Dermatoloģija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
Veterinārie pakalpojumi:: ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Terapija, ✓ Dermatoloģija, ✓ Ķirurģija, ✓ Mikročipēšana ✓ Analīžu nodošana un diagnostika ✓ Stomatoloģija https://vetdoctor.lv/service/stomatologija/analīžu nodošana un diagnostika.

Ādas veselības klīnika, SIA

Tallinas 1-27, Rīga LV-1001
Laila Atslēdziņa sertificēts dermatovenerologs pieaugušo un bērnu ādas ārsts.:

Ir absolvējusi Latvijas Universitātes medicīnas fakultāti, rezidentūru dermatoveneroloģijas specialitātē. Latvijas dermatovenerologu asociācijas un Eiropas Dermatoloģijas un Veneroloģijas Akadēmijas biedre. Apmācības un sertifikācija dažādu lāzertehnoloģiju pielietošanā dermatoloģijā, botulīna toksīna, mezoterapijas. Regulāri apmeklē starptautiskos kongresus, kursus un seminārus savu zināšanu papildināšanai.

 

Dr. Mauriņa klīnika

Jaunā Mežaparka 4, Rīga LV-1014
Apraksts:

Dr. Mauriņa klīnika ir viena no Eiropā modernākajām lāzermedicīnas un vēnu ārstēšanas klīnikām. Katru gadu mūs apmeklē tūkstošiem pacientu, kuriem veiksmīgi esam izārstējuši vēnu varikozi, trofiskās čūlas un citas vēnu saslimšanas ar mūsdienīgām, drošām un pārbaudītām metodēm. Vēnu centrs piedāvā kāju vēnu skleroterapiju, lāzeroperācijas, limfodrenāžu, kompresijas zeķes un citus pakalpojumus. Dr. Mauriņa klīnikas sniegtie pakalpojumi un tehnoloģijas ir līdzvērtīgi vadošo Pasaules klīniku piedāvātajiem, savukārt cenas – pieejamas ikvienam. Vēnu centrā ārstēšanu veic tikai augstas kvalifikācijas speciālisti – flebologi vai asinsvadu ķirurgi.

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
Medicīnas preču veikals:: ✓ Medicīnas preču vairumtirdzniecība ✓ Medicīnas preces un instrumenti ✓ Laboratorijas preces un iekārtas ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Militārās preces ✓ Ķirurģijas preces ✓ Medicīnas apģērbs ✓ Rehabilitācijas preces ✓ Fizioterapijas preces ✓ Ergoterapijas preces ✓ Ginekoloģijas preces ✓ Zobārstniecības materiāli, preces un iekārtas ✓ Kosmētisko salonu aprīkojums un preces ✓ Medicīnas mēbeles ✓ Svari un mērinstrumenti ✓ Papīrs un papīra izstrādājumi ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi

Hipnos, SIA

Tukuma 6, Rīga, LV-1002
Specializējamies:: ✓ miega medicīnas tehnoloģijās, CPAP, APAP, BiLevel terapijas iekārtu pārdošanā un apkalpošanā, neinvazīvo un invazīvo plaušu ventilatoru pārdošanā un apkalpošanā, miega diagnostikas iekārtu un miega laboratoriju aprīkojuma pārdošanā, uzstādīšanā un apkalpošanā; ✓ miega klīniku, miega laboratoriju organizēšanā, individuālo risinājumu izstrādē; ✓ skābekļa terapijas un skābekļa padeves risinājumu pārdošanā stacionāriem; ✓ skābekļa koncentratoru un to piederumu pārdošanā un apkalpošanā; ✓ inhalatoru pārdošanā un apkalpošanā; ✓ gāzes sajaucēju pārdošanā un apkalpošanā zobārstniecības, dermatoloģijas, ginekoloģijas un skaistumkopšanas klīnikām. Individuālo risinājumu izstradē.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Gerkes Lindas ārsta prakse dermatoloģijā, veneroloģijā

Stirnu 8-323, Rīga LV-1082
Ārsta pakalpojumi: ✓ Ādas slimību diagnostika ✓ Ādas slimību terapija ✓ Kārpu noņemšana ✓ Papilomu noņemšana ✓ Molusku noņemšana DERMATOLOGS:

Gerkes Lindas ārsta prakse dermatoloģijā, veneroloģijā. Pieņem gan ar ģimenes ārsta nosūtījumu, gan par pilnu samaksu. 

Paturskas I. ģimenes veselības centrs, SIA

A.Saharova 3a, Rīga LV-1082
Apraksts: 2005.g. 3.janvārī pašā Purvciema centrā atvēra savas durvis mūsu centrs, kur tiek piedāvāts plašs ārstniecisko un rehabilitācijas pakalpojumu klāsts. Mēs piedāvājam komplekso apkalpošanu individuālajiem klientiem, ģimenēm un organizācijām. Slimību profilakse, ārstēšana un rehabilitācija, obligātas veselības pārbaudes, vakcinācijas, bērnu aprūpe.

''Estētiskā dermatoloģija'', SIA

E.Birznieka-Upīša 13-65, Rīga LV-1011
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Latvijas Estētiskās Dermatoloģijas Asociācija,

Pērses iela 14 – 2, Rīga, LV-1011
Informācija no uzņēmumu reģistra

Latvijas Dermatoloģijas Centrs, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Krišjāņa Valdemāra iela 76 – 75, Rīga, LV-1013
Informācija no uzņēmumu reģistra

Dr. Makarova veterinārā klīnika

A.Čaka 138-1, Rīga, LV-1012
Vakcinācija, mikročipu iedadīšana, ķirurģija, dermatoloģija , stomatoloģija, rentgens,laboratoriskie

Vīlandes doktorāts, SIA

Vīlandes 16, Rīga LV-1010
Dermatoloģija Rīgas klusajā centrā. Veneroloģija Rīgas klusajā centrā.

Nofrete, SIA

E.Melngaiļa 5, Rīga, LV-1010
Kosmetoloģija, dermatoloģija , kosmetologs. Liftings.

Iecavas veterinārā klīnika

Tirgus 7c, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Veterinārie pakalpojumi, terapija, ķirurģija, vakcinācija, sterilizācija, kastrācija, mikročipēšana, konsultācijas, veterinārās izziņas, barības piedevas, dzīvnieku kopšanas līdzekļi, dezinfekcijas līdzekļi, aksesuāri. mājas vizītes. Zirgu vetārsts. Nagu kopšana. Suņu frizētava, kaķu frizētava, veterinārā aptieka, veterinārās