Frizieri, visā Latvijā

Drukāt

Kamilli, SIA, Skaistumkopšanas salons

Edvarta Virzas 21, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Friziera pakalpojumi. Skaistumkopšana. Frizētava, frizieris, matu griezums, griezumi, frizūras, vakara frizūras, kāzu frizūra, vakara frizūra, balles frizūra. Bērnu frizēšana. Griešana, matu veidošana, vakara frizūras, matu mazgāšana, matu maskas. JAUNUMS - divas reizes mēnesī skaistumkopšanas salonā "Kamilli" frizieris stilists!

Mārtiņielas pirts

LŪGUMS IEPRIEKŠ PIERAKSTĪTIES 💛💚💜
Mārtiņa 12, Rīga LV-1048
Publiskās pirtis Rīgā. Āgenskalna priedes. Sabiedriskā krievu pirts. Kafejnīca. Frizētava, manikīrs. Sieviešu nodaļa. Vīriešu nodaļa. Publiskā pirts. Pirts procedūra. Pirts rituāls. Slapjā pirts. Pirts. Sauna. Ar malku kurināma pirts. Pirts sievietēm. Pirts vīriešiem. Trenažieru zāle. Fitnesa zāle Āgenskalns. Pirts Āgenskalnā. Pirts,

Libelle, skaistumkopšanas salons

Rīgas 22a-2.st., Ķekava, Ķekavas nov., LV-2123
Skaistumkopšana, skaistumkopšanas speciālisti, skaistumkopšanas speciālistu pakalpojumi, nagu dizains, frizieris, skaistumkopšanas pakalpojumi, pakalpojumi sievietēm, pakalpojumi vīriešiem, manikīrs, kosmetologs, kosmetologa pakalpojumi, nagu meistars, Skaistumkopšanas salons. Frizētava Ķekavā. Manikīrs Ķekavā. Pedikīrs

Laba Stīga, SIA, Skaistumkopšanas salons

Turpinām strādāt klātienē!
K.Valdemāra 33, Rīga LV-1010
pedikīrs, akrila, gēla nagi, nagu dizains, Profesionāla matu un nagu kosmētika, Frizētava, frizētavas, frizieri

Studija Orhideja

Saules 19, Daugavpils LV-5401
Nagu pieaudzēšanas kursi Daugavpilī, nagu kopšanas un dizaina kursi Daugavpilī, nagu pieaudzēšana Daugavpilī, manikīrs Daugavpilī, pedikīrs, gēla nagi, solārijs, skropstu pieaudzēšana, skaistumkopšanas kursi, kursi nagu pieaudzēšanai un kopšanai, nagu dizains, skaisti nagi, nagu kopšanas speciālists, nagu kopšanas pakalpojumi, manikīrs

OSI serviss, SIA, Veterinārā klīnika

Avotu 66, Rīga LV-1009
Veterinārā klīnika aptieka: ✓ Dzīvnieku terapija ✓ Ķirurģija dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku vakcinācija ✓ Laboratoriskie izmeklējumi ✓ Dzīvnieku frizieris ✓ Veterinārā aptieka ✓ Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža

Vidus prospekts 38, Jūrmala LV-2010
Studiju programmas: ✓ Ārstniecība ✓ Estētiskā kosmetoloģija ✓ Ārstnieciskā masāža ✓ Biomedicīnas laborants ✓ Radiologa asistents ✓ Sociālā aprūpe ✓ Sociālā rehabilitācija ✓ Podoloģija Darbības apraksts:

Latvijas Universitātes P. Stradiņa medicīnas koledža piedāvā apgūtpieprasītas profesijas veselības aprūpes un sociālās labklājības nozarē akreditētās 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās: "Ārstniecība" ( kvalifikācija – "Ārsta palīgs"), "Estētiskā kosmetoloģija" ("Skaistumkopšanas speciālists kosmetoloģijā"; studijaspilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Ārstnieciskā masāža" ("Masieris"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Biomedicīnas laborants" ("Biomedicīnas laborants"), "Radiologa asistents" ("Radiologa asistents"), "Podoloģija" ("Podologs"; studijas pilna laika klātienes dienas vai vakara grupā), "Sociālā aprūpe" ("Sociālais aprūpētājs"), "Sociālā rehabilitācija" ("Sociālais rehabilitētājs"). Studijas koledžā tiek realizētas gan par valsts budžeta līdzekļiem, gan parstudējošo personīgo finansējumu.

