Fasādes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
impregnēts kokmateriāls, termo dēļi, pvc apdares dēļi, osb, osb 3, finieris, mitrumizturīgais finieris, fasādes , apdare, fasādes apdares materiāli, apdares materiāli, apdares materiālu tirdzniecība, lēti apdares materiāli

Labi jumti, SIA

Pils 14-1, Preiļi, Preiļu nov. LV-5301
Mūsu produkti:: ✓ Jumta segumi ✓ Logi un durvis ✓ Dūmvadi ✓ Fasādes

Ziemeļu akmens, šķelts akmens

"Lejasplošas darbnīcas" , Lēdmanes pagasts, Ogres nov. LV-5011
Ziemeļu AKMENS ražojumi, produkcija:: ✓ Neregulāras granīta apdares plāksnes ✓ Stūrakmeņi ✓ Granīta bruģakmens ✓ Taisnstūra / kvadrāta granīta plāksnes ✓ Akmens šķembas (gabions) ✓ Šķelti laukakmeņi ✓ Dekoratīvie akmeņi ZIEMEĻU AKMENS::

Nodarbojas ar šķeltu Latvijas laukakmens apdaru plākšņu, granīta bruģakmeni, stūrakmeņu un akmens šķembu (gabionu) ražošanu un tirdzniecību. Latvijā un ārvalstīs klienti arvien vairāk sāk izmantot dažādus granīta izstrādājumus, jo novērtē akmens materiālu dabīgo skaistumu, kā arī tā ilgmūžību, fizikālās īpašības un tā estētiskumu. Latvijas laukakmens ir unikāls ar to, ka tas ir daudzkrāsains, un vienā akmenī var būt pat vairākas krāsu gammas. Akmens ir ilgmūžīgs un izturīgākais materiāls kopš senatnes, līdz ar to uzņēmums var droši teikt, ka, pateicoties akmens fizikālajām īpašībām, tas ir vienreizējs materiāls, uz kuru var paļauties, ka tas, piemēram, pēc 5 gadiem nesadrups vai arī krasi nemainīs savas fizikālās īpašības.

Izopanel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga LV-1039
Produkti:: ✓ sendvičpaneļi ✓ metāla profili ✓ aukstumkameras ✓ izolācijas plāksnes ✓ PVC membrānas u.c. Produkta kvalitāte: Daudzu gadu klātbūtne būvniecības tirgū, cieša sadarbība ar klientiem, mūsu komandas attīstība, kā arī jauni centieni – tas viss ietekmē mūsu piedāvājumu nepārtrauktu paplašināšanos. Mēs esam pārliecināti, kā mūsu ražotie sendvičpaneļi ietilpst nelielajā labāko produktu grupā cehu, lauksaimniecības ēku, dzesēšanas un saldēšanas iekārtu, kā arī atpūtas objektu būvniecībai.

ILBU, SIA, Kokmateriāli Ķekavā

Bērzmente "Jaunumi", Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "ILBU" dibināta 2007. gadā un ir ģimenes uzņēmums, kura pamatnostādnes ir šādas: pozitīva attieksme, individuāla pieeja, atbildība par produkcijas un pakalpojumu kvalitāti, gandarījums par savstarpēju izdošanos. Piedāvājam materiālus īpaši koka karkasu māju būvniecībā - koka sijas, koka spāres.

Ugunsdrosa.lv

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Securo produkti: ✓ Ventilējamās fasādes uguns barjera; ✓ Ugunsdrošās fasādes ventilācija; ✓ Gaisa apmaiņas restes; ✓ Dzegas ugunsdroša ventilācija; ✓ Ugunsdroša spraugu ventilācija. Ventilācījas atveres ar tūlītēju ugunsizturību.:

Securo ražo uguns ierobežojošas gaisa ventilācijas sistēmas, kuru pamatā ir slavenā FireBreather ™ tehnoloģija.

FireBreather ™ tehnoloģija dod mums iespēju ražot unikālus produktus tirgū ar pastāvīgu uguns aizsardzību, kamēr tai pašā laikā tos var izmantot ventilācijai.

Produkti ir ieguvuši vairākas balvas par to inovatīvo tehnoloģiju.

   

Iron Design, SIA

1905. gada 39b, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Apraksts:

Kalto metālizstrādājumu izgatavošana un tirdzniecība.

