Elektronika, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas punkts

Celtnieku 3a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
BAO pakalpojumi:: ✓ Elektronikas un elektronisko atkritumu pārstrāde ✓ Rūpniecības un ražošanas atkritumu utilizācija ✓ Piesārņotas grunts attīrīšana ✓ Konfidenciālu dokumentu iznīcināšana ✓ Veselības aprūpes atkritumu utilizācija ✓ Smagos metālus saturošu atkritumu pārstrāde un utilizācija ✓ Preču iznīcināšana ✓ Autoservisu atkritumu apsaimniekošana ✓ Azbests ✓ Sadzīves bīstamie atkritumi ✓  

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas punkts

Emmas 45, Rīga LV-1015
A/S "BAO" sadarbībā ar RD Vides departamentu ir izveidojusi bīstamo atkritumu, nolietotās elektronikas, elektrotehnikas pieņemšanas punktu. Iedzīvotāji - privātpersonas bez maksas var nodot: nolietotas, nederīgas, lietotas, nolietotas, (nederīgas elektrotehnikas, elektronikas aparatūras:

BAO, AS, Bīstamo atkritumu savākšanas punkts

Gunāra Astras 7, Rīga, LV-1084
BAO pakalpojumi:: ✓ Elektronikas un elektronisko atkritumu pārstrāde ✓ Rūpniecības un ražošanas atkritumu utilizācija ✓ Piesārņotas grunts attīrīšana ✓ Konfidenciālu dokumentu iznīcināšana ✓ Veselības aprūpes atkritumu utilizācija ✓ Smagos metālus saturošu atkritumu pārstrāde un utilizācija ✓ Preču iznīcināšana ✓ Autoservisu atkritumu apsaimniekošana ✓ Azbests ✓ Sadzīves bīstamie atkritumi ✓  

ABCOM Latvia, SIA

Biroja tehnika, printeri, kopētāji !
Braslas 22b, Rīga, LV-1035
Drukas iekārtas: ✓ Krāsainās drukas iekārtas ✓ Melnbaltās drukas iekārtas ✓ Printeru izejmateriāli Biroja iekārtas un druka:

ABCOM Latvia kompetencē ir biroja un profesionālo iekārtu tirdzniecība, remonts, serviss, apkalpošana Rīgā, un visā Latvijā, pārstāvot pasaulē vadošo poligrāfijas uzņēmumu Xerox. Galvenie pakalpojumi: printeru remonts, serviss, apkalpošana; printeru tirdzniecība; mājas printeri tirdzniecība,remonts, serviss; kopētāju remonts, serviss, apkalpošana; kopētāju tirdzniecība; biroja tehnikas remonts, serviss, apkalpošana; biroja tehnikas tirdzniecība; 3D drukāšana; tipogrāfijas iekārtas, serviss, remonts, apkalpošana; multifunkcionālas iekārtas(printeris, skeneris, kopētājs) tirdzniecība, serviss, remonts, apkalpošana.

Agency More Than, SIA

Mūkusalas 49 k-2, Rīga, LV-1004
Apdares materiāli: tirdzniecība

Orac Decor karnīzes, līstes, LED apgaismojums, interjera salons

Mūkusalas 49 k-2, Rīga, LV-1004
LATVIJĀ KOPŠ 1993. GADA: Latvijā kopš 1993. gada ir zināmas augstākās klases interjera apdares materiālu ORAC DECOR (Beļģija) kolekcijas - karnīzes, līstes, aizkaru karnīzes, grīdlīstes, LED apgaismojuma profili, 3D paneļi. Jau vairākus gadu desmitus ORAC DECOR ® ir pasaules mēroga līderis profesionālas iekšējās apdares materiālu ražošanā. Orac Decor kolekciju materiāli ir izturīgi, ērti, viegli uzstādāmi un praktiski lietojami.