4 MĪĻAS ĶEPAS, SIA, Veselības māja dzīvniekiem

Loku 21, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Pakalpojumi:: ✓ Veselīga dzīvnieku pārtika (ikdienai un atveseļošanās periodam), īpaši izmeklēta prece, kārumu daudzveidība un kvalitatīvi aksesuāri dzīvniekiem ✓ Veterinārā klīnika, veterinārie pakalpojumi, medikamenti ✓ Dzīvnieku apkopes procedūras (ausu tīrīšana, nagu griešana, ķepu vaskošana) ✓ Vakcinācijas ✓ Identifikācija ar mikročipiem ✓ Dzīvnieku reģistrēšana LDC datubāzē ✓ Dokumentu sakārtošana ikdienai un ceļošanai ar dzīvniekiem ✓ Dzīvnieku ārstēšana un ķirurģija ✓ Analīžu noņemšana (asins, urīna, ādas nokasījumu, citoloģijas u.c.) diagnozes precizēšanai ✓ Mīksto audu ķirurģija ✓ Ortopēdiskā ķirurģija ✓ Dzīvnieku kastrācija, sterilizācija ✓ Onkoloģiskā ķirurģija ✓ Pēcoperācijas novērošana operācijas dienā ✓ USG izmeklējumi (Ultrasonogrāfija) - šobrīd šis pakalpojums nav pieejams. ✓ Zobu higiēna, zobakmens noņemšana ar ultraskaņu, zobu tīrīšana un pulēšana ar ultraskaņu, zobu ekstirpācija (izņemšana) ✓ Lāzerterapija (grūti dzīstošām brūcēm un sarežģītu kaulu lūzumu ārstēšanas papildināšanai) ✓ Konsultācijas un nosūtījumi pie labākajiem specializētajiem ārstiem specifisku veselības problēmu gadījumos ✓ Dzīvnieku friziera pakalpojumi (t.sk. "dusmīgo" kaķu frizēšana narkozē). SKAISTUMA KLĪNIKA LIELIEM, MAZIEM, MĪĻIEM UN VALDONĪGIEM!

Gruminga skola, mācību centrs

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Gruminga skola piedāvā:: ✓ Rīgas Domes licencēta programma - intensīvais 11 dienu bāzes kursu tiem, kuri vēlas apgūt profesiju "Grumeris - suņu un kaķu frizieris"; ✓ Seminārus pieredzējušo grumeru kvalifikācijas celšanai; ✓ Seminārus mājdzīvnieku īpašniekiem ar mērķi iemācīt pareizi kopt savus mīluļus mājas apstākļos.

AC koki, individuālais darbs

Vārme, "Rūķīši" , Vārmes pagasts, Kuldīgas nov. LV-3333
Apraksts: Kokkopis-Arborists. Bīstamo koku zāģēšana, ar sava darba pieredzi un komandu spējam nozāģēt sarežģītus kokus visādās sarežģītās vietās. Visa veida koku kopējs jeb "frizieris". Kopjam kokus, saglabājot koka dzīvotspēju un drošību iedzīvotājiem. Veidojam mākslīgās formas, cērpjam dzīvžogus u.c. Avārijas koku seku likvidēšana. Nekad nevar paredzēt, kad koks lūzīs, un lūstot koks krīt neparedzami. Tā kā bieži iestādes nav spējīgas koku novākt un iedzīvotājiem nav spējīgi palīdzēt, tad dodamies mēs diennakts laikā. Mans galvenais mērķis ir palīdzēt iedzīvotājiem ar savu profesionālo, sniedzošo atbalstu, padomu, zināšanām, un lai klienti būtu priecīgi pēc mana darba pabeigšanas.

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1a, Ventspils LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

Cortex, SIA, Veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava

Plūdoņa 36-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Par uzņēmumu: SIA "Cortex" ir veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava Bauskā, kas sniedz veterināros pakalpojumus, kā arī piedāvā dažādus dzīvnieku kopšanas līdzekļus, dzīvnieku barību un medikamentus.

Klivet, Veterinārā klīnika Ķengaragā

Lokomotīves 100, Rīga LV-1057
Piedāvājam visu veidu dzīvnieku ārstēšanu (arī dekoratīvo grauzēju ārstēšanu, sesku ārstēšanu):: ✓ Terapija un ķirurģija, operācijas ✓ Vakcinācijas un konsultācijas ✓ Mājas vizītes Rīgā un tās rajonā ✓ Analīzes un citas diagnostikas metodes ✓ Fitoterapija un lāzerterapija ✓ Zobu tīrīšana ar ultraskaņu, zobu raušana ✓ Mutes dobuma slimību ārstēšana ✓ Medikamenti, labāko pasaules firmu dzīvnieku profesionālās un ārstnieciskās barības, našķi ✓ Dzīvnieku kopšanas līdzekļi un aksesuāri ✓ Dzīvnieku iemidzināšana, morgs-saldētava ✓ Suņu frizieris ✓ Kaķu cirpšana

DoGroom, Suņu un Kaķu frizētava, SIA Barklay

Suņu un kaķu frizētava 🐩🐾👍
Nīcgales 32, Rīga, LV-1035
Apraksts:

Uzņēmums "DoGroom" nodarbojas ar mājdzīvnieku frizēšanas un sakopšanas pakalpojumiem. Frizieru salons suņiem un kaķiem. Pieejama arī profesionālā kosmētika dzīvniekiem. Piedāvājam suņu un kaķu sagatavošanu izstādēm. Mēs parūpēsimies par jūsu mājdzīvnieku!