Kalto metālizstrādājumu priekšrocības ir oriģinalitāte, neatkārtojamas formas, estētiskums un neapšaubāmi greznums, kas kalpos gadiem ilgi. Nekas cits nepadarīs Jūsu māju, dārzu, dzīvokli  vai biroju tik oriģinālu un greznu, kā kalti metālizstrādājumi.

Voldemāri, SIA

Kantora 83A, Rīga LV-1002
Apraksts:

Catnic celtniecības profili Latvijā ir pieejami jau no 1998.gada, un tos izmanto būvnieki, kuri vēlas strādāt ātri un kvalitatīvi. Catnic celtniecības profiliem ir CE atbilstības deklarācija. 

Būvē labāk, izmantojot Catnic celtniecības profilus un zemapmetuma sietu – Vācijas ražotāju kvalitāte padara tos atšķirīgus no citiem analogiem!

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.

Siguldas kokmateriāli, veikals

Pulkveža Brieža 113, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Mūsu veikala sortiments:: ✓ Konstrukcijas materiāli; ✓ Latojuma materiāli; ✓ Apdares dēļi mājas fasādei; ✓ Iekšējās apdares dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Pirts apdraes dēļi.

Piedāvājam klientiem papildus dažādus apstrādes veidus:

✓ Mērcēšana pret sēnīti (ar BOCHEMIT QB Profi); ✓ Impregnēšana zem spiediena (ar Tanalite E); ✓ Uguns apstrāde (ar RP WOOD Fire Stop); ✓ Rūpnieciskā krāsošana; ✓ Birstēšana; ✓ Dedzināšāna.

Citi kokapstādes blakusprodukti:

✓ Granulas apkurei; ✓ OSB plāksnes; ✓ Akustiskie paneļi; ✓ Dažāda izmēra un veida skrūves; ✓ Sedzošās krāsas un beices apdares dēļiem.

 

Mersona LV, SIA

Ganību dambis 27 k.5, Rīga, LV-1005
Preces:: ✓ Jumta segumi ✓ Daudzslāņu paneļi ✓ Fasādes plāksnes ✓ Fasādes apdares detaļas ✓ 3D paneļi Fasādes detaļu ražošana:

Esam fasādes apdares detaļu ražotāji. Mūsu misija – strādāt nevainojami, lai mūsu produkti uzlabotu klientu darba veiktspēju, radītu komfortu un nodrošinātu siltumu. Vīzija – lai  “Mersona” apdares detaļu ražotāja vārds kļūtu par kvalitātes un uzticamības zīmi.

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi" , Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

Orac Decor karnīzes, līstes, LED apgaismojums, interjera salons

Mūkusalas 49 k.2, Rīga LV-1004
LATVIJĀ KOPŠ 1993. GADA: Latvijā kopš 1993. gada ir zināmas augstākās klases interjera apdares materiālu ORAC DECOR (Beļģija) kolekcijas - karnīzes, līstes, aizkaru karnīzes, grīdlīstes, LED apgaismojuma profili, 3D paneļi. Jau vairākus gadu desmitus ORAC DECOR ® ir pasaules mēroga līderis profesionālas iekšējās apdares materiālu ražošanā. Orac Decor kolekciju materiāli ir izturīgi, ērti, viegli uzstādāmi un praktiski lietojami.

Rietuma Ilze, arhitekte

Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

Arhitekte piedāvā savus pakalpojumus ēku arhitektūras projektēšanā - individuālās dzīvojamās mājas, mazstāvu daudzdzīvokļu ēkas, sabiedriskās ēkas, ražošanas ēkas, angārus. Esošu ēku projektu legalizācijā, vienkāršotas pārbūves izstrādē, autoruzraudzības veikšanā, ēkas nodošana ekspluatācijā, ģenerālplānu izstrādē, darba zīmējumu izstrādē, 3D vizualizāciju izstrādē, telpu iekārtošanā, mēbeļu skiču izstrādē.

Siltie Nami, SIA

Biķernieku 22, Rīga LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Energoaudits ✓ Energosertifikācija ✓ Tehniskā apsekošana ✓ Projektēšana ✓ Būvdarbi un remontdarbi ✓ Autoruzraudzība ✓ Projektu vadība ✓ Tāmju sastādīšana ✓ Apskaimniekošana Par mums::

SIA "Siltie Nami" ir pilna spektra energoservisa kompānija, kas specializējusies energoefektivitātes risinājumu izstrādē un ieviešanā, efektīvi veic ēku energosertifikāciju, ekspertīzes, projektēšanas un būvniecības darbus, tajā skaitā, piesaistot Eiropas Savienības fondu finansējumu!

