Ekskursijas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

KasTe, tradicionālās kultūras iniciatīvu centrs

Āraiši , Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4101
Drabešu muižas Amatu māja, Drabešu Amatu māja, Amatu māja Drabeši, meistarklases, meistarklases Cēsīs, meistarklase 2022,  meistarklases sievietēm,  meistarklase bērniem, pulciņi, pulciņi Cēsīs, Meistarklases un pulciņi Amatu mājā Drabešos, aušana, aušanas pulciņš, keramika, keramikas pulciņš, rotu gatavošana, Mūzikas

Rēzeknes autobusu parks filiāle Autoosta Kārsava, AS

Vienības 40, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Autoserviss kraviniekiem, autoserviss autobusiem. Auto serviss, Autoserviss, Auto remonts, Auto apkope, atomašīnu serviss, autoservisa pakalpojumi auto diagnostika, (dīzeļa dzinējiem) auto remonts un apkope, riepu serviss, auto diagnostika, auto apkope, ritošās daļas diagnostika, dzinēja diagnostika. Auto remonts un apkope. Lukturu

Otaņķu gardumi, SIA

Dzērves 15, Liepāja LV-3411
Piedāvājam:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums::

"Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus. Prenclavu vējdzirnavas celtas 1885. gadā un bijušas lielākās sešspārnu dzirnavas Latvijā. Laika gaitā dzirnavas palikušas bez spārniem, un nu dzirnavas ir valsts nozīmes kultūrvēsturiskais piemineklis un apskatāmas kā tūrisma objekts. Pēc nelielās ekskursijas piedāvājam mūsu konditorejas izstrādājumu degustāciju. Piesaki savu grupu, ģimeni vai draugu pulciņu.

SmartCoffee Serviss, SIA

"Siljēkas 1" , Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Kafijas automātu apkope, remonts, noma un tirdzniecība. Izbraukuma tirdzniecība. Kafijas auto pārbūve.

Easy Travel LV, SIA

Pļavu 63-1, Liepāja LV-3411
Apraksts:

EasytravelLV - neatkarīgi transporta risinājumi par samērīgām cenām! Pasažieru pārvadājumi. Nodrošinām ērtus un komfortablus pasažieru pārvadājumus gan Latvijas, gan visas Eiropas teritorijā un Krievijā. Sākot no sešvietīgiem miniveniem līdz pat pilnībā aprīkotiem, komfortabliem 50-vietīgiem autobusiem, kas paredzēti ilgiem tūrisma pārbraucieniem. Transfēra pakalpojumi. Automašīnu noma. Pakalpojums pieejams gan Latvijas, gan Eiropas teritorijā.

Agris Sniedziņš, pasažieru pārvadājumi

Pils 67, Ventspils LV-3601
Apraksts: Mikroautobusu, autobusu noma, pasažieru pārvadājumi, ekskursijas.

Deppo, SIA, mikroautobusu noma, busu noma

Latgales 449, Rīga LV-1063
AUTO Jūsu vēlmēm un vajadzībām:: ✓ Vieglie auto ✓ pasažieru mikroautobusi ✓ kravas auto ✓ iespēja iznomāt piekabes, treilerus, jumta bagāžniekus, bērnu sēdeklīšus, navigācijas Par uzņēmumu:

Par uzņēmumu SIA "Deppo" - mikroautobusu pasažieru noma. Pasažieru busu noma un kravas busu noma. DEPPO RENT. Atrodamies Rīgā un Ogrē, iespējama arī piegāde. Auto noma ne tikai Latvijā, bet arī pa Eiropu. Cenas sākot no 10.00 līdz 40.00 EUR/diennaktī. Piedāvājam arī progresīvu atlaižu sistēmu. Automašīnas ir labā tehniskā un vizuālā kārtībā!

Bērzkalni, SIA, Viesu nams

Bērzkalnu 38, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts: Viesu nams "Bērzkalni" - tā ir vieta, kur satikties. Satikties ar draugiem, radiem, darba kolēģiem un biznesa partneriem, vieta, kur atgriezties atkal un atkal! Būsiet mīļi gaidīti! Viesu nams "Bērzkalni" piedāvā iespēju jauki pavadīt nedēļas nogali omulīgās istabiņās, kā arī atpūsties pirtī ar baseinu. Viesu namā pieejama arī trenažieru zāle. Piedāvājam arī iespēju gardi paēst mūsu kafejnīcā. Viesu namu iespējams iznomāt pasākumiem lielākām kompānijām - svinībām, kāzām, bērēm un citiem pasākumiem.

Apsītes, ZS, Cidoniju dārzs Ievgravas

Vircava, Platones 16, Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Bišu un cidoniju dārzs un arī lauku tūrisms Latvijā, Jelgavas novadā.:

Dārzā ar mīlestību un rūpēm kopjam bites un audzējam cidonijas, lai Jums piedāvātu veselīgus un dabīgus medus un cidoniju produktus ar izteiktu un bagātīgu garšu. Organizējam izzinošas ekskursijas, degustācijas par krūmcidoniju audzēšanu un biškopību, tajā skaitā bišu lūkošanu stikla studijstropā un “bišu kāpšanu” ar senu dravniecības ierīci “dzeini”, kuru izmantoja, lai izņemtu medu no bišu ligzdas koka dobumā. Mēs esam Latvijas mājražotāji. Pie mums uz vietas Jelgavas novadā un arī interneta veikalā ir Latvijā ražots dažādu ziedu medus, medus ar cidonijām, šūnām, ābolu un cidoniju sula, džems, augļi, nektārs, sīrups, sukādes, cidoniju produkti, upeņu sīrups, dāvanu komplekti, dāvanas Ziemassvētkiem, svētkiem. Piedāvājam produktus internetveikalā Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Daugavpilī, Rēzeknē, Alūksnē, Cēsīs, Valmierā, Madonā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē, u.c.

Redzi mani, Rīgas vājredzīgo un neredzīgo biedrība

Avotu 31, Rīga, LV-1009
Apraksts: Rīgas Vājredzīgo un Neredzīgo biedrības "REDZI MANI" misija ir apvienot cilvēkus ar redzes traucējumiem un viņu atbalstītājus, motivēt viņus līdzdarboties pilsoniskas sabiedrības veidošanā, veicināt cilvēku ar redzes traucējumiem dzīves kvalitātes uzlabošanos un iekļaušanos sabiedrībā, pārstāvēt šo cilvēku intereses valsts, pašvaldības un citās institūcijās, kā arī veicināt izglītības, nodarbinātības un vides pieejamības jautājumu risināšanu, aktīvi darbojoties pašiem cilvēkiem ar redzes traucējumiem, viņu atbalstītājiem un citiem sabiedrības pārstāvjiem.

Vējkalnietis, SIA

Lauciene, "Mierkalni" , Laucienes pagasts, Talsu nov. LV-3285
Vējkalnieša vīnu un stipro alkoholisko dzērienu degustācijas notiek visu gadu, arī ziemā, iepriekš laikus obligāti saskaņojot pa tel. 29457055. Veikaliņā var iegādāties Latvijā plašāko vienas vīna darītavas radīto dzērienu klāstu! Te katrs var atrast savai gaumei atbilstošu dzērienu, jo 2020. gadā piedāvāsim 18 dažādus mājas vīnus un 19 veidu stipros alkoholiskos dzērienus, dažādu tilpumu un formu pudelēs. Jaunums - imunitāti stiprinošie bezalkoholiskie melnā plūškoka-dzērveņu un melnā plūškoka-cidoniju sīrupi.

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.

Svētā Jāņa palīdzība, dienas aprūpes centrs Mazā Saulessvece

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ bērnu aprūpe ✓ asistēšana pašaprūpē ✓ izzinoša brīvā laika pavadīšana ✓ dažādu speciālistu konsultācijas ✓ fiziskās aktivitātes ✓ radošās un interešu nodarbības Dienas aprūpes centrs:

Pakalpojumu nodrošinām vasaras periodā, no 1. jūnija līdz 31. augustam, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Piedāvājam sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus bērniem ar funkcionāliem un/vai psihiskiem traucējumiem, vecumā no 7 līdz 18 gadiem.

