Ekskavatori, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Lauksaimniecības tehnika, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība traktortehnikas tirdzniecība, lopkopības tehnikas tirdzniecība komunālās tehnikas tirdzniecība, jauna lauksaimniecības tehnika lietota lauksaimniecības tehnika, meža tehnika, dārza tehnika, dārzkopības tehnika, vides kopšanas tehnika, grābekļi, kombaini, arkli,

Wodoo, SIA, Autodarbnīca, AdBlue

Bauskas 149, Rīga LV-1004
simulācija, Volvo iekrāvējs DPF, Volvo ekskavators, DPF filtrs, DPF emulator, dPF filtru tīrīšana, Volvo ekskavatori

Triplex, autostiklu tirdzniecība

Katlakalna 3, Rīga LV-1073
Auto stiklu un palīgmateriālu tirdzniecība: ✓ Auto stikli ✓ Kravas auto stikli ✓ Autobusu stikli ✓ Stikli spectehnikai un ekskavatoriem ✓ Izgatavojam stiklus pēc izmēriem vai šablona ✓ Moldingi ✓ Klipši ✓ Ķīmija

Apse, SIA, Autoserviss, auto rezerves daļas Cēsīs

Rīgas 88, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi:

Autoserviss Cēsīs

✓ Veicam auto remontu fiziskām un juridiskām personām. Motoru diagnostika. Auto apkope. Metināšana. Tehniskās apskates iziešana Cēsīs.

Auto rezerves daļas

✓ Auto rezerves daļas vieglajām un kravas automašīnām Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Siguldā, Valkā, Smiltenē un Vidzemē. Veicam piegādi.

Ārējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam saimniecisko kanalizāciju, attīrīšanas iekārtas, infiltrācijas laukus, lietus kanalizāciju, ūdensvadu Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ēku iekšējās inženierkomunikācijas

✓ Izbūvējam un apkalpojam apkures sistēmas; ventilācijas sistēmas; karstā, aukstā un ugunsdzēšanas ūdens apgādes sistēmas; kanalizāciju un santehniku Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Ekskavatoru pakalpojumi

Ekskavatori, ekskavatori ar operatoru Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Kravas pašizgāzēju pakalpojumi

✓ Kravas pašizgāzēji 6 m3, 8 m3 Cēsīs, Valmierā, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Siguldā.

Villa TS, SIA

"Svilpji", Murjāņi, Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2142
Serviss, garantija un remonts: Sadarbībā ar servisa partneriem nodrošinām tehnisko apkopju un remontu veikšanu mūsu un citai tehnikai, kā arī sniedzam tehniskās konsultācijas tehnikai un aprīkojumam. Apkopes, remontus un rezerves daļu nomaiņu iespējams veikt servisā vai pie klienta ar speciāli aprīkotām servisa automašīnām klienta bāzē jebkura remonta veikšanai. Tehnikai tiek nodrošināts garantijas, pēcgarantijas remonts un serviss. Visai tehnikai ir iespēja iegādāties arī rezerves daļas un aksesuārus no pasaulē pazīstamiem ražotājiem.
ZL.LV iesaka

Vides Tehnika, SIA, Siltumizolācijas materiālu veikals - noliktava

Čuibes 6, Rīga LV-1063
Par uzņēmumu:

Siltumizolācijas materiālu tirgotājs SIA "VIDES TEHNIKA" palīdzēs ikvienam rast sev piemērotāko ēku siltināšanas veidu. Siltumizolācijas materiālu klāstā atradīsiet gan pasaulē plaši lietotus materiālus, gan pavisam jaunus siltumizolācijas materiālu veidus, gan arī pašus videi draudzīgākos un ekoloģiskākos siltināšanas materiālus, kas jūsu mājokli padarīs ne vien siltu un mājīgu, bet arī videi un cilvēka veselībai draudzīgu.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2B, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

Arilans, SIA

Dauguļu 5, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu pakalpojumi: Betona ražošana ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki Transporta pakalpojumi ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzēji ✓ Universālais un frontālais iekrāvējs Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī beramo materiālu : smilts, melnzeme un šķembu piegāde. Papildus ražošanas darbam  arī celtniecības tehnikas noma- JCB un LIEBHERR traktortehnika.

