Griešana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

LSV-Klubs, SIA, Prezentreklāmas apdrukas aģentūra

Elizabetes 45/47-509, Rīga LV-1010
apdruka uz auduma, termodruka, zīmogi, kalendāri, uzlīmju izgatavošana, reklāma uz automašīnām, lāzera griešana

Baltic Color, SIA, pulverkrāsošana, skrošu strūkla, smilšu strūkla

Lēdurgas 3, Rīga LV-1034
Pulverkrāsošana, Smilšstrūkla, Skrošu strūkla, pulverkrāsas tirdzniecība, smilšustrūkla, smilšstrūklas, smilšu strūkla, strūklošana, detaļu atjaunošana ar smilšu strūklu, tīrīšana ar smilšu strūklu, smilšu strūklas apstrāde, velo un moto detaļu tīrīšana ar smilšu strūklu, metāla tīrīšana no rūsas un vecās krāsas tērauda virsmu apstrāde,

Ironwill Steel, SIA, Latvijas metāls,metālu bāze

Latvijas metāls, metālu bāze
Cesvaines 15a, Rīga, LV-1073
Metāla sortiments:: ✓ Caurules ✓ Sijas ✓ Armatūras ✓ Armatūras sieti ✓ Apaļdzelzs ✓ Plakandzelzs ✓ Kvadrātdzelzs ✓ U–profili ✓ Loksnes Transports:: Sadarbībā ar SIA "IRW Serviss", lai atvieglotu klientiem saņemt savu pasūtījumu, tiek nodrošināta pasūtījuma piegāde uz norādīto adresi, bet tikai Latvijas teritorijā.

Alpha SA, SIA

Katlakalns, Magoņu 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Metināšanas un griešanas iekārtas: ✓ MIG/MAG metināšanas pusautomāti ✓ MMA invertori ✓ TIG invertori ✓ Multifunkcionāli MMA/TIG/MIG invertori ✓ Plazmas griezēji ✓ CNC plazmas griešanas iekārtas ✓ Metināšanas un griešanas aksesuāri

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Jelgavas 2c, Daugavpils LV-5404
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Steel Tech, SIA, Metālu tirdzniecība

Ganību dambis 24a, Rīga LV-1005
Par uzņēmumu:

SIA "Steel Tech" ir 2009. gadā dibināts metāla tirdzniecības uzņēmums, kurš piedāvā melnā tērauda, nerūsējošā tērauda un alumīnija produktu sortimentu. Nestandarta izstrādājumu un speciālo tēraudu piegāde ir viens no mūsu uzņēmuma darbības profiliem. Mūsu klienti ir metālapstrādes, celtniecības, dizaina un daudzu citu nozaru uzņēmumi. Sadarbojamies ar lielākajiem Eiropas ražotājiem un servisa centriem. Plašs materiālu sortiments Rīgas noliktavā, kas nepārtraukti tiek pilnveidots, vadoties no klientu pieprasījuma. Visiem metāla izstrādājumiem nodrošinām ražošanas sertifikātus un to rūpnīcas ekspluatācijas īpašības deklarācijas.

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
A.Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

ASPTR, SIA

Kāvu 1, Rīga, LV-1015
Par SIA "ASPTR":

Ūdenslīdēju uzņēmumam "ASPTR" ir ilgu gadu veiksmīga darba pieredze gan ar Latvijas, gan ar ārvalstu klientiem. Piedāvājam Jums veikt savus darbus kvalitatīvi, par saprātīgu cenu, neatkarīgi no gadalaika un visā diennaktī. Sadarbojamies gan ar pašvaldībām, gan ar individuālajiem klientiem.

Askomet, SIA

Dārzciema 60-211, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "Askomet" nodarbojas ar metāla tirdzniecību. Plašā piedāvājumā metāla loksnes, profili, režģi, stieņi un caurules. Operatīva piegāde. Metāla konstrukciju izgatavošana pēc pasūtītā projekta. Veicam arī metāla griešanu, locīšanu, metināšanu. Krāsainā metāla izstrādājumu tirdzniecība.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Lintera Rīga, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Ganību dambis 22c, Rīga LV-1045
Piedāvājam:: ✓ Kokapstrādes iekārtas un darbagaldus ✓ Ražošanas plānošanu un modernizāciju, programmatūru mēbeles ražotājiem ✓ Garantijas un pēcgarantijas servisa apkopi ✓ Rezerves daļu piegādi ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumentus ✓ Dimanta un cietsakausējuma griezējinstrumenta asināšanu un remontu ✓ Komponentes ražošanas automatizācijai ✓ Hidrauliskās komponentes un sistēmas ✓ Dažādas industriālās komponentes un instrumentus

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam

Glāzeri BT, SIA

Matīsa 92, Rīga LV-1009
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Stikla apstrādes uzņēmums:

Kompānija "Glāzeri BT" veiksmīgi darbojas Latvijas tirgū jau kopš 1998. gada. Aktīvi sekojam tendencēm stikla apstrādes jomā un spējam nodrošināt augstu ražošanas un apkalpošanas līmeni. Specializējamies sekojošās darbības jomās: lokšņu stikla un spoguļu tirdzniecība; rūdītā stikla konstrukciju ražošana un montāža; stikla interjera elementu izgatavošana un montāža; stikla un spoguļu apstrāde; stikla mēbeļu izstrāde un ražošana. Izgatavosim visu, sākot no sadzīves stikla priekšmetiem līdz pat sarežģītām stikla konstrukcijām. Mūsu rīcībā esošais aprīkojums ļauj realizēt vissarežģītākās darbības ar stiklu, tostarp faseti, maliņu apstrādi, gravēšanu, tripleksa izgatavošanu un apstrādi, caurumu urbšanu, rūdīšanu, matēšanu, stikla krāsošanu.

