Graudu pārstrāde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Svaru verifikācija, verificēšana, mitruma mērītājs, sēklu, graudu , siena, salmu, koksnes, kafijas, kokam

Nafta LV, SIA

Lubānas 66-317, Rīga LV-1073
piegāde, sarkanā dīzeļdegviela, marķētā degviela lauksaimniekiem, degviela lauksaimniecībai, degviela graudu

DOJUS Latvija, SIA, JOHN DEERE pārstāvis Latvijā

"Ceļa zeme" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Lauksaimniecības vadības, precīzas saimniekošanas risinājumi. GPS uztvērēji. Vadības monitori. Automātiskā visu ražotāju tehnikas vadīšana. John Deere, Fendt, Case, NEWW HOLLAND DEUTZ-FAHR, MASSY FERGUSON. Pašizgāzēji piekabināmie miglotāji. Rabe, CLAYDON. KRAMER riteņu iekrāvēji. WESTERN zemās grīdas platformas tehnikas

T.T.R., SIA, Dezinfekcijas, deratizācijas, dezinsekcijas serviss

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Deratizācija ✓ Dezinsekcija ✓ Dezinfekcija ✓ Fumigācija ✓ Slazdu izlikšana ✓ Objektu inspekcija ✓ Objektu regulāra apsekošana Produkcija:: ✓ Gaismekļi ✓ Granulas ✓ Pretinsektu lampas Par mums::

Mūsu kompānija SIA "T.T.R." dibināta 1994. gadā. Pa šo laiku mēs esam kļuvuši par vienu no vadošajām firmām deratizācijas, dezinsekcijas un dezinfekcijas pakalpojumu sniegšanā valstī. Mūsu klientu loks paplašinās ar katru gadu, un šobrīd tas sasniedzis jau 2632 klientus. 

Iegūstot stabilu un nevainojamu reputāciju, SIA "T.T.R" piedāvā izdevīgus noteikumus sadarbībai ar jauniem lietišķiem klientiem. Pastāvīgi sekojot jauno produktu attīstībai tirgū, mūsu kompānija regulāri veic personāla apmācību mūsu valstī, kā arī pie sadarbības partneriem Vācijā, Polijā, Lietuvā. Nepārtraukta zināšanu papildināšana, kvalifikācijas celšana un ilggadēja pieredze pakalpojumu sniegšanā nodrošina iespēju piedāvāt saviem klientiem maksimāli ērtāku darba stratēģiju ar jaunākās paaudzes preparātiem, kas nav bīstami cilvēku veselībai. 

Turpinot kvalifikācijas celšanu un jaunu pakalpojumu piedāvāšanu tirgū, sākot ar 2002. gada jūniju, mūsu kompānija piedāvā graudu pārstrādes uzņēmumiem un elivatoriem fumigācijas pasākumus graudu kaitēkļu iznīcināšanai, gāzēšanu dažādās tilpnēs, transporta līdzekļos un citos objektos.

Smaidas, ZS

Snēpele, "Smaidas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Zemnieku saimniecība "Smaidas" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1996. gada 26. aprīlī. Tagad mūsu īpašumā ir divas kautuves un tiek piedāvāta ne tikai cūkas un liellopa gaļa un subprodukti, bet arī kaušanas un transporta pakalpojumi. Mūsu ražotā gaļa tiek pārdota gan mazākos veikalos un tirgū, gan arī lielos veikalu tīklos, kas novērtē kvalitāti un ir ieinteresēti patērētājiem piedāvāt produkciju, par ko var būt droši, ka tā nākusi no Latvijā audzētiem mājlopiem un gaļa būs kvalitatīva. Īpašs prieks par sadarbības partneriem, kuri ir novērtējuši sadarbību ar mums, un ar kuriem sadarbojamies jau no paša sākuma. Arī sniedzot transporta un kaušanas pakalpojumus, veicam tos ar atbildību un esam iemantojuši uzticību daudziem sadarbības partneriem, ar kuriem sadarbojamies jau gadu garumā.

Agro Partner, SIA

Rīgas 8-2N, Liepāja, LV-3401
Piedāvājumā:: ✓ Rapšu rauši ✓ Sojas spraukumi ✓ BIO Kvieši ✓ BIO Pupas ✓ Cukurbiešu graizījumi ✓ Dzīvnieku barība ✓ Graudu tirdzniecība Apraksts:

Lopbarības tirdzniecība un vairumtirdzniecība. Nodrošinām piegādi visā Latvijā. Produkcijas eksports uz Eiropas valstīm. Rapšu rauši, rapšu eļļa, sojas eļļa, saulespuķu eļļa, rapšu spraukumi, sojas spraukumi, kukurūzas DDGS, saulespuķu spraukumi, melase, cukurbiešu graizījumi, kukurūza. BIO graudu tirdzniecība, vairumtirdzniecība: BIO rudzi, BIO kvieši, BIO tritikāle, BIO mieži, BIO auzas, BIO griķi, BIO zirņi, BIO pupas, BIO ripsis, BIO rapsis. Konvencionālo graudu tirdzniecība, vairumtirdzniecība: kvieši, mieži, auzas, rudzi, tritikāle, pupas, zirņi, rapsis. Latvijā ražoti rapšu rauši, rapšu eļļa.

Senlejas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ķeipene, Melderu 1, Ķeipenes pagasts, Ogres nov. LV-5062
Apraksts: Sertificēts uzņēmums SIA “Senlejas” ražo un piegādā pircējiem Latvijā un Eiropā svaigas gaļas produkciju: svaigu, atdzesētu liellopu, jaunlopu, teļu, aitu un jēru gaļu liemeņos un sadalītā veidā (atkaulotu gaļu), pārtikas subproduktus (aknas, nieres, sirdis u.c.). Uzņēmums ražo arī bioloģisko produkciju un “Zaļās karotītes” produkciju. Kvalitātes vadības sistēma sertificēta atbilstoši BRC (British Retail Consortium Global Standarts for Food Safety ) standarta prasībām, kas atbilst jaunākajām pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas prasībām, risku analīzei un uzraudzībai. Sertifikācija atbilstoši šim standartam apliecina uzņēmuma atbilstību kvalitātes drošības un tiesiskuma vadības sistēmām; tajā skaitā HACCP (riska analīze kritiskajos kontroles punktos), labas ražošanas praksei, labas higiēnas praksei, labai laboratoriskai praksei.

Agro-Kamarde, SIA

Uzvara, "Grantes" , Gailīšu pagasts, Bauskas nov., LV-3931
Apraksts: Minerālmēslu izstrāde. Labības sēšana.

PAMPĀĻI AS

Pampāļi, Rūpniecības 1a, Pampāļu pagasts, Saldus nov. LV-3882
Apraksts:

Pampāļi AS ir viens no vadošajiem lauksaimniecības uzņēmumiem Latvijā. Noslēgta cikla saimiecība nodarbojas ar piena lopkopību, graudkopību, mežsaimniecību un biogāzes ražošanu Pampāļos, Saldus novadā. Mērķtiecīgi attīstot uzņēmumu ilgtermiņā, sakārtojot ražošanas procesus un ceļot efektivitāti, sešu gadu laikā izdevies uzņēmuma apgrozījumu palielināt divarpus reizes.

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.

Filtri, SIA

ELPO BRĪVĀK, nomaini gaisa filtrus savā ēkā!
Kalnciema 87 k.1, Rīga LV-1046
Produkti:: ✓ Aktīvās ogles filtri ✓ Eļļas miglas un dūmu filtri ✓ Filtrējošie materiāli ✓ Virtuves filtri ✓ Elektrostatiskie filtri ✓ EPA-HEPA-ULPA filtri ✓ Paneļu filtri ✓ Kārtridžu filtri ✓ Piedurkņu filtri Pasūtījumu formas:: Klientiem interesējošos un nepieciešamos produktus ir iespējams pasūtīt interneta mājaslapā. Pasūtījumi iedalās divās formās. Pieejami ir filtrējošie materiāli un HEPA filtri, kā arī kabatu un paneļu filtri.

Tārgalīte, SIA

Tārgale, "Liepzari" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Tārgalīte" galvenā nodarbošanās - šķirnes liellopu audzēšana, tirdzniecība, vaislas materiāls. Augkopība un tehniskās kultūras, graudi, rapsis. Piena ražošana un tirdzniecība.

N.Bomja maiznīca Lielezers, SIA, Graudu pārstrādes cehs

"Pūču dzirnavas" , Limbažu pagasts, Limbažu nov., LV-4001
Graudu pārstrāde

Brīvzemnieki, SIA, Graudu kalte

Lizums, "Vārpiņas" , Lizuma pagasts, Gulbenes nov., LV-4425

Rūdupes, ZS

Gārsene, "Akācijas 2" , Gārsenes pagasts, Jēkabpils nov., LV-5218

Dālderi, ZS

Ungurpils , Alojas pagasts, Limbažu nov., LV-4064

Grunduļi, ZS

"Vecgrunduļi" , Matkules pagasts, Tukuma nov., LV-3132

Ungurpils grauds, SIA

Ungurpils, Darbnīcu 2, Alojas pagasts, Limbažu nov., LV-4064