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

Madonas novada pašvaldība, Sarkaņu pagasta pārvalde

Biksēre, "Biksēre" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov., LV-4870
Apraksts:

Sarkaņu pagasts ir viena no Madonas novada administratīvajām teritorijām tā vidienē. Robežojas ar sava novada Madonas pilsētu un Dzelzavas, Aronas un Praulienas pagastiem, Lubānas novada Indrānu pagastu un Cesvaines novada Cesvaines pagastu. "Īvānu Velnakmens" – dižakmens. Etnogrāfijas un sadzīves priekšmetu krātuve Sarkaņos. Sarkaņu novadā pieejamas dažādas atrakcijas un apskates vietas, piemēram, Senlietu muzejs "Biksēres klēts", parks ar brīvdabas skulptūrām, skatu panorāma, iespējamas arī ekskursijas ar gidu, dažādu muzeju apskate un brīvdabas vietas atpūtai svaigā gaisā.

Madonas novadpētniecības un mākslas muzejs

Skolas 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Madonas muzejs, viens no vecākajiem Vidzemes muzejiem, 2009. gadā atzīmēja 65 gadu pastāvēšanas jubileju (dibināts 1944. gada 20. septembrī). 2003. gada nogalē krātuve tika pārcelta uz jaunām telpām Skolas ielā 12. Tās atklāja valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Muzejs atrodas Madonas - bijušās Biržu muižas vēsturiskajā centrā - izstāžu zāles klētī, krātuve - Dzirnavu vietā. Uz 2010. gada 1. janvāri muzeja krājumā ir 123 391 vienība.

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10a, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "MultiLines" ir augstas klases tūrisma autobusu nomas uzņēmums Rīgā, kas pārvadā pasažierus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Eiropā, Krievijā, NVS. Mikroautobusu un autobusu noma ar vadītāju. Transfērs no / uz Lidostu Rīga RIX. Auto transporta noma. Pasažieru, darbinieku, skolēnu, tūristu, kāzu viesu, korporatīvo pasākumu organizatoru pārvadājumi.

Stikāni, viesu nams

Bernāni, "Stikāni" , Nagļu pagasts, Rēzeknes nov., LV-4631
Apraksts: Viesu nams atrodas pašā Orenīšu dīķu krastā. Viesu namā ir 3 divvietīgi un viens ģimenes numuriņš (līdz 4 personām) ar visām ērtībām. Piedāvā putnu vērošanas ekskursiju organizēšanu un pavadību tuvākajā apkaimē un pie Lubāna ezera. Putnu vērošanas tūres Lubāna ezera apkaimē zinoša gida pavadībā. Informācijas centrs putnu vērotājiem.

Lux, SIA

Latgales 449-2.st., Rīga LV-1063
Autobusi. Latvijas tahogrāfu skola. Autobusi, mikroautobusi, noma, īre, pakalpojumi, (autobuss). Ekskursija, izbraucieni, ceļojumi. Tahogrāfi, sertificēšana, pārbaude, (tahogrāf) tahograf. tahogrāfs, sertificēšana, pārbaude, tahogrāfu uzstādīšana, tahogrāfu remonts. Ātruma ierobežotāji. Autoskola, kods 95, autovadītāju apmācība,

Šurfs, SIA

Valkas 3-109, Daugavpils LV-5417
Apraksts:

Mēs esam neliels ģeoloģiskās izpētes uzņēmums, kas dibināts 2008. gada 18. aprīlī. SIA „Šurfs” specializācija ir ģeotehniskā, ģeoloģiskā, hidroģeoloģiskā izpēte, ūdens apgādes urbumi, derīgo izrakteņu atradņu (karjeru) tehniskās dokumentācijas sagatavošana no A līdz Z, ietekmes uz vidi novērtējumu izstrāde.

Ir pieredze ar 0. kategorijas būvēm, hidroelektrostacijām un hidroakumulējošām elektrostacijām Latvijā, Lietuvā, Krievijā. Mūsu uzņēmumā strādā sertificēti speciālisti un periodiski Valsts Vides dienestā tiek izņemtas dažādas licences nepieciešamo darbu veikšanai.