Fizioterapeits, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Tehniskā ortopēdija, SIA

Strādājam pēc iepriekšēja pieraksta.
Raiņa 6, Ventspils, LV-3601
Tehniskie palīglīdzekļi, korsete, medicīniskā josta, ortoze, mugura, ceļa locītava, potītes, pēda, fiksators, apkakle, kruķi, kruķis, spieķis, štoks, ortopēdiskā zolīte, individuāli izgatavotas, ortopēdiskās zolītes, apavu ieliktņi, kompresijas zeķes, traumatologs – ortopēds, tehniskais ortopēds, krusteniskās ceļa saites,

FizProf, SIA

Dīķa 44, Rīga, LV-1004
Diagnostika, terapijas plānošana, fizioterapijas mērķu noteikšana. Ārstnieciskā vingrošana. Bērnu un zīdaiņu fizioterapija un masāža. Kinesiotaiping. Hirudoterapija. Dry-needling terapija ar akupunktūras adatām. Fizioterapija pulmonoloģijā (bronhiālā astma, pneimonija, bronhīti). Rētu terapija. Elektroterapija. Ultraskaņa.

Rūjienas Senioru māja

Valdemāra 26, Rūjiena, Valmieras nov. LV-4240
ilglaicīga aprūpe, ilglaicīgās aprūpes pakalpojumi, īslaicīga aprūpe, Senioru dienas centrs, fizioterapija, fizioterapeits

Sharky, sporta klubs, sporta nodarbības

Krones 56, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Aktuāli un svarīgi: Projekts Sporta klase: Projekts ir vērsts uz VFS attīstību bērniem. Projekta ietvaros skolēni nodarbojas ar dažādiem sporta veidiem, attīstās fiziski, iegūst stabilu pamatu turpmākai sportiskai attīstībai un vispārējai veselībai. Projektā darbojas profesionālu treneru komanda, sporta ārsts, fizioterapeits. Programmas mērķis: uzlabot bērna fiziskās īpašības atbilstoši viņa vecuma grupai, stimulēt un sagatavot viņu aktīvam dzīvesveidam, vienlaikus izvērtējot tā spējas konkrēta sporta veida izvēles perspektīvā. Programmu ir licencējis un apstiprinājis Izglītības kvalitātes valsts dienests (IKVD) un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RDIKSD).

Leader PRO, SIA, Fizioveikals

Bruņinieku 28, Rīga, LV-1011
Pie mums ir pieejams:: ✓ Rehabilitācijas preces, ✓ Rehabilitācijas inventārs, ✓ Fizioterapijas preces, ✓ Ortozes, ✓ Teipi, ✓ Līdzsvara spilveni, ✓ Masāžas ruļļi, ✓ Kinezio teipi, ✓ Sejas teipi, ✓ Līdzsvara virsmas, ✓ Līdzsvara ruļļi, ✓ Vingrošanas preces.

Arho medicīnas serviss, SIA

Bruņinieku 28-7, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA “Arho Medicīnas Serviss” ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA.

Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Arho medicīnas serviss, SIA, Filiāle

Blaumaņa 11/13-14, 5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts:

SIA “Arho Medicīnas Serviss” ir ārstniecības iestāde, kas savu darbību ir uzsākusi 2007. gada pavasarī un piedāvā rehabilitācijas pakalpojumus gan PIEAUGUŠAJIEM, gan BĒRNIEM pie zinošiem un pieredzes bagātiem speciālistiem – FIZIOTERAPEITIEM, NEIROLOGIEM, FIZIKĀLĀS MEDICĪNAS UN REHABILITĀCIJAS ĀRSTA. Klientiem piedāvā arī rehabilitāciju pēc Covid-19, Lietišķo kustību neiroloģiju, kanisterapiju, fizioterapeita konsultāciju ar mājas rehabilitācijas plāna izstrādi. 

