Grāmatvedības pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Numero Latvia, SIA

Pļavu 17, Liepāja LV-3411
Grāmatvedības pakalpojumi

OKMUS, SIA

Zeltrītu 20-71, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Grāmatvedības pakalpojumi

Ogres grāmatvedība, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Grāmatvedības pakalpojumi . Grāmatvedis Ogrē. Ārpakalpojumi Ogrē. Profesionāls grāmatvedis Ogrē., Grāmatvedības apkalpošana. Finanšu konsultācijas. Grāmatvedības konsultācijas.

Ogres tehnikums

"Ogres meža tehnikums", Aizupes, Tīnūžu pagasts, Ogres nov., LV-5001
profesionālā kvalifikācija „Datorsistēmu tehniķis", Administratīvais darbs, Administratīvie un sekretāra pakalpojumi , " profesionālā kvalifikācija „Ēdināšanas pakalpojumu speciālists", „Viesnīcu pakalpojumi " profesionālā

Olga Burmaka, grāmatvedības pakalpojumi

Friča Brīvzemnieka 56, Liepāja, LV-3401
Grāmatvedības pakalpojumi . Grāmatvedība., Darba algu aprēķins, attālināti grāmatvedības pakalpojumi .

Orange Hat, SIA

Dzelzavas 77-23, Rīga LV-1084

Ozolaine, izglītības un atpūtas biedrība

"Jānīši", Balbiši, Ozolaines pagasts, Rēzeknes nov., LV-4633
lietošanas pamati, floristika, gēla nagu pieaudzēšana un modelēšana, klasiskais manikīrs, sociālās aprūpes pakalpojumi , , grāmatvedības darba organizēšana, profesionālās kvalifikācijas, aprūpētājs, florists, šuvējs, frizieris

PB Finanses, SIA, pilna servisa finanšu kompānija

Turpinām strādāt klātienē!
Lielais prospekts 54 - 9, Ventspils, LV-3601
Par uzņēmumu:

Mūsu galvenais darbības rezultāts - pārskatāma un korekta grāmatvedības uzskaite un saskaņā ar starptautiskajiem standartiem (IFRS) sastādīti finanšu pārskati, kam ir svarīga loma uzņēmuma saimnieciskās darbības efektivitātes paaugstināšanā un prestiža veidošanā.

Licencēts grāmatvedības uzņēmums AGL0000018.

Tiek piedāvāti grāmatvedības pakalpojumi: mēneša un gada atskaites, finanšu pārskati, bilances, algu grāmatvedība un auditēšana. Uzņēmumi sniedz finanšu konsultācijas, veic nodokļu deklarāciju sastādīšanu vai pilna cikla grāmatvedības apkalpošanu atbilstoši vietējiem un starptautiskiem standartam. Grāmatvedības outsorsings sniedz iespēju rūpes par finansēm pilnībā nodot kvalificētiem ekonomistiem, grāmatvežiem, finansistiem un auditoriem.