Dzīvnieku tirdzniecība, adresē Rīga

Drukāt
1

Latvijas Kinoloģiskā federācija

Elijas 21, Rīga LV-1050
Suņu izstāžu organizēšana. Suņu apmācību veidi. Suņu apmācība. Kinoloģiskie kursi. Kaķu klubs "Felimurs", suņi, kaķi. Šķirnes kaķēni, šķirnes kucēni. Konsultācijas par suņiem un kaķiem. Starptautiskās suņu, kaķu, sesku, trušu, jūrascūciņu, dekoratīvo putnu izstādes. Suņu izstādes. Kaķu izstādes. Suņi. Kaķi. Starptautiskā suņu izstāde.
  • 1 Dzīvnieku tirdzniecība

Kulpi-Anita, SIA, Makšķernieku veikals, ZOO, Dārzkopības veikals

Skolas 10, Salaspils, Salaspils nov., LV-2121
Dzīvnieku barība visām dzīvnieku sugām, putniem, zivīm, konsultācijas., Profesionālā dzīvnieku barība. Kaķu barība, suņu barība.

Safari parks – viesu nams MORE

"Saulstari" , Mores pagasts, Siguldas nov. LV-2170
selekcionēti brieži, mežacūkas, dambrieži, briežu dārzs, safari parks, more, saulstari, dzīvnieki, dzīvnieku

Jaunpuntuži, Kazas siers

"Jaunpuntuži" , Alsviķu pagasts, Alūksnes nov. LV-4333
Kazas siera tirdzniecība , veikals, ražošana, izgatavošana. Kazas siera recepte. Ēdināšana. Ēdiens., Kazas piena pārstrāde, pārstrādes uzņēmums, kazlēnu tirdzniecība , kaziņu tirdzniecība

Zoobums, veikals

Ventas 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Zooveikals Oldana ir dzīvnieku tirdzniecības un dzīvnieku aprūpes un barības preču veikals. Mūs raksturo plašs sortiments un laipns, pretimnākošs serviss. Mūsu veikali atrodami vairākās Latvijas pilsētās. Mūsu piedāvātos produktus iespējams iegādāties arī internetveikalā, kur atradīsiet plašu sortimentu ar zooprecēm. Piedāvājam dažādu tipu barības un aprūpes produktus suņiem, kaķiem, grauzējiem, papagaiļiem un zivtiņām. Pieejamas arī dažādas dzīvnieku rotaļlietas- mīkstās mantas, tualetes, rotaļlietas papagaiļiem un citas rotaļlietas. Pie mums atradīsiet arī dažādus aksesuārus, kā piemēram uzpurņus suņiem, transportkastes kaķiem un suņiem, dzirdinātavas putniem un daudzus citus produktus.

Zoobums, ZOO veikals Valmierā TC Maxima

Rīgas 46, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Raksti: Zoo veikals Aizkrauklē ✓ Zoo veikals, preces dzīvniekiem, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Daugavpilī ✓ Ērtība ir vērtība. Labākā barība Daugavpilī. Fasēta un sverama. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Cēsīs ✓ Dzīvnieku, kaķu un suņu barība Cēsīs. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Jēkabpilī ✓ Mājdzīvnieku, dzīvnieku, kaķu un suņu barība. Dzīvnieku aksesuāri. Zoo veikals Koknesē ✓ Preces dzīvniekiem, zoo preces. Suņu, kaķu un dzīvnieku barība. Dzīvnieku aksesuāri

ACE Logistics Latvia, SIA

"Kargo k-1" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
"ACE Logistics Latvia" sniegtie transporta un loģistikas pakalpojumi: ✓ Gaisa transports ✓ Auto transports ✓ Jūras transports ✓ Dzelzceļa transports ✓ Muitas dokumentu noformēšana ✓ Preču pārvadājumu apdrošināšanas organizēšana Kravu apdrošināšana:

Uzņēmums piedāvā pilnu pārvadājumu apdrošināšanu. Ja preču vērtība pārsniedz pārvadātāja atbildības likmes, ir iespējams apdrošināties pret visiem riskiem vai arī noteiktā to grupām, piemēram, satiksmes negadījumiem, ugunsgrēkiem vai zādzībām. Ir iespējams noslēgt līgumu par vienreizējās polises (vienam pārvedumam) vai atvērtās polises (uz noteiktu laiku) saņemšanu. Piedāvātie apdrošināšanas noteikumu veidi ir ICC(A), ICC(B) un ICC(C). Sīkāka informācija mājaslapā.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

Minus 417 Latvia

Liliju 57, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Zinātniski pierādīta, dabiska efektivitāte:

Mūsdienās "-417" pilnīga un augstas veiktspējas produktu līnija nodrošina vienu avotu, kas pārsniedz gan profesionālo spa, gan patērētāja centienus atrast labsajūtu un ādas veselību. "-417" balstās uz bagātu un izveidotu pagātni, taču pastāvīgi attīstās, lai nākotnē augtu un virzītos uz priekšu. Dabisko un zinātniski pierādīto sastāvdaļu izmantošana skaistumkopšanas līdzekļos turpina virzīt zīmola mūsdienu un radošo politiku. Visi "-417" produkti ir bez parabēniem un bez minerāleļļām. Mēs nekad nepārbaudām savus produktus ar dzīvniekiem.

