Degviela, visā Latvijā

Drukāt

Rīgas Riepu Centrs, SIA, Riepu un disku tirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Duntes 13, Rīga LV-1005
Jaunas riepas, auto riepas, Lietotas riepas, Auto diski, disku montāža, Disku balansēšana, Disku remonts, disku valcēšana, Disku taisnošana, disku metināšana, Riepu remonts, Auto serviss, Vasaras riepas, ziemas riepas, Riepu maiņa, Riepu nomaiņa, Riepu uzglabāšana, Mazlietotas riepas, Kondicioniera uzpildīšana, Kondicionieru

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Auto tirdzniecība, auto saloni, jaunu automašīnu tirdzniecība, Auto tirdzniecība Liepājā, auto realizācija, automašīnu apkope, apdrošināšana, apdrošināt, Citroen, Peugeot, jauni, no salona, lietoti, mazlietoti, labi auto ar garantiju, auto pasūtīšana, piegāde pēc pasūtījuma. Auto mazgātava, mazgāšana, pulēšana, tonēšana, auto tīrīšana,

Distehnika, SIA

Ganību dambis 22a, Rīga, LV-1045
Piedāvājums: ✓ Dīzeļmotoru degvielas sistēmas vieglajām un kravas automašīnām. ✓ Benzīna sprauslu serviss. ✓ Jaunas rezerves daļas un remonts. ✓ Aprīkojums. ✓ Specinstrumenti. ✓ Personāla apmācības un informācijas atjaunošana. ✓ Vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība, remonts.

CMA CGM Latvia, SIA

Skanstes 50a, Rīga LV-1013
Apraksts:

CMA CGM ir viena no pasaules vadošajām jūras un multimodālo kravu pārvadājumu grupām.

Piedāvā pilnu servisa ciklu – konteineru kravu pārvadājumus, piegādes no/līdz durvīm, kravu apdrošināšanu u.c. Baltijas reģionā kompānija ir pārstāvēta jau vairāk nekā 30 gadus, šo gadu laikā nodrošinot klientiemn iespēju nosūtīt un saņemt kravas no vairāk nekā 420 ostām visā pasaulē.

Negabarīta kravu pārvadājumi, pilno kravu pārvadājumi, mūsdienīga e-komercijas platforma ļauj izsekot savu sūtījumu 24/7 no jebkuras vietas pasaulē.

Klientu ērtībām kravu apstrāde iespējama visos Rīgas terminālos.

Kravu pārvadājumo un/no Ķīna, Indija, Brazīlija, Argentīna, Eiropa, Āfrika, Austrālija, Ziemeļamerika, Krievija, Vācija, NVS, SNG, Belģija, Lielbritānija.

Mono-Logistik, SIA, Muitas un akcīzes noliktavas

Cesvaines 15, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kravu piegāde visā pasaulē. Muitas un akcīzes noliktavas pakalpojumi. Muitas formalitātes.

Autokontinents, SIA Ogus, serviss, rezerves daļas, kondicionieru uzpilde un remonts, Cēsīs

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras bulvāris 40, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Autoserviss un rezerves daļu veikals ''Autokontinents'' atrodas Cēsīs, Uzvaras bulvārī 40. Mūsu darbība ir saistīta ar auto apkopi, remontu un rezerves daļu tirdzniecību. Sagatavojam automašīnas tehniskajai apskatei - ritošās daļas pārbaude un amortizatoru un bremžu stends. Veicam tehniskās apkopes, izmantojot augstākās kvalitātes Castrol eļļas un Hengst filtriem. Piedāvājam auto diagnostiku ar Launch un Bosch iekārtām, kā arī auto elektriķis veic vadības bloku remontu, maiņu un programmēšanu. Vadu instalācijas, komforta ierīču remonts. Piedāvājam kvēpu filtru tīrīšanu un diagnostiku. Autokondicionieru uzpilde, diagnostika un remonts. Kondicionieris ir noderīgs ne tikai vasarā, bet arī ziemā, kad nepieciešamas sauss gaiss, lai logi nesvīstu. Veicam savirzes regulēšanu ar lāzera Hunter stendu. Montējam riepas ar modernu Bosch montāžas iekārtu, kas aprīkota ar papildkāju drošai zemprofilu riepu montāžai, kā arī aprīkots ar plastmasas aizsargiem.