Autospoguļu serviss, SIA

Dārgie klienti!Šajā laikā mēs strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta!Gaidīsim Jūs!
Krustpils 33, Rīga, LV-1073
Apraksts: Autospoguļu darbnīca visu veidu automašīnām; Vieglajiem, smagajiem automobiļiem. Lukturu pulēšana. Darba pieredze kopš 2005. gada. Visiem darbiem dodam garantiju.

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Scrap Steel Group, SIA

Akmeņu ceļš 7A, Raubēni, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3002
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Metāllūžņu pieņemšana ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Jelgavā ✓ Metāllūžņu iepirkšanas punkts Valmierā ✓ Melno un krāsaino metālu pieņemšana ✓ Metāllūžņu izvešana visā Latvijā ✓ Metāla griešana (metālu sagriešana ar gāzes griezēju vai ekskavatoru ar šķērēm) ✓ Metālkonstrukciju tērauda lūžņi (tērauda sijas, U profili, fasonprofili, caurules) ✓ Metāla plākšņu lūžņi ✓ Lielgabarīta tērauds ✓ Lielgabarīta skārds (čuguna metālkonstrukcijas) ✓ Automašīnu pārstrāde ✓ Automobiļu piekabes utilizācija ✓ Negabarīta tērauda lūžņi ✓ Tērauda skaidas ✓ Tērauda loksnes,lokšņu atkritumi ✓ Čuguns, čuguna lūžņi ✓ Sadzīves tehnika (ūdens boileri, veļas mašīnas, žāvētāji, ledusskapji)

GPS partners, SIA, Mērniecības instrumenti

Allažu 4, Rīga LV-1005
Apraksts: SIA "GPS Partners" ir Leica Geosystems oficiālais pārstāvis Latvijā. Leica Geosystems ir pasaulē vadošā pozicionēšanas un ģeomātikas tehnoloģiju ražošanas kompānija ar mītnes vietu Šveicē un tā piedāvā plašu mērniecības instrumentu un risinājumu klāstu: mērniecības instrumenti (tahimetri, robota tahimeti, droni, bezpilota lidaparāti, GNSS, GPS, ĢIS); 3D instrumenti (skeneri, lāzera skeneri, 3D mērniecības instrumenti); celtniecības instrumenti (optiskie nivelieri, lāzera nivelieri, teodolīti); instrumenti montāžas darbiem (krusta lāzeri); arhitektu un dizaineru instrumenti (lāzera tālmēri, 3D tālmēri, skeneri); mērniecības un 3D modelēšanas programmatūras. Piedāvājam arī instrumentu remonta un kalibrēšanas pakalojumus autorizētā servisa centrā ar pieredzes bagātākajiem servisa meistariem Latvijā!

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Ūdensapgādes, kanalizācijas un apkures sistēmu būvniecības uzņēmums veic visa veida santehnikas pakalpojumus kā juridiskām, tā arī privātpersonām. Mūsu pakalpojumu klāstā ir: •    Inženiertīklu projektēšana un montāža; •    Ūdens un kanalizācijas pievienošana centrālajiem tīkliem; •    Ūdens apgādes sistēmu izbūve; •    Kanalizācijas sistēmu izbūve; •    Apkures sistēmu izbūve; •    Drenāžas sistēmu izbūve; •    Ārējo ūdens un kanalizācijas tīklu izbūve; •    Ekskavatora pakalpojumi; Pateicoties pieredzei privātmāju un industriālo objektu santehnikas risinājumu izbūvē esam spējīgi realizēt dažāda veida projektus un ieteikt labākos risinājumus - klientu vēlmes ir mūsu prioritāte. Izmantojam tikai kvalitatīvus materiālu. Visiem veiktajiem darbiem tiek dots garantijas periods. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

svaruveikals.lv, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Piedāvājumā:: ✓ Auto svari ✓ Svaru komponentes ✓ Industriālie svari ✓ Galda svari ✓ Mobilie svari ✓ Medicīnas svari ✓ Laboratorijas svari ✓ Grīdas svari Apraksts:

Svari un svēršanas sistēmas profesionāļiem. Tiem, kuri pēta, ražo, pārstrādā, transportē un tirgo. Visiem profesionāļiem, kuriem precīzi jāzina, cik miligramu vai desmitu tonnu ir uz svaru platformas. Mēs esam gatavi projektēt un izgatavot unikālus, tikai jums piemērotus, svara mērīšanas līdzekļus, kā arī pārdot no sava veikala noliktavas populārus un plaši pieprasītus svaru modeļus. Varbūt tas, kas vajadzīgs jums, atrodams kādā no sadarbības partneru svaru produkcijas katalogiem - atvedīsim vajadzīgos svarus vai svaru komponentes pēc jūsu pasūtījuma maksimāli īsā laikā.