Orac Decor karnīzes, līstes, grīdlīstes, 3D paneļi, interjera dizaina salons

Mūkusalas 49 k-2, Rīga, LV-1004
Karnīze, karnīzes, griesti, griestu karnīze, griestu, sienu karnīze griestu karnīzes, griestu līste, sienu līste, durvis, durvju stenderu apdare, durvju līste, griestu apdare, sienu apdare, apdare, tapetes, flīzes, apgaismojums, apgaismojuma karnīze, apgaismojuma karnīzes, gaismas karnīze, gaismas karnīzes, slēptais apgaismojums, LED

Stokker, SIA

Krasta 42, Rīga LV-1003
Preces: ✓ Celtniecības tehnika ✓ Darba apģērbs ✓ Dārza tehnika ✓ Elektroinstrumenti ✓ Lauksaimniecības un komunālā tehnika ✓ Metināšanas piederumi ✓ Servisa aprīkojums ✓ Smērvielas ✓ Tīrīšanas iekārtas Instrumentu un tehnikas tirdzniecība:

Stokker ir vairāk nekā 30 gadus ilga pieredze profesionālo instrumentu un tehnikas tirdzniecības un servisa pakalpojumu sniegšanā. Pie mums strādā profesionāļi, kas specializējušies būvniecības, lauksaimniecības, kokapstrādes, metālapstrādes, uzkopšanas, smērvielu, garāžas iekārtu, kā arī dārza un meža tehnikas jomās. Uzņēmumā ir vairāk nekā 500 speciālistu visā Baltijā. Pateicoties 11 Stokker centriem, mūsu profesionālā komanda, preces un pakalpojumi ir ērti sasniedzami klientiem visā Latvijā – Rīgā, Valmierā, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Daugavpilī, Liepājā, Saldū, Talsos un Ventspilī.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22C, Rīga, LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Mizar, SIA

Braslas 20-110, Rīga LV-1084
Apraksts: Rezerves daļu piegāde dzelzceļa un kuģu transporta dzinējiem/ motoriem.

AirCenter Latvia, SIA

Dzelzavas 131c, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums "AirCenter Latvia" jau vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar vītņu kompresoru un iekārtu piegādi un apkalpošanu. Pie mums jūs vienmēr varat atrast kompresorus, kompresoru stacijas un to rezerves daļas. Esam pasaulē vadošā kompresoru ražotāja Garden Denver oficiālais pārstāvis Latvijā.

Cenueksperts.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Cenueksperts.lv" ir jaunākā un modernākā cenu salīdzināšanas platforma Latvijā, piedāvājot izcilas priekšrocības kā pircējiem, tā uzņēmumiem. Šī platforma ir ieguvusi plašu atpazīstamību Vācijā, kur tā darbojas jau kopš 1999. gada un šobrīd uzskatāma par populārāko cenu salīdzināšanas vietni šajā valstī. Tagad tā ir pieejama arī Latvijā. Cenueksperts.lv atšķiras no citām cenu salīdzināšanas platformām Latvijā, izmantojot mūsdienīgu un efektīvu algoritmu. Tā piedāvā pircējiem iespēju vispirms izvēlēties konkrētu preci un modeli, pēc tam sniedzot sarakstu ar pārdevējiem un internetveikaliem, kur šo preci var iegādāties jau šodien. Šī vienkāršā un ērta sistēma ļauj pircējiem salīdzināt cenas, piegādes izmaksas un atsauksmes vienuviet, tādējādi palīdzot pieņemt informētu un pārdomātu lēmumu par pirkumu.

Platformā tiek iekļauti tikai uzticami interneta veikali, ko mēs rūpīgi pārbaudām, lai nodrošinātu augstu kvalitāti un uzticamību.

Ar "Cenueksperts.lv" jūsu uzņēmums var gūt būtisku ieguvumu, piesaistot kvalitatīvus klientus un paaugstinot pārdošanas rezultātus. Šī platforma ir solis uz priekšu Latvijas e-komercijas tirgū, piedāvājot modernus un ērtus risinājumus gan pircējiem, gan uzņēmumiem.

Hidrotehnika, SIA, kravas auto serviss

Dzirkaļu 39, Rīga LV-1057
Darbības sfēras:: ✓ Visu veidu kravas automašīnu serviss un remonts ✓ Meža tehnikas rezerves daļu piegāde un remonts ✓ Betona pumpēšanas iekārtu pārdošana un remonts ✓ Ceļu uzturēšanas tehnikas pārdošana un remonts ✓ Hidraulisko elementu pārdošana un uzstādīšana

A-S elektronika, SIA

Jēzusbaznīcas 19, Rīga, LV-1050
Audio un videotehnikas un piederumu ražošana

Elektronika, SIA

Krāslavas 42-2.st., Rīga, LV-1003
Sakaru tehnikas un līdzekļu tirdzniecība

KS ELEKTRONIKAS STILS

Rudens iela 7 – 136, Rīga, LV-1082
Informācija no uzņēmumu reģistra

Elektronika, veikals

Krišjāņa Barona 136E, Rīga, LV-1012
Elektroniskās ierīces, komponentes