Gravēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dabīgais akmens, SIA

Daugmale , Daugmales pagasts, Ķekavas nov., LV-2124
kapu pieminekļi, kapu apmales, kapu sētiņas, laukakmens pieminekļi, gravējums, kapu labiekārtošana, gravēšana , , portretu gravēšana , zviedru melnais granīts, zviedru granīta pieminekļi, auroras pieminekļi, kapu restaurācija

Debesiss, SIA

Gaujas 12, Rīga LV-1026
Par granītu:

Granīta bloki tiek ievesti no Zviedrijas, Karēlijas vai Somijas, kur tie tiek iegūti no klinšaino apvidu karjerām. Šo valstu klimats ir līdzīgs mūsu klimatam, kā rezultātā akmens ir spējīgs dzīvot mūsu klimata apstākļos. Sīkāk par pašu granītu: tas ir kristālisks iezis, kas sastāv no laukšpatiem (40-50%), kvarca (25-30%) un krāsainiem minerāliem (līdz 15%), ir viens no izplatītākajiem akmens veidiem. Paveidi: kālija laukšpatu granīts (normālgranīts), plagioklazu granīts 9plagiogranīts) un sārmainais granīts. Piemīt masīva tekstūra. Izšķir magmatiskos granītus, kas radušies magmai kristalizējoties, un metamorfos granītus, kas radušies metamorfo iežu granitizācijas procesā. Granītam raksturīga augsta salizturība, maza ūdensuzsūce, liela izturība pret dēdēšanu un to var labi apdarināt, slīpēt un pulēt. Granīta krāsojums ir bagātīgs no tumši melniem, sarkanie, zaļganiem, raibiem, pelēkiem līdz pat ļoti gaišiem un pat kristāliskiem. Melnā granīta pieminekļi būs vispiemērotākie gravēšanai, jo uz tiem vislabāk var redzēt gravējumu, kas ļoti kontrastē: Tumši melns granīta kapakmens un gaiši pelēcīgs gravējums.

Denvers Baltika, SIA

Ganību dambis 30a-4.st., Rīga, LV-1005
Izšūšana, gravēšana . Kristāli, kristālu. Logo no akmeņiem uz apģērba., Logo gravēšana uz stikla, koka, ādas, plastmasas, keramikas, metāla. Lāzergravēšana.

Diabazs A, SIA

Cesvaines 14, Madona, Madonas nov. LV-4801
Kapakmeņu iegravēšana, gravēšana kapos, māju nosaukumu kalšana akmenī, granīta plāksnītes.

Dovil, SIA

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
karote, tējkarote ar gravējumu, galda piederumu komplekti, personalizēti galda piederumu komplekti, gravēšana

Drukājam idejas, SIA

Lokomotīves 26, Rīga, LV-1057
karogu apdruka, t-krekli un t-kreklu apdruka, reklāma uz auto, uzlīmes, uzlīmes datoriem, suvenīri, gravēšana

Dzintars L, SIA

Liepājas 5B-1, Priekule, Dienvidkurzemes nov. LV-3434
✓ Kapu apmales (granīta, betona) ✓ Futrāļi, granīta, betona (atvērtie, aizvērtie, daļēji aizvērti) ✓ Kapu pieminekļi (plāksnes u.c.) ✓ Gravēšana (portreti, ainavas) ✓ Restaurācija un kopšana ✓ Objekta mērīšana un tāmju sagatavošana, uzstādīšana Apraksts:

SIA "DZINTARS L" Priekulē, kā arī visā Kurzemē sniedz kapu labiekārtošanas pakalpojumus. Kapu apmales un kapakmeņu, piemiņas plāksnes pasūtīšana, gravēšana, uzstādīšana to restaurācija un kopšana.

Dzirkaļi Z, SIA

Meža 37, Rēzekne, LV-4601
, kapu apmales, soli, soliņi, kapu soliņi, (akmens, metāla, koka) sētas, kapu sētas, kapu plāksnes, gravēšana , , graviera darbi, mākslinieciskā gravēšana , neordināri pieminekļi, kapu plākšņu izgatavošana, granīta

Eduards RPS, SIA

Marijas 23, Rīga, LV-1011
, gravēšana metālā, gravēšana stiklā, gravēšana sudrabā, zeltā., Gravēšana uz jebkura priekšmeta. Gravēšana ar roku.

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Vecumnieki, Rīgas 15, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Bēru ceremonijas ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Apbedīšanas piederumu tirdzniecība ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kapu labiekārtošana ✓ Pārapbedīšana Apbedīšanas birojs:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri, - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu, līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

Efeja RS, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Ziemeļu 2, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Konsultācijas ✓ Bēres ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Kapu labiekartošana ✓ Zārki ✓ Vainagi ✓ Kapakmeņi Apbedīšanas serviss:

Esam Latvijas Apbedītāju asociācijas biedri - visu apbedīšanas pakalpojumu sniedzēji Latvijā, sākot ar aizgājēja pirmajiem nepieciešamajiem darbiem, pārvešanu, sanitāru, morgu, katafalka pakalpojumiem, dokumentu noformēšanu līdz pat apbedīšanai. Pie mums varat iegādāties visus apbedīšanas piederumus, zārkus, krustus, ziedus, sveces utt. Bēru mielasti līdz 100 cilvēkiem. Piedāvājam arī kapu kopšanas pakalpojumus. Akmens pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.

Eurotop, SIA

Piedrujas 11-205, Rīga, LV-1073
Stikla gravēšana . Stikla krāsošana. Stikla laminēšana. Stikla hidroabrazīvā griešana.