Alises Rosickas fizioterapeita prakse

Stadiona 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ Triecienviļņu terapija, ✓ TENS, ✓ Fizioterapeita konsultācijas (pirmreizējās, atkārtotas muguras sāpju, locītavu sāpju, muskuļu sāpju gadījumos); ✓ Pēctraumu un pēcoperāciju fizioterapija; ✓ Ārstnieciskā vingrošana individuāli un grupās; ✓ Mājas vingrojumu programmas sastādīšana, ✓ Stājas koriģējošā vingrošana bērniem; ✓ Bobota terapija; ✓ Hendligs zīdaiņiem; ✓ Ārstnieciskā vingrošana grūtniecēm un pēcdzemdību periodā; ✓ Kinezioloģiskā teipošana.
ZL.LV iesaka

Fizioterapijas studija-Tore, SIA

Smilšu 2-2.st., Rīga LV-1050
Par mums:

Fizioterapijas studija ar 8 gadu čakla darba, atrodamies pašā Rīgas sirdī Vecrīgā, pie Doma laukuma, Smilšu ielā 2. Sniedzam konsultācijas un vadām grupu nodarbības arī attālināti.

ALAKRIS, fizioterapijas centrs

Cēsu 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Fizioterapija, ārstnieciskā vingrošana, masāža. "ALA[K]RIS" pakalpojumi - fizioterapija, kinezioloģiskā teipošana, ārstnieciskā vingrošana, ārstnieciskā un klasiskā masāža. STRETCH. Rehabilitācija pēc traumām, operācijām. Rehabilitācija. Sporta masāža. Triger punktu izstrāde. Ārstnieciskā vingrošana biroja cilvēkiem. Vingrošana sprandai. Vingrošana mugurai. Enerģētiski ārstnieciskā masāža. Teipi. Fizioterapija bērniem. Ārstnieciskā banku masāža, limfodrenāža, masāža grūtniecēm. Stājas korekcijas vingrošana. Individuālās vingrošanas nodarbības. Fizikālā terapija, ultraskaņas terapija, amplipulss. Ergonomikas konsultācijas, fiziskās sagatavotības treniņi. Pilates. Jaunums! Iespējams pasūtīt fizioterapijas kušetes, masāžas kušetes, kosmetologu kušetes.

MK prakse, SIA

Pļavas 3a-9.kabinets, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Fizioterapeita konsultācijas (pirmreizējās, atkārtotas muguras sāpju, locītavu sāpju, muskuļu sāpju gadījumos); ✓ pēctraumu un pēcoperāciju fizioterapija; ✓ ārstnieciskā vingrošana individuāli vai mazā grupā; ✓ mājas vingrojumu programmas sastādīšana; ✓ stājas koriģējošā vingrošana bērniem; ✓ K. Šrotas 3D skoliozes terapija; ✓ Bobota terapija, Hendligs zīdaiņiem; ✓ ārstnieciskā vingrošana grūtniecēm un pēcdzemdību periodā; ✓ kinezioloģiskā teipošana.

Ergolietas, SIA, Bērnu preču internetveikals

Ķeguma 52 k.2-19, Rīga LV-1039
Piedāvājam: ✓ Ergosomas; ✓ Slingi; ✓ UNICO dabiskā kosmētikas līnija; ✓ Mazuļa aptieciņa; ✓ Zābaciņi; ✓ Ratu aksesuāri; ✓ Dzintara krellītes; ✓ Dabīgā kaučuka knupīši; ✓ Menstruālās piltuves; ✓ Ķiršu kauliņu spilventiņi Par mums: Ergolietas.lv ir vieta, kur iegādāties preces bērniņam un visai ģimenei. Nodrošinām ātru preču piegādi, izsūtot preces ar Omniva pakomātiem vai Latvijas pasta starpniecību. Preces tiek izsūtītas katru dienu! Piedāvājam arī plašu piedāvājumu fizioterapeitiem - teipus un teipošanas palīglīdzekļus. Mūsu piedāvājumā ir ergonomiskās somas, slingi, ekoloģiski tīrīšanas līdzekļi un kosmētika. Piedāvājam pasaulē pieprasītus un populārus zīmolus, kas garantē par savu kvalitāti.

Biroja fitness, TIDIDI, SIA

Biķernieku 77, Rīga LV-1039
Apraksts:

"Biroja Fitness" nodrošina uzņēmumiem vingrošanu darba vietā. Izstrādājam un realizējam dažādus veselības veicināšanas pasākumus un seminārus par veselīgu darba vidi.

