Gaisma, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Sign + Display, SIA

Moderni LED gaismas stendi un zīmes
Rūpnīcas 2, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Produkcija: ✓ LED gaismas kastes ✓ Izstāžu aprīkojums ✓ Gaismas zīmes, burti un norādes (ar vai bez LED gaismām) ✓ Informācijas centri, statīvi un stendi Par uzņēmumu:

"Sign+Display" ir Norvēģu kompānijas SIA "Karlsberg" meitasuzņēmums. Kopš 1954. gada SIA "Karlsberg" nodarbojas ar reklāmas materiālu un iepakojumu izgatavošanu. Uzņēmumam attīstoties, esam iegādājušies inovatīvas iekārtas, lai uzlabotu tehnisko nodrošinājumu. Modernais aprīkojums un profesionāli darbinieki nodrošina to, ka esam konkurētspējīgi reklāmas iepakojuma ražošanas tirgū gan Latvijā, gan ārvalstīs. 2018. gadā tika dibināts jauns uzņēmums SIA "Sign+Display", kas izstrādā dizainiskus elementus izstāžu aprīkojumam. Tas ietver LED gaismas kastes (jeb stendus), gaismas zīmes, burtus un norādes (ar vai bez LED gaismām). Ražojam dažādus interjera akcentus, kā piemēram, paaugstinājumus produktu izvietošanai, informācijas statīvus, stendus un bukletu turētājus, kā arī gaumīgas, no koka darinātas, izstāžu atdalošās sienas.

Vecrīga, atpūtas kuģītis

Rīga
Apraksts:

Atpūtas kuģītis "Vecrīga" - modernākais un populārākais pasažieru kuģītis Latvijā spēj uzņemt līdz pat 150 pasažieriem. Mēs piedāvājam 1 stundas garumā izbaudīt "Rīgas panorāmas reisu" pa Daugavu, un tikai mūsu kuģītis piedāvā "Saulrieta reisus", kas ilgst 2.5 h, kuru laikā mēs dodamies uz Jūras vārtiem, kur Baltijas jūra satiekas ar Daugavu. Mēs piedāvājam Atpūtas kuģīša "Vecrīga" un Kanāla kuģīšu "AMBER RĪGA", "AURORA" un "ANNABELLA”, "ARABELLA" nomu.

Gelacks, SIA, Pulverkrāsošana, smilšu strūkla

Rāmuļu 8, Rīga LV-1005
Apraksts: Gelacks ir Metālapstrādes uzņēmums Latvijā. Mūsu piedāvājumā: Metāla detaļu pulverkrāsošana, cinkošana. Virsmu pretkorozijas apstrāde. Metālkonstrukciju abrazīvā tīrīšana, krāsošana. Smilšu strūkla. Skrošu strūkla. Auto disku, rāmju, detaļu atjaunošana, restaurācija. Transporta pakalpojumi.

Motiva Latvija, SIA

Mūkusalas 15a, Rīga, LV-1004
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
, markīzes, pergolas, terases, elektropievadi, Smart Home Solutions, žalūzijas iekštelpām, siltums, gaisma

Mimoza, SIA, Ziedu salons Jēkabpilī

Pasta 29, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Apsveikuma pušķi; ✓ Ziedi kastē; ✓ Kāzām; ✓ Sērām; ✓ Telpu dekori; ✓ Dāvanas; ✓ Rota; ✓ Suvenīri; ✓ Interjera priekšmeti; ✓ Praktiskas lietas skaistumam un veselībai! Izbaudi dāvināšanas prieku!:

Mēs parūpēsimies, lai laimīgs būtu ne vien dāvanas saņēmējs, bet arī pats dāvinātājs. Rotas, suvenīri, interjera priekšmeti, praktiskas lietas skaistumam un veselībai – palīdzēsim izvēlēties, sakomplektēt un skaisti iesaiņot. Pat mazs nieciņš, glīti un asprātīgi noformēts, var kļūt par lielisku prieka avotu.

Skava M, metālizstrādājumu darbnīca

Kursīšu 22, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Mākslinieciskā metālkalšana un metālapstrāde pēc individuālā pasūtījuma. Metālkalumi: vārti, logu restes, margas, žogi, gaismas ķermeņi, galdi, kamīnpiederumi, kamīnrestes, eņģes - durvīm, logiem, vārtiem, rokturi, karogturētāji, metāla galdi, krēsli, lampas, gaismekļi - sienas, griestu, lukturi - apaļi, kantaini, pakaramie, svečturi.

Dizains un Poligrāfija, SIA

Dobeles iela 43, Jelgava LV-3001
Mēs piedāvājam:: ✓ Poligrāfijas izstrādājumi ✓ Veidlapas | zīmogi | vizītkartes ✓ Lielformāta un uzlīmju druka ✓ Auto aplīmēšana ✓ u.c.

La Vie Beauté, lāzerepilācijas un skaistuma studija

A.Deglava 66, Rīga, LV-1035
Lāzerepilācijas un skaistuma studija "La Vie Beauté":

Skaistuma studija La Vie Beauté piedāvā skaistumkopšanas pakalpojumus, jaunākās tehnoloģijas un izcilu speciālistu servisu.

Mēs piedāvājam:

✓ lāzerepilācijas procedūras, izmantojot jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru ar unikālo tehnoloģiju Moveo; ✓ figūras korekciju, izmantojot inovatīvo iekārtu „Onda Plus”. Dažu procedūru laikā var atbrīvoties no tauku nogulsnējumiem, celulīta un ādas ļenganuma; ✓ maigu ādas attīrīšanu un atjaunināšanu ar iekārtu „AquaClean”.

TAMIAR, SIA

Lubānas 8-72, Rīga LV-1019
Žalūzijas:

Žalūzijas plastmasas logiem – gaismu aizturošu izstrādājumu kopums, ko var piestiprināt tieši pie loga rāmja. Šādas žalūzijas stiprinās dažādi: uz skoča, uz kronšteiniem, uz skrūvēm. Plastmasas logiem var uzstādīt horizontālas žalūzijas un rullo aizkarus; kā kasešu tipa, tā arī brīvi krītošus izstrādājumus. Izmantojot kasešu tipa rullējamos aizkarus (mini kasetes Uni1 un Uni2), audums pa malām tiek nostiprināts, tādējādi, izmantojot gaismas necaurlaidīgo audumu Blekaut, telpā var panākt simtprocentīgu gaismas izolāciju. Pilnīga vai daļēja gaismas izolācija nepieciešama kinoteātros, kā arī guļamistabās un bērnistabās. Izmantojot blīvus izteiksmīgu toņu audumus, žalūzijas kļūst par gaismas filtriem logos un piepilda istabu ar krāsām.

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.

Solis TV

Brīvības 222, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Raidījumi:: ✓ Liecības par atkarībām ✓ Intervijas par ģimenes dzīvi  ✓ Bībeles skaidrošana  ✓ Liecības par dziedināšanu  ✓ Liecības par depresiju Apraksts:

Studijas "Solis" galvenais uzdevums – palīdzēt cilvēkiem spert pirmo soli pretī Dievam. Soli, kurš no tumsības ved pretī gaismai. Lūgt cilvēkiem aizdomāties par dzīvi un mūžību... Dievkalpojumi notiek katru svētdienu pulksten 10.00 un 13.00 Brīvības ielā 222, Jēkabpilī. Pirms nākšanas lūgums pieteikties, jo vietu skaits ir ierobežots. 

Raidījumus veido mācītājs Andris Opengeims. Šobrīd kalpo draudzē Uzvara Jēkabpilī, Brīvības ielā 222 (dievkalpojumi svētdien plkst. 10.00, otrdienās plkst.18.00 un piektdienās 18.00). Andris sniedz individuālās konsultācijas par dvēseles lietām.

Viss, kas uz šo mirkli mums ir, ir Dieva dots. Bet mēs Viņam esam atdevuši savas sirdis un dzīvi.

Mūsu vēlēšanās ir iepazīstināt arvien vairāk cilvēku ar Visuvareno Dievu, zemes un debess Radītāju. Solis TV veidotie raidījumi motivē izmainīt cilvēka dzīvi - atbrīvoties no dažādām atkarībām (pornogrāfija, alkohols, smēķēšana un azartspēles).

Solis TV komanda ieraksta cilvēku liecības un intervē pārus par attiecībām ģimenē. Solis TV veido arī atsevišķus raidījumus par tēmām, atbildot uz cilvēku jautājumiem par svarīgajiem dzīves jautājumiem, pamatojoties uz Bībeli.

Duo Auto, SIA, Autoserviss

Ieriķu 86, Rīga, LV-1084
Apraksts: Autoserviss Rīgā veic auto virsbūves remonta darbus. Auto diagnostika, remonts, rezerves daļas.

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

ART Autocentrs, SIA, Autoserviss Pļavniekos

Riteņu ģeometrija uz 3D HOFMANN stenda!
Lubānas 82, Rīga LV-1073
✓ Stūres stieņa maiņa 20-45 EUR ✓ Priekšējā amortizatora maiņa 35-65 EUR ✓ Aizmugurējā amortizatora maiņa 25-45 EUR ✓ Aizmugurējā tilta bukšu maiņa 30-85 EUR ✓ Priekšējo sviru maiņa 25-65 EUR ✓ Sajūga maiņa 120-350 EUR ✓ Kondicioniera uzpilde 45-80 EUR ✓ Kondicioniera sistēmas diagnostika 25-35 EUR

Zeta GD, SIA

Vizītkartēm-AKCIJA,uzlīmes,auto aplīmēšana
J.Asara 6, Rīga LV-1009
Zetas GD reklāmas pakalpojumi:: ✓ Uzlīmes. ✓ Digitālā druka. ✓ Lielformāta druka. ✓ Vizītkartes. ✓ Reklāma uz auto. ✓ Apģērbu apdruka. ✓ Reklāmas priekšmetu apdruka. ✓ Gaismas reklāma. ✓ Vides reklāma. ✓ Reklāma iekštelpās. ✓ 3D uzlīmes, 3D etiķetes. ✓ Reklāmas projektu realizācija. ✓ Prezentreklāma. ✓ UV druka.

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, TC "Mols", Rīga, LV-1003
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija,auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.