Elektrotehnisko un elektromateriālu tirdzniecība, visā Latvijā

Drukāt

Elektro AGA, SIA

Vaļņu 39, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Celtniecība un būvniecība Cēsīs. Automātiskie slēdži. LED spuldžu tirdzniecība , veikals Cēsīs., Elektroinstrumentu veikals, tirdzniecība Cēsīs.

Pārtinēji un Partneri, SIA, Veikals-darbnīca

Matīsa 66, Rīga, LV-1009
Elektromotoru remontdarbnīca Rīgā, elektromotoru serviss un diagnostika, Elektrodzinēju remontdarbnīca, stacionāro dīzeļģeneratoru un benzīnģeneratoru remonts un apkope, Transformatoru remonts, Lineāro motoru

Pagri Trade, SIA

Fabrikas 18, Daugavpils LV-5401
«Darbs uzņēmumā rit dinamiski, aizvien attīstoties un pilnveidojoties, augot mūsu pašapziņai un darbinieku, skaitam un profesionalitātei, kas mūsdienās ir vislielākā vērtība tāda uzņēmuma darbībā.»

EnergoStar, SIA

"Ceļāres 2", Spilve, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2101
Elektroinstalāciju sistēmu projektēšana un montāža. Automātika., Nestandarta elektroiekārtu projektēšana un būvniecība. Rūpnieciskā automātika.

Elbra, SIA

Ērgļi, Parka 29, Ērgļu pagasts, Madonas nov., LV-4840
būvkonstrukcijas, būvmateriālu tirdzniecība , siltumapgāde, siltumtīkli, elektromateriālu tirdzniecība , darbi Ērgļos, celtniecības un remontdarbi Ērgļos, ūdensapgāde un kanalizācija.

Energy Group LV, SIA

Mazā Krasta 83, Rīga LV-1003
LED produkti, LED spuldzes, Apgaismes tehnikas tirdzniecība , ABB, Rozetes., Jebkura tipa, spektra un jaudas spuldzes.

Kvēle, SIA

Mežotnes 20, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Elektromontāža, elektroinstalācijas, elektroinstalācija, elektromateriāli, Plaša pieredze gaisvadu un , Elektromateriālu tirdzniecība . Celtniecības darbi no 0 līdz atslēgai.

Elfa, SIA

"Viesturi", Kandava, Tukuma nov., LV-3120
Elektromontāža, mērījumi, projektēšana, elektromateriālu tirdzniecība ., Elektrospēka un apgaismojuma instalāciju ierīkošana objektos. Projektēšanas darbi.

Elektro Bauskas serviss, SIA

Plūdoņa 6, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Elektrotehniskās iekārtas un materiāli; ražošana, remonts, tirdzniecība , vairumtirdzniecība.

1tehnika.lv, SIA

Rīga
Sadzīves tehnika, sadzīves tehnikas tirdzniecība , internetveikals, mazi ledusskapji, iebūvējamais ledusskapis, krāšņu tirdzniecība , nosūcēji, nosūcēju tirdzniecība , interneveikals, nosūcēju pārdošana Rīgā, nosūcēju