Amalja, SIA

Tallinas 95, Rīga LV-1009
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita pakalpojumi mājās; ✓ Mājkalpotāju pakalpojumi; ✓ Masāža pakalpojumi mājās; ✓ Ārstnieciska pedikīra pakalpojumi jūsu mājās Aprūpe: Mēs piedāvājam dažāda veida pakalpojumus cilvēkiem, kuri ir gados un izjūt funkcionālus traucējumus (invaliditāte vai slimības) un pilnībā vai daļēji nevar pildīt sadzīves mājas darbus, uzturēt savu personīgo higiēnu un risināt dzīves problēmas. Katru gadījumu mēs izskatam individuāli, tādā veidā garantējot katram aizbilstamajam tam nepieciešamo aprūpi. Pateicoties milzīgai mūsu darbinieku darba pieredzei, mēs zinām, kā izveidot visērtākos apstākļus vecam vai slimam cilvēkam, lai viņš varētu justies maksimāli ērti.

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra-fizioterapeita prakse Pļaviņās kopš 2019. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas, HIVAMAT un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu labāku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Līvānos

Domes 3-103, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts: Krūmiņa Aleksandra- fizioterapeita prakse Līvānos kopš 2021. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitātīvaku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Ozolaine, dienas aprūpes centrs personām ar demenci

Zandartu 2a, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Ēdināšana ✓ Svētku svinēšana ✓ Soc. darbinieka konsultācijas ✓ Vingrošana ✓ Grupas nodarbības ✓ Mūzikas terapija ✓ Kultūras pasākumu apmeklēšana ar pavadoni Dienas aprūpes centrs:

Biedrības "Svētā Jāņa Palīdzība" dienas aprūpes centrā personām ar demenci "Ozolaine" ir iespēja saņemt profesionālus sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus, būt sabiedrībā un saturīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Personām ar demenci nodrošināt darba dienās dienas laikā sociālā darba, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, veicinot sociālo prasmju (iemaņu) uzturēšanu un saglabāšanu, kā arī veikt klientu izglītošanu par sabiedriski nozīmīgiem procesiem, piedāvāt lietderīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas, kā arī nodrošināt psihosociālo atbalstu.

Saulessvece, dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Brīvā laika pavadīšanas iespējas ✓ Ēdināšana ✓ Pastaigas un fiziskas aktivitātes ✓ Sociālā darbinieka un citu speciālistu konsultācijas ✓ Informatīvi izglītojoši pasākumi

Life Harmony, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a-4, 2.st., Rīga LV-1039
Par mums:

"Life Harmony" darbojas speciālisti ar ilggadēju pieredzi un zināšanām par cilvēka ķermeni un tā atveseļošanu. Rehabilitācijas centra procedūrās tiek apvienotas dažādas medicīnas un dziedināšanas metodes no visas pasaules, piemēram, senās latviešu fitoterapijas zināšanas, Tibetas medicīna, Ajūrvēda, kā arī tiek ņemti vērā jaunākie pētījumi tradicionālās medicīnas jomā. Tas veido šī centra unikalitāti un daudzpusīgo pieeju ikkatram klientam. Mēs piedāvājam ārstnieciskās masāžas, aromamasāžas, fitoterapijas, kā arī citas spa un masāžu procedūras. Tiek sniegti profesionāli apmācību kursi, lai interesenti kļūtu par pieprasītiem meistariem!

Fitosan Plus, SIA

Pērnavas 4-4F, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ Rehabilitācija ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Audiologopēdija ✓ Uztura speciālists ✓ Ergoterapija Medicīnas centrs:

Medicīnas centrs Jelgavā "Fitosan Plus" dibināts 1995. gadā. Laika gaitā esam izveidojuši dienas stacionāru un rehabilitācijas centru, kur fizioterapeiti, ergoterapeiti, uztura speciālists un masieri veic dažādas ārstnieciskās procedūras un profilakses pasākumus bērniem un pieaugušajiem. Labākie speciālisti Jelgavā piedāvā mākslas un mūzikas terapiju, lai mazinātu autisma radītos traucējumus, hiperaktivitāti, uzvedības traucējumus, veicinātu runas attīstību un atmiņas uzlabošanu. Piedāvājam arī audiologopēdu un mākslas terapeitu. Zīdaiņiem izveidotas terapijas zāles, kur kvalificēti fizioterapeiti veic zīdaiņu masāžu un bobata terapiju. Veselības centrs ērti pieejams pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem un invalīdiem. Sertificēti ārsti un speciālisti sniegs rehabilitācijas pakalpojumus visiem, kas vēlas uzlabot un saglabāt savu veselību. Ārstniecības iestādes kods 090065207.