Gāze, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Iekārtas metāla rūdīšanai, normalizēšanai, kausēšanai un atlaidināšanai, Krāsns keramikas apdedzināšanai, Krāsns stikla kausēšanai, Žāvēšanas kamera, Elektrodu žāvskapis, Pulverkrāsošanas kamera, Termoiekārtu rezerves detaļu piegāde un izgatavošana, Nestandarta iekārtu izgatavošana, Konsultācijas termoapstrādes iekārtu

Ards, SIA, Autoserviss

"Draudzībnieki" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Produkti:: ✓ Tilta piekare. Riteņa piekares vadošā sistēma. Amortizācija. ✓ Bremžu sistēma. Kluči. Diski. ✓ Eļļas filtrs, gaisa filtrs. Degvielas filtrs. ✓ Riteņi. Riepas. ✓ Aizdedzes sistēma. ✓ Dzinējs. Sajūgs. Stūres mehānisms. ✓ Ģenerators. Akumulators. Elektrība. ✓ Siksnu pievads. Zobsiksna. Ķīļsiksna. ✓ Virsbūves detaļas, auto spoguļi. ✓ Riteņu piedziņas mehānisms. ✓ Degvielas padeve. ✓ Logu tīrītāji. ✓ Auto Dzesēšana. ✓ Izplūdes gāzes sistēma. ✓ Gaisa kondicionēšana automašīnām. ✓ Auto apsilde, ventilācija. ✓ Auto pneimatiskā sistēma. Pneimatika.

Transgaz, SIA

Katlakalna 8, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "Transgaz" ir Termet zīmola oficiālais pārstāvis Latvijā. Termet ir gāzes katlu un caurteces ūdens sildītāju ražotājs, kura augstā kvalitāte ir peejama vairāk kā 40 pasaules valstīs. 3 gadu garantija visiem produktiem, vienkāršs un videi draudzīgs risinājums daudzdzīvokļu ēkām un privātmājām. 

Ludzas Apsaimniekotājs, SIA

K.Barona 49, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Galvenie darbības veidi:: Apzaļumošanas un labiekārtošanas iecirknis Ielu un ceļu uzturēšanas iecirknis Atkritumu apsaimniekošanas iecirknis Ūdensapgādes un kanalizācijas iecirknis Siltumapgādes iecirknis Gāzes saimniecības iecirknis Transporta iecirknis Avārijas dienests

Dobeles ūdens, SIA

Noliktavas 5, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: SIA “DOBELES ŪDENS” ir Dobeles novada pašvaldības izveidota kapitālsabiedrība, kas nodrošina Dobeles novada iedzīvotājus, iestādes un uzņēmumus ar centralizētiem ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumiem. Uzņēmuma pamatdarbība ir ūdens ieguve, attīrīšana un apgāde, kā arī notekūdeņu savākšana un attīrīšana. Papildus veicam lietus kanalizācijas un publiskās infrastruktūras uzturēšanu, kā arī citus pakalpojumus, skat. mājaslapā www.dobelesudens.lv

LM Auto, SIA, autoserviss Talsos, Kurzemē

Dundagas 61, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Autocentrs Talsos. LM Auto ir pilnvarots KIA un PEUGEOT pārstāvis. Nodarbojamies ar auto remontu, apkopi, krāsošanu un rezerves daļu tirdzniecību Talsos. Apkalpojam visu marku automašīnas. Mūsu pakalpojumu klāsts iekļauj virsbūves darbus, auto dzinēju labošanu, ritošās daļas remontu un citus remontdarbus.

SETAUTO, SIA, lietotas auto rezerves daļas

Institūta 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Auto rezerves daļas:

Auto rezerves daļu veikals darbojas jau vairāk nekā piecus gadus, kuru laikā esam izveidojuši ciešu un uzticamu sadarbību ar individuāliem auto īpašniekiem un auto servisiem. Daudzi mūsu klienti pasūta auto daļas pa tālruni. Ar prieku paziņojam, ka sākam atbalstīt 3+ ģimenes karti (daudzbērnu ģimenes karte)! Mēs palīdzēsim jums ietaupīt un nepārmaksāt daudzbērnu ģimenēm ( 3+ ). Atlaides tiek piešķirtas individuāli.

SIA "SETAUTO" piedāvā iegādāties no mūsu plaša automašīnu rezerves daļu klāsta Jums nepieciešamo par pieņemamu cenu.