Bīriņu Kangari, smilts karjers, SIA BK Grupa

"Pēterupe BK", Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2162
Apraksts:

Smilts karjers "Bīriņu Kangari" - veic smilts, grants ieguvi un tirdzniecību, pārdod smiltis. Ceļu, autoceļu, lielceļu, laukumu, skvēru būvniecībai veicam piegādi visā Latvijā.

 

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Krasta līnija, SIA

Dzelzavas 23-101, Rīga, LV-1084
Apraksts:

SIA "Krasta līnija" piedāvā savus pakalpojumus ūdens tilpņu labiekārtošanā. Rokam dīķus, sakopjam, labiekārtojam krastmalas, peldvietas. Sniedzam ekskavatoru pakalpojumus. Bāzējamies Jelgavā un Rīgā, darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Stiprinām krastus, nogāzes ar PVC rievsienām, akmeņiem, gabioniem, koka stabiem. Krasta stiprināšanas darbus veicam gan ar rokām, lai nebojātu iekopto pagalmu, gan ar tehniku. Izbraucam pie klienta, piedāvājam labākus risinājumus. Individuāla pieeja katram klientam. Sadarbojamies ar fiziskām un juridiskām personām.

Enfriho Group, SIA

Eimuri, "Jaunlaveri" , Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Produkti un pakalpojumi:: ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas ✓ Difuzori ✓ Gaisa pūtēji

 

✓ Attīrīšanas iekārtu montāža ✓ Attīrīšanas iekārtu apkope ✓ Mini ekskavatora pakalpojumi Notekūdeņu attīrīšanas iekārtas:

SIA "Enfriho Group" Latvijā pārstāv slovāku ražošanas uzņēmumu BIOCLAR. Notekūdeņu bioloģiskās attīrīšanas iekārtu montāža un serviss. Piedāvājot bioloģiskās sadzīves notekūdeņu attīrīšanas iekārtas un gaisa pūtējus ražošanas uzņēmumiem ar celtniecību saistītiem uzņēmumiem, kā arī privātam sektoram. Uzņēmuma galvenā vērtība ir klients, to pierādām, strādājot ar maksimālu atdevi, lai klients savu preci vienmēr saņemtu laikā.

Improvement, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bruģēšana ✓ Apzaļumošana ✓ Ceļu būve ✓ Beramās kravas Apraksts:

Veicam pilna cikla teritorijas labiekārtošanas darbus, sākot no komunikācijas ar klientu, beidzot ar izcili paveiktu darbu. Uzņēmuma pamatdarbība ir kvalitatīva pilna cikla bruģakmens ieklāšana. Būvējam arī piebraucamos, servitūta, piemājas un lauku ceļus.

Papildus labiekārtošanas un ceļu būves darbiem, veic arī beramkravu piegādes, par īpaši izdevīgām un draudzīgām cenām. Piedāvājam lielisku servisu, savlaicīgu piegādi, piegādājot materiālu tieši no ražotāja, bez starpniekiem. Mēs darām visu iespējamo, lai īstenotu klientu ieceres.

Baltic Tractor, SIA

Krustpils 4, Rīga LV-1073
Mūsu mērķis: Palīdzēt Jums atrast ne tikai piemērotāko risinājumu Jūsu vajadzībām, iegādājoties jaunu vai lietotu tehniku, bet arī vienmēr sniegt individuālu atbalstu arī nākotnē – visā tehnikas darba mūža garumā, uzturot tās darbaspēju pēc iespējas augstākā līmenī. Mēs zinām, cik liela nozīme ir kvalitatīvam tehniskajam atbalstam jebkurā darba procesā, lai netiktu samazināta darba produktivitāte un uzstādītie mērķi. Kvalitatīvu, atbildīgu un kompetentu – šādu atbalstu mēs vēlamies sniegt katram savam sadarbības partnerim. Mēs būsim gandarīti, ja varēsim Jums sniegt šādu atbalstu ceļā uz Jūsu mērķiem.