BalkanCom, SIA

Gustava Zemgala gatve 67, Rīga LV-1039
Produkti: ✓ Garāžu vārti ✓ Žogi, Štaketa žogi, sētas, nožogojumi ✓ Industriālie vārti ✓ Automātika vārtiem, barjerām ✓ Industriālais aprīkojums Par uzņēmumu: SIA “BalkanCom” ir uzkrāta ilggadēja pieredze un daudz veiksmīgi realizēti projekti. Katra situācija ir individuāla. Tieši tādēļ mūsu uzņēmuma vadošie speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši Jūsu situācijā.

Acrulat, SIA, Mākslīgā akmens darba virsmu ražotne

Rāmuļu 1 k.1, Rīga LV-1005
Piedāvājam: ✓ HANEX mākslīgais akmens; ✓ STARON mākslīgais akmens; ✓ HI-MACS mākslīgais akmens; ✓ AVONITE mākslīgais akmens Mākslīgais akmens: Mākslīgā akmens izmantošanas spektrs ir ļoti plašs. Galvenokārt pircēji šo materiālu izvēlas virtuves galda virsmām, vannas istabas virsmām, palodzēm un sienas paneļiem. Virtuves galda virsmas var būt gan ar iebūvētu izlietni no tā paša materiāla, gan ar cita veida izlietni. Uz galda virsmas ir iespēja izgatavoti noteces, un citus noderīgus papildinājumus. No mākslīgā akmens darba virsmas viegli attīrās mērces, vīna, kafijas un tējas traipus.

Dimanta tehnoloģijas, SIA

Turpinām strādāt izbraukumos pa visu Latviju!
Rāmuļu 3, Rīga LV-1005
Veicam sekojošus urbšanas un zāģēšanas darbus jebkurā dziļumā un leņķī (granītā, dzelzs betonā, ķieģelī, asfaltā u.c.):: ✓ caurumu urbšana ✓ zāģēšana ✓ aiļu izveide ✓ štrobēšana ✓ kontaktligzdu urbšana ✓ demontāža Priekšrocības izmantojot dimanta griešanas tehnoloģiju:: ✓ bez dinamiskas slodzes (bez plaisām) ✓ salīdzinoši zems trokšņu līmenis (~ 86 dB) ✓ relatīvi zems vibrācijas līmenis (~ 2,5 m/s2), kas ļauj veikt darbu arī dzīvojamā zonā

Vilords GM, SIA, Stikla studija, darbnīca

Annas Brigaderes 5, Rīga LV-1082
Stikla Studija piedāvā šādus pakalpojumus stikla apstrādes jomā:: ✓ Stikla un spoguļu taisnā un figurālā griešana. Griešana pēc šablona; ✓ Taisnas un liektas stikla malas slīpēšana, pulēšana; ✓ Taisnas un liektas stikla malas fasete; ✓ Stikla urbšana; ✓ Stikla frēzēšana, izgriezumu veikšana; ✓ Stikla un spoguļu matēšana - apstrāde ar smilšu strūklu, tajā skaitā mākslinieciskā apstrāde; ✓ Stikla gravēšana; ✓ Stikla krāsošana; ✓ Stikla rūdīšana; ✓ Dekoratīvo un aizsargplēvju līmēšana; ✓ Stikla konstrukciju UV-līmēšana; ✓ Stiklu laminēšana - divu vai vairāku stiklu savienošana ar polimēra plēves vai sveķu palīdzību.

Skaistuma smēde, SIA, Stiklinieka darbnīca

Vaidelotes 13, Rīga, LV-1055
Par uzņēmumu:

www.skaistumasmede.lv. Stiklinieku darbi, darbnīca stikla Rīgā. Rūdīts, rūdītais stikls. Stikla konstrukcijas. Vitrīnas izstrādājumi. Stikla piegriešana. Auto spoguļi. Spoguļu izgatavošana. Pārdaugava, Imanta, Zolitūde, Babīte, Mārupe, Iļģuciems, Bolderāja, Jūrmala.

VL Montage, Stiklu darbnīca

Ieriķu 23, Rīga, LV-1084
Mūsu produkcija:: ✓ Stikls ✓ Spoguļi ✓ Dekoratīvais stikls ✓ Virtuves stikla paneļi ✓ Stikla durvis un starpsienas ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Dušas kabīnes Par mums::

Mūsu stikla darbnīca piedāvā pilnu stikla un spoguļu apstrādes pakalpojumu servisu. Mūsu speciālisti var dot nepieciešamo konsultāciju, izbraukt pie pasūtītāja mājās, izmērīt un aprēķināt pasūtījumu, kā arī piedāvāt un uzstādīt to visērtākajā laikā. Visi izstrādājumi tiek ražoti pēc konkrētiem izmēriem, ņemot vērā pasūtītāja vēlmes. Mēs garantējam darba termiņus un kvalitātes izpildi.