Grūtnieču aprūpe, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Audžes L. ārsta prakse ginekoloģijā un dzemdniecībā

Rūpniecības 20 k.7-1, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Ārsta ginekologa - dzemdību speciālista konsultācijas. Grūtnieču aprūpe un novērošana, ginekoloģiskā un grūtnieču ultrasonogrāfija.

Audžes A. ārsta prakse neiroloģijā

Rūpniecības 20 k.7-1, Madona, Madonas nov., LV-4801
Grūtnieču aprūpe , medicīniskā palīdzība. Grūtnieču novērošana, ultrasonogrāfija, ginekologs Madonā.

Audžes L. ārsta prakse ginekoloģijā un dzemdniecībā

Pils 1a, Cesvaine, Madonas nov., LV-4871
Ginekoloģiskais centrs, ginekoloģija, ginekologs Cesvainē, ārsta prakse ginekoloģijā, Ligitas Audžes ārsta prakse ginekoloģijā un dzemdniecībā. Grūtnieču aprūpe, medicīniskā palīdzība. Grūtnieču novērošana, ultrasonogrāfija, ginekologs Madonā.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Elīnas Lauvas ārsta prakse, SIA

Ziemeļu 19, Liepāja, LV-3405
Izglītība un pieredze: ✓ Latvijas Medicīnas akadēmijas Medicīnas fakultāte (1995) ✓ Rezidentūra dzemdniecībā un ginekoloģijā (1999) ✓ „Techniques Avancées en Endoscopie Gynécologique” (Centre International de Chirurgie Endoscopique), France (2011) ✓ New Trends in Operative Hysteroscopy held in Milan, Italy (2014)        ✓ Modern Hysteroscopy (Europian Academy of Gynaecological Surgery) held in Nicosia, Cyprus  ✓ Advanced Techniques in Laparoscopic Gynecological Surgery, IRCARD, France (2017) ✓ SIA „Cēsu klīnika” – Vidzemes Mazinvazīvās ķirurģijas dienas centrs (līdz 2018) 

Dzintra Lunde, ģimenes ārsta prakse

Pilskalna 6, Sabile, Talsu nov. LV-3294
Pakalpojumi: ✓ Veselības pārbaudes ✓ Medikamentu izrakstīšana ✓ Nosūtījumi pie speciālistiem ✓ Konsultācijas Ģimenes ārsta prakse:

Lundes Dzintras ģimenes ārsta prakse - veicam diagnostiku, medikamentu recepšu izrakstīšanu, kā arī citus ar medicīnu un konsultēšanu saistītus pakalpojumus.

Ģimenes veselības prakse Hēbe, Ilvas Koškinas privātprakse, SIA

Lielā 3a-3.stāvs, Jelgava LV-3001
Par Ilvas Koškinas privātpraksi:

Ilvas Koškinas privātprakse dibināta 2007. gadā un pašlaik nodrošina ģimenes ārsta, homeopāta un podologa pakalpojumus.  Mūsu mērķis, izmantojot pārsvarā dabīgas ārstēšanas metodes, izveidot spēcīgu organismu. Sadarbojamies ar lielākajām apdrošināšanas kompānijām - ERGO, IF, BTA apdrošināšana, Seesam, Compensa Vienna Insurance Group. Ārsta praksē ir nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem, māmiņām ar ratiņiem. Ģimenes veselības praksē "''Hēbe"" iespējams saņemt fizioterapeitu Ilzes Bušas, Solvitas Ķerves, Alises Vējones - Krūmiņas, - pakalpojumus ārstniecisko vingrošanu, Handling apmācību un Bobath terapiju.Šrota terapiju skoliozes slimniekiem.

Procedūru kabinetā iespējams saņemt dažādas vakcinācijas, tai skaitā pret Covid 19, veikt Covid 19 testus, saņemt intarmuskulāras un intravenozas injekcijas,  intarvenozas sistēmas, veikt asins analīzes, elektrokardiogrammas ar kardiologa aprakstu, ausu skalošanu.Iespējams medicīnas māsas mājas vizītes un šo procedūru veikšanu mājās.

Ģimenes veselības praksē ir izveidota uzgaidīšanas telpa bērniem, kur bērni vat uzgaidīt ārsta pieņemšanu, vai jaunās māmiņas pabarot savu mazuli.

Paturskas I. ģimenes veselības centrs, SIA

A.Saharova 3a, Rīga LV-1082
Apraksts: 2005.g. 3.janvārī pašā Purvciema centrā atvēra savas durvis mūsu centrs, kur tiek piedāvāts plašs ārstniecisko un rehabilitācijas pakalpojumu klāsts. Mēs piedāvājam komplekso apkalpošanu individuālajiem klientiem, ģimenēm un organizācijām. Slimību profilakse, ārstēšana un rehabilitācija, obligātas veselības pārbaudes, vakcinācijas, bērnu aprūpe.

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Diagnostika ✓ Ārstniecība ✓ Rehabilitācija ✓ Profilakse un veselības pārbaudes ✓ Grūtnieču un bērnu veselība Apraksts:

Veikt veselības pārbaudes VCA poliklīnikās ir ātri, kvalitatīvi un patīkami – visi nepieciešamie speciālisti vienuviet Jūsu ērtībām un labsajūtai. Kvalitatīvas veselības aprūpes viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem ir ātra un precīza slimības diagnostika. Mēs piedāvājam sertificētus medicīnas speciālistus, kas ir pieredzes bagāti un zinoši dažādās medicīnas nozarēs un savā darbā izmanto modernas un augstas kvalitātes tehnoloģijas. Medicīniska rehabilitācija ir nepieciešama, lai samazinātu pārejas posmu no slimības uz iespējami pilnīgāku veselības atgūšanu, kā arī ikvienam, kurš vēlas rūpēties par savas veselības profilaksi.

 

Auxilia Prima, SIA, Ārstu prakse

Ventspils 17, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Ginekologu-dzemdību speciālistu konsultācijas ✓ Grūtnieču vingrošana ✓ Fizioterapeits ✓ Ultrasonogrāfija AUXILIA PRIMA PIEDĀVĀ::

Ginekologu-dzemdību speciālistu konsultācijas (sertificēti speciālisti):

✓ Sandra Vītiņa,  ✓ Zane Krastiņa,  ✓ Inga Rubule,  ✓ Kristīne Ķempe,  ✓ Elīna Bērziņa,  ✓ Anna Langrate-Odiņa,  ✓ Klinta Lisnere,  ✓ Marta Slaidiņa.

Ginekoloģiskās un grūtniecības pakalpojumus. Fizioterapeita konsultācijas - (sertificēts speciālists Kristīne Rēboka).

<p "=""> Grūtnieču vingrošanu, pēc dzemdību vingrošanu, ārstniecisko vingrošanu (sertificēts speciālists Kristīne Rēboka).

ZL.LV iesaka

MT fizioterapijas privātprakse

Kraujas 6, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Komanda:

Mūsu lielākais lepnums ir komanda. Katrs no mūsu komandas dalībniekiem ir ar augsti kvalificētu izglītību savā jomā, sniedz augstākā līmeņa fizioterapijas un ārstniecības pakalpojumus, kuru efektivitāte ir balstīta zinātnē un daudzu gadu pieredzē.

Piedāvājam plašu fizioterapijas pakalpojumu klāstu profesionālu un sertificētu speciālistu vadībā:: ✓ Fizioterapija traumatoloģijā, ortopēdijā, neiroloģijā; ✓ Klasiskā masāža, sporta masāža , grūtnieču masāža; ✓ FIZIOTERAPIJA , fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem; ✓ Teipošanas pakalpojumi, kinezioloģiskā teipošana; ✓ Rehabilitācijas programma, atveseļošanās procesa programmas sastādīšana pēc traumām; ✓ Traumu profilakse, rehabilitācija. Ārstnieciskā vingrošana; ✓ Mājas vizītes -  Ārstnieciskā vingrošana, fizioterapijas pakalpojumi bērniem, pieaugušajiem un senioriem.

Jūrmalas slimnīca, SIA, Slimnīca Jūrmalā

Vienības prospekts 19/21, Jūrmala LV-2010
Slimnīcas pakalpojumi:: ✓ Ķirurģija ✓ Plastiskās operācijas ✓ Vairogdziedzera operācijas ✓ Kāju vēnu operācijas ✓ Bariatrijas operācijas ✓ Dzemdību aprūpe ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Lekcijas topošajiem vecākiem ✓ Ginekoloģiskā ārstēšana ✓ Dienas stacionārs ✓ Iekšķīgo slimību ārstēšana ✓ Anestezioloģija un reanimatoloģija ✓ Kuņģa balons ✓ Neatliekamā medicīniskā palīdzība ✓ Veselības aprūpe mājās ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Ambulatorās konsultācijas ✓ Laboratorija ✓ Rentgenogrāfija ✓ Endoskopija ✓ Datortomogrāfija ✓ Doplerogrāfija ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Jaundzimušo neirosonogrāfija ✓ Hendlings ✓ Vingrošana grūtniecēm ✓ Veselības pārbaude 1 dienas laikā

 

Saldus medicīnas centrs, SIA, Aprūpes slimnīca

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Pakalpojumi: ✓ Ķirurgi ✓ Kardiologi ✓ Ginekologi ✓ Acu ārsti ✓ Rehabilitācija un fizikālā terapija ✓ Traumpunkts ✓ Aprūpe mājās ✓ Aprūpes nodaļa Apraksts:

Saldus medicīnas centrs, SIA, ir moderns un plaši atzīts aprūpes slimnīcas komplekss, kas nodrošina augstas kvalitātes medicīnisko aprūpi un pakalpojumus Saldus un apkārtnes iedzīvotājiem. Mūsu misija ir nodrošināt visaptverošu aprūpi, kas ietver gan diagnostiku, gan ārstēšanu, gan arī rehabilitāciju, lai nodrošinātu mūsu pacientu veselību un labklājību.

Salvum TD aprūpe un izglītība, SIA

Brīvības gatve 214b, Rīga, LV-1039
Piedāvājam: ✓ Novērtē visu vecuma grupu pacientu veselības stāvokli ✓ Diagnosticē iespējamos veselības traucējumus, nepieciešamības gadījumā nozīmē nepieciešamos papildizmeklējumus ✓ Nozīmē nepieciešamo ārstēšanu veselības stāvokļa stabilizēšanai un ārstēšanai ✓ Veic laboratorisko izmeklējumu materiāla savākšanu un transportēšanu uz laboratoriju ✓ Asins/urīna/krēpu/fēču/iztriepju analīzes ✓ Covid-19 siekalu tests vai nazofaringeālās iztriepes paņemšana un/vai COVID-19 eksprestests ✓ Vakcināciju, arī pret COVID-19 ✓ Medikamentu ievadīšanu, izmantojot mūsdienu tehnoloģijām atbilstošu aprīkojumu ✓ Ādas bojājuma aprūpi: pēcoperācijas šuvju, skavu noņemšana utt., primāru un sekundāru brūču, trofisko čūlu, izgulējumu aprūpe ✓ Speciālās klīniskās procedūras: urīnpūšļa ilgkatetra ievietošana/nomaiņa; epicistostomas nomaiņa (arī pirmreizējā nomaiņa ar speciālo Braun komplektu); nefrostomas, urostomas, kolostomas aprūpe un pacienta/piederīgo izglītošana; kolostomas, ileostomas nomaiņa un aprūpe, traheostomas aprūpe

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Union Med, SIA, Aptieka 1

Baznīcas laukums 6, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Apraksts:

 "Aptieka 1" Smiltene darbības moto: profesionalitāte, zināšanas, ģimeniskums, augsta līmeņa farmaceitiskā aprūpe ikvienam.

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"Ratu depo" - ģimenes uzņēmums, kas specializējas bērnu preču tirdzniecībā. Vadošais mazuļu preču veikals Kurzemē ar vislielāko preču sortimentu. Laipni gaidīti veikalā Liepājā! Kā arī iespēja iegādāties preces mūsu internetveikalā ar ātru un kvalitatīvu piegādi visā Latvijā. Viss nepieciešamais jūsu mazulim vai jau lielākai atvasei.

Vītols un Vītols, SIA

Raiskuma 1-2.st., Rīga, LV-1006
Pakalpojumi:: ✓ Ginekologa konsultācijas ✓ Grūtnieču aprūpe ✓ Ginekoloģiska ultrasonogrāfija ✓ Ambulatora histeroskopija ✓ Laparoskopiskas operācijas ✓ Histeroskopiskas operācijas ✓ Maksts pieejas operācijas ✓ Konvenciālās operācijas

Harmonija Plus, SIA

Brīvības 154-17, Rīga, LV-1012
Ģimenes ārsta prakse, privātprakse, ģimenes ārsts, bērnu aprūpe , grūtnieču aprūpe , veselības aprūpe ,

Šilbergas I. ārsta ginekologa prakse

Brīvības gatve 410, Rīga, LV-1024
Valsts apmaksāta grūtnieču aprūpe . Ginekologs. Ginekoloģija. Ginekologi., Grūtnieču aprūpe un sagatavošana dzemdībām. Konsultācijas par kontracepciju, kontracepcija.