Frezaluks, SIA, lokšņu materiālu frēzēšanas pakalpojumi

Cepļa 22b, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: Piedāvājam figūrgriešanas, 3D frēzēšanas, gravēšanas pakalpojumus kopā ar kvalitatīviem pazīstamu firmu un ražotāju materiāliem par konkurētspējīgām cenām. ✓ Lielformāta frēzēšanu ✓ Frēzēšana ✓ Gravēšana ✓ Projektēšana Mūsu izmantotie materiāli: ✓ Orgstikls ✓ PVC ✓ Polikarbonāts ✓ Tehniskā plastmasa ✓ Kompozītie paneļi ✓ Materiāli no koka ✓ Krāsainie metāli

Funeral Service Latvia, SIA

Baltezers, Tallinas šoseja 72, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
floristika, vainagi, štrausi, pušķi, vainagu lentas, kapu labiekārtošana, pieminekļi, kapi, kapavieta, gravēšana

GEOTRAKTORS, SIA

Čiekurkalna 4.šķērslīnija 9, Rīga LV-1026
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Geotraktors" izveidojis inovatīvu sludinājumu platformu, kura atver būvtehnikas nomu tirgu dažādu veida uzņēmumiem, kā arī samniecisko darbību veicējiem u.c. Šajā platofrmā jebkurš lietotājs var izveidot savu darba profilu, kurā viņš var izvietot sludinājumus ar savu tehniku, instrumentiem un ekipējumu nomai, norādot tā ģeolokāciju. Otrpus nomnieki var atvērt šo platformu kurā viegli un ērti var atrast visu būvtehniku un ekipējumu lokācijas uz Latvijas kartes, un izvēlēties sev tuvāko un labāko nomas pozīciju. Vēl šī platforma piedāvā pakalpojumu sniedzējiem, kā piemēram, arhitektiem, santehniķiem, elektriķiem, u.t.t. izvietot savus darba sludinājumus, lai šīs platformas lietotāji var atrast tuvāko speciālistu savā jomā. Šī platforma paredz būvniecības un darba speciālistu attīstību un pieaugumu. Mūsu mērķis ir veicināt šo tirgu attīstību, kā arī izveidot to atvērtu, ar caurspīdīgām cenām, kā arī attīstīt loģistisko pusi, lai šo būvtehniku noma un pakalpojuma sniegšana kļūtu sakārtota un pāredzama.

GRANITI, SIA

Tirgus 4, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Par uzņēmumu:

Izgatavojam kapu pieminekļus, piemiņas plāksnītes, kapu pieminekļus no laukakmens, dubultos kapu pieminekļus, granīta kapu apmalītes, slēgtās un daļēji slēgtās apmalītes, kapu sētiņas, kapu soliņus, akmens galdus un citus granīta izstrādājumus no augstvērtīga dažādu krāsu vietējā un Zviedrijas granīta. Pie mums var iegādāties betona apmalītes un sētiņas, bronzas krustiņus, keramiskās bildes, kapu soliņus, granīta vāzes, svečturus. Gravēšana - ornamenti, portreti, ainavas, ziedi, lapiņas u.c. Realizējam individuālus pasūtījumus. Strādājam, veicam pieminekļu uzstādīšanas un kapavietu labiekārtošanas darbus visā Latvijā.

Gabro, SIA

Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts: "Gabro" nodrošina pilnu dabīgā akmens apstrādes ciklu: piegādi, apstrādi un montāžu Kurzemē un Vidzemē. Piedāvājumā uz individuālu pasūtījumu tiek gatavotas virtuves galdu un darba virsmas, akmens bāra letes, akmens kāpnes, akmens palodzes, akmens kamīnu portāli, akmens skulptūras, akmens kolonnas, akmens stabi, kapu pieminekļi, kapu apmales, akmens flīzes un citi dabīgā akmens izstrādājumi. Gravējumi akmenī pēc pasūtījuma. Plašā klāstā profesionālie instrumenti akmens apstrādei. Akmens instrumenti flīzēšanai un dimanta instrumenti.

Ginta Neško pieminekļu darbnīca, IK

Loka maģistrāle 8A, Jelgava, LV-3004
akmens darbi, vāzes, soliņi, soli, marmora apstrāde, granīta pieminekļi, akmens apdares materiāli, gravēšana , kapos, burtu atjaunošana, gravēšana , kapakmeņu izgatavošana, akmeņkalis, dārza skulptūras, akmens strūklakas

Ginta Neško pieminekļu darbnīca, IK, Filiāle

"Jaunie Ķekavas kapi" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Kapu pieminekļi, apmales, pieminekļu izgatavošana, tirdzniecība, remonts, uzstādīšana, restaurācija, plāksnes, apmales, kapakmeņi, granīta plāksnes, kamīni, kāpnes, kapu portreti, akmens darbi, vāzes, soliņi, soli, marmora apstrāde, granīta pieminekļi, akmens apdares materiāli, gravēšana kapos, burtu atjaunošana, gravēšana,

Given Latvia, SIA

Lielirbes 17a-11, Rīga, LV-1046
Juvelierizstrādājumi, juvelierizstradajumi, zelts, pulksteņi, vīriešu pulksteņi, pulkstenis, rotas, rotaslietas vīriešiem, rotaslietas, gredzeni, sudrabs, sudraba rotaslietas, rotaslietas sievietēm, auskari, zelta aproces, zelta gredzeni, sieviešu pulksteņi, laulību gredzeni, zelta krustiņš, bērnu auskari, gredzens, rokas