ZA Meistars, auto virsbūvju remonts un krāsošana

Aldaru 2, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts, krāsošana ✓ Auto virsbūves ģeometrijas regulēšana ✓ Visu veidu auto plastmasas daļu remonts un maiņa ✓ Visu veidu auto stiklu maiņa ✓ Visu veidu auto pulēšanas darbi ✓ NANO virsbūves pārklājums ✓ Lukturu pulēšana un regulēšana ✓ Auto elektriķu pakalpojumi ✓ Auto noma

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Garozas 15a, Jelgava LV-3002
Pakalpojumi:: ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Regulārās apkopes ✓ Stūres sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Karburatoru remonts ✓ Inžektoru sistēmas remonts ✓ Elektrosistēmas remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Savirze/savērsums (elektroniskais) ✓ Ksenona uzstādīšana ✓ Krāsu piemeklēšana ✓ Stiklošanas darbi ✓ Piekares remonts ✓ Signalizāciju uzstādīšana ✓ Audio aparatūras uzstādīšana ✓ Skaņas izolācija ✓ Salona apdare ✓ Logu tonēšana ✓ Kondicionieru remonts ✓ Auto mazgāšana ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Riepu remonts/balansēšana ✓ Savirze/savērsums ✓ Metināšanas darbi ✓ Krāsošanas darbi ✓ Pretkorozijas apstrāde ✓ Bamperu remonts

Amatas Energo Celtnieks, SIA

"Mežmuiža" , Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847

SIA "Amatas Energo Celtnieks" sniedz arī treilera pakalpojumus līdz 24 tonnām.

Apraksts: SIA "Amatas Energo Celtnieks" ir viens no energoapgādes uzņēmumiem Latvijā, kas specializējas elektroietaišu un energoapgādes objektu projektēšanā, izbūvē un apkalpošanā. SIA "Amatas Energo Celtnieks" pakalpojumi šobrīd tiek piedāvāti Vidzemes, Zemgales, Pierīgas un Latgales reģionos. Mūsu piedāvāto pakalpojumu klāstā ietilps dažādu energoapgādes objektu projektēšana, gan ārējo, gan iekšējo energotīklu būvniecība, dažādu energoobjektu, piemēram, ielu apgaismojuma uzturēšana un apkalpošana, profilaktisko mērījumu veikšana un citi līdzīga rakstura pakalpojumi. Vidsprieguma apakšstaciju būvniecība. Vidsprieguma gaisvadu līniju būvniecība. Vidsprieguma kabeļu līniju būvniecība. Kabeļu, gaisvadu līniju un apakšstaciju projektēšana.

Experc, SIA

Braslas 22c, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Automašīnu transportēšana ✓ Evakuatora pakalpojumi ✓ Kravu pārvadājumi ✓ Īstermiņa stāvvietas ✓ CMR apdrošināšana ✓ Extra apdrošināšana Automašīnu transportēšana:

SIA "Experc" pieredze starptautiskajos kravu pārvadājumos padarīs jūsu izvēli vieglāku. Transportlīdzekļa nosūtīšana var būt nogurdinoša un dārga pieredze. Jūs vēlaties būt drošs, ka sadarbojaties ar labāko autotransporta uzņēmumu par labāko cenu. Transportlīdzekļi ir otrs lielākais pirkums, un ir svarīgi justies droši, kad jums jāpārvieto automašīna. Izvēlieties pārbaudītas vērtības: CMR apdrošināšana visām kravām; profesionāli un pieredzējuši darbinieki ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi; jaunākās paaudzes GPS izsekošanas ierīces; neejošu/ bojātu automašīnu transportēšana; kvalitatīva un ātra automobiļa piegāde no izsoļu namiem, dīleru centriem, lieliem un maziem tirgotājiem, kā arī no rūpnīcām.

Piedāvājam automašīnu transportēšanu no dažādām Eiropas valstīm!

AUTO VIP BUSS, SIA

Ganību 77/79-9, Liepāja, LV-3411
Apraksts: Pasažieru pārvadājumu pakalpojumi no 5 līdz 78 vietām. Latvija, Eiropa, Skandināvija un NVS valstis. Autobusu, mikroautobusu noma.

Abplanalp Baltic, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Produkti: ✓ CNC vertikālais apstrādes centrs. ✓ CNC horizontālais apstrādes centrs. ✓ CNC virpa. ✓ Indeksēšanas galdi. ✓ Rotējošie galdi. Ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas):

Katras jaunas iekārtas iegādes uzstādīšanas procesā ir iekļauta arī ievadapmācība par iekārtu un operatoru apmācība (uz vietas), ko nodrošina jūsu HFO. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai lūgtu īsu aprakstu par apmācībā ietvertajām tēmām un notiekošajām darbībām.

✓ Apmācības ✓ Pielāgota apmācība ✓ Apkopes un labošanas apmācība ✓ Apmācība uz vietas

Kuģu inženieris, SIA

Celtnieku 3, Liepāja LV-3401
Apraksts: Metālapstrādes uzņēmums SIA "Kuģu inženieris" - mēs varam sagriezt gandrīz it visu, ko var attēlot rasējumā - jebkuru materiālu, jebkuru kontūru, jebkuru izmēru, jebkuru daudzumu. Piedāvājam lokšņu materiālu hidroabrazīvās griešanas pakalpojumus, izmantojot "BOHLE" iekārtas. Visa veida metināšanas, frēzēšanas, virpošanas pakalpojumi.