pirkums.lv, internetveikals

Piedrujas 11, Rīga, LV-1073
Mūsu misija: ✓ būt lietderīgiem cilvēkiem ✓ ekonomēt klientu naudu un laiku ✓ padarīt klientu dzīvi vienkāršāku un interesantāku Apraksts:

Mēs strādājam kopš 2003. gada! Preču piegāde notiek visā Latvijā, kā arī ārvalstīs. Pieejami vairāki preču saņemšanas veidi:

✓ piegāde Omniva vai Venipak pakomātos (mūsu pastāvīgie reģistrētie klienti, veicot atkārtotus pasūtījumus no 10 EUR, saņem BEZMAKSAS piegādi Omniva vai Venipak pakomātos); ✓ piegāde ar kurjerpastu; ✓ piegāde CircleK, Latvijas pasts pakomātos, DPD Paku skapjos; ✓ piegāde pasta nodaļās; ✓ personīga saņemšana mūsu ofisā Rīgā pēc iepriekšējas vienošanās.

Mēs vienmēr cenšamies piedāvāt klientam izdevīgāku piegādes veidu. Rīgas pilsētas robežās preces tiek piegādātas bez maksas, ja pasūtījumu summa virs 80 EUR. (Pasūtījumiem līdz 80 EUR piegādes maksa ar kurjerpastu ir 5 EUR.) Preču piegādes izmaksas ar kurjerpastu pārējā Latvijas teritorijā ir no 6 EUR līdz 15 EUR. Par lielu un nestandarta paku piegādes cenām lūdzam interesēties, piezvanot uz mūsu veikalu +371 29765977. Preču piegāde notiek pēc iespējas īsākā laikā.

Sanita, skaistumkopšanas salons

Zaļā 25, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Apraksts:

Uz mirkli izrauties no ikdienas pienākumiem un parūpēties par savu matu vai ķermeņa labsajūtu. Skaistumkopšanas salons "Sanita" piedāvā plašu pakalpojumu klāstu - sākot no matu krāsošanas līdz pat vizuālā tēla veidošanai. Uzticiet savu skaistumu mums! Strādājam pēc iepriekšējā pieraksta.

AAZOO, SIA

K.Baumaņa 9-42, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Pieredzes bagāts uzņēmums, kas nodarbojas ar veterināro pakalpojumu sniegšanu. Piedāvājam preces mīluļu barošanai, apkopšanai, izklaidei un veselībai. Savukārt klīnikas darbinieki parūpējas par negaidītām ķibelēm, kā arī regulārajām vakcinācijām un pārbaudēm. Pieejami arī friziera pakalpojumi dzīvniekiem.

LoDe, izglītības un inovāciju centrs

Atbrīvošanas aleja 130, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” ir pieaugušo neformālās izglītības iestāde (izglītības iestādes reģistrācijas numurs 4380802330) Latgalē, atrodas Rēzeknē, bet nodrošina programmu īstenošanu klātienē visā Latgalē, un attālināti – visā Latvijā.

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe”  piedāvā attālinātās programmas un apmācības klātienē: 

* vairāk nekā 20 programmas skaistumkopšanā * lietvedības, grāmatvedības, valodu apmācības * floristikas meistarklases * radošās darbnīcas

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” galvenā vērtība ir profesionāli, radoši, atsaucīgi pedagogi un apmierināti, iedvesmoti kursanti.

Kursi tiek piedāvāti dažādām sabiedrības mērķu grupām: strādājošiem, bezdarbniekiem un darba meklētājiem (ar NVA kuponiem), visiem, kas vēlas apgūt jaunas iemaņas vai pilnveidot savas prasmes.

Vairāk kā 40 dažādas programmas – skaistumkopšanā, valodu apguvē, floristikā, lietvedībā, grāmatvedībā, ļauj izvēlēties savām interesēm un vēlmēm atbilstošāko. Radošās darbnīcas, meistarklases, semināri un paraugdemonstrējumi palīdzēs atklāt dažādu materiālu izmantošanas iespējas un sniegs idejas sava biznesa attīstīšanai.

Birma PETS Sarkandaugava, suņu un kaķu frizētava

Tilta 11 k.1, Rīga LV-1005
Pakalpojumi suņiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ frizēšana un trimmēšana, ✓ pinku izķemmēšana.  Pakalpojumi kaķiem:: ✓ higiēnas procedūras, ✓ mazgāšana un žāvēšana, ✓ korpusa dzīšana bez narkozes, ✓ pinku izķemmēšana, ✓ izstāžu grumings.

Ladunja, frizētava

Saules 73-2, Daugavpils, LV-5401
Vakara frizūras Daugavpilī, vīriešu matu griezumi, sieviešu matu griezumi, make up Daugavpilī, frizētava Daugavpilī, friziere Daugavpilī, friziera pakalpojumi, make up Daugavpils, frizētava Ladunja.