Grāmatvedības pakalpojumi

Drukāt
Banner 1050x80

Baltikons-Centrs, SIA

Lāčplēša 75-4Rīga LV-1011
Grāmatvedības kursi. Latvijas likumdošana krievu valodā.Grāmatvedības kursi centrs.,  Online grāmatvedības kursi. Gramatvedības WEBINĀRI.

Jumat, SIA, grāmatvedības pakalpojumi

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Grāmatvedības pakalpojumi , grāmatvedības uzskaite,grāmatvedība fiziskām personām,grāmatvedība juridiskām, ārpakalpojumi, grāmatvedības apkalpošana,uzņēmuma grāmatvedība,nodokļu grāmatvedība,finanšu grāmatvedība

Coral Finance, SIA, Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā

K.Valdemāra 33a-4a, Rīga LV-1010
Grāmatvedības un finanšu konsultācijas. Ārpakalpojuma grāmatvedība. Grāmatveži. Grāmatvedis., Grāmatvedības pakalpojuma cena. E-grāmatvedība. Uzņēmuma pārstrukturizēšana.

Account-Line Company, SIA, Filiāle

Ausekļa 5, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedība ✓ Lietvedība ✓ Juridiskie pakalpojumi Par mums::

SIA "Account-Line Company"- tā ir pieredze un atbildība. Grāmatvedības pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām. Grāmatvedības kārtošana, nodokļu pārskata sagatavošana. Gada deklarāciju sagatavošana. Pakalpojumu kvalitāte atbilst gan Latvijā, gan ārvalstīs pieņemtiem standartiem. Mēs nodrošinām pilnu grāmatvedības pakalpojumu spektru, pilnībā ievērojot Latvijas Republikas normatīvos aktus. Tiek izmantotas licencētas programmas - Tildes Jumis, 1C, Zalktis.

Inmenso plus, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 14, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Par uzņēmumu:

SIA "Inmenso Plus" ir uzņēmums, kas sniedz grāmatvedības pakalpojumus Ogrē, Ikšķilē, Ķegumā, Lielvārdē, Salaspilī, Rīgā.

KEYSMENT, SIA

Lāčplēša 14-13, Rīga LV-1011
Apraksts:

Kompleksā apkalpošana grāmatvedības un juridisko pakalpojumu jomā ir pakalpojums, kurā ietverts viss saimniecisko un finanšu operāciju klāsts, ārpakalpojuma sniedzējam uzņemoties garantētu, apdrošinātu atbildību un kārtojot visas konkrētā uzņēmuma tieši vai netieši ar grāmatvedību, lietvedību un juridiskajiem jautājumiem saistītās lietas.

Confidentum, SIA

Audēju 15-4, Rīga LV-1050
Confidentum grāmatvedības risinājumi:

Uzticami grāmatvedības pakalpojumi Latvijā. Mēs strādājam kopā ar klientu, pielietojot inovatīvas stratēģijas izmaksu samazināšanai, kvalitātes uzlabošanai un potenciālo grāmatvedības risku novēršanai. Mūsu primārais mērķis ir ilgtermiņa attiecību veidošana, kas ir balstītas savstarpējā cieņā un uzticībā. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā Confidentum grāmatvedības risinājumi var palīdzēt uzlabot Jūsu uzņēmuma ikdienu!

ILBU, SIA, Grāmatvedība

Rīgas 36 k.1-31, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Pakalpojumi: ✓ Ikmēneša atskaites VID; ✓ Statistikas atskaites; ✓ Grāmatvedības metodikas izstrāde; ✓ Operatīvā bilance; ✓ Gada pārskats; ✓ Finanšu atskaites vadībai; ✓ Lietvedība; ✓ Nodokļu konsultācijas; ✓ Darba aizsardzības dokumentācija

GFN, SIA

Duntes 10, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "GFN" nodrošina grāmatvedības pakalpojumus klientiem, kas darbojas dažādās uzņēmējdarbības nozarēs. Grāmatvedības pakalpojumi tiek sniegti gan juridiskām, gan fiziskām personām.

Latvian Tax Advice, SIA

Lielirbes 1-A208, Rīga LV-1046
Konsultācijas nodokļu jautājumos, iedzīvotāju ienākuma nodoklis, kapitāla ienākumu nodoklis, dividendes, mikrouzņēmums nodoklis, patentmaksas, PVN, (pievienotās vērtības nodoklis) uzņēmuma ienākumu nodoklis, uzņēmumu vieglo transportlīdzekļu nodoklis, pašnodarbināto maksājamie nodokļi, jūrnieku deklarācijas, biedrību un

LZRA Izglītības centrs, SIA

Pulkveža Brieža 15-7, Rīga LV-1010

Izmanto mācību iespēju LZRA izglītības centrā! Visplašākais E-semināru piedāvājums. E-semināru ieraksti. Mācības klātienē un neklātienē tiešsaistē:

✓ grāmatvedībā; ✓ nodokļu jautājumos; ✓ revīzijā; ✓ biznesa vadībā; ✓ tiesībās. ✓ datorprogrammas JUMIS kursi ✓ digitālā grāmatvedība ✓ mācības pieaugušajiem

Visa Vērte Auditorsabiedrība, SIA

Ģertrūdes 19/21-18a, Rīga, LV-1011
Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi , gada pārskatu audits, revīzija, gada pārskats, vērtēšana, vērtēšanas, pakalpojumi , nodokļu konsultācijas, finanšu pakalpojumi , gada pārskatu sagatavošana, finanšu pārskatu

PKF Latvia, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

SIA "PKF Latvia" ir licencēta zvērinātu revidentu komercsabiedrība, kura sniedz revīzijas, grāmatvedības, uzņēmumu padziļinātas finanšu izpētes (due diligence), kā arī citus konsultatīvus pakalpojumus komersantiem, kuri darbojas vai vēlas uzsākt darbību Latvijā. SIA PKF Latvia ir Latvijas zvērinātiem revidentiem piederoša kapitālsabiedrība. 

Baltic Finance, SIA

BRĪVAIS DARBA LAIKS - IEPRIEKŠ ZVANOT!
Latgales 322, Rīga LV-1063
Par mums:

SIA "Baltic Finance" – ārpakalpojuma finanšu nodaļa uzņēmumiem Baltijas valstīs. Sniedzam profesionālus finanšu un vadības grāmatvedības pakalpojumus, gatavojam visas nepieciešamās finanšu, grāmatvedības un nodokļu atskaites, kontrolējam un uzraugām finanšu plūsmu, jo grāmatvedība neaprobežojas vien ar finanšu datu iegrāmatošanu un analīzi, tā ietver arī datu reālu izmantošanu uzņēmuma interesēs!

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi. Apraksts:

"Grant Thornton Baltic" ir dibināts 1992.gadā un ir revīzijas, grāmatvedības nodokļu, juridisko un finanšu konsultāciju sniedzējs Baltijas valstīs, un tā īpašnieki ir vietējie partneri. Pašlaik 16 partneri, vairāk nekā 200 pieredzējuši speciālisti sniedz pilnu pakalpojumu klāstu vairāk nekā 2600 klientiem.

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

ZL.LV iesaka

Airsoft Events, SIA

Dzērvju 8, Rīga LV-1019
Kā Airsofts tiek spēlēts?:

Spēles dalībnieki tiek sadalīti divās vai vairākās komandās. Katrai komandai tiek izstāstīts viņu mērķis un uzdevums. Spēles dalībniekiem, izmantojot komandas darbu vai savas induviduālās spējas, jānonāk pie komandas kopējā mērķa. Trāpot pretiniekam ar bumbiņu, pretinieks tiek neitralizēts un viņam jāatgriežas uz savu bāzes punktu. Spēlē uzvar komanda, kura noteiktajā laikā izpildījusi visus savus uzdevumus.

Solcraft , SIA

Attālinātas konsultācijas!
Zemitāna iela 9, Rīga, LV-1012
Mūsu produkti:

Grāmatvedības programma Noliktavas programma Algas programma Personāla vadības sistēma Pamatlīdzekļu uzskaites programma

Par uzņēmumu:

Solcraft SIA (1991) - vadošais grāmatvedības un biznesa vadības programmatūras izstrādātājs Baltijā - izstrādā un realizē jebkuras sarežģītības pakāpes finanšu uzskaites projektus dažāda lieluma uzņēmumiem. FinaWin® - grāmatvedības un biznesa procesu vadības programmatūra - pārdošana, ieviešana, individuālā pielāgošana, uzturēšana, programmēšana. Ir realizēti gatavi nozaru risinājumi, ieskaitot ražošanu, tirdzniecību (vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība) pakalpojumu sfēru, budžeta un pašvaldības iestādes specifiku un citus.

Auditoru firma Finansists, SIA

Valguma 4a, Rīga, LV-1048
Zvērināti revidenti. Audits, finanšu revīzijas. Zvērināts revidents. Uzņēmumu, valsts iestāžu, veselības aprūpes iestāžu, slimnīcu, poliklīniku audits. Eiropas fondu audits iestādēs, uzņēmumos. Finanšu pārskatu revīzija. Finanšu stāvokļa un likviditātes analīze. Finanšu audits Rīgā. Kursi, semināri. Auditoru firmas, auditorfirmas.

S. Vilcānes audits

Lībagu 14, Rīga, LV-1002
Apraksts:

S. Vilcānes birojs piedāvā zvērinātu revidentu pakalpojumus. Grāmatvedības un finanšu konsultācijas pie speciālista. Piedāvājumā auditu veikšana, finanšu plānošana, grāmatvedības pakalpojumi.

Tiek piedāvāti grāmatvedības pakalpojumi: mēneša un gada atskaites, finanšu pārskati, bilances, algu grāmatvedība un auditēšana. Uzņēmumi sniedz finanšu konsultācijas, veic nodokļu deklarāciju sastādīšanu vai pilna cikla grāmatvedības apkalpošanu atbilstoši vietējiem un starptautiskiem standartam. Grāmatvedības outsorsings sniedz iespēju rūpes par finansēm pilnībā nodot kvalificētiem ekonomistiem, grāmatvežiem, finansistiem un auditoriem.