RR CHOICE, SIA

"Vizbuļi 1" -4, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par uzņēmumu:

Veicam tāmēšanas darbus gan mazākiem, gan lielākiem objektiem, pamatu izbūvei, jumtu izbūvei, mūrēšanai un citiem iekšdarbiem. Veicam būvju tāmēšanu, balstoties uz projekta risinājumiem, no pamatiem līdz slēdzenei (A-Z). Tāmēšana bankai, ES fondiem, vērtētājiem, apdrošinātājiem. Tāmes tiek gatavotas atbilstoši aktuālām būvdarbu, materiālu un mehānismu izmaksām. Klienti mūsu tāmes iesniedz Latvijas bankās finansējuma piesaistei. 

Ramala, radošā maizes laboratorija

Lielais prospekts 48, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"RAMALA" ir kafejnīca-sociālais uzņēmums, kas dod iespēju ikvienam izjust maizes gatavošanas procesu un vienlaikus labāk iepazīt sevi, meditēt un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Uzņēmumu ir izveidojuši Krīzes centra ģimenēm un bērniem "PASPĀRNE" speciālisti, tāpēc darbam ar vardarbībā cietušiem bērniem un pieaugušajiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām kā alternatīva tiks piedāvātas īpašas maizes terapijas nodarbības. Pat sasteigtā ikdienas dzīvē ikvienam ir iespēja apmeklēt "RAMALA", ieturēt veselīgas maltītes un omulīgā atmosfērā izdzert tēju vai kafiju vai saņemt gardu sviestmaizi un salātus arī līdzņemšanai. Iegriezies un izbaudi!

Sichmann, SIA

Dobeles šoseja 42, Jelgava LV-3007
Logu dekoru izgatavošana:: ✓ karnīzes ✓ pano ✓ kolonnas ✓ kapiteļi ✓ konsoles Tehniskā informācija:

Logu dekori pamatā tiek izgatavoti no priedes, lapegles, ozola vai meranti (sarkankoka paveids) koksnes. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus izgatavot arī no citām koka sugām. Veicot pasūtījumu, tas ir jānorāda atsevišķi. Koka izstrādājumu mitrums - W = 12+/-3%. Dekori tiek piedāvāti slīpēti un bez jebkādas citas tālākās apdares. Kā opcija - ir iespēja izstrādājumus pārklāt ar dažādiem apdares materiāliem. Veicot pasūtījumu tas ir jānorāda atsevišķi. Vertikālo izstrādājumu augšējā dekoratīvā daļa - galva- var tikt izgatavota no metāla, koka vai PVC (polivinilhlorīds). Metāla augšējā dekoratīvā daļa - "galva" tiek izgatavota ar liešanas paņēmienu. Metāla "galvas" virsmā ir iespējami sīki negludumi, punktveida iespiedumi vai pacēlumi u.c. nelīdzenumi. Šie nelīdzenumi nevar tikt uzskatīti par defektiem un pretenzijas pret tiem netiek pieņemtas. Tipveida verikālo kapiteļu aprēķina cena norādīta bez PVN, iepakojuma un piegādes izdevumiem.

Glāzeri BT, SIA, Darbnīca

Jelgavas 74, Rīga LV-1004
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls; ✓ Digitāli printēts stikls; ✓ Krāsots stikls; ✓ Laminēts stikls; ✓ Ugunsdrošais stikls; ✓ Stikla paketes; ✓ Stikla vairumtirdzniecība; ✓ Stiklotas konstrukcijas. Stikla apstrādes uzņēmums:

SIA, "Glāzeri BT" Viena no lielākajām stikla apstrādes rūpnīcām Latvijā. Sekojot tendencēm stikla apstrādes jomā, mūsu kompānija kļuvusi par stabilu uzņēmumu ar augstu ražošanas kapacitāti un apkalpošanas līmeni. Esam ieguvuši atpazīstamību un reputāciju gan Latvijā, gan ārzemju klientu vidū, jo lielu daļu no saražotā apjoma mēs eksportējam.