Darts Serviss, Auto stiklu tonēšana

Auto stiklu aizsargplēves
E.Birznieka-Upīša 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

"Darts Serviss", auto stiklu un auto lukturu tonēšana. Auto stiklu aizsargplēves. Sauli aizsargājošas aizsargplēves automašīnām. Reklāma uz auto. Karbona plēves, krāsainas plēvas mašīnu aplīmēšanai.

Baltic Express LV, SIA

Raunas 44 k.1, Rīga, LV-1039
Apraksts: Balic Express LV ir loģistikas kompānija, kura sekmīgi strādā kravu pārvadājumu tirgū kopš 2004.gada. Mūsu kompānijas pamatspecializācija ir starptautiskie salikto kravu pārvadājumi ar autotransportu. Mūsu kompānijas galvenā atšķirība no ekspedīcijas kompānijām ir savs serviss galvenajos Eiropas maršrutos. Kā arī savs transports, sava noliktava Rīgā, droši partneri un konsolidācijas noliktavas katrā reģionā, kur mēs strādājam. Tas ļauj mums piedāvāt labas cenas par salikto kravu piegādi un regulāru servisu saviem klientiem, kuru vidū – Latvijas lielākās tirdzniecības kompānijas, Eiropas ražotāji, loģistikas un ekspedīcijas kompānijas Eiropā, Baltijas valstīs un Krievijā.

Baltimar VT, SIA

Fabrikas 5b, Ventspils LV-3601
Marķētā degviela apkurei, kuģiem. Dīzeļdegviela lauksaimniekiem. Naftas produktu tirdzniecība., , dīzelis, benzīns,apkures degviela .

RIEPU SERVISS RP71, riepu tirdzniecība

Dravnieku 1a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Apraksts:

"Auto riepu serviss RP71" nodrošina: riepu montāža, maiņa vieglajiem auto, automašīnām līdz 3.5t; auto disku montāža līdz 22; riepu balansēšana; riepu remonts, riepu atjaunošana ar augstākās kvalitātes TECH materiāliem; bojātu disku valcēšana, atjaunošana; auto riepu un disku tirdzniecība. Plašs klāsts: HANKOOK, DUNLOP, YOKOHAMA, TOYOTIRES riepas, pieejamas uz vietas. Mazlietoto riepas no Vācijas. Iespēja pasūtīt jebkura izmēra, brenda auto riepas. Riepu auto serviss. Veicam automašīnu ritošās daļas remontus.

Aizezere, SIA

Saules 56a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

SIA "Aizezere" - autoservisa pakalpojumi: savirzes regulēšana, datordiagnostika, bremžu pārbaudes stends, dzinēju diagnostika un remonts, automašīnu elektrosistēmu diagnostika un remonts. Auto sagatavošana TA. Cilvēku pacēlāja VS -22 pakalpojumi. 

Salacgrīvas Nord termināls, SIA

Jūras 18, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Pakalpojumi:

Uzņēmums piedāvā:

✓ stividoru pakalpojumus, t.i., dažādu preču pārkraušanu no kravas laukuma un automašīnām uz kuģi un otrādi; ✓ preču uzglabāšanas pakalpojumus noliktavā; ✓ ostas pakalpojumus. Preču grupas:

Uzņēmums piedāvā pakalpojumus šādām preču grupām:

✓ koksne (zāģbaļķi, papīrmalka, malka, zāģmateriāls u.tml.); ✓ berama krava (koka skaidas, šķembas, kūdra u.tml.); ✓ parasta krava.

Smaidas, ZS

Snēpele, "Smaidas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Zemnieku saimniecība "Smaidas" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1996. gada 26. aprīlī. Tagad mūsu īpašumā ir divas kautuves un tiek piedāvāta ne tikai cūkas un liellopa gaļa un subprodukti, bet arī kaušanas un transporta pakalpojumi. Mūsu ražotā gaļa tiek pārdota gan mazākos veikalos un tirgū, gan arī lielos veikalu tīklos, kas novērtē kvalitāti un ir ieinteresēti patērētājiem piedāvāt produkciju, par ko var būt droši, ka tā nākusi no Latvijā audzētiem mājlopiem un gaļa būs kvalitatīva. Īpašs prieks par sadarbības partneriem, kuri ir novērtējuši sadarbību ar mums, un ar kuriem sadarbojamies jau no paša sākuma. Arī sniedzot transporta un kaušanas pakalpojumus, veicam tos ar atbildību un esam iemantojuši uzticību daudziem sadarbības partneriem, ar kuriem sadarbojamies jau gadu garumā.