Griešana, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
dokumentu pēcapstrāde, laminēšana, laminēšanas pakalpojumi, lielformāta laminēšana, locīšana, brošēšana, griešana

PrintPack Service, SIA, Reklāmas izejmateriāli

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām. SIA "PrintPack Serviss" piedāvā plašu klāstu lokšņu plastikātu, plastikāta griešanas un frēzēšanas pakalpojumus, kā arī krāsainas pašlīmējošās plēves reklāmai un automobiļiem.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga, LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

Baltijas Papīrs, veikals

Tērbatas 53-1, Rīga, LV-1011
krāsu papīrs ofisiem, mākslai, poligrāfijai, t.sk. līmplēves, aploksnes, fotopapīrs, kartoni, papīra griešana

Glāzeri BT, SIA, Ražotne

Piņķi, Priedaines 6, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Pakalpojumi:: ✓ Stikla griešana ✓ Stikla apstrāde ✓ Stikla digitālā printēšana ✓ Stikla krāsošana ✓ Stikla rūdīšana ✓ Stikla laminēšana ✓ Ugunsdrošā stikla griešana

Glāzeri BT, SIA, Darbnīca

Jelgavas 74, Rīga LV-1004
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls; ✓ Digitāli printēts stikls; ✓ Krāsots stikls; ✓ Laminēts stikls; ✓ Ugunsdrošais stikls; ✓ Stikla paketes; ✓ Stikla vairumtirdzniecība; ✓ Stiklotas konstrukcijas. Stikla apstrādes uzņēmums:

SIA, "Glāzeri BT" Viena no lielākajām stikla apstrādes rūpnīcām Latvijā. Sekojot tendencēm stikla apstrādes jomā, mūsu kompānija kļuvusi par stabilu uzņēmumu ar augstu ražošanas kapacitāti un apkalpošanas līmeni. Esam ieguvuši atpazīstamību un reputāciju gan Latvijā, gan ārzemju klientu vidū, jo lielu daļu no saražotā apjoma mēs eksportējam.

Darba spars, SIA

Slokas 55, Rīga, LV-1007
Apraksts: Rūpnīca Darba Spars SIA piedāvā metāla apstrādes pakalpojumus un pieņem pasūtījumus metāla konstrukciju un dažādu metālizstrādājumu izgatavošanai no tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija, un citiem krāsainiem metāliem! Izgatavojam ielu nosaukumu plāksnītes!

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA „RIANA” piedāvā:: ✓ metināšanas iekārtas ✓ instrumentus ✓ kompresorus ✓ metināšanas aparātus ✓ abrazīvos griezējdiskus ✓ slīpdiskus Par mums:

SIA „RIANA” nodarbojas ar elektriskā loka metināšanas, gāzmetināšanas un griešanas iekārtu, gaisa plazmas griešanas, kompresoru tirdzniecību un piederumu tirdzniecību darbam ar pneimatiskajiem instrumentiem. GALA GAR, GYS, TELWIN, IDEALGAS, IMAABRAZIVI, OMG, PATON, TRAFIMET zīmolu pārstāvji, izplatītāji LATVIJĀ. Preču piegāde visā Latvijā!

Katkom, SIA

Jaunciema gatve 233, Rīga, LV-1023
, metāla griešana misiņa griešana , vara griešana , alumīnija griešana , akmens griešana , flīžu griešana , , akmens flīžu griešana , plastmasa griešana , gumijas griešana , stikla griešana , kokmateriālu griešana

Cutting.lv

Viskaļu 22, Rīga, LV-1026
Lokšņu materiāla griešana ar abrazīvu augstspiediena ūdens strūklu, metāla griešana , stikla griešana ,, akmens griešana , koka griešana , gumijas griešana , stiklšķiedras griešana .

Dentālā dizaina studija, SIA

Tallinas 49b, Rīga, LV-1012
E.MAX griešana , titāna griešana , individuālo abatmentu griešana . Splint kapju griešana .

Rīgas Zobu Tehnika, SIA

Tallinas 49b, Rīga, LV-1012
Zobu tehniskā laboratorija. Zobu protēzes. Zobu protēžu izgatavošana. Zobu kroņi, implanti. Protēzes. Metāla keramika, cirkonija keramika, E.MAX kroņi. Protēžu izgatavošana. CAD-CAM tehnoloģija. Frēzēšana no vaska, no metāla, no cirkonija. E.MAX griešana, titāna griešana, individuālo abatmentu griešana. Splint kapju griešana.

MetCom, SIA

Mūkusalas 49 k.5, Rīga, LV-1004
tirdzniecība, metālizstrādājumi, metāls, tērauds, metālprodukcija, metālu tirdzniecība, metālapstrāde, metāla griešana , , metāla sagataves, metāla plazmas griešana , metāla gāzes griešana , caurule, profilcaurule, loksne, leņkis

In-Metal, SIA

Rīgas 115a, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Metāla griešana , Metāla locīšana, valcēšana. Metāla daļu, konstrukciju, metālizstrādājumu ražošana., Metāla skrotēšana, Metāla griešana (caurules, loksnes).

RK Alloy, SIA

Miera 30, Salaspils, Salaspils nov., LV-2169
Metināšana, metināšanas darbi, metāla griešana , metāla krāsošana, metāla griešana ar CNC, metāla virpošana

Orhideja, skaistumkopšanas salons

K.Barona 14, Rīga, LV-1050
Matu griešana . Sieviešu frizūras. Vīriešu frizūras. Svētku frizūras. Matu krāsošana., Ūsu griešana . Bārdas griešana . Depilācija. Pedikīrs. Manikīrs. Nagi. Nagu pieaudzēšana.

Steiša, SIA

K.Barona 51, Rīga, LV-1001
Vīriešu griezums, sieviešu griezums, ilgviļņu veidošana, ilgviļņi, bioilgviļņi, matu griešana un veidošana, , bērnu frizieris, matu griešana , matu krāsošana, matu veidošana, matu balināšana, šķipsnu krāsošana,

Silvana, skaistumkopšanas salons

Ģertrūdes 67, Rīga, LV-1011
Matu griešana ar karstajām šķērēm. Sieviešu matu griešana un veidošana. Vīriešu matu griezumi.