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

DOJUS Latvija, SIA, JOHN DEERE pārstāvis Latvijā

"Ceļa zeme" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
PRAKSE DOJUS LATVIJA:

Ja tevi interesē iegūt starptautisku prakses pieredzi, praktizējoties un apgūstot dažādas iemaņas pie tehnikas dīlera, kas pārstāv vienu no vadošajiem lauksaimniecības tehnikas zīmoliem John Deere - mēs esam gatavi tev šīs iemaņas iemācīt! Piesakies praksei.

JOHN DEERE LAUKSAINMIECĪBAS TEHNIKA:: ✓ Traktori ✓ Frontālie iekrāvēji ✓ Traktoru piekabes un puspiekabes ✓ Kombaini ✓ Miglotāji ✓ Lopbarība sagatavošanas tehnika ✓ Augsnes apstrādes tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Meža tehnikas rezerves daļas ✓ Kūdras tehnika ✓ Grāvjmalu kopšanas tehnika ✓ JOHN DEERE visurgājējs ✓ Komunālā tehnika ✓ Sējmašīnas ✓ Būvniecības tehnika

Veterinārā ambulance Toto, IK

Slokas 134a, Rīga, LV-1069
Apraksts:

"Veterinārā ambulance Toto" atrodas Imantā, Rīgā. Mēs piedāvājam veterinārārsta pakalpojumus, konsultācijas, dzīvnieku diagnostiku, izmeklēšanu, ārstēšanu, vakcinēšanu, ķirurģiju, kā arī dzīvnieku barību, barību suņiem un kaķiem. Plague off Animal - barības piedevas. Gigi produkti (kaulaudu attīstībai, ādas veselībai, gremošanas trakta darbības normalizācijai suņiem un kaķiem). Extra port piedevas muskuļu masas palielināšanai un sportiskās kondīcijas nodrošināšanai.

Farmeko, SIA

Brīvības gatve 403-3.st., Rīga LV-1024
Apraksts:

SIA "Farmeko" dibināta 2001. gadā ar mērķi veikt medicīnas preču importu, eksportu un vairumtirdzniecību, kā arī medicīnas preču pārdošanu aptiekās. No 2008. gada darbojas sanitāro preču ražotne, kurā ražo higiēniskos, mitrumu absorbējošos paladziņus, ieviešot tirgū jaunas preču zīmes "SanaSet", "SanaSet Baby" un "SanaPet".

ITLA.LV, SIA, Ražošana un tirdzniecība

Latgales 244, Rīga LV-1063
Produkcija:: ✓ Profesionālie dezinfekcijas līdzekļi forAsept ✓ Pretsēnīšu, pretbakteriālie līdzekļi forA ✓ Medicīniskās zeķes forA ✓ Kompresijas zeķes un zeķubikses Avicenum ✓ Profesionālās kompresijas sporta zeķes ROYAL BAY ✓ Sieviešu zeķes un zeķubikses ✓ Ārstnieciski-profilaktiskās mutes dobuma kopšanas līdzekļi Albadent ✓ Kosmētikas līdzekļi ✓ Kosmētikas līnijas (zīmoli) ✓ Līdzekļi pret odiem un ērcēm ANTI-GNUS ✓ Līdzekļi dzīvniekiem Zoosept ✓ Jostas un stājas korektori

Agro Partner, SIA

Rīgas 8-2N, Liepāja, LV-3401
Piedāvājumā:: ✓ Rapšu rauši ✓ Sojas spraukumi ✓ BIO Kvieši ✓ BIO Pupas ✓ Cukurbiešu graizījumi ✓ Dzīvnieku barība ✓ Graudu tirdzniecība Apraksts:

Lopbarības tirdzniecība un vairumtirdzniecība. Nodrošinām piegādi visā Latvijā. Produkcijas eksports uz Eiropas valstīm. Rapšu rauši, rapšu eļļa, sojas eļļa, saulespuķu eļļa, rapšu spraukumi, sojas spraukumi, kukurūzas DDGS, saulespuķu spraukumi, melase, cukurbiešu graizījumi, kukurūza. BIO graudu tirdzniecība, vairumtirdzniecība: BIO rudzi, BIO kvieši, BIO tritikāle, BIO mieži, BIO auzas, BIO griķi, BIO zirņi, BIO pupas, BIO ripsis, BIO rapsis. Konvencionālo graudu tirdzniecība, vairumtirdzniecība: kvieši, mieži, auzas, rudzi, tritikāle, pupas, zirņi, rapsis. Latvijā ražoti rapšu rauši, rapšu eļļa.

Tēlnieka Valta Barkāna darbnīca

Alberta iela 8, Rīga, LV-1010
Par mākslinieku: No skaistākajiem Latvijas laukakmeņiem veidoju skulpturālas kompozīcijas un strūklakas ar noskaņu, raksturu un unikalitāti. Strādājam visā Latvijā. Dabīgie granīta akmeņi ar faktūru, bronzas elementi un portreti. Ietilpīgas idejas, izteiksmīgas formas, personīgs vēstījums. Veidojam interesantu un pievilcīgu vidi, vienotu ar dārza un parka elementiem.

Topmajas, SIA, moduļu telpu ražošana, alumīnija profili

Bieķensalas 22, Rīga LV-1004
Produkcija: Fasādes: ✓ Ventilējamās fasādes ✓ Alumīnija profili ✓ Ēku fasādes ✓ Cinkota tērauda profili Moduļu mājas: ✓ Moduļu ražošana ✓ Sanitārie moduļi ✓ Komerciālie moduļi ✓ Industriālie moduļi ✓ Celtniecības konteineri Jumtiņi: ✓ Polikarbonāta jumtiņš ✓ Nojume Fasādes kasetes

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
Apraksts: Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika