Graudu tirdzniecība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
celtniecības darbi, montāžas darbi, remonta darbi, augstkāpēju praktiskā apmācība, augstkāpēju sertifikācija, industriālais alpīnisms, augstumdarbi, darbi augstumā, ēku renovācija, ēku remontdarbi, ēku šuvju hermetizācijas ar atvēršanu un attīrīšanu, jumtu remonts, jumtu krāsošana, jumtu seguma maiņa, ēku fasādes remontdarbi, logu

Smaidas, ZS

Snēpele, "Smaidas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Loģistika, gaļas pārdošana, vairumtirdzniecība, tirdzniecība , transporta pakalpojumi, lopu pārvadāšana
ZL.LV iesaka

Hanzas Maiznīcas, AS

Brīvības 155a, Rīga
Maizes un miltu izstrādājumu tirdzniecība ,  Maize, Maizes izstrādājumi, "Vizbulīte" tumšā sēklu

Elektro Vilks, SIA, Rūpniecisko iekārtu automatizācija

Priekuļi, Dārza 13, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
1MW -10MW, Kokapstrādes elektro automātiskās padeves sistēmas projektēšana, izbūve un uzstādīšana, Graudu

Agro Partner, SIA

Rīgas 8-2N, Liepāja, LV-3401
Piedāvājumā:: ✓ Rapšu rauši ✓ Sojas spraukumi ✓ BIO Kvieši ✓ BIO Pupas ✓ Cukurbiešu graizījumi ✓ Dzīvnieku barība ✓ Graudu tirdzniecība Apraksts:

Lopbarības tirdzniecība un vairumtirdzniecība. Nodrošinām piegādi visā Latvijā. Produkcijas eksports uz Eiropas valstīm. Rapšu rauši, rapšu eļļa, sojas eļļa, saulespuķu eļļa, rapšu spraukumi, sojas spraukumi, kukurūzas DDGS, saulespuķu spraukumi, melase, cukurbiešu graizījumi, kukurūza. BIO graudu tirdzniecība, vairumtirdzniecība: BIO rudzi, BIO kvieši, BIO tritikāle, BIO mieži, BIO auzas, BIO griķi, BIO zirņi, BIO pupas, BIO ripsis, BIO rapsis. Konvencionālo graudu tirdzniecība, vairumtirdzniecība: kvieši, mieži, auzas, rudzi, tritikāle, pupas, zirņi, rapsis. Latvijā ražoti rapšu rauši, rapšu eļļa.

Tiečas, ZS

"Tiečas" , Slampes pagasts, Tukuma nov. LV-3119
Par ZS "Tiečas":

ZS "Tiečas" nodarbojas ar svaigu dārzeņu vairumtirdzniecību (burkāni, kartupeļi, galda bietes, kāposti), graudu audzēšanu un vairumtirdzniecību (rudzi, mieži, rapsis, kvieši), cūkgaļas ražošanu un tirdzniecību, kā arī ar lauksaimniecības zemju nomu un iepirkšanu.

Birzes, ZS

"Birzes" , Vadakstes pagasts, Saldus nov. LV-3895
Par mums:

Saimniecības pamatnodarbošanās ir lauksaimnieciskā ražošana: lopkopība un graudkopība, bez tam tā nodarbojas ar mežizstrādi un šķeldas materiāla sagatavošanu. JCB traktors, universāls iekrāvējs.

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Senlejas, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ķeipene, Melderu 1, Ķeipenes pagasts, Ogres nov. LV-5062
Apraksts: Sertificēts uzņēmums SIA “Senlejas” ražo un piegādā pircējiem Latvijā un Eiropā svaigas gaļas produkciju: svaigu, atdzesētu liellopu, jaunlopu, teļu, aitu un jēru gaļu liemeņos un sadalītā veidā (atkaulotu gaļu), pārtikas subproduktus (aknas, nieres, sirdis u.c.). Uzņēmums ražo arī bioloģisko produkciju un “Zaļās karotītes” produkciju. Kvalitātes vadības sistēma sertificēta atbilstoši BRC (British Retail Consortium Global Standarts for Food Safety ) standarta prasībām, kas atbilst jaunākajām pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas prasībām, risku analīzei un uzraudzībai. Sertifikācija atbilstoši šim standartam apliecina uzņēmuma atbilstību kvalitātes drošības un tiesiskuma vadības sistēmām; tajā skaitā HACCP (riska analīze kritiskajos kontroles punktos), labas ražošanas praksei, labas higiēnas praksei, labai laboratoriskai praksei.

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi

PAMPĀĻI AS

Pampāļi, Rūpniecības 1a, Pampāļu pagasts, Saldus nov. LV-3882
Apraksts:

Pampāļi AS ir viens no vadošajiem lauksaimniecības uzņēmumiem Latvijā. Noslēgta cikla saimiecība nodarbojas ar piena lopkopību, graudkopību, mežsaimniecību un biogāzes ražošanu Pampāļos, Saldus novadā. Mērķtiecīgi attīstot uzņēmumu ilgtermiņā, sakārtojot ražošanas procesus un ceļot efektivitāti, sešu gadu laikā izdevies uzņēmuma apgrozījumu palielināt divarpus reizes.

NMS ELPA, SIA

Grebenščikova 1-335, Rīga, LV-1003
Apraksts: Medicīnas iekārtu noma. Nomā tiek piedāvātas iekārtas, kuras izmantojamas mājas apstākļu ārstniecībai un rehabilitācijai, funkcionālās gultas ar izpirkšanas tiesībām. Kā pasaules pieredze rāda, ārstniecības laiks mājas apstākļos ir daudz efektīvāks, iedarbīgāks nekā slimnīcās vai ārstniecības iestādēs pavadītais.

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

Baltic Pork, SIA

"Krastmalas" , Allažu pagasts, Siguldas nov., LV-2154
Pakalpojumi:: ✓ Cūkkopība ✓ Sivēnu un cūku tirdzniecība ✓ Nobarojamo cūku vairumtirdzniecība ✓ Graudu iepirkšana ✓ Organiskais mēslojums ✓ Biogāzes ražošana Cukkopības uzņēmums:

SIA BALTIC PORK ir dibināts 2000. gadā un 2001. gadā uzsāka savu darbību cūkkopības nozarē, kad padomju laiku cūku fermā “Krastmalas”, Siguldas novada Allažu pagastā sākās pirmo SIA BALTIC PORK cūku audzēšana.

Cūku audzēšanas komplekss “Krastmalas” ir kļuvis par vienu no modernākajiem cūku audzēšanas kompleksiem Latvijā, kas nodrošina pilnu cūku audzēšanas ciklu no sivēna dzimšanas līdz nobarošanai, un kurā vienlaikus var uzturēties 20 tūkstoši cūku. Savukārt 2012. gadā darbību uzsāka SIA BALTIC PORK no jauna uzbūvētais cūku audzēšanas komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur komplekss “Rukši”, Ogres novada Lauberes pagastā, kur modernā un jaunā fermā tiek audzētas 12 tūkstoši nobarojamās cūkas.

Res-Met, SIA

Esam atvērti un strādājam.
Krautuves 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Res-Met", mūsdienīgi materiālu otrreizējās izmantošanas pakalpojumi uzņēmumiem, metāli, rūpniecības izejvielas, demontāžas pakalpojumi, būvgružu otrreizēja izmantošana, elektroiekārtu un elektronikas otrreizējā izmantošana, materiālu otrreizējas izmantošanas pakalpojumi (RE-USE) konteineri un transporta, treileru pakalpojumi. Privātpersonām nojaukšanas un izjaukšanas pakalpojumi, transportlīdzekļi, akumulatori un baterijas.

Vicon, SIA

Atslēdznieku 29, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmumu nodibināja kvalificēti jūras eksperti ar iepriekšēju jūrniecības pieredzi un vairāk nekā 10 gadu pieredzi inspekcijas un pārbaudes jomās dažāda veida kravām, kas iegūta, strādājot pasaules vadošajās kontroles un sertifikācijas kompānijās. Mūsu uzņēmuma profesionalitāti apstiprina "Bureau Veritas Latvia" piešķirtais ISO 9001:2015 atbilstības sertifikāts jomā "QUALITY & QUANTITY INSPECTIONS, SAMPLING OF DIFFERENT COMMODITIES". Uzņēmuma profesionalitāte novērtēta pozitīvi, un mums ir tas gods tikt ievēlētiem par pilntiesīgu GAFTA (Graudu un Barības tirdzniecības asociācijas) locekli kategorijā "Superintendents and Surveyor Members". Mēs nodrošinām plašu pakalpojumu spektru un produktīvu pieeju kravu pārvadājumu procesam. Šāda pieeja ļauj nodrošināt uzticamus inspekcijas pakalpojumus un parūpēties par kuģu vai kravas sūtījumu inspekciju visaugstākajā līmenī.

Labiprodukti.lv

Ragana, Tirgus 1, Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

"Labiprodukti.lv" interneta veikalā ir iespēja iegādāties augstvērtīgus, olbaltumvielām bagātus, šķiedrvielām saistītus, pārsvarā bez glutēna produktus, katrai gaumei piemērotus.

Mūsu misija ir nodrošināt Jūs (klientus) ar labākajiem pārtikas un nākotnē arī nepārtikas produktiem, kuru atlasa mūsu ekspertu komanda (pārtikas tehnologi, ražotāji, produktu izstrādātāji, uztura speciālisti un veselīgā dzīves veida fanāti) izvēlas labākos no pieejamākiem produktiem tieši Jūsu labsajūatai, kas atrodami mūsu mājas lapā.

Mēs izvēlamies augstvērtīgus, sabalansētus un ilgstspējīgus produktus organismam, kas ļaus tam produktīvi un pareizi funkcionēt.

Raksti sadaļā mēs atlasīsim jaunākos un svarīgākos rakstus par veselīgus dzīvesveidu un uztura zinātni, kam droši varēsiet sekot mūsu Facebook, Instegram kontos zem labiprodukti.lv  un protams mūsu mājas lapā.

Uzņēmuma galvenais uzsvars ir piedāvāt klientiem produktus par labāko cenu, un tas iespējams, pērkot vairāk par izdevīgāku cenu!

Mūsu darbības moto: Izvēlies labāko! Pērc vairāk, maksā mazāk!

Voldemārs, SIA, Biroju telpu noma

Skaistkalnes 3, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "Voldemārs" ir dibināta 1992. gadā Rīgā, Latvijā. Uzņēmuma 25 gadu pastāvēšanas vēsturē esam kļuvuši un attīstījušies par inovatīvu, uzticamu, visus partnerības sadarbības posmus augstā kvalitātē nodrošinošu uzņēmumu ar pieredzējušu profesionāļu komandu. Uzņēmums darbojas šādās sfērās: pārtikas un rūpniecības preču vairumtirdzniecība, pārtikas preču imports un eksports, graudu pārstrāde, distribūcija, biroju noma, noliktavu noma, konferenču telpu noma, loģistikas un ekspedīcijas pakalpojumi.

SIA ”Linas Agro” Graudu centrs

Noliktavu 14, Rēzekne, LV-4604
Apraksts:

SIA “Linas Agro” ir viens no vadošajiem lauksaimniecības preču – sertificētu sēklu, mēslojuma, augu aizsardzības līdzekļu u.c. produktu, – piegādātājiem Latvijā. Linas Agro nodarbojas arī ar graudu, rapšu sēklu u.c. kultūraugu iepirkšanu, uzglabāšanu (16 graudu pieņemšanas punktos visā Latvijā) un eksportu. Linas Agro sadarbojas ar Latvijā un pasaulē vadošajiem augu aizsardzības līdzekļu, sēklu un minerālmēslu ražotājiem un izplatītājiem, kas garantē augstu produktu kvalitāti.

Linas Agro Graudu centrs “Grobiņa”

"Jaunstūrīši" , Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Graudu pirmapstrādes, kaltes pakalpojumi. Graudu cenas., Minerālmēsu tirdzniecība . Minerālmēsli kompleksie NPK, mikroelementu mēslojums.