Tomas, SIA, Sporta veikals, preces makšķerēšanai

Dobeles iela 48, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Veikals "Jūsu Sportiskais Stils" piedāvā sporta apģērbus un apavus, sporta inventāru, trenažierus, espanderus, bumbas, skrituļslidas. Preces tūrismam - teltis un guļammaisus, somas un mugursomas, laivas. Preces makšķerniekiem.

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

Smārdes AL, SIA

Smārde, Dzērvju 3, Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Apraksts: Autobusu, busu noma, tirdzniecība, remonts, gāzes, elektro metināšana Tukuma rajonā, Smārdē, Latvijā. Tūrisms, tūrisma maršrutu izstrāde, organizēšana. Pasažieru pārvadājumi ar autobusu.

Baltichomes

Jaunrozes 9 k.1, Rīga LV-1035
Par mums:

Baltic Homes misija ir palīdzēt ikvienam interesentam nonākt līdz savai sapņu mājai, īstenojot savas intereses. Sadarbībai atvērti! Uzticamība, kvalitāte, ātrums. 

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Ūdensapgādes, kanalizācijas un apkures sistēmu būvniecības uzņēmums veic visa veida santehnikas pakalpojumus kā juridiskām, tā arī privātpersonām. Mūsu pakalpojumu klāstā ir: •    Inženiertīklu projektēšana un montāža; •    Ūdens un kanalizācijas pievienošana centrālajiem tīkliem; •    Ūdens apgādes sistēmu izbūve; •    Kanalizācijas sistēmu izbūve; •    Apkures sistēmu izbūve; •    Drenāžas sistēmu izbūve; •    Ārējo ūdens un kanalizācijas tīklu izbūve; •    Ekskavatora pakalpojumi; Pateicoties pieredzei privātmāju un industriālo objektu santehnikas risinājumu izbūvē esam spējīgi realizēt dažāda veida projektus un ieteikt labākos risinājumus - klientu vēlmes ir mūsu prioritāte. Izmantojam tikai kvalitatīvus materiālu. Visiem veiktajiem darbiem tiek dots garantijas periods. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

KRS apkures sistēmas, SIA

"Slokas" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Apraksts:

Apkure, ventilācija, ūdensapgāde un kanalizācija, santehnika Smiltenē, Alūksnē, Gulbenē, Valmierā, Cēsīs, Siguldā, Ogrē, Jelgavā, Rīgā. Apkures sistēmu, santehnikas, ventilācijas, kondicionieru uzstādīšana, serviss, apkalpošana, remonts. Granulu katlu montāža. Siltās grīdas. Santehnikas, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, duškabīnes, ūdens sildītāju, boileru, filtru uzstādīšana, montāža, remonts. Attīrīšanas iekārtas un kanalizācijas izbūve. Biodom apkures katli no ražotāja. Virtuves un vannas istabu mēbeļu atvešana, uzstādīšana.

Brieži AJ, SIA

Saules 63, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

SIA "Brieži AJ" ir lauksaimniecības tehnikas rezerves daļu veikals. Piedāvājumā ir dažādas traktoru rezerves daļas (MTZ, T40, T25, SMD, JuMz), riepas, kameras, elektrodi, gultņi, ķīļsiksnas, akumulatori, metināšanas piederumi, dažādi instrumenti. Veikalā ir pieejamas arī pļaujmašīnu, kartupeļu racēju, arklu rezerves daļas, lemeši, kalti, naži, zari. Dažādas rezerves daļas arī automašīnām GAZ, VAZ, UAZ. Pieejami LED lukturi plašā klāstā! Ir atsevišķa nodaļa ar zirglietām, kur iespējams iegādāties vai pasūtīt ekipējumu gan jātniekiem, gan zirgiem. Nāciet, apskatiet un novērtējiet! Gaidīsim!

ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA, Metināšanas iekārtas un materiāli

Jelgavas 36, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests

E.Smiļģa 46, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Pirmās palīdzības kursi

Katoļu 22, Rīga LV-1003
Transports invalīdiem, krīzes situācija, specializētais transports, Aprūpes centrs, sociālās aprūpes centrs, pansionāts, pirmās palīdzības kursi, diennakts mājas neatliekamā izsaukuma un aprūpes dienests, aprūpe mājās, medicīniskā aprūpe mājās, Drošības poga, pieņemam ziedojumus, medicīniskā komisija, pirmās palīdzības apliecība,