Grāmatvedības pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80
1

MG Alliance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi, Autsorsinga kompānija

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000450
Hospitāļu 8-8a, Rīga LV-1013
Piedāvātie ārpakalpojumi: ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Iekšējais audits un kontrole ✓ Starptautiskais audits ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Bilances nodošana ✓ Grāmatvedības un nodokļu uzskaites atjaunošana ✓ Nodokļu optimizācija ✓ Pirmdokumentu sagatavošana
ZL.LV iesaka

MG Systems, SIA, Licencēti grāmatvedības pakalpojumi

Dārzciema 60 - 101, Rīga, LV-1073
Grāmatvedības apkalpošanā ir iekļauts:: ✓ Pirmdokumetu pārbaude, sakārtošana un iegrāmatošana ✓ Uzņēmuma darbības finanšu analīze ✓ Grāmatvedības kārtošana saskaņā ar valsts likumdošanas prasībām ✓ Uzņēmuma pārstāvēšana Valsts ieņēmumu dienestā ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ PVN deklarācijas sagatavošana, iesniegšana VID ✓ UIN deklarācijas sagatavošana, iesniegšana VID ✓ Gada pārskata sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Darba devēja ziņojumu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Komunikācija ar Valsts ieņēmumu dienestu un citām valsts institūcijām ✓ Operatīvo finanšu pārskatu sagatavošana līzingiem, bankām u.c. ✓ Statistikas atskaišu sagatavošana un iesniegšana ✓ Statistikas un Latvijas Bankas atskaišu sagatavošana un iesniegšana ✓ Darba algas aprēķini darbiniekiem ✓ Sadarbība ar revidentu finanšu pārskata auditam ✓ Grāmatvedības politikas izstrāde atbilstoši katra uzņēmuma vajadzībām ✓ Konsultācijas grāmatvedības un nodokļu jautājumos

Vadoties pēc kompānijas specifikācijas ir iespējams iekļaut arī citas pakalpojumu funkcijas.

 

Pilna cikla grāmatvedības nodrošināšanano 70 EUR

 

Nodokļu konsultācijas no 35 EUR

 

Grāmatvedības konsultācijasno 35 EUR

 

Gada pārskatu sagatavošana un iesniegšanano 150 EUR

 

PVN maksātāja reģistrēšanano 70 EUR

 

Jaunu uzņēmumu dibināšana Latvijā no 150 EUR

 

Uzņēmumu likvidācijano 250 EUR

MJM Aģentūra, SIA

Zemgaļu 8-214, Rīga, LV-1006
Grāmatvedības pakalpojumi

MK Finanses, SIA, Grāmatvedības programma Horizon

Turpinām strādāt klātienē!
Zvana 2, Ventspils LV-3601
Konsultācijas:: ✓ Sistēmu demonstrācijas ✓ Produktu piegāde ✓ Apmācība darbam ar sistēmu ✓ Sistēmu instalācija ✓ Ieviešanas darbi ✓ Sistēmu uzturēšanas darbi Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "MK Finanses" dibināts 2006. gadā. Darbības pamatvirziens – grāmatvedības sistēmu piegāde, ieviešana un konsultēšana. Mums ir vairāk kā 20 gadu ilga pieredze grāmatvedībā, finanšu sistēmu ieviešanā un apkalpošanā.

Veiksmīgu attīstību šajā nozarē nosaka konsultantu profesionalitāte, pieredze un, protams, gūtā izglītība. Lielu nozīmi pievēršam izglītošanai. Sekojam līdzi visām izmaiņām likumdošanā, tiek apmeklēti dažādi semināri, lekcijas un kursi. 

MK Services, SIA

Burtnieku 2, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001

MLGK, SIA

Stacijas 44-4, Olaine, Olaines nov. LV-2114

MMK Finanses, SIA

"Lauktehnika 15" - 29, Rītausmas, Īslīces pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Grāmatvedības pakalpojumi

MMK.LV, SIA

Viestura prospekts 16-59, Rīga, LV-1034

MONEY WAY, SIA

Dzelzavas 74, Rīga LV-1082
Grāmatvedības programmatūras, namu pārvaldes programmas apsaimniekotājiem, apsaimniekošanas programmas

MV Accounting Solutions, SIA

Ezera 14, Sēme, Sēmes pagasts, Tukuma nov., LV-3110

MVMV, SIA

Līvciema 43-20, Rīga LV-1058

Madree, SIA

Meža 9A-12, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169

Maek, SIA

Kalngale, Stārķu 1, Carnikavas pagasts, Ādažu nov., LV-2163

Magnetiks, SIA

Bieķensalas 8, Rīga LV-1004
Mobilais torņa celtnis Spierings SK 488-AT4, 1265-AT6. Oficiālie pārstāvji Latvijā. Pārvietošanās ātrums 80 km stundā. Saliekas 30 minūšu laikā. Cranes rental service. Mobile crane Latvia. Iekraušanas, izkraušanas darbi šauros apstākļos. Avārijas seku likvidēšana ar ceļamkrāna palīdzību. TEREX-DEMAG AC55 55 tonnas. Jumtu tīrīšana no sniega un lāstekām. Kravu iekraušana, izkraušana augstumā – meži, koki.

Maigarsa, SIA

"Kauguri", Robežnieki, Kubulu pagasts, Balvu nov., LV-4566

MarMo, SIA

Pulkveža Brieža 49-6, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Tiek piedāvāti grāmatvedības pakalpojumi: mēneša un gada atskaites, finanšu pārskati, bilances, algu grāmatvedība un auditēšana. Uzņēmumi sniedz finanšu konsultācijas, veic nodokļu deklarāciju sastādīšanu vai pilna cikla grāmatvedības apkalpošanu atbilstoši vietējiem un starptautiskiem standartam. Grāmatvedības outsorsings sniedz iespēju rūpes par finansēm pilnībā nodot kvalificētiem ekonomistiem, grāmatvežiem, finansistiem un auditoriem.