Diegi, visā Latvijā

Drukāt

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
bižutērija, dzija, gultas veļa, rotaslietas, matu krāsa, kosmētika, krēmi, somas, maki, jostas, adatas, diegi

Organza textile, SIA, Audumu, galantērijas veikals

Kārļa Mīlenbaha 20C, Rīga LV-1050
, trikotāžas audumi, džinsu audumi, dabīgais zīds, dekoratīvie audumi, neilona audumi, plašķaudumi, diegi , apdarei, dekoratīvās lentītes, apdares lentītes, aizkaru dekoratīvās šņores, pogas, rāvējslēdzēji, diegi

EILA, kancelejas preču veikals un dokumentu serviss

Slimnīcas 8, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
skolai, preces birojam, skolas somas, penāļi, papīrs, rotaļlietas, rokdarbu piederumi, dzija, dekupāža, diegi

DZ, SIA, AUDUMU, AIZKARU UN ŠŪŠANAS SALONS

Pētera 1, Jelgava, LV-3001
Muline diegi , dzijas, īrisa diegi , šūšanas piederumi, Jelgava Oderu audumi, šūšanas palīgmateriāli Jelgava

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
krāsas, Tekstilkrāsas, Pūšamās krāsas, Filcēšanas materiāli, Dekopāža, Pērļošana, Izšūšana, Mulinē diegi

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Filtri dzeramajam ūdenim. Mehāniskie ūdens filtri, kombinētie ūdens filtri. Ķīmiskie ūdens filtri, Eirofiltri, filtri, (Junkors filtri) ūdens attīrīšana. Ūdens mīkstināšana. Filtri atdzelžošanai. Kombinētais ūdensfiltrs ar kvarca smiltīm „Balts Extra”, Akvedukts. Mehāniskais elements + aktīvā ogle, sudrabs, jonīta sveķi,

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021
dokumentu kabatiņas, tīkla maisi, papīra dvieļi, maisi apģērbam, dāvanu kastes svari, palešu tinēji, diegi

Rumeks NNZ, SIA

Ganību 78, Jelgava, LV-3007
Apraksts:

"Rumeks NNZ" ir viena no lielākajām kompānijām Latvijā, kura kopš 2001. gada aktīvi darbojas Latvijas iepakojuma tirgū. "Rumeks NNZ" klientiem piedāvā dažādus preču nosaukumus:

✓ tīkliņmaisi dārzeņiem un malkai; ✓ polipropilēna maisi; ✓ Big bag maisi; ✓ papīra maisi; ✓ plastikāta trauciņi; ✓ diegi, līmlentes, plēves un tīkli palešu fiksācijai, PP auklas, džutas maisi u.c. materiāli.

Produkcijas piegāde tiek nodrošināta visā Latvijas teritorijā. "Rumeks NNZ" speciālisti palīdzēs jums izvēlēties vispiemērotāko veidu jūsu produkta iepakošanai.

DIGANICE, SIA, LIELISKIE IZŠUVUMI

Braslas 29, Rīga, LV-1084
Iekārtas: "DigaNice" Lieliskie izšuvumi tiek izšūti uz firmas "Tajima" automatizētās izšūšanas iekārtas. "Tajima" ir viens no pasaules līderiem izšūšanas aprīkojuma ražošanā. Izšuvumu tapšanā izmantojam firmas "Marathon" viskozes un poliestera diegus, kas nodrošina ne tikai izšuvuma izturību, krāsas nodilumizturību (mazgāšana līdz 95 grādiem), bet arī lielisku izskatu un spīdumu.

Saldine, SIA, Aizkaru salons, mājas tekstils

Mālkalnes prospekts 9-16, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Preces: ✓ Aizkari ✓ Žalūzijas ✓ Šūšanas piederumi ✓ Dzija ✓ Aizkaru šūšana ✓ Audumi Aizkaru salons:

Aizkaru salons Saldine Ogrē piedāvā aizkaru šūšanu. Iespējams iegādāties audumus, žalūzijas un šūšanas piederumus, dziju. Plašs piedāvājuma klāsts, piemērots jebkurai gaumei. Kvalitatīvi audumi un aizkari.

Latvijas Sertifikācijas centrs, SIA

Lāčplēša 87i, Rīga, LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Ekspertīze ✓ Testēšana ✓ Apmācības ✓ Sertifikācija ✓ Konsultācijas Sertifikācijas centrs:

Latvijas sertifikācijas centrs (LATSERT) ir vadošā nacionālā produktu atbilstības novērtēšanas institūcija Latvijā. Galvenie stūrakmeņi LATSERT sadarbībai ar klientiem ir: vērtējums, kas balstīts uz objektīviem faktiem, zināšanām un tiesisko regulējumu respektēšanu, godīgums un atklātums, ētisko principu respektēšana un ievērošana, konfidencialitātes nodrošināšana. CE sertifikācija, testēšana, kvalitātes pārbaudes, atbilstības novērtēšana, kvalifikācijas celšana, laboratorija, sertifikāti Latvijā, Rīgā.

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, kancelejas preces, apdrukas un gravēšanas pakalpojumi Valmierā

Rīgas 38, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Mimoza, SIA, Ziedu salons Jēkabpilī

Pasta 29, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Apsveikuma pušķi; ✓ Ziedi kastē; ✓ Kāzām; ✓ Sērām; ✓ Telpu dekori; ✓ Dāvanas; ✓ Rota; ✓ Suvenīri; ✓ Interjera priekšmeti; ✓ Praktiskas lietas skaistumam un veselībai! Izbaudi dāvināšanas prieku!:

Mēs parūpēsimies, lai laimīgs būtu ne vien dāvanas saņēmējs, bet arī pats dāvinātājs. Rotas, suvenīri, interjera priekšmeti, praktiskas lietas skaistumam un veselībai – palīdzēsim izvēlēties, sakomplektēt un skaisti iesaiņot. Pat mazs nieciņš, glīti un asprātīgi noformēts, var kļūt par lielisku prieka avotu.

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Rūpniecības 38, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi: ✓ Vēnu diagnostika ✓ Lāzeroperācijas ✓ Skleroterapija ✓ Limfodrenāža kājām ✓ Trofisku čūlu ārstēšana ✓ Ķirurga konsultācijas ✓ Traumataloga konsultācijas Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Profesionalitāte ✓ Pieredze ✓ Zināšanas

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Vidus 1, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Vēnu slimību ārstēšana. Diagnostika. Ķirurgs - flebologs. Ultrasonogrāfiskā izmeklēšana. Vēnas. Vēnu diagnostika - duplekssonoskopija. Vēnu bezrētu ārstēšanas metodes: endoluminālās lāzeroperācijas, putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē, Miniflebektomijas pēc Varady. Klasiskās vēnu operācijas. Ķirurga konsultācijas, (vēdera

Vidzemes vēnu centrs, SIA, Filiāle

Klostera 6a, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Vidzemes vēnu centrs, Vēnu diagnostika, ārstēšana Vidzemē

Pļavas 5, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Vēnu diagnostika ✓ Lāzeroperācijas ✓ Skleroterapija ✓ Limfodrenāža kājām ✓ Trofisku čūlu ārstēšana ✓ Ķirurga konsultācijas ✓ Traumatologa konsultācijas Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Profesionalitāte ✓ Pieredze ✓ Zināšanas

Thread solutions, SIA, Diegi rūpnieciskai ražošanai

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts: Jau 20 gadus Latvijā pārstāvam COATS diegus un šūšanas piederumus. Konsultējam ražotājus un dizainerus atbilstošu diegu izvēlē gan no funkcionālā viedokļa, gan no ekonomiskā viedokļa. Veicam diegu piegādes atbilstoši klientu vēlmēm. Palīdzam dizaineriem rast iedvesmu, iepazīstinot ar jaunākajiem materiāliem un tehnoloģijām.

PC Konsultants, SIA, Veikals

Raiņa 4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Grāmatvedības programmu izplatīšana un serviss ir viens no uzņēmuma nozīmīgākajiem darbības virzieniem:

Mūsu konsultantu pakalpojumus izmanto vairāk nekā 200 uzņēmumu un pašvaldības iestādes visā Latvijā. Mūsu konsultanti ir profesionāļi ar vispusīgām zināšanām un pieredzi ne tikai apkalpojamo programmu iespējās, bet arī grāmatvedībā un lietvedībā. "PC Konsultants" var nodrošināt pilnu uzņēmuma grāmatvedības sistēmas servisu - sākot no lietotāju apmācības un konsultāciju sniegšanas, beidzot ar visas datorsistēmas konfigurēšanu un administrēšanu. Mūsu pakalpojumi tiek sniegti ne tikai klātienē pie klienta, bet ir izveidoti arī efektīvi attālinātās administrēšanas rīki, kuri nodrošina klientam ļoti operatīvu un ievērojami lētāku servisu. Lai arī uzņēmuma birojs atrodas Kurzemē, attālinātās administrēšanas rīki mums dod iespējas nodrošināt ātru un kvalitatīvu grāmatvedības programmu lietotāju atbalstu arī Rīgā, Alūksnē, Aizkrauklē, Lielvārdē, Salaspilī un citur Latvijā.

Lunor, SIA

Avotu 6, Rīga LV-1011
Apraksts:

Sekojiet mums Facebook, kur iepazīstināsim ar pārdošanā pieejamiem audumiem un informēsim par jaunu audumu kolekciju parādīšanos mūsu veikalā!