezinfekcija, fumigācija, monitorings un inspekcija, ģenerālā uzkopšana, nestandarta tīrības risinājumi, logu mazgāšana.

Fermeris ITF, SIA, Durvju furnitūra

Liela durvju furnitūras izvēle!
Brīvības gatve 401a, Rīga LV-1024
Atslēgas, slēdzenes, elektriskās, ugunsdrošās atslēgas, solenoīdu slēdzenes, elektriskās slēdzenes, elektromehāniskās slēdzenes, motoratslēgas, DIN atslēgas, panikas izeju slēdzenes, šaurprofila slēdzenes, seifi, piekaramās, uzliekamās, iekaļamās atslēgas, paaugstinātas drošības slēdzenes, mehāniskās koda atslēgas,

Ikaross, veterinārā klīnika

Gobas 10a, Rīga, LV-1016
Veterinārārsts, vetārsts, Vet, veterinārā klīnika, veterinārā palīdzība, veterinārie pakalpojumi, veterinārija, dzīvnieku ārstēšana, putnu ārstēšana, eksotisko dzīvnieku ārstēšana, jūrascūciņu ārstēšana, sesku ārstēšana, žurciņu ārstēšana, suņu čipošana, dzīvnieku vakcinācija, sterilizācija, dzīvnieku iemidzināšana, dzīvnieku

Dr. Ainara Kokareviča veterinārā klīnika Fel-Can

Turpinām strādāt klātienē!
Codes 3a, Rīga LV-1058
Diagnostika, vakcinācija, mikročipi, ķirurģija, terapija, sterilizācija, kastrācija, ginekoloģija, eitanāzija. Mājas vizītes. Zoopreces, (barība, aksesuāri, zāles). Sonogrāfija, rentgens, ortopēdija, eitanāzija, stomatoloģija. Dzīvnieku medikamenti, vitamīni. Ārstnieciskā barība, Royal Canin, Hill's, Specific, Virbac u.c.

Zvērinātu advokātu birojs CersJurkāns, SIA

Strēlnieku 9-4, Rīga LV-1010
likvidācija, Intelektuālais īpašums, Patentu aizsardzība, Konkurences aizsardzība, Patērētāju tiesības, Datu

Jurlingva, Tulkojumu un valodu centrs

Raiņa 101-2.st., Jūrmala LV-2016
tekstu tulkojumi, medicīnas tekstu tulkojumi, būvniecības tekstu tulkojumi, lietošanas instrukciju un datu , tekstu tulkojumi, medicīnas tekstu tulkojumi, būvniecības tekstu tulkojumi, lietošanas instrukciju un datu

ZZ Legal, SIA

Citadeles 2, Rīga LV-1010
mantas sadale, FintTech, Darba tiesības, darba strīdi, Komerctiesības, M&A darījumi, AML, Sankcijas, Datu , aizsardzība, Datu aizsardzības pakalpojumi un konsultācijas, GDPR, Korporatīvās tiesības.

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
prožektori, nakts prožektori, perimetra apsardze, viedā pacientu aprūpe, kustības sensori, audio sistēmas, datu
ZL.LV iesaka

Hīrons, SIA, Purvciema veterinārā klīnika

Zvaigznāja gatve 2, Rīga LV-1082
mikročips, mikročipi, mikročipēšana, čipošana, čipēšana,čips, reģistrācija LDC/ Lauksaimniecības datu , centrs /, žetoni, suņu frizētava, kaķu frizētava, suņu kažoka kopšana, kaķu kažoka kopšana, veterinārās

„LUX” – Tahogrāfija, tahogrāfijas inspekcijas centrs Rīgā, Rēzeknē, Jelgavā, Ventspilī

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 448, Rīga LV-1063
Tahogrāfi, tahogrāfs, tahogrammas, termopapīrs, impulsu devēji, datu lejupielādes ierīces, kabeļu savienojumi, Tahogrāfu inspicēšana, pārbaude, remonts, uzstādīšana, lietošanas apmācība, datu lejupielāde un apmācība

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
un piederumi, Monitori un monitoru statīvi, Datoru komponentes, Biroja tehnika un piederumi, Ārējie datu

BVT Partneri, SIA

Ganību dambis 24a-46.korpuss, Rīga LV-1005
Produkti: ✓ Gaisa kondicionēšanas iekārtas telpām ✓ Precīzās gaisa kondicionēšanas iekārtas ✓ Siltumsūkņi ✓ Aukstumiekārtas Par uzņēmumu:

BVT Partneri ir gaisa kondicionēšanas iekārtu vairumtirgotājs, vairāku ražotāju tiešais pārstāvis un veiksmīgi strādā Latvijā jau no 2000. gada. BVT Partneri ir TRANE (ASV, Francija) oficiālais tirdzniecības un servisa pārstāvis. TRANE ir viens no lielākajiem gaisa kondicionēšanas iekārtu ražotājiem pasaulē ar vairāk nekā 100 gadu vēsturi un tā ražotie čilleri u.c. ūdens sistēmas nodrošina aukstumapgādi ārkārtīgi daudzos objektos burtiski visās pasaules valstīs un reģionos. BVT Partneri ir sadzīves, profesionālo un VRF tipa gaisa kondicionēšanas iekārtu un siltumsūkņu Mitsubishi Heavy un AlpicAir pārstāvis un tiešais piegādātājs. Mēs esam ilggadējs precīzo gaisa kondicionēšanas iekārtu un sistēmu STULZ (Vācija) partneris ar daudzu gadu pieredzi datu centru un servertelpu aprīkošanā. Mūsu STULZ iekārtas nodrošina mikroklimatu tādos nozīmīgos objektos kā, piemēram, TIER III sertificētais Lattelecom datu centrs Dattum, Telia Latvia datu centrs, Latvijas Banka, Latvijas Gāze un daudzi citi.

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

PakMarkas, SIA, Filiāle

Višķu 23, Daugavpils, LV-5410
Apraksts: „PakMarkas“ – viena no lielākajām un modernākajām kompānijām Latvijā, kas piedāvā iepakošanas un marķēšanas risinājumus. Mūsu galvenais mērķis ir augstas kvalitātes pašlīmējošo etiķešu un iepakošanas materiālu piegāde dažādām nozarēm. Mūsu ražotņu kapacitāte ļauj piedāvāt mūsu klientiem pārsteidzošu kvalitāti un plašas pēcapstrādes iespējas, ieskaitot: sietspiede, zelta/sudraba folija, laminēšana, reljefs un UV lakošana. Strādājot jau 25 gadus iepakošanas jomā, mēs esam attīstījuši etiķešu/iepakojumu ražošanas procesu, ieviesuši jaunākās tehnoloģijas, izveidojuši kvalificētu speciālistu komandu. Tas viss nodrošina pakalpojumu sniegšanas precizitāti un ātrumu, videi draudzīgu ražošanu un augstu drukas kvalitāti.

Inko Lukss, SIA

Daugavgrīvas 60, Rīga LV-1007
Apraksts: SIA “Inko Lukss” ir stabils Latvijas mežsaimniecības nozares uzņēmums, kas darbojas kopš 1997. gada. ✓ Nodrošinām mežizstrādes pakalpojumus visā Latvijā. ✓ Sniedzam pakalpojumu - meža zemes transformācija uz apbūves zemi. ✓ Pērkam meža zemi. ✓ Pērkam aizaugušas lauksaimniecības teritorijas. ✓ Pērkam zemi pilsētās. ✓ Piedāvajam kvalitatīvu smilti un melnzemi.

Spec-X , Sadzīves tehnikas remonts, elektronikas remonts,remontdarbnīca

Peldu 6, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Jebkuras sadzīves un rūpnieciskās elektronikas remonts (veļas un trauku mazgājamās mašīnas, ledusskapji, televizori, datori, portatīvie datori, kafijas aparāti, digitālie fotoaparāti un videokameras, mūzikas centri u.c.) ĀTRI, KVALITATĪVI UN LĒTI! Garantija. Strādājam arī brīvdienās. Mēs varam to, ko nevar citi! Bezmaksas konsultācijas! Meistara izsaukums jebkurā Jums ērtā un visīsākajā laikā! Mēs strādājam priekš Jums! Mūsu darbnīca atrodas mājas pagalmā.

Cenueksperts.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Cenueksperts.lv" ir jaunākā un modernākā cenu salīdzināšanas platforma Latvijā, piedāvājot izcilas priekšrocības kā pircējiem, tā uzņēmumiem. Šī platforma ir ieguvusi plašu atpazīstamību Vācijā, kur tā darbojas jau kopš 1999. gada un šobrīd uzskatāma par populārāko cenu salīdzināšanas vietni šajā valstī. Tagad tā ir pieejama arī Latvijā. Cenueksperts.lv atšķiras no citām cenu salīdzināšanas platformām Latvijā, izmantojot mūsdienīgu un efektīvu algoritmu. Tā piedāvā pircējiem iespēju vispirms izvēlēties konkrētu preci un modeli, pēc tam sniedzot sarakstu ar pārdevējiem un internetveikaliem, kur šo preci var iegādāties jau šodien. Šī vienkāršā un ērta sistēma ļauj pircējiem salīdzināt cenas, piegādes izmaksas un atsauksmes vienuviet, tādējādi palīdzot pieņemt informētu un pārdomātu lēmumu par pirkumu.

Platformā tiek iekļauti tikai uzticami interneta veikali, ko mēs rūpīgi pārbaudām, lai nodrošinātu augstu kvalitāti un uzticamību.

Ar "Cenueksperts.lv" jūsu uzņēmums var gūt būtisku ieguvumu, piesaistot kvalitatīvus klientus un paaugstinot pārdošanas rezultātus. Šī platforma ir solis uz priekšu Latvijas e-komercijas tirgū, piedāvājot modernus un ērtus risinājumus gan pircējiem, gan